18
nov
Seneste opdatering: 20/11-16 kl. 1949
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Læs eventuelt talen på Frontpage. Bemærk den kloge omtale af Enoch Powell min. 30:23 som også kan applikeres på Gistrup i Danmark. Jeg skrev noget lignende, da Glistrup døde i 2008, selvom Powell var på et noget højere politisk plan. Glistrup blev aldrig politiker. “He fought the law, and the law won.” Powell sagde en af de dybere sandheder, der er sagt om politik, hvorfor jeg også tænker “åh, Herregud”, når folk får røde kinder og våde øjne over politikere. Det er set før, og hvad blev det til? Jeg er ikke noget foreningsmenneske. Lad dem begrejstres, som vil. Jeg stemte for EU i 1972, men jeg anede ikke, hvad jeg stemte for. Det gør jeg nu, og jeg vil ud. Jeg vil have en demokratisk styreform i mit eget land.

All political lives, unless they are cut off in midstream at a happy juncture, end in failure, because that is the nature of politics and of human affairs.

The trouble with Nigel Farage is, he is always photographed with a pint of beer. Does he drink too much to be in politics? Compared to Winston Churchill, I’m a mere beginner.


Wolodarski mäktigaste medieprofilen

Her ser man præcis grunden til, at Sverige er færdig som nation. Der kan gå et par årtier, men det er sket. “Face up to the fact”, hedder det. Se også Jalvings  Sverige – en tilståelsessag.

DNs chefredaktör Peter Wolodarski hamnar högst upp bland journalisterna i tidningen Fokus årliga lista ”Sveriges 100 mäktigaste”.Peter Wolodarski klättrar på listan från förra året och hamnar i år på plats 31 – och är därmed mäktigare än ministrar som Gustav Fridolin och Anna Ekström, enligt Fokus. Här är hela ”medielistan”: Wolodarski mäktigaste medieprofilen

Vil Breitbart ekspandere? Frankrig, Tyskland, Sverige?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 18 november 2016 - 20:14 - Svar

Man blir helt sjokkert 😮
SJOKKVIDEO: 80-årig hotelleier tvinges til å huse asylsøkere – myndighetene konfiskerte hotellet.

https://www.frieord.no/utenriks/sjokkvideo-80-arig-hotelleier-tvinges- a-huse-asylsokere-myndighetene-konfiskerte-hotellet/

  Chingachgook Jensen

  Posted: 18 november 2016 - 20:19 - Svar

  Snart konfiskerer de sikkert vores organer.
  For hvad skal folket med hjerte, lever og lunger.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 19 november 2016 - 01:22 - Svar

   En ensamkommande behöver nya lungor. Sälj dem “frivilligt” för 10 000 kronor eller så konfiskerar vi dem istället. “Godheten” kräver att vi offrar oss för den goda sakens skull.

    latmask

    Posted: 19 november 2016 - 08:20 -

    Sverige är ett bra exempel på hur man kan utrota folk med “godhet”.

    sussebassa

    Posted: 19 november 2016 - 11:34 -

    ..”godhet” for nogon, ens egen undergang for andra, som skjer i hele Europa.

invernes

Posted: 18 november 2016 - 20:30 - Svar

Asylsökande muslimer skaffar fler barn än vita för att “förgöra” oss, hävdar arabisk tolk….

http://www.friatider.se/arabisk-tolk-muslimska-invandrare

Dogen

Posted: 18 november 2016 - 21:06 - Svar

“The trouble with Nigel Farage is, he is always photographed with a pint of beer. Does he drink too much to be in politics? Compared to Winston Churchill, I’m a mere beginner.”

Mamma Merkel:

https://uploads.disquscdn.com/images/ef87e5ecdc6fab149b68142495fa5f1e1 6f623e599bca4f0c0fe9604217765f2.jpg

Og ikke glem han her:

https://youtu.be/XPgiI46FCDU

Tor Arne

Posted: 18 november 2016 - 23:39 - Svar

Økonomen Harry Dent:

My research in recent months has focused increasingly on how the surprise Brexit vote and Trump’s victory are actually not that surprising after all. They’re a clear sign of a growing number of everyday people rejecting the massive globalization trend that has surged since World War II.
http://economyandmarkets.com/economy/harry-dent-wins-loses-global-trad e-war/

OlofdeGothia

Posted: 19 november 2016 - 08:24 - Svar

Nigel, Trump, Putin med flera. Idag är det vår dag, den Internationella mansdagen.
En bra start inför framtiden är att sätta ned foten och få ett slut på den hatiska extremfeminismen.
https://ulsansblogg.wordpress.com/2016/11/19/vem-far-skamta-om-vad/

Margrethe

Posted: 19 november 2016 - 10:01 - Svar

Wolodarski, endnu en mediejøde, som der går 13 af på dusinet. Se blot på USA. Som de fleste af slagsen kan han ikke få nok af at medvirke til ødelæggelsen af den vestlige kultur ved at slutte op om og forsvare masseimporten af muslimer. Han har faktisk magt til det modsatte. Har en stor del af jøderne bare et indbygget, uerkendt behov for at blive undertrykt og forfulgt? Så har de det bedst. Men de tager os andre med i faldet. Skulle det igen begynde at ulme mod dem, har de selv lagt ved på bålet.

  haugianer

  Posted: 20 november 2016 - 14:05 - Svar

  fjols

   jasminum

   Posted: 20 november 2016 - 18:21 - Svar

   Du kunne sparket til stolbeinet istedet; kanskje brukket et tåledd og blitt rent okkupert av det …. !¨¨!

    haugianer

    Posted: 20 november 2016 - 19:34 -

    lallende pjatt

  jasminum

  Posted: 20 november 2016 - 18:07 - Svar

  Wolodarski og slike som han skal nok ikke kunne skylde på hverken sin etnisitet eller religion. Spyttslikkere og halehengere og idologisk avhengige; til og med avhengige av ideologier som står folkemord, har selv valgt sin vei. Det koster dem svært lite, historieløse som de er.

