30
aug
Seneste opdatering: 31/8-16 kl. 1822
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er al ære værd, at Jeppe Juhl vil prøve at nå David Trads. Jeg mener ikke, det kan lade sig gøre. Jeg læser ham ikke, fordi jeg mener han er irrelevant. Jeg ville aldrig debattere med ham, for efter at have set ham i debat med Morten Uhrskov, mener jeg ikke bare han er uberørt af virkeligheden, jeg mener hans tilgang tangerer det psykopatiske. Prøv at se, hvor ugeneret han lyver overfor Uhrskov.

Han påstande om svensk økonomi, er fri fantasi. Svensk BNP pr capita er ikke vokset i ti år. De optager milliarlån for at financiere indvandringen. Skatterne er lige forhøjet med 62 mia, og velfærden bliver løbende barberet. Det venligste man kan sige om Trads er, at han er postfaktuel. Fakta spiller overhovedet ingen rolle for ham.

Det er talende, at sådan en mytoman har en vis position i dansk presse. Jeg mener stadig, David Trads er en i bedste fald ligegyldig person. Støj på linjen. I værste fald er han skadelig og ondartet, hvad han viste så rigeligt i tilfældet Henrik Gade Jensen. Dokumentar: Hængt ud på Forsiden – Henrik Gade Jensen.

Britain’s Muslim Rape Gang Cover-up

CBN med George Igler og Tommy Robinson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


River

Posted: 30 august 2016 - 22:39 - Svar

Læser heller ikke manden mere. Jeg tror at mange af den slags skal behandles med ligegyldighed. Hvis nogen vil hører ens mening om manden kan man med ro i sindet erklære at manden er en idiot. Han er af den kategori man ikke vil fodre med opmærksomhed. Psykopater skal mødes med ingen reaktion. Så lad være at fodre svinet.

  snaphanen

  Posted: 30 august 2016 - 22:54 - Svar

  Ja. Samtalen mellem ham og Uhrskov overbeviste mig om, at David Trads udelukkende er obstruktion

   Rune Hansen

   Posted: 1 september 2016 - 22:22 - Svar

   Jeg beundrer Jeppe Juhl for hans tålmodighed, men han havde slet ikke behøvet at invitere Trads.

   Han kunne ligeså godt have inviteret en dyne, han kunne slå i, eller en mur, han kunne tale til.

  Niels Henriksen

  Posted: 30 august 2016 - 23:05 - Svar

  David Trads giver jo begrebet “uden for pædagogisk rækkevidde” helt nye dimensioner – man kan simpelthen bare ikke fatte, at noget menneske i Danmark stadigvæk kan være så virkelighedsfjernt i 2016 😉

  Måske skulle han – sammen med Zenia Stampe, Sofie Carsten Nielsen & Jon Bertelsen etc. – SELV prøve at komme ud at bo i de “kulturberigede” zoner, så han kunne få nogle nye indgangsvinkler til den usikre dagligdag folk som ham og hans selvgode, frelste, bedrevidende og glorieoudsende PK-venner påtvinger andre danskere imod deres ønske? Det ville da under alle omstændigheder være rigtigt god reality-underholdning for alle os andre virkelighedsfunderede på et tragikomisk set meget højt plan.

Margrethe

Posted: 30 august 2016 - 23:50 - Svar

Man skal vælge sine kampe med omhu. Han er ikke det værd. Er kun interessant som fænomen og advarsel i kraft af sin relative magtposition i medierne. Kan som sådan kun bruges til at illustrere, hvor galt det står til med vagthunden, der langsomt men sikker har tranformeret sig til en af SS’ernes Schäferhunde. De gjorde det også godt, når det gjaldt at spore og afmontere de formastelige…

  snaphanen

  Posted: 31 august 2016 - 00:33 - Svar

  Ja, det skal man virkelig. Der er mange, jeg lader ligge efter så mange år i “branchen”. Man kan ikke begynde forfra med Adam og Eva, som man skal med Trads. Livet er for kort.

  River

  Posted: 31 august 2016 - 09:59 - Svar

  Jeg elsker din sammenligning fra vagt til SS-hund. Ud over at den er fantasifuld så beskriver den præcist transformationen.

Tafsa inte på Sverige!

Posted: 31 august 2016 - 12:56 - Svar

  Niels Henriksen

  Posted: 31 august 2016 - 18:33 - Svar

  Fra britiske Channel 4s Undercover Mosque -The Return ( 2008 ), som ghm.
  endda har været vist een gang på DR2 for ca. 4 – 5 år siden – hårdt presset af
  medlemmer af DRs bestyrelse – , men naturligvis dog først efter kl. 23 på en hverdagsaften,
  så man ikke risikerede, at alt for mange med de “forkerte” meninger kom til at se den
  og evt. begyndte at stille ubekvemme spørgsmål, om hvad der egentlig foregår af
  den slags afskyelige ting i moskeerne og ude i de muslimske parallellsamfund i
  Danmark – eller angående DRs totalt manglende evne, lyst eller vilje til for alvor at
  søge at belyse de mindre heldige sider af “kulturberigelsen” fra især visse dele af verden
  og de meget alvorlige konsekvenser for det danske samfund og dets sammenhængs-
  kraft på længere sigt.

