25
feb
Seneste opdatering: 25/2-16 kl. 2327
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Se også: Lars Tvede: Det kreative samfund: ‘Hvorfor kom Vesten foran?’

Ultra Korte Nyheder: Basil Hassan-dag i retten fredag


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Satan

Posted: 25 februar 2016 - 20:46 - Svar

DRs udsendelse om Schweiz var en skandale fra den ene ende til den anden, som det også fremgår. Det var løgn og fordrejninger og dumhed af værste skuffe. Man sender et enfoldigt pigebarn (selvfølgelig lettere venstreorienteret) afsted for at lave reportagen med et bundet mandat om at Schweiz er et smånationalistisk, sexistisk og umoralsk land – fx fremgik det også at Schweiz var et dårligt land for børn, fordi institutionspladser er meget dyre. Her ignorerer man helt, at landet er en del af den sydeuropæiske familiekultur, hvor familien (kvinder) typisk har mulighed for (og gerne vil) passe små børn hjemme. Samtidig har de fleste kvinder en arbejdstid, der får familielivet til at hænge sammen senere hen. Dette opvejes af, at manden typisk arbejder en del mere end i Danmark, og at skattetrykket er lavt. Jeg gætter på at en del danske familier, ville sætte pris på tilsvarende tilstande i Danmark. Men hvad er værre for en dansk venstreorienteret feminist end at gå hjemme og passe sine egne børn mens de er små. Næh, det er sørme bedre at overlade til fremmede pædagoger i en institution fra 7-17, mens vi passer vores karriere. Hvad skal børn også i det hele taget med deres forældre?

Bjørn

Posted: 26 februar 2016 - 10:54 - Svar

Min far var meget overrasket over, af svejtserne får deres stormgevær med hjem som eje efter endt værnepligt. Dermed forrykkede de forudsætningen om våbenforbudet – et totalt tabu herhjemme. Velfærdsstatens retning har alternativer, viste den, selv med en venstrdrejet omtale.

Leave a Comment