5
okt
Seneste opdatering: 7/10-16 kl. 1904
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Parco del Colle Oppio (Oppius Mons) er en park, der ligger lige på Colosseums nordside. I det ene hjørne af parken ligger resterne af Domus Aurea, som Kejser Nero byggede i år 64 e.kr. Fra Corriere della sera:

“Narkohandlere og hjemløse migranter har besat parken, hvor en australsk turist forleden blev voldtaget. Den er blevet den største udendørs apotek i byen. Doser af hash og marihuana og kokain er skjult i træstammerne. For et par uger siden forsøgte politiet at arrestere en 22 årig senegaleser, men han forsvarede sig og sendte betjenten på sygehuset. Alle parkens katte er blevet spist (!)

Angrebet på den australske turist forleden fandt sted under denne lygtepæl. De tog og slæbte hende om bag den store neriebusk: De voldtog hende, gav hende hjernerystelse og en brækket næse, og dybe sår på arme og ben, og desuden de dybeste sår i sjælen.

Bare mandag og tirsdag landede 10.000 afrikanske migranter i Italien, hvor der i forvejen er ophobet 118.000 i år – endnu et lille skvæt af fortroppen for en milliard afrikanere, der som det indtil videre ser ud, uforstyrret får lov at drukne Europa i et ocean af mennesker. EU kommissionen har endnu ikke fundet liebhavere til dem. Man har lov at tvivle på, de gør inden det er lykkedes dem at smadre Italien.

The Guardian, 5 oktober 2016

Se eller gense Stefan Molyneux: The Fall of Rome: Modern Parallels og Der er ingen udsigt til at flygtningekrisen stopper – tværtimod. Den eksploderer. Se endvidere en af de første artikler jeg skrev om demografi i 2013, og spørg dig selv, hvordan det kan være at hverken EU eller nationale politikere endnu forstår et kvæk af “flygtningekrisen.” »Vi forbløder i humanisternes opslidningskrig«. De næste 30 år vokser Afrika med, hvad der svarer til hele Kinas befolkning.

Jeg har fuldstændig opgivet politikerne, jeg læser dem ikke, jeg hører ikke på dem, og jeg stemmer ikke på dem. Min oprindelige milde foragt for politikere, er vokset grænsende til rent had. Jeg håber virkelig ikke for dem, de fremkalder den følelse i andre, der er mindre fredeligt anlagt end jeg.

Desværre er de fleste danske vælgere for uvidende til at se den skæbne, de har beredt dem. De skal tids nok opdage det – for sent. Ligesom de stakkels svenskere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?