31
dec
Seneste opdatering: 31/12-15 kl. 1251
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jag kysser inte Sverigedemokrater. Svensk politik på det mere infantile niveau. Kvinden er ikke en hvilken som helst Twitterfnisende tøs, Carolin Dahlman er politisk redaktör på Kristianstadsbladet (!) Hører man svenske riksdagsdebatter, er niveauet ikke altid specielt højere, men Sverige har også Europas dårligst uddannede parlament. Det korrelerer med den forfatning, landet er  i. Når man hører dem debattere indvandring, hvilket pressen indtil 2010 skånede dem for,  er de hjælpeløse ofre for de pålæste Sverigedemokrater. Det er næsten synd, men det er dog mere synd, hvad en opblæst, inkompetent elite gør ved landet. Til hendes opmuntring kan hun læse forfatteren Dag Öhrlund: Landet är i fritt fall och piloten har lämnat spakarna.

Godt nytår fra jeres undertegnede. Ved årsskiftet plejer det at hedde “Året i billeder”, men på grund af sygdom forår og efterår, er det ikke blevet til så mange:  Pegida Dresden, Berlinerluft, Berlin-Neukölln, 14.01.2015 og Wilders på Bornholm.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 31 december 2015 - 12:28 - Svar

Denne kvindes udsagn er reduceret til det, det hele handler om: Sex. Glimrende. Et skridt nærmere erkendelse. Stigmatisering er intet andet end tabet af sexappeal. Og det styrer om noget vor tids stillingtagen – især i de unge, fertile år, og især hos kvinder. Dette er Tidsåndens magt. Og Definitionsrettens virkelige oprindelse.

– – –

ramonafransson

Posted: 31 december 2015 - 12:36 - Svar

Kära Carolin, du kan inte vara för demokrati eller allas lika värde om du har fördomar och är generell i din kritik mot SD:are. Jag är däremot allt vad du påstår att du är. Jag är för yttrandefrihet, demokrati och att alla oavsett sexuell tillhörighet ska ha samma rättigheter. Och på tal om tolerans så är jag just det, tolerant, men jag är INTE tolerant mot de som är intoleranta och dessa människor finns nu i Sverige i hundratusentals. Vilka jag pratar om? Jo, om de som vi vet är islamister och som särskiljer på kvinnor och män i sina moskéer. Som särskiljer på kvinnor och män på kaféer, som det i Tensta. Där kvinnor sitter bakom ett draperi i SVERIGE! Så bästa Carolin, om du verkligen vill vara den du tror att du är, bör du nog snarast möjligt ta dig ut till de 190 utanförskapsområdena som finns i SVERIGE, och även i de 55 zoner, dit inte ens polisen orkar eller kan ta itu med all brottslighet. Och förresten om du vill ha en date som passar ditt kynne, hittar du säkert någon bland dina kolleger. Längre än så brukar inte ni journalister sträcka er i vanliga fall!

  snaphanen

  Posted: 31 december 2015 - 12:40 - Svar

  Jeg kan godt forstå, hun “letar efter kärlek” 🙂

   Lotta

   Posted: 31 december 2015 - 13:44 - Svar

   Hon kanske ska nöja sig med att kyssa sin spegelbild för jag tror hon har väldigt höga tankar om sig själv och vem ska kunna leva upp till denna “drottning” 😉

   sussebassa

   Posted: 31 december 2015 - 16:52 - Svar

   Med tanke på alla dom snygga skjeggbarn som har fått opphold i Kristianstad, burde det jo vare flere der som passar henne.

    Anna Svensson

    Posted: 31 december 2015 - 22:42 -

    Hon kan välja och vraka bäst hon vill.

    sussebassa

    Posted: 1 januar 2016 - 14:19 -

    Ja absolutt, …Lika barn leker best…

  Lotta

  Posted: 31 december 2015 - 13:58 - Svar

  Kopierat lite ur en lång insändare från flashback som bl a tar upp att det ofta är arbetarklassen som röstar på SD och inte längre vänstern, och som

  “bemöts med alla upptänkliga härskartekniker av medelklassvänstern…”
  Och
  ” Ju större hot, desto mer utstuderat häcklande och osynliggörande. Samhällets olycksbarn, de socialt utslagna, som prioriteras bort för flyktingmottagandet, låter medelklassvänstern helt cyniskt försmäkta under tystnad”

  —–
  Det är samma med den här folkföraktande medie-kvinnan hon har fjärmat sig från människorna och vill tillhöra den privilegierade klassen som kan sitta i sina homogena bostadsområden och leka fina och goda utan att behöva betala priset…nej det får någon annan stå för! Både invandrare och svenskar far illa idag. Men det är inte på hennes bord liksom. Hon kan sitta där och putsar sin gloria och jäsa.

