14
mar
Seneste opdatering: 15/3-16 kl. 1852
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg synes, det er værd at erindre sig, hvad Enoch Powell sagde i 1977 om multikulti-politikerne. Især nu hvor bankassistent Kristian Jensen synes det er vigtigere at intrigere om magten i Venstre. end at adressere dette forårs presserende problem: Invasionen af vores lille land. Hvordan tænker politikerne, for de er jo ikke dummere end de fleste, hvad der ikke siger alverden. De har bestræbt sig på at begrænse indvandringen siden halvtredserne, og de har intet opnået på 60 år. Nogen der stadig tror på dem? Man hører på Powells sætningsbygninger, at han var en meget belæst mand. Da han døde, talte han ti sprog.

Det er en reprise, men det er jo det ulidelige ved denne diskussion, at den bevæger sig så langsomt – hvor tiden er imod mere imod os end nogensinde – at et liv ikke forekommer langt nok. De fleste der gerne vil have et liv, længes væk fra den politiske kamp, men da den vedrører dem selv, kan de ikke slippe.. Politik er grundlæggende spild af tid, bortset fra dem der tjener en overgennemsnitlig løn på den. Hvor mange skader forretter en politiker ikke, for hver god gerning han gør? Dette er det kyniske spil, vores skæbne befinder sig i nu, den skæbne der allerede er afgjort i Sverige.

Interviewer: What do you see as the likely prospect now? Still the “River Tiber foaming with blood”?

Enoch Powell: The likely prospect is, that politicians of all parties will say: “Well, Enoch Powell is right, but we don´t say that in public, but we know it in private… Enoch Powell is right and it will no doubt develop as he says. But perhaps its better for us to do nothing now, and let it happen, perhaps after our time, than to seize the many poisonous nettles, which we would have to seize, if we at this this stage were to attempt to revert the outcome. So let it go on until a third of central London, a third of Birmingham and Wolverhampton are covered, until the civil war comes. Let it go on, we won´t be blamed. We will either have gone, or we will slip out from under somehow.” (Enoch Powell i 1977 i tilbageblik på 1968 talen.) fra minut 7:00:

Den fremragende BBC dokumentar Rivers of Blood er et must, hvis du ikke har set den. Tiden gav Powell mere end ret 50 år efter, og BBC indrømmer det.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?