11
aug
Seneste opdatering: 28/8-14 kl. 0610
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fascinerende BBC-dokumentar i anledningen af 40-årsdagen 8. marts 2008 for Enoch Powells tale. Mere påtrængende end i 2008, både for de, der var til stede i 1968, og de der er født siden. DR 2 skulle bruge tre år, inden de sendte Undercover Mosque, men denne er langt bedre egnet til at brede rummet ud i fortid og fremtid. Nu er det over tre år siden, BBC sendte den, men dens decisive moment er kommet endnu engang. Når DR ikke vil bringe den, kan det skyldes at BBC, – lidt indirekte ganske vist,- slutter med at give Enoch Powell ret, og det er vel det, man ikke kan have i dansk public service.

Få dokumentarer bringer tre generationer, hvoraf mange stadig lever, sammen i ét brændpunkt. Nu. Et overblik der får døgnets RSS-feeds til at virke som distraherende signalstøj. Jeg skrev, da den kom.. Jeg har haft den to gange før, men gentagelse er et pædagogisk virkemiddel.

Sultens økologiske slavehær?

An 43-year-old organic chef and an opera house steward are said to have been among the violent mobs who left a trail of destruction through London earlier this week. […]

Organic chef Fitzroy Thomas, of Streatham and his 47-year-old brother, Ronald, allegedly smashed up a branch of Nando’s, the chicken restaurant, in Clapham, south London, and stole a laptop. […] Organic chef and an opera steward: How the well-heeled joined the downtrodden in looting spree

Tariq Ramadan: “Det bør være os, der koloniserer U.S.A.”

Politikens darling mumlede ikke i skægget forleden. “Schweizerne har følt sig koloniseret”, men de mangler bare at indse vitsen i at blive som Egypten eller Libanon. Det er en “gave”, det er det, Politiken har sagt i årevis. “Vi er ikke her for at blive moderate”. Tak for advarslen, men lad os nu se, hvor moderate europæerne vedbliver med at være. Det første citat her må vel betyde at USA standser subsidieringen af egyptisk hvedeopkøb, så hungernøden kan indtræffe med det samme, eller hur?

03:21: We should all be careful not to be colonized by something which is coming from this consumerist society…

03:37: It should be us, with our understanding of Islam, our principles, colonizing positively the United States of America.

04:37:But let me tell you something. On the long run, I’m quite optimistic. I think that Inshallah (inaudible word) our future in the West is going to be a bright future, to be positive.

00:41 In many countries, Switzerland for four minarets… Now they are banning the construction of minarets saying the Muslims are colonizing. What does it mean colonizing?

06:18: On the long run, we also have to think about our contribution. We should be a gift to the United States of America. We should be a gift to the West.

02:36: We are not here to please the people, to change our religion, to make it acceptable. We are not here to become moderate Muslims meaning for some Islam without Islam. We are not here to feel victimized. We are here with our humility but our pride. We are here to remain Muslims and we are Americans and Muslims at the same time and that’s it.“It should be us, with our understanding of Islam, our principles, colonizing the United States of America.”, Tariq Ramadan openly calls for Muslim colonization of the U.S. — Dallas, July 27, 2011 (inkl video i rædselsfuld kvalitet.)

Sat udenfor?

Pat Condell har nogle supplerende forklaringer. Og hvem ville være skraldemand….politibetjent, i det England, der nu findes?

Brussels: Muslim woman attacked for having relationship with non-Muslim

A Muslim woman (34) from the Brussels suburb of Schaarbeek was attacked Wednesday night for having a relationship with a non-Muslim.

The woman left her residence with her partner at 8:30pm, when three youth turned up and started punching her. The three ran off. They were chased by a witness, who manged to catch Mohammed (19) and call the police.

The young man was taken for questioning, where he told the police that he attacked the woman because she was having a relationship with a non-Muslim and he couldn’t accept that.

According to Brussels parliamentarian Fouad Ahidar (sp.a) This is not the first time Muslim women are attacked for having a relationship with a non-Muslim, but such attacks are often kept quiet.

“In the media we don’t often hear of it, but the reality is completely different. Such violence does indeed occasionally happen. I do want to emphasize that this is not an act of faith. Those are extreme youth who clearly had bad upbringing.” […] Brussels: Muslim woman attacked for having relationship with non-Muslim

“Not an act of faith”? Ikke så hurtigt. Endnu en illustration af hvorfor selv tilforladelige og på overfladen moderate udsagn om islam altid bør granskes for forfuskning af sandheden. Det er forbudt for muslimske kvinder at gifte ikkemuslimske mænd, hvilket har været en garanti for konstant vækst af ummaen på bekostning af de vantro. I en al-Azhar-autoriseret vejledning for retsskolen Shafi’i, som er den skole Abdul Wahid Pedersen følger, hedder det således:

@M6.7 -5- (N: It is not lawful or valid for a Muslim man to be married to any woman who is not either a Muslim, Christian, or Jew; nor is it lawful or valid for a Muslim woman to be married to anyone besides a Muslim.) ‘Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller)

I virkelighedens verden forekommer muslima-kuffar-forhold naturligvis, men det er som altid dogmatikken der har fremdriften og voldsberedskabet i ryggen. Medierne og apologeterne tager pr. refleks udgangspunkt i mangfoldighed og individers historier, men de kan ikke fremvise ét eksempel på en bevægelse af moderate, ikke-teksttro muslimer der overfalder rettroende for at forhindre denne slags ægteskaber (LFPC).

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?