Lotta

Posted: 31 december 2015 - 13:41 - Svar

Carolin!
Jag står också för tolerans och individuella rättigheter!

Ursäkta mig men jag blir så trött på hur du och så många hycklare och självrättfärdiga människor kapar orden.

sussebassa

Posted: 31 december 2015 - 14:14 - Svar

Snygg er hon inte, og heller inte nogot særlig i topplokket…
Så varfor skulle Sverigedemokrater vare interreserat/kyssa slikt..
Dom har høgare krav til kvinner…og denne typen holder absolutt inte mål, på nogot sett.

GustaWasa

Posted: 31 december 2015 - 14:15 - Svar

Det påminner lite om “paradiset och Eva”. En naiv och verklighetsfrånvarande Eva, som lever i en skyddad värld, där det är långt till enklaver och andra människogrupper som kommit till detta område (Sverige) och har med sig totalt andra seder och fysisk påverkan.

Tiden är nu inte långt bort förrän “Eva” tvingas ut i verkligheten. Och den humanistiska naiviteten ställs på sin kant. Där de suttit som på podier och talat om fred och kärlek men de hade inget att säga till dem som levde i verkligheten, när det var oro och fiendskap. Då är Evas kön blottat för ockupantens vildsinta krafter.

Då kommer det inte längre att hjälpa att skrika på hjälp och säga “jag visste inte annat”. Då kommer denna “Eva” att endera bli till slav hos sin nya härskare, för “Eva” har beslutat med egen fri vilja att avsäga sig hjälp från sina släktled och blodsband. Då kommer Eva att ropa på hjälp, men ingen kommer att höra. Då kommer Eva att banka på dörren, men ingen kommer att öppna.

Den man som kommer att tvingas leva tillsammans med “Eva” kommer att måsta underkasta sig hennes naiva bild av världen och därmed så kommer “Adam” att stå helt försvarslös. Kastrerad i humanismens namn. Barnen kommer att bli helt utlämnade till naiva föräldrar, när inkräktaren kommer för att lägga beslag på ännu mera mark.

Kvinnan här ovan, har därmed sagt att hon inte vill eller önskar att bli hjälpt av någon som talar om att kämpa för sin historia och kultur i Sverige som i Norden och Europa. Islam är en svuren fiende till denna kontinent. Och nu är det den “tredje gången” som islam med allvar försöker att betvinga denna vår kontinent.

Det blir att säga till Carolin Dahlman att hon har avsagt sig, med egen fri vilja sitt släktskap med historia och kultur. Och hon kommer att måsta leva som fredlös i områden där inkräktaren islam kommer att göra henne till sexslav, som bäst. Och där Europas folk kommer att stöta bort Carolin, därför hon inte har någon överlevnads kraft att tillföra gruppen. Hon önskar inte ens att hjälpa sitt eget blod. Ja, “dessa” kommer att inom en snar framtid att leva som fredlösa i en hård och bister värld.

visionaeren

Posted: 31 december 2015 - 15:21 - Svar

Ha, ha!
Så patetiskt. Hon kan känna sig 1000 % övertygad om att inget SD:are vill dejta henne heller.
V

Anna Svensson

Posted: 31 december 2015 - 22:41 - Svar

Gott Nytt År Steen (framförallt önskar jag dig bättre hälsa!) och alla andra, även Carolin Dahlman. Risken att en Sverigedemokrat vill kyssa henne är nog obefintlig, kanske hittar hon någon trevlig AFA eller EXPO individ som vill dejta henne, det passar säkert bättre. De motsvarar hennes “värdegrund” och “allas lika värde” – förutom Sverigedemokraterna, de har inget värde alls.

