4
dec
Seneste opdatering: 5/12-16 kl. 1404
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Voldtaget og druknet i Freiburg af en afghansk asylansøger

(et “uledsaget flygtningebarn”) i oktober. Han er muligvis skyld i endnu et kvindemord i Freiburg, det på Carolin G., en anden jogger. Men denne gang er der en forskel fra de sædvanlige mord og voldtægter begået af 3 verdens-migranter. Hendes far er Dr. Clemens Ladenburger, juridsk toprådgiver for EU Kommisionen. Det landsdækkende ARD Tagesschau ville ikke bringe historien, fordi den som de sagde, “bare havde regional betydning.” Jeg ville kalde løgnepressen for Valium-pressen eller camouflagepressen.

Tragedien har ramt bæstets hoved, det er forskellen på det og næsten alle andre indvandrermord i Europa. “Hvis vi ikke kan undgå valget, så hellere deres døtre end vores, hellere over- end den sagesløse underklasses,” siger min kontante ven Skribenten. “Påfører de os død og vold, er det ikke rimeligt, at de selv går fri.” Politikerklassen skal altså agte sig for, at de kan komme til at leve lige så livstruede som flere islamkritikere, er en ikke alt for fjern mulighed.

Det er lige så tungt for denne familie, som for alle andre, men det bør og kan ikke være anderledes. Man kan mene, uretfærdigheden og tragedien ligger i, at hun måtte sone faderens skyld, så sandt som Kommissionen er hovedansvarlig i “migrantkrisen” og den parodiske “bevogtning” af de ydre grænser. Og Angela Merkel, naturligvis, der er skyldig i talrige unge tyske mænds død. (Se Akif Pirincci: Slagtningen er begyndt, et folkemord på tyskere.)

Stakkels familie og stakkels alle de andre ofre for EU og den politiske overklasses forbrydelser mod de europæiske folk. Og stakkels os, hvis vi ikke rejser os mod dem i tide. Maria Ladenburger ville være fyldt tyve år i overmorgen. Hendes voksenliv nåede ikke at begynde.

I Sverige blev det for sent. Statssekretær Mikael Sandström kom med magtens første indrømmelser forleden, men han skriver ikke et ord om lidelserne og sorgen efter over 500 mord på svenskere begået af indvandrere, op til 65.000 voldtægter om året og 80.000 grove voldssager om året. Så nemt slipper magten næppe.

Sandström lover endnu sværere tider, men inden de kommer bør der finde et retsopgør sted i Sverige. En enkelt beklagelse fra magten er ikke nok. Man må anerkede de mange almindelige mennesker, som man har tiet om og betragtet som acceptabel ‘collateral damage’ i fyrre år. De skal have oprejsning før Sverige går videre. De er under gulvtæppet, de skal have fuld, politisk anerkendelse.

De hovedansvarlige, især Fredrik Reinfeldt, skal undskylde og betale for de liv, de har kostet. Hverken mere eller mindre. Spørgsmålet idag er, om der er en demokratisk løsning på det, de har gjort. Jeg har mine stærke tvivl. Hvis ikke, er der kun volden tilbage. Deres tragedie vil være fuldbyrdet, og deres sagesløse børn skal tage skraldet.

Maria Ladenburger døde af en grund: Hun blev forrådt af mennesker, der ikke bare var villige til at forråde deres land, men også deres egne børn. Nu har mareridtet indhentet forrædderne. Ikke at jeg godter mig over deres forfærdelige tab. Jeg siger blot, at deres ulykker må fordeles ligeligt, når de nu vil foranstalte dem. Deres børn bør også dø, når de nu har bestemt, det ikke skal være anderledes.

Hvis Juncker, Schultz og Mogherini har børn, bør de retfærdigvis også dø som tusinder af andre uskyldige ofre for deres politik. Det er den grusomme sandhed.

Daughter of top EU official raped and murdered in Germany – Afghan migrant admits killing – – Teenage Afghan immigrant is arrested in Germany after 19-year-old who worked at refugee centre and was the daughter of a senior EU official was raped and killed while out jogging, Formanden for politiforbundet udtaler mandag: Police union chief says open door policy to blame for death of teenager raped and murdered by Afghan migrant in Germany

Man kan læse Frankfurter Allgemeines rapportering i oversættelse her.

screenshot-2016-12-04-at-15-28-27


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invandrare1957

Posted: 4 december 2016 - 16:39 - Svar

Jag blir arg och ledsen en flicka som borde blomma ut och ha sina bästa dagar. Och sen alla rika globalister som vill styra Europa i den här riktningen så sånt här sker gör mig så jäkla fötbannad. Och heder åt dom sajter som tar upp det här fruktansvärda. Så folk vaknar o förstår vad som sker sen spy på alla vänstervridna idioter som är nyttiga idioter åt globalisterna och deras förbannade världssamhälls bygge. Sörjer med föräldrarna. Rinkeby offrens kan jag aldrig sörja med för dom levde inte i Sverige.

invernes

Posted: 4 december 2016 - 16:42 - Svar

Hva kan man si ? det jeg har på tunga kan ikke skrives, det er for sterkt.
Hadde det vert min datter ville jeg nå sittet inne.
Når skal folket ta et oppgjør med landssvikerne ?

Dogen

Posted: 4 december 2016 - 16:51 - Svar

Av respekt for offeret skal jeg la være å skrive hva jeg mener.
RIP

bitten

Posted: 4 december 2016 - 17:15 - Svar

Grusomt å lese slike historier , som der hvite unge jenter , blir både voldtatt og drept av immigrant menn .
Politikere har det aller største hoved – ansvaret , for dette som skjer hele Europa ,
og som får bare mer og mer blodige hender for hver dag som går .
Så min store skyts , vrede får politikere som Merkel , Løfven , Erna , andre politikere ,
som har hovedansvaret for drap , voldtekter , begått av immigranter .
Som har dratt inn en slik fargerik sort i fra den 3 verden , som har vokst opp i en kultur ,
der vold , voldtekter, og drap mot unge jenter , kvinner er helt greit .
JA det begynner å bli veldig mange unge hvite jente ofre , spesielt når det gjelder voldtekter ,
etter disse psyko – mennene sine voldtekt , draps lyster , på unge hvite jenter , kvinner .
Siden politikere bare er helt likegyldig og blåser lang mars ,
i ofrene etter disse immigrant mennene sine lyster .

Tommy Leif Hasselager Jørgart

Posted: 4 december 2016 - 17:51 - Svar

Stakkels pige. Indoktrineret hjemmefra, må man formode, siden hun arbejdede på asylcenter. Hvordan skal unge mennesker lære om det farligste i livet? Linket til Mikael Sandström er forkert, linker til dr. Ladenburgers CV. Jeg gad nok vide, om denne doktor omsider erkender sin medskyld i tragedien.

Tafsa inte på yttrandefriheten

Posted: 4 december 2016 - 17:57 - Svar

Som man bäddar får man lida!

River

Posted: 4 december 2016 - 18:03 - Svar

“Tragedien har ramt bæstets hoved …”. Ligner det ikke problematikken med Breivik?
Heller ødelæggernes børn end vores. Sådan tænker jeg også.

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 4 december 2016 - 20:48 - Svar

Prøv at nærlæs dødsannoncen: De frabeder sig. at deres datter i døden bliver æret med blomster, men opfordrer de sørgende til at betale penge til de fattige i Bangladesh via IBAN DE90 6665 0085 0001 9840 71 – I kan også give lidt, hvis I sørger over Marias offer.

Jeg synes, at disse EU-teknokrater er uforskammede, absolut forladte af enhver ære.

  snaphanen

  Posted: 4 december 2016 - 20:54 - Svar

  ja, EU eliten fornægter sig ikke

   Tommy Leif Hasselager Jørgart

   Posted: 4 december 2016 - 21:18 - Svar

   Stram så også linket til Mikael Sandström, som tidligere forslået

    snaphanen

    Posted: 4 december 2016 - 21:32 -

    som er?

    Rune Hansen

    Posted: 4 december 2016 - 21:35 -

    . . . Som er, at ordet Mikael Sandström linker til dr. Ladenburgers CV

    snaphanen

    Posted: 4 december 2016 - 21:47 -

    åh, tak, rettet nu

   KnudMadsen

   Posted: 5 december 2016 - 09:10 - Svar

   Det er da ikke en stramning, men blot en tilretning til virkeligheden. Vores generation er jo ude i det værst tænkelige forrædderi imod vor børn, idet vi forgøgler dem, at alle mennesker er gode inkl. muhammedanere.
   Jeg forsøger så i tekst og tale at advare de unge om dette modbydelige forrædderi, men det er meget op ad bakke. Det er forfærdeligt at være vidne til dette kollektive selvmord, vi er igang med.

    snaphanen

    Posted: 5 december 2016 - 12:58 -

    less er som regel more.

  Breidablikk

  Posted: 5 december 2016 - 05:01 - Svar

  Ironisk nok nevner også dødsannonsen gave til en studentforening i Freiburg, som blant annet driver med arbeid for migranter. Nå skal jeg være forsiktig med å dømme på lite grunnlag, og i en tragisk situasjon – men det tyder jo på at det her oppfordres til fortsatt arbeide som tok livet av den nydelige jenta.

  https://weitblicker.org/content/pagewithpicts/Freiburg/Freiburg

Brandmand for Bidermeyer

Posted: 4 december 2016 - 20:50 - Svar

Lær være med at lære Jeres børn at gå hen til de fremmede. De kan ikke forstå meningen med det.

  KnudMadsen

  Posted: 5 december 2016 - 09:03 - Svar

  Jeg benytter enhver mulighed for at forklare mine børnebørn om farerne ved muhamedanerne.
  Det er desværre op ad bakke, idet forældrene tager disse mine ihærdige anstrengelser meget ilde op..

Breidablikk

Posted: 5 december 2016 - 05:09 - Svar

Tankene går jo til drapene på Valdresekspressen, og den drepte jenta Margaret Molland Sanden (19)

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/bussdrapene-i-aardal/de-ble-drept-p aa-bussen/a/10144945/

KnudMadsen

Posted: 5 december 2016 - 09:16 - Svar

Jeg savner ord, der kan beskrive min vrede, og hvis jeg forsøgte, ville jeg blive sat fast. Man må jo end ikke true en morder.

Breidablikk

Posted: 5 december 2016 - 11:09 - Svar

Et uhyre tilfelle, som fortjener vår interesse. Ekstem symbolikk: typisk vakker ung tysk jente, ivrig katolsk og “flykningehjelper”, bestialsk voldtatt og drept av afganer. Hvis man ikke forstår hva alt dette betyr, da forstår man intet!

Se også mitt tidligere innlegg: i begravelsen – da man enda ikke visste hvem som er morderen – blir penger samlet inn for den samme flyktningehjelp som tar livet av Maria!

Hva med familien? Hva slags personer er rammet i Marias omverden? Det sies – om det er sant vet jeg ikke – at Martin Schultz til stede i gravferden – i Bryssel! Hvis dette stemmer, må man jo spørre: når endelig den vanvittige innvandrervolden også rammer elitene – hvor lenge kan de da fortsette på samme katastrofale kurs?

En ting er jo europeas flyktningepolitikk. Noe annet er den familien som er betruffet, og deres livs- og forestillingsverden. Det man kan lese på internet gir jo inntrykk av en ivrig katolsk familie, med innsats for fattige i ulike U-land og for “flyktninger” i vesten. Typisk ordinære kristne, som man har millioner av også i Norge og Sverige – og som gjerne ivrer både for misjon, men også immigrasjon til Skandinavia av “slike man vil hjelpe”.

Eksempel, her Barbara Ladenburger, under et års frivillig opphold hos en katolsk misjon i Bolivia. (Jeg tror dette er hun som kalles “Bärbel Ladenburger” i dødsannonsen. Viktig, fordi det sier noe om den drepte Marias tetteste omkrets.
https://blogs.strassenkinder.de/baerbelinbolivia/
http://weltkirche-blog.katholisch.de/on-tour/2016/11/09/von-herzen-dan kbar-fuer-diesen-tag/#more-1623

Mitt inntrykk er at dette er oppriktige og gode mennesker, og ikke bare slike man foraktelig kan kalle “Gutmenschen”, aktivister på venstresiden. Men akk hvor naive – noe som koster dem dyrt! – En vekker for de millioner av Skandinaver med samme sinn og levesett, for naive Kirker og uvitende bedehus!

  Steinadler

  Posted: 5 december 2016 - 11:50 - Svar

  Hvor lenge kan de da fortsette på samme katastrofale kurs? Jeg vil for min del anta at nettopp denne religiøse bakgrunnen er en viktig årsak til at det neppe finnes noen klar grense for hvor lenge de faktisk kan tenkes å fortsette langs samme katastrofale kurs. Enhver grense når det gjelder bestialske konsekvenser er jo faktisk allerede overskredet. Det gjelder selvsagt ikke bare Tyskland, men som du selv er inne på med ditt eksempel fra Årdal, både Norge og samtlige andre vesteuropeiske land. Disse politiske “elitene” har slik sett forlengst gjort seg selv til “skrivebordsmordere”. Og det første mordet er vel som kjent det “vanskeligste” – et utrrykk for at man allerede har kommet svært langt i en prosess hvor det i første rekke er mer eller mindre sykelig narcissistiske individer, i verste fall regulære psykopater som dominerer det politisk-administrative sjiktet. Er det egentlig noen grunn til å tro annet enn at de pårørende her i beste fall vil felle krokodilletårer over Maria Ladenburger, og andre som henne, som “martyrer for den gode sak” i kampen mot “det onde” ?

  Grunnproblemet her er, vil jeg tro, nettopp at en viss form for pseudoreligiøsitet har kommet til å gjennomsyre politikken. Selv de mest katastrofale konsekvenser vil da snarere bare bekrefte at man befinner seg i en “kamp mellom godt og ondt” – og hvor man jo forlengst har bundet seg til masten hva “det onde” gjelder. Ser man tilbake på siste hundreårs historie så kan det knapt heller være noen som helst tvil om at sterkt ideologisk drevne, i realiteten pseudoreligiøse europeiske “eliter” kan være mer enn villig til ganske bokstavelig å ofre både sine egne og andre barns liv, ja brenne hele folk og nasjoner ned til grunnen. Det som fortsetter å overraske meg er snarere hvordan “folk flest” også denne gang har vist seg å være istand til mer eller mindre motstandsløst å følge en folkeforaktende politisk “elite” av mye tilsvarende slag som tross alt for ikke så altfor mange år siden førte Europa ut i verdenshistoriens største katastrofer.

   Psilly

   Posted: 5 december 2016 - 12:15 - Svar

   Freiburg in Breisgau er en slags progressiv “oase”. Byen har vel i overkant av 200.000 innbyggere, og huser i tillegg ca 150.000 studenter. De viktigste arbeidsgiverne er Tysklands største sykehus og universitetet. Freiburg var den første byen i Tyskland med grønn borgermester, og byen er meget velstående slik at de fleste der nok fortsatt lever i sin sedvanlige “Lebensgeniesser” boble, som jo hele den regionen i Tyskland er kjent for. Nå er det en stund siden jeg har snakket med bekjente der, men da jeg spurte dem om migrantopptøyene i Offenburg i vår mente de fleste at dette dreide seg om et medieskapt hysteri og sa at de tok dette med knusende ro. Nåhar det vel vært minst to slike drap i Freiburg på kort tid, men jeg er redd dette får mer oppmerksomhet andre steder i landet, spesielt nå som saken(e) ser ut til å være “løst”.

    Steinadler

    Posted: 5 december 2016 - 14:18 -

    Jeg sjekket oppslutningen om de forskjellige partiene der. De Grønne altså suverent størst, fulgt av det “tohodede trollet” CDU/SPD. Det er ihvertfall ikke vanskelig å tenke seg at Maria Ladenburger i løpet av få år med stor sannsynlighet ville endt opp som en eller annen form for politisk kommissar på vegne av den samme ideologien som har lagt alt til rette for at denne afghaneren kunne voldta og drepe henne.

   Tor Arne

   Posted: 5 december 2016 - 12:27 - Svar

   Jeg tror det er viktig å beskrive i størst mulig detalj hva denne “pseudoreligionen” går ut på. “Menneskerettighetsreligion” tror jeg er riktig å kalle den. Godt beskrevet av den franske jusprofessoren Jean-Louis Harouel:
   http://www.lefigaro.fr/vox/societe/2016/06/17/31003-20160617ARTFIG0036 4-les-droits-de-l-homme-eriges-en-religion-detruisent-les-nations.php
   http://ripostelaique.com/les-droits-de-lhomme-contre-le-peuple.html

   Vi snakker her om massiv indoktrinering. Denne KGB-avhopperen ga en meget interessant innføring i statlig indoktrinering, og hvor vanskelig det er å bryte slik indoktronering:

   https://www.youtube.com/watch?v=vLqHv0xgOlc&t=634s

   Breidablikk

   Posted: 5 december 2016 - 18:16 - Svar

   Hvor lenge…. trolig uhyre lenge, lengre enn vi er i stand til å forestille oss. Iallfall hvis vi ser på historien: det er som om det må store katastrofer eller omfattende krigsødeleggelse til for å endre mentaliteter – som svartedauden eller 1-2 verdenskriger med ubeskrivelige lidelser – og tilsvarende “mytespinning”.

   – Og vi må vel ikke underhvurdere hvordan mennesket er i stand til feighet, unnvikenhet, løgn, selvbedrag og bevisstløshet – uansett hvor “opplyst” og “demokratisk” vår samtid måtte være.

   Om tidsaspektet:
   Når vi snakker om Tyskland og de nordiske land, har man jo Lutherdommen og vårt forhold til den i dag. Og da ser vi jo at noe dramatisk må ha skjedd, eksempelvis i forholdet til jødene: se eksempelvis de norske biskopen som offentlig beklager kirkefader Luthers uttalelser om jødene – og hva Luther selv sa om muslimer (Tyrkere) (nedenfor) La meg her forholde meg nøytral til utsagnene, uten vurdering eller kommentar, bare påpeke forskjellen i verdens- og livsoppfatning som vi har innenfor samme kulturelle område, og innenfor samme Kirke:

   Biskopene:
   “Et oppgjør med den antijødiske arven fra Luther i reformasjonsåret 2017 gir oss en mulighet til å fornye den positive respekten og ærbødigheten for det jødiske folk og jødisk tradisjon”

   Luther:
   “I skriftet Om jødene og deres løgner (1543)…. Jødene står under Guds vrede og er djevelens barn, hevngjerrige og morderiske. Deres skoler og synagoger bør derfor brennes, deres hus rives, de bør fratas sine skrifter, forbys å drive undervisning og plasseres i leirer”

   (med forbehold om at biskopene gjenforteller Luther på god måte)

   https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/aktuelt/bispemotet-tar-avstand-fra-l uthers-jodefiendtlige-uttalelser/

    Psilly

    Posted: 5 december 2016 - 19:18 -

    Leste et sted (men er ikke like flink til å huske kilder som Steinalder) at Luthers reformasjon både var finansiert og heiet frem av nettopp jøder, og at det først var senere når han så konsekvensene at han skrev boken “Jødene og deres løgner”. Synes å ha hørt dette om en annen tysker også. Uansett, i sommer var jeg på besøk hjemme hos en prest i den norske kirke som faktisk beklaget reformasjonen, ikke fordi han forelsket i katolsk liturgi, men fordi kristne nå ikke sto naturlig sammen i kampen mot islam, dette overrasket meg veldig siden jeg vil beskrive barna hans som typiske progressive SJWs,

    Breidablikk

    Posted: 5 december 2016 - 20:35 -

    Høres ikke sannsynlig ut: Når jeg studerte reformasjonstiden la man vekt på økonomiske aspekter: “tysk” frigjøring fra romersk/italiensk pavelig skatt og kontroll. Luthers utfall mot tyrkerne hadde jo bakgrunn i reell invasjonstrussel (sml angrepene på Wien) og utfallene mot jødene hadde vel bakgrunn i sosiale spenninger.

    Tor Arne

    Posted: 5 december 2016 - 20:54 -

    Oppklarende artikkel om Luthers utfall mot jødene, av professor Eric W. Gritsch:
    http://www.christianitytoday.com/history/issues/issue-39/was-luther-an ti-semitic.html

    Steinadler

    Posted: 5 december 2016 - 19:20 -

    Noe dramatisk har åpenbart også skjedd når det gjelder synet på Luther. For meg bare understreker det i hvilken grad jeg kan prise meg lykkelig over å ha vokst opp på seksti- og syttitallet – før den “politiske korrektheten” hadde forgiftet undervisningen fullstendig. Jeg husker faktisk spesielt godt hvordan nettopp Luther gjorde et sterkt inntrykk på meg i syvende klasse. Da vi hadde prøve i religion og et av spørsmålene åpnet opp for å skrive alt vi visste om Luther, ja da levde jeg meg såpass inn i den besvarelsen at jeg nesten helt glemte tiden og ikke fikk gjort stort mer enn å skrive flere sider bare om Luther. Hva han hadde skrevet om jødene slapp vi heldigvis å lese eller høre noe om. I ettertid er det også rimelig klart for meg at den der fremtstillingen av Luther sannsynligvis bidro noe til å modifisere mitt syn på Tyskland og tyskerne slik det utviklet seg gjennom nettopp de årene. Da vi kanskje et års tid senere fikk noe undervisning om Tyskland – dvs så godt som utelukkende om “Hitler og Holocaust” (“jernkansleren” Bismarck også nevnt som nok et eksempel på det “harde og farlige” ved tyskerne), ja så hadde jeg ihvertfall allerede på forhånd blitt presentert for den store tyske og europeiske religiøse reformatoren – og helten ! – Luther ! Hva han evnt har sagt om jødene bryr jeg meg ikke stort om. Luthers syn må selvsagt forståes både som uttrykk for hans egen tid og som en reaksjon ovenfor den sterkt kristendomsfiendtlige jødedommen. Hverken prester eller rabbinere den gangen hverken uttalte seg eller opptrådte vel forøvrig på en måte som overenstemmer med de “politisk korrekte” krav hos våre dagers “tankepoliti”.

    Breidablikk

    Posted: 5 december 2016 - 20:03 -

    Da har du en heldig erfaring fra skolen som jeg selv ikke har. Jeg har delt før hvordan “Anne Franks Dagbok” ble anvendt tidlig i den grunnskole jeg gikk på, med frykt for tyskere og barmhjertighet med jøder som effekt. (Den innprentende frøken var svært ivrig kirkegjenger – bare for å antyde en mulig sammenheng og “religiøs iver” i lærerrollen)

    Bare anekdotisk: mitt eget første erfaring med sensur i Norge – iallfalll som jeg ble klar over, eksplisitt – var nemlig den norske Lutherutgaven og dens utrenskning av “uheldige” Luther-utsagn om jødene. Begrunnelsen står i forordet av bokverket. (Oversettelse delvis gjort av Inge Lønning – senere politisk ansvarlig i Høyre for å innføre “menneskerettighetene” inn i vårt lovverk, ved siste reform, hvis jeg husker rett) – Igjen: anekdotisk, men man lærer jo og forstår stadig mer ved å legge “enkeltelement” til enkeltelement, erfaring på erfaring, for å danne eget bilde.

    Til Luther: det besynderlige er jo at Den lutherske kirke – med dens karakter av “kongelig øvrighet”, intellektuell elite og statsbærende institusjon – har levd med Luthers syn på jøder og muslimer i 4-500 år, uten anfektelse. Helt til våre dager, hvor plutselig alt blir feil og galt. Jeg liker slike eksempler, fordi da er diskurs om “religion” blitt til noe konkret og eksplisitt. Altså: omfanget av det historiske drama og “Wende” som utspiller seg i våre dager lar seg avlese i holdningen til Luther, som går fra aktet “Kirkefader” til foraktet “Antisemitt”!

    Det “lutherske” snek seg inn ganske ubevisst hos meg, gjennom flere fag på universitetet. Den egentlige erfaring jeg kan huske er oppdagelsen av Jan Huus, nermere bestemt av hans statue på et torg i Praha. Uforglemmelig.

    Hva Luther skrev om jøder og muslimer er interessant for meg, ikke etter moralske kriterier, men som vitne om trolig utbredte holdninger til jøder og muslimer (dvs tyrkere) i Luthers samtid. Har vi ikke i jøder (som sigøynere) allerede en første slags “multikultur” i Europa, og et eksempel på konflikt mellom “omreisende” og “sedentære” folkeslag? Perspektivet – om jeg/noen har krefter til å utvikle det – ville jo bestå i å studere et fortidens “multikulturelt prosjekt” som ikke lyktes, tvertimot: det endte stadig med konflikt, alt