30
aug
Seneste opdatering: 31/8-16 kl. 1822
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er al ære værd, at Jeppe Juhl vil prøve at nå David Trads. Jeg mener ikke, det kan lade sig gøre. Jeg læser ham ikke, fordi jeg mener han er irrelevant. Jeg ville aldrig debattere med ham, for efter at have set ham i debat med Morten Uhrskov, mener jeg ikke bare han er uberørt af virkeligheden, jeg mener hans tilgang tangerer det psykopatiske. Prøv at se, hvor ugeneret han lyver overfor Uhrskov.

Han påstande om svensk økonomi, er fri fantasi. Svensk BNP pr capita er ikke vokset i ti år. De optager milliarlån for at financiere indvandringen. Skatterne er lige forhøjet med 62 mia, og velfærden bliver løbende barberet. Det venligste man kan sige om Trads er, at han er postfaktuel. Fakta spiller overhovedet ingen rolle for ham.

Det er talende, at sådan en mytoman har en vis position i dansk presse. Jeg mener stadig, David Trads er en i bedste fald ligegyldig person. Støj på linjen. I værste fald er han skadelig og ondartet, hvad han viste så rigeligt i tilfældet Henrik Gade Jensen. Dokumentar: Hængt ud på Forsiden – Henrik Gade Jensen.

Britain’s Muslim Rape Gang Cover-up

CBN med George Igler og Tommy Robinson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?