invandrare1957

Posted: 1 januar 2016 - 06:15 - Svar

Den tjejen vet inte vad kärlek är. När hon gör politik av kärlek då blir det bara för mycket. Inga problem att bli kär i en muslim men en Sverigedemokrat då har man gått över gränsen på alla sätt. Man visar att intelligens o utbildning hänger inte ihop. Utan klarar man korvstoppningen på svenska högskolor då är man intelligent enligt svenska mått. Men hon visar bara naivitet o barnslighet. Men hela Sverige styrs av sådana personer. Som en kommentera på exponerat. Dom borde vårdas och inte styra. I en demokrati så ska makten utgå från folket. När svensken slutade o kämpa. Så utgår makten från homosexuella o transor i Sverige istället o en massa väldigt udda personer som ska spegla folket som inte kan prata svenska så man förstår ens. Men det kommer den dag när olika invandrargrupper börjar slåss om deras Sverige eller rättare sagt vi är där redan nu.det som hände i Brandkärri Nyköping är tecken på det men då var det mot svensk räddningstjänst. Ett Sverige där barn våldtas dagligen men då blir våldtäktsmännen svenskar. Ett Sverige där flickor barn importeras hit som sexslavar. Men det verkar passa dom styrande feministerna o bögarna o flatorna för då håller dom tyst. En riktigt god fortsättning på er alla till ett år som jag inte tror kommer bli ett gott år för vanligt folk. Men bara dom drar in skatt till dom styrande så är dom nöjda.

Lotta

Posted: 1 januar 2016 - 16:00 - Svar

“Jag börjar nätdejta och det e ju kuuul, jag letar efter kärlek!”
Hon låter som en bilförsäljare eller sport-kommentator. Om jag var man skulle jag nog backa redan efter första meningen.

Göran Ingvarsson

Posted: 2 januar 2016 - 07:27 - Svar

Jag skickade, ovetande om denna artikel, i går morse det mail jag bifogar till kommentaren i form av en partiell skärmdump. ‘Svensk politik på det mere infantile niveau.’ Ja, tyvärr.
Men som jag just skrev till min danske vän Tom: ‘På plussidan: för varje sådan artikel får SD ett antal nya röster när det gäller 2018.’ Fast det är nog tyvärr för sent att vända den här skutan. ‘Som man bäddar får man ligga’ hette det förr, och svenskar har, för att citera Palme, ingen aaaning om vad som ligger i stöpsleven.
Det blir ett bistert uppvaknande.

  snaphanen

  Posted: 2 januar 2016 - 15:49 - Svar

  🙂

sussebassa

Posted: 2 januar 2016 - 16:25 - Svar

Jag kysser inte “mine venner” lengre….
2016 og jeg har verkelige børjat tenka djupt/djupare….
På facen får jag hundrevis av helsningar ifrån alla mine perfekta venner i Norge, i sina perfekte dyre hem, i sine designkleder med sine perfekta menn,.. barn og barnbarn..
Alt for imagen..”Vi er dom vakraste og rikaste…titta på oss”..
Jag tilhør vel også denne kategorien, men legge meg ut på facen, mine barn mm…der går grensen.
Bara et stort 2016 sukk.
Tenkar kjøpa meg en koja, långt inni skogen och bara vara…meg sjelv..med djuren, musikk og god vardagsskost, utan all mattjafs…men rene enkle naturprodukter.

Verutschkow

Posted: 5 januar 2016 - 09:48 - Svar

Carolin Dahlman är, bland annat, mycket nyliberal, vilket man kan se om man någorlunda
regelbundet läser hennes ledare i Kristianstadsbladet. Hon är inte heller speciellt bra i
morgonsoffan i TV4, vilket kanske kan bero på att hennes manliga motdebattörer pratar
så mycket högre och längre än hon själv gör. Göran Greider !
Förre chefen för ledarredaktionen Jonas Duveborn skrev i samma anda. Han fick avgå
efter någon sorts konflikt med ägarna. Numera arbetar han som tjänsteman inom den
moderata partiorganisationen i Kristianstad, vilket man kunde läsa om i just hans gamla
tidning häromdagen. Han är placerad i rådhuset, samma byggnad som han tidigare s a s
bevakade från ett annat perspektiv. Så kan det gå !

pappa sven

Posted: 6 januar 2016 - 03:35 - Svar

Finns många andra!

Leave a Comment