15
mar
Seneste opdatering: 15/3-16 kl. 2037
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er en norsk reportage. Det er en åbenlys krigserklæring fra Anjem Choudarys side, alligevel kalder norske DB.NO medier Britain First for “højreradikale.” Britain First vil ikke smide alle muslimer ud, som den norske journalist siger, kun dem er erklærer krig mod England og engelske værdier. Hvilke fejge kryb, norske journalister er. De ved, den er helt gal, alligevel hænger dem dem ud, der kritiserer det. Føj for Helvede, som de  helgarderer sig.

Ophavskvinden til Londonistan, Melanie Phillips, var i København i 2009: Melanie Phillips in Copenhagen, I. Anjem Choudhary var i København forrige sommer: Anjem Choudhary kom forbi Charlottenborg. Han var inviteret af angiveligt borgerlige Radio 24-7 til et ironisk, humoristisk radioprogram. Hvor har vi det skideskægt, vor tids nazier er bare en tegneserie. Kierkegaard skrev i Diapsalmata?:

‘Det hændte paa et Teater, at der gik Ild i Kulisserne. Bajads kom for at underrette Publikum derom. Man troede, det var en Vittighed og applauderede; han gentog det; man jublede endnu mere. Saaledes tænker jeg, at Verden vil gaa til Grunde under almindelig Jubel af vittige Hoveder, der tro, at det er en Vits’.

Eller også Kierkegaard:

»Vær Pjat – og du skal se, alle Vanskeligheder forsvinder! Livet bliver fornøjeligt, oprømt, muntert, let, kort: Det er en herlig Verden at leve i – ved at være Pjat.«

Ingrid Carlqvist viser rundt i Malmø

min. 22. Chang Frick forklarer om medie-cover up af indvandreres sex-overfald min. 30:15. RT besøger også Rosengård.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?