5
aug
Seneste opdatering: 5/8-16 kl. 1653
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Ifølge skolekammerater er han en hengiven muslim og helt rask

I betragtning af hvor uhyre sjældent selv alvorligt sindslidende er farlige for deres omgivelser, må man sige at procenandelen af muslimer, som er, er mærkeligt høj. Somalieren i London med det norske pas, Zakaria Bulhan, var endnu en af dem, men ifølge en skolekammerat var han “en hengiven muslim, der har udtryk støtte for Al Qaeda,” så måske var han ikke særlig syg. En anden skolekammerat siger, “at dette er første gang jeg hører, at han skulle have psykiske problemer.”

Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. avatars-000200584112-2g2o8m-t500x500De var angiveligt alle sindslidende. Det må jo betyde, at alle de palæstinensere, der i nogle år har stukket tilfældige israelere ned i hvad jeg fejlagtigt troede var “kniv-jihad,” hører hjemme på psykiatrisk afdeling. London onsdag nat ligner unægtelig palæstinensisk terrortaktik.

Som man kan se neden under stregen, tror almenheden ikke længere på det. Billedet var en af de almindelige reaktioner på terroren i London i går morges. Tillidskløften er nu betydelig. Det er vel nærmest kun Breivik, der ikke får lov at være sindssyg i fred. PICTURE EXCLUSIVE: Russell Square ‘knifeman’, 19, was ‘quiet, shy pupil who was bullied at his London school’ as victim is named as Florida professor’s wife who was due to fly home TODAY

Co-vtsBUAAAOrq2

13934949_10154523438506454_3963293162408832922_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 5 august 2016 - 08:38 - Svar

Samtlige muslimer er kulturelt psykopater. Det må de være når de kan tilslutte sig en ideologi der indeholder en lære om at alle andre pr definition er urene og uden værdi. Hvis de er uvidende om hvad deres helligtekster indeholder er de alligevel uden undskyldning da de bare kan se på frugterne af indlæringen af denne syge tekst.

  snaphanen

  Posted: 5 august 2016 - 08:46 - Svar

  Det er rigtigt, at grænsen mellem islam og psykopati er svær at drage. Jeg har været inde på det før

  “Det er på dette punkt, at islam har et naboskab til psykopati. Det er det eneste begreb vi har, at forstå en del muslimsk adfærd på. En psykopat er aldrig skyldig i noget, når han er det. Psykopater efterlader stribevis af kvæstede mennesker i deres kølvand., og det er hvad islam gør også ved muslimer som ikke-muslimer. Enkeltmuslimer kan have en højt udviklet samvittighed, det er blot ikke summen af massen.”

  http://snaphanen.dk/2015/01/10/every-single-french-jew-i-know-has-left -paris/

River

Posted: 5 august 2016 - 08:51 - Svar

Generel modsigelse: Hvor mange muslimer kender du personligt? For det er noget sludder du skriver, og du kan ihvertfald ikke tillade dig at generalisere.
Svaret på dette er selvfølgelig jvf ovenstående at mennesker der tilslutter sig og støtter sig opfordringer til at bedrage, underlægge, udnytte, udrydde mv., andre helt generelt kan betegnes som onde. Kulturen er syg efter enhver sund standard mennesker der vælger at følge dette kan med rette betegnes som kulturelt psykopater.

  snaphanen

  Posted: 5 august 2016 - 09:10 - Svar

  Hvor mange JEG kender?????
  NOGLE, flest frafaldne. De er næppe repræsentative.

   River

   Posted: 5 august 2016 - 13:28 - Svar

   Hov. Efter at have skrevet den første kommentar læste jeg JP og så denne generelle modsigelse om emnet, at udpeget ensomme ulve og syge mennesker. Kan godt se at den kunne være en personlig kommentar til dig. Det er det på ingen måde! Du har min fulde respekt.
   Vedrørende islam og psykopati er det måske på plads at pudse det gamle begreb af nemlig ondskab og istedet kalde tingene ved dette mere retvisende navn.
   Ondskab kan have mange ansigter fra at lade det ske til direkte at føre kniven. Det kan også udføres af alle former for mentale emner. Uanset hvad er det et samfunds ret til at reagere på samme måde over for det uanset hvad. I realiteten vil det sige at hvis man bekender dig til denne form ideologi er det at vise rettidig omhu at skille sig af med den slags elementer.
   Grundloven åbner for det i paragraffen om at der ikke må læres noget der forstyrre samfundsordnen. Det er blot at anvende dette princip. Men, men at nævne begrebet er på linie med f.eks. at sige at man tror på en gud.