  Slike mentaliteter finnes der dessverre mange av. Hetsen mot jøder ikke unntatt; der har vi en oppgave hvor det handler om differensiere, faktisk ikke bruke begrepet “jøder” i det hele tatt. En stor utfordring, som det går an å gripe tak i.

  Lars Bern; anthropocene.live har en overordentlig god sak idag, 20.11.. Anbefales. Sakser et avsnitt:

  “Min egen inställning när det gäller såväl Israel som judar i allmänhet är klar. Mitt stora intresse för vetenskap och klassisk musik har gjort att jag ständigt stöter på vetenskapliga arbeten, uppfinnare och fantastiska musikkonstnärer som är judar. Denna grupp är kraftigt överrepresenterad i den tekniska, vetenskapliga och konstnärliga världen och de står för några av mänsklighetens absolut största vetenskapliga framsteg. De är kraftigt överrepresenterade vad gäller Nobelpris inom naturvetenskaper. Jag skulle aldrig komma på tanken att förklara detta med deras religion eller etnicitet, utan ser det bara som ett utslag av att det i den här gruppen finns en onormalt hög andel högbegåvade och intelligenta individer”; sitat slutt.

  M.v.h.

   Margrethe

   Posted: 21 november 2016 - 10:31 - Svar

   I forhold til andelen af den samlede befolkning i Vesten, vil jeg stadig mene, jøderne er voldsomt overrepræsenteret i mediebilledet, når det gælder apologi og aggressiv forsvar for islam/muslimer. Hvorfor er stifteren af facebook Mark Zuckerberg, så følgagtig over for Merkels krav om censur, blot for at nævne én af de magtfulde mediejøder, der åbenbart ikke kan få nok islam? Det er jo ikke mangel på intelligens og IT-kundskaber, som forhindrer jøderne i at sætte sig ind i islam sande væsen. Med den muslimske udrensning af jøder i Mellemøsten, med lille Israels placering som en ø i et hav af muslimsk had, burde de have fået mere end nok af den ideologi. Men det kan selvfølgelig bare daffe af til Israel, når Vesten er smadret. Loyaliteten over for os der ellers tog god imod dem og har givet dem alle muligheder stak alligevel ikke så dybt under overfladen af vellykket integration.

   2016-11-20 18:07 GMT+01:00 Disqus :

    jasminum

    Posted: 21 november 2016 - 14:06 -

    Ingen motsigelse fra meg der. Vi har til og med en jødisk forstander i Norge (Kohn) som ivrer for multikultur -islamsk innvandring i praksis. Afrika er også et kontinent som Europa skal avlaste hva befolkning angår. MÅL, mener jeg; Europa skal underkastes EU, vi skal via sjokkmetoden miste munn og mæle, for å forberede våre lands status som provinser i EU, som igjen skal inn under FN den såkalte verdensregjeringen. Mange motiver er ute og går hva gjelder “banksterne” forøvrig. “Banksterne” = bankeierne blant oligarkene + gangstere er en helt riktig betegnelse på dem. De røver verden og har til hensikt å rasere den for eget forgodtbefinnende. Eller kanskje har de en “herre” som skal tilfredsstilles, en djevel av en Gud. Obs. som jeg forstår så er ikke alle disse oligarkene jøder (?)

    OBS. jeg mestrer ikke å dømme jøder generelt, fortsatt ser jeg dem som ofre for psykopatiske kapitalister, de som sakte men sikkert har mestret å snike til seg makt i US og som idag framstår de egentlige lederne av kontinentet. Husk at de står bak en mengde (de øker stadig og det skal noe til for å klare holde tellingen) NGO´er, think-tanks, organisasjoner som FN, EU. De har Pentagon i sin makt and you name it.

    Lars Bern er tålig snill mot dem, men gir dem inn i sine 10 artikler fra ultimo februar og gjennom mars dette år (2016). Kommer forøvrig tilbake til dem jevnlig. De besitter en makt så stor at det skulle være knapt mulig, men så har de operert gjennom nærmere (iallefall) 200 år. De står bak “klima-alarmen”, Big Food, Big Pharma, Sentralbankvesenet, MSM – Kjemiindustrien, GMO osv. Stopper gjør de ikke, verdensherredømme er målet. Kontroll og makt er vesentlig motiv.

    Utrolig og sørgelig er det at våre politikere ingen forstand synes å ha. De oppfører seg som zoombier på disse sosiopatenes vegne. Jo mere jeg lærer jo mer undrer jeg meg.

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 19 november 2016 - 13:34 - Svar

Nigel Farage is the greatest man in Europe! HOPE WE LEAVE EU!

Leave a Comment