Hestehandleren

Posted: 31 august 2016 - 19:33 - Svar

Nu har jeg set Jeppe Juhl og Trads 1+2 og Morten Urhskov og Trads… Og det er ikke andet end “abstrakt” diskusion… JJ og MUJ, bliver ved med at, at understrege “jeg generalisere ikke”… Jeg har ikke noget mod muslimer osv….

JEG har NOGET mod muslimer… De hører ikke til i vesten… Muslimske samfund er LORT… Og hvis jeg flyttede dertil… Ville jeg aldrig “adoptere” deres livssyn… LIGESOM DE IKKE ADOPTEREr vores livssyn og værdier…. Hverken i 1. – 2. eller 3. 4. generation… Trads reklamere for en indstilling der er så GAKKELAG at vi alle burde kører i bil med lukkede øjne… For SÅ ser vi ikke det “grimme”.. Men kan drømmeønske det positive… Og køre med 180KM i timen, ind i en mur….. KU-KUK… GAKKELAG… MULTIKULTUR er FEDT…

PS Jeg vil gerne introducerer et nyt “begreb”… MENA som er Mellemøsten og Nordafrika.. er YT… MENAP som er Mellemøsten, Nordafrica og Pakistan… er YT… DET SIDSTE NYE ER “MEPA” Mellemøsten, Pakistan og AFRICA… Nord eller subsahara… Same SHIT… Jeg ønsker min søn og børnebørn retten til sit eget land… TAK..

  snaphanen

  Posted: 31 august 2016 - 23:40 - Svar

  jeg må tilstå, halvvejs inde i del 2, gav jeg op. Af de samme grunde, som jeg ikke læse Trads.

Anna Svensson

Posted: 31 august 2016 - 22:52 - Svar

Jag känner inte David Trads, men han verkar inte ha något begrepp alls om dagens samhälle och i synnerhet om Sverige. Var lever han?

  Niels Henriksen

  Posted: 1 september 2016 - 00:20 - Svar

  På den mycket trevliga stadsdelen Frederiksberg i Köpenhamm, som är en självständig rik kommun – en sorts ö “mitt” i Köpenhamn (!) 😉 – med en överväkt av folk med högare eller även mycket höga intäkter – där det förstås finns mycket lite “kulturberikning” med muslimer från Mellanösten och kringligganda länder – bortsett från vänliga grönthandlare, hyggliga pizzabarägare och kioskägare etc.naturligtvis 😉

  Det är cirka Köpenhams svar på Östermalm i Stockholm, men har också stora områden med stora
  och mycket dyra villor.- och är också något störra än Södermalm.

  Så, nej DT har absolut ingen aning om den “kulturberikade” verkligheten ute i Danmark, och den får självklart inte störra hans politisk korrekta och verklighetsfrånvända åsikter – ja, han får nästan Mona Sahlin och Anni Lööf att främstå intelligenta – så galt är det faktisk 😉

  https://en.wikipedia.org/wiki/Frederiksberg
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Frederiksberg

  https://www.google.dk/search?q=frederiksberg&client=firefox-b&source=l nms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwizoZyE2OzOAhXDPRoKHSJ6BjAQ_AUICCgB&biw=16 80&bih=898

   snaphanen

   Posted: 1 september 2016 - 03:54 - Svar

   Jeg var derude sidste år. Det er ikke så tit, jeg kommer der. Jo, når Hedegaard skal i retten 🙂

   http://snaphanen.dk/2015/04/06/paa-tilgroede-stier/

   Anna Svensson

   Posted: 1 september 2016 - 14:04 - Svar

   Det förklarar allt. jag har gått i Fredriksberg och det var väldigt fint, i motsats till Fisketorvet.

Ole Larsen

Posted: 5 september 2016 - 12:35 - Svar

Jeg vil gerne anbefale skuespillet: Biedermann og brændstifterne (Biedermann und die Brandstifter), skrevet af schweizeren Max Frisch. Det handler om såkaldt almindelige menneskers reaktion på meget mærkelige ting som f.eks. nazismens fremkomst, men det passer også godt på vore dage. Biedermann tror ikke at brændstiftere ville bede om at låne tændstikker, og når brændstifterne siger noget forfærdeligt, tror han at det bare er for sjov. Biedermann er selvfølgelig meget imod ulovligheder, men forbryderne kan snyde ham så let som ingenting.

Leave a Comment