27
jan
Seneste opdatering: 27/1-16 kl. 2006
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Journalist og Cavlingprismodtager Jeppe Juhl lancerer inden længe konservativt net TV som det canadiske Rebel Media med blandt andre Ezra Levant. Man kan høre syv minutter af høringen i EU Parlamentet forleden. Ved minut 2:00 an man høre flere årtiers største, apoplektiske raserianfald mod Danmark ved den belgiske Louis Michel, som lykkes med at kaste et komisk skær over hele forsamlingen.

Iben Tranholm: “Kvinder taber på feminiserede mænd”

Iben Thranholm er cand.theol., katolik, journalist. I Sverige kan Expressen i dag publicere artiklen SD kunde vara störst – om kvinnorna vågat. Den viser interessant og opløftende, at der i grunden ikke er de store forskel på mænds og kvinders modstand overfor “multikulturen”, der er bare det, at kvinder ikke bryder sig om at stemme på ringeagtede og af pressen smudskastede partier. De er tyranniseret af “den offentlige mening”, og vil med andre ord ikke forsvare sig selv og deres land med et enkelt kryds, fordi de er mere konfliktsky. Når det hele bliver meget værre, og det gør det jo,  er der altså et ret stort kvindeligt vælgerpotentiale til at modellere om på pladsene i Folketinget. Bare vent derinde.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • mjolly
 • River

  Overskrifte skal vis være: Kritik af idiotisk …

 • Bjørn

  Hun har også sin dagligdag i København. Den sort-hvide nedgøring af den europæiske mandinde, tror jeg, er rammende i hendes storstad, men jeg kender også enkelte københavnere, som ikke er veldresserede og forkvindskede.

  Hun overser et problem mere, at det ikke er let at yde modværge – nødværge -, for kræmmejustitsen sætter gerne hvide racister bag gitre, for rituelt at bevise velfærdsregimets godhed. Hun kender heller ikke til kampen, for vist er perkere elendige til at slås, men hvis de er flere end en selv, skal man holde sig fra dem, for ellers får man tæsk – og de er ligeglade. Jeg mener, så hellere ofre en hjernevasket kvindlig zombie, som har raset mod os.

  Alt i alt er jeg begejstret for Iben Tranholm, men man må også erkende, at hun netop får den sendetid, fordi samfundet fører kvinder frem som hende. Hvide højst begavede og belæste mænd som f.eks. Claus Thomas Nielsen kunne de ligeså godt hente til fjernsynet – hvis tanken var væsentlig.

  http://www.clausthomasnielsen.dk/Claus_Thomas_Nielsen/Claus_Thomas_Nie lsen.html

  • snaphanen

   Nu var det også i Russia Today, hun fik sendetid

 • sussebassa

  Fatter egentlig ikke at Danmark er med i EU med “spesielle avtaler”, men dog.
  Norge bør også gå ut av Schengen…
  EU har kollapset…pga flyktningetrixet…det har utviklet seg til en katastrofe.
  Nei, det beste er å bestemme i eget land…
  EU er full av “lyxprostituerte…til salgs for høystbydende”…med null troverdighet.

 • disqus_1zmadoZq4O

  Vestlige mænd er nogle små møgfisser! Blødgjorte af kontorarbejde og dekadent højborgerlig menneskerettighedsideologi.
  Ikke underligt at de indstormende mandlige tredjeverdensmasser tager for sig af retterne, der er reelt frit slag.
  Den her med at man hellere “vil ofre en hjernevasket kvindelig zombie, som har raset mod os” stinker af ussel kvindefrygt og fej trynethed. Hallo Kaptajn Kødsovs!!! Det er VORES kvinder!!!
  Ligeledes den her snak om “hvor er feministerne henne??”. De er sgu da hjemme under sengen, mens de skider i trusserne over de langskæggede teokrater, som har tænkt sig at banke en kampesten igennem kraniet på dem, hvis bare der er antydningen af utilfredshed med Allahs hellige tyranni.
  Hvis de altså ikke i sædvanligt og helt naturligt kvindeligt beundringssyndrom spreder ben for dem.
  Kan vi vestlige mænd ikke genfinde gnisten i forsvaret af vores lande og vores kvinder, skal vi ikke hyle over at de lader sig indrullere i islam.
  Kvinder elsker og følger magt og styrke, ikke vag fimsethed. Og indtil videre står den 1000 – 0 til horderne!

  • Peter Zichau

   Det kan der så godt være to meninger om. Vi skal selvfølgelig forsvarer vores kvinder men, nu var der jo lige et par generationer, som syntes mændene skulle opdrages lidt anderledes. Og resultatet ser vi jo med al ønskelig tydelighed.
   Udover at debatterer kvotesystemer for kvindelige erhvervsleder og tvungen barsel for mænd, hagler vi også politiets brug af magt ned – eller hjemvendte krigsveteraner som evt. har overset et brud på noget ligestilling – i Afghanistan.
   Jeg synes bare man skal ha’ med, at et feminiseret samfund nok ikke er groet i alpha-hannernes have. Men sådan skulle det være og sådan blev det. Så her må kvinderne nok vende blikket den anden vej.

  • Olav Ødegaard

   Så er vi også en god stund oppdratt til å legge vekk boksehanskene under våre mellomværender, og overlate konflikt som ikke løses gjennom samtale, til staten med sitt monopol på løsning. Vi er altså ute av trening for håndgemeng.
   Hvilket forteller en god del om våre politikere, som så slipper en vesentlig majoritet med menn mellom 18 og 35, fra helt omvendte kulturer, der man løser konflikt og tar seg frem med vold, inn i våre samfunn. Uten at der er naturlig plass til dem, eller behov.
   Var det noen som sa verden gikk fremover..

   • achantus

    Og håndgemeng blir det. Bråket i Køln var bare starten, en liten sondering for å teste oss. Tenk deg når hundrevis eller tusenvis av unge, sinte muslimske menn, bevæpnet med kniver og jernstenger begynner å tråle gatene i alle europeiske byer. Tenk deg når ingen steder lenger føles sikre, ikke engang ditt eget hjem, ikke trikken, ikke kjøpesenteret, ikke arbeidplassen, ikke skoler eller barnehager. Tenk deg når politivesen og brannvesen begynner å kollapse under påkjenningene av kontinuerlige opptøyer, branner og ødeleggelser, med politimenn (eller er det mest kvinner nå?) som slutter i jobbene fordi de ikke orker mer (slik som nå i Sverige), og som til slutt må gi opp gatene fordi det håpløst. Tenk deg handlingslammede politikere som tyr til flere løgner, flere anklager mot sine egne folk, flere allianser med muslimske ledere, flere innrømmelser til islam. Og tenk deg den psykologiske effekten av å leve i stadig frykt og usikkerhet, samtidig som vi blir skviset av våre egne politikere. Dette blir framtiden, og den begynner nå i 2016. Brikkene har blitt plassert ut, nå kan sluttkampen begynne.

    • Bjørn

     Skulle opløsningen komme, skal jeg nok gøre mit. Men lige nu, hvor statan fortsat bekæmper hvid racisme, er det klogeste at gøre som Danerværn: Stille med nogle store mænd, hvor de ved politiet i k k e vil komme, men perkere ude på “sjov”, og så påkalde sig retten til nødværge, hvis de laver pis. Se den slags tager mæglet fra systemlingene (klippet):

     https://www.youtube.com/watch?v=Y_BkGbu-jiM

     Støt borgerværnene !

  • Bjørn

   Det her kommer til at koste nogle af vore. I nogle kampe vil tab være uundgåelige, så må man vælge…