15
maj
Seneste opdatering: 15/5-16 kl. 1811
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cherif El-Ayouty. Tale i Mindelunden 4 maj 2016. Videoen er lidt forsinket, men her er den. Man kan læse talen på linket. Video Snaphanen. Mindelunden i Ryvangen. Mindelunden andre år.


”Fler börjar förstå varför Rondellhunden var viktig”

Stort interview i en af de mest politisk korrekte aviser, HD.SE.

Nio år efter dödsdomen och femton månader efter att IS-terroristen Omar el-Hussein försökte mörda honom i Köpenhamn lever Lars Vilks på flykt i sitt eget land. Men något har hänt, tycker han. Fler börjar förstå hans projekt: Rondellhunden. ”Jag har en tydlig linje och den är högst rimlig”, säger Vilks.

Helt isolerad är Lars Vilks inte. Då och då håller han föredrag i slutna sällskap, ofta i Danmark. Varje vecka spelar han fotboll med sitt gubbagäng. Ibland tar han en löprunda med livvakterna i släptåg.


Jimmie Åkesson: Vort land falder fra hinanden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • kenneth hovestøl

  “…..Dette er nødvendigt, fordi onde kræfter vil forhindre os i at være lykkelige, da de selv kan indse at deres levevis og fundamenter aldrig kommer til at gøre deres samfund så succesrige som vores i Vesten og derfor vil helst have, at hele verden skal leve i samme elendighed som deres.”

  Meget sterkt sakt. Og spør hvor mange er klar over dette idag?
  – Det “vi” ser som deres elendighet, ser “de” som anvendelighet. BLINDE som de er.

 • Niels Henriksen

  Interessant at Expressen nu ikke længere rigtigt kan skjule de barske realiteter –
  selv om stort set alting naturligvis stadig er svenskernes og samfundsstrukturens
  skyld 😉

  http://www.expressen.se/tv/nyheter/kvp/hatet-mot-svennarna—federico-mo reno-har-lyssnat-pa-de-inblandade/

 • clareal

  Jimmie Åkesson verkar inte vilja se den bistra sanningen om vad som ligger bakom vår belägenhet och vilka krafter som det är fråga om I GRUNDEN. Synbarligen beror “invandringen” på att Godhets-neurotiker inom främst partierna till vänster om mitten, i kombination med rådande omständigheter, måste visa upp en fasad av allomfattande humanism, utan närmare eftertanke på konsekvenser på sikt, tror säkert många. Jovisst är det delvis sant, men mer ondskefulla planer från historiskt sett, väl drivna grupper, är det riktiga svaret på frågan.
  Utan att hymla, påstår jag att det i betydande omfattning handlar om judar, som har utmärkt sig för att ha och att ha haft, ett stort intresse av rasblandning. I mitten av 60-talet förändrades immigrationslagarna radikalt i USA, efter en 40-årig kamp från främst judiska organisationer, på sätt som innebar att från den tiden kom en mycket stark folkökning till stånd från hela världen, till skillnad från tidigare, då europeiska folk huvudsakligen tagits emot. Om mer än 80 % av befolkningen runt 1960 i USA varav europeiskt blod, kommer i en nära framtid dessa att utgöra en minoritet. Samma mönster har synts i Europa, där England och Frankrike tidigt gick samma öde tillmötes.
  Hos oss blev vänstervågen en förlösande faktor, och folkpartitidningar med judiskt ägarskap, typ Bonniers, kom att bli och har förblivit, stora tillskyndare av flyktinginvandringen, ofta med nya “kreativ” skäl. Hade man inte gjort våld på asyllagstiftningen, så skulle invandingen aldrig blivit mer än 200-1500 personer om året.
  Vad som hände efter Murens och Sovjets fall, har jag skrivit om tidigare. Då blev det “turbo-åka” av, avseende folkströmmarna till Nordeuropa och Nordamerika. Det var ju då som “the neocons” i USrael planerade för framtiden och den blev inte trevlig. Vi är där fortfarande. En möjlig ljusning kan skönjas om The Donald väljs till POTUS i november och tillsammans med Vladimir lyckas vända på färden, som nu har en stadig men obehaglig riktning mot Undergången.