    T. Snorrason

    Posted: 5 august 2016 - 16:32 -

    Var det ikke på tide – generelt – at droppe flosklen om, at man “ikke må generalisere”.
    Enhver form for erkendelse er en generalisering, såmænd også enhver reel videnskab.

    Lenn

    Posted: 9 august 2016 - 15:22 -

    Nemlig! Enig! Vi bliver nødt til at generalisere nu, og venstrefløjsernes idiotiske “men det er jo ikke alle muslimer, der er terrorister” kan bare stikkes skråt op!! Det koster menneskeliv at være så dum. For 10 år siden estimerede Daniel Pipes, at der var ca. 300 millioner jihad-parate muslimer, og jeg vil tro, at det tal er støt stigende. Man kan nemlig ikke sortere i dem, og man kan ikke nødvendigvis se på dem, at de har mord i tankerne. Jeg vil opfordre til, at man har øjne og ører med sig, for når de går rundt med macheter, så er det virkelig alvorligt. Danske unge går rundt med høretelefoner og lader sig underholde konstant, og de vil ikke kunne værge sig mod overgreb, for de befinder sig i deres egen verden af bedøvede sanser. Jeg fatter ikke en så skødesløs dumhed…

invernes

Posted: 5 august 2016 - 11:19 - Svar

Islam eller sindslidelse? islam er en sindslidelse.

  jasminum

  Posted: 5 august 2016 - 13:12 - Svar

  Med andre ord; Islam er en diagnose (?): Vanvittig er ideologien i alle fall.

  Helt off topic:
  http://www.ronpaulinstitute.org/archives/featured-articles/2016/august  /03/milosevic-exonerated-as-the-nato-war-machine-moves-on/

  Niels Henriksen

  Posted: 5 august 2016 - 15:12 - Svar

  Hvornår mon vi får indført den officielle diagnose kronisk islamitis med
  ekstrem trang til selvovervurdering, behov for konstant selvhævdelse,
  totalt fraværd af social empati og en dominerende aggressiv adfærd med
  hang til spontan voldsudøvelse ved den allermindste anledning?

   Lenn

   Posted: 9 august 2016 - 15:13 - Svar

   Jeg tror nu, at det hedder akut islamitis, og kan man finde en vaccine, så bliver man milliardær 🙂

jonny_99

Posted: 5 august 2016 - 14:19 - Svar

“Man husker måske de fire tilfælde i Frankrig for et par år siden, hvor muslimer kørte forgængere ned med deres biler. De var angiveligt alle sindslidende.

Ja, det stämmer generellt sett alltid.

Ein Gerichtsprozess findet aller Voraussicht nach nicht statt. Staatsanwalt und Haftrichter bestellten unterschiedliche Gutachter, die zu unterschiedlichen Ergebnissen kamen. Dadurch wurde das Urteil eines Obergutachters nötig, der den Täter als nicht zurechnungsfähig einstufte.

Laut der Wochenzeitung Falter zeigen sich allerdings auch besorgniserregende Lücken bei den Ermittlungen der Polizei. Eine vollständige Hausdurchsuchung gab es erst neun Tage nach der Amokfahrt, Handy-SIM-Karten und Kontoeingänge wurden nur mangelhaft überprüft. Die Aufzeichnungen der Polizei enthalten Aussagen, die auf einen möglichen Verfolgungswahn schließen lassen. Allerdings wurde Hinweisen auf einen eventuellen religiösen Wahn nicht genauer nachgegangen. Die mittlerweile geschiedene Frau des Täters berichtete, dass sie gezwungen wurde eine Burka zu tragen und ihr damaliger Mann sechsmal in der Woche eine Moschee in Graz besucht habe. Eine Zeugin, die in einem Online-Forum von „Allahu-akbar“-Rufen des Täters gehört haben will, konnte die Polizei hingegen nicht ausforschen.

https://de.wikipedia.org/wiki/Amokfahrt_von_Graz

  snaphanen

  Posted: 5 august 2016 - 14:28 - Svar

  Nu tror jeg ikke, de var sindslidende, men det er en kendt sagt, at forekomsten af sindslidelser er højre blandt Mellemøstlige personer, ligesom diabetes forekommer oftere.

   Niels Henriksen

   Posted: 5 august 2016 - 15:23 - Svar

   Grundlaget for at blive sådan er jo allerede lagt helt fra barnsben –
   islam i kombination med indavl i varierende grad, tilbagestående
   klankultur og ekstrem trang ttil selvhævdelse og dyrkelse af offer-
   rollen, hver gang ting ikke er, som man forventer og ønsker.

    snaphanen

    Posted: 5 august 2016 - 16:15 -

    Der er endnu en grund til at blive syg: Den torturagtige opdragese. Lægerne kan ikke forstå, hvorfor de ser så mange muslimske børn med brandskader. Grunden er ligetil

    “Forbrændinger på strygejern er faktisk fire gange hyppigere blandt indvandrerbørn. Skoldninger og fyrværkeriulykker er tre gange så hyppige blandt børn af udenlandske mødre som blandt børn af danske mødre, og forbrændingerne er oftere alvorligere.Det kan skyldes, at indvandrere mangler viden om førstehjælp.”

    Tror lægerne og journalisterne

    http://snaphanen.dk/2009/09/23/den-p%C3%A6dofile-mustafa-ahmeds-danske -st%C3%B8tter/

    Lenn

    Posted: 9 august 2016 - 15:17 -

    Haha! “Tror lægerne og journalisterne”…

  River

  Posted: 5 august 2016 - 19:44 - Svar

  Den eneste løsning, hvis der er en sådan, er at gå hårdt efter forbryderen, uanset hvad forhistorien er. Ikke for det enkelte menneskes skyld, men for helheden. Om du er åndsvag, forkælet, ond, sindsyg, normal eller vælg selv, så er straffen den samme. Børn og unges opførsel skal iøvrigt have konsekvenser for forældre. Vi kan ikke mandsopdække alle potentielle forbrydere. Det vil i længden ødelægge os. Nationer er født og opretholdt af villighed til at anvende vold. Alt andet går en tid men en gang imellem er der brug for at trække en streg i sandet. Vi kan sidde med vores fine fornemmelser og mene hvad som helst om folks sørgelige opvækst eller hvor de kommer fra, men det enest rigtige, også for staklen, er at vi er konsekvent.
  Altså, hvis du overskrider vores grænser bliver du grounded, eller det der er værre. Så spørgsmålet om årsagen, uvirkelig eller ej, er ligegyldig. For samfundets og for dine efterkommeres skyld må du som mand “lade øksen” falde. Kedeligt men sandt.

Skåning

Posted: 5 august 2016 - 20:00 - Svar

Den där BBC-bilden var ju faktiskt skitbra. 😀

Lenn

Posted: 9 august 2016 - 15:11 - Svar

Genialt billede og tekst, som ham Yanki har sat på! Hvis Churchill et al havde ageret lige så hjernedødt som EU-klovnene gør i dag, så ville Hitler have regeret Europa i årtier fremadrettet.
Hvorfor tillader tyskerne, at Merkel fortsat sidder på magten?? Det er ubegribeligt for mig, at det her kan forekomme, og hun bør straffes vildt hårdt for dette overgreb på Europa. Det er Merkels skyld – helt og aldeles – at flere hundrede uskyldige europæere er døde siden sidste sommer. Hun importerer vores mordere, og husk på, at Lard-Arse har købt en bungalow i Sydamerika. Ganske ligesom sine forgængere under WWII!
Pokemon burde indsætte Merkel som én af de monstre, man skal finde, så kan det være, at hun fordufter til Sydamerika før tid.

Leave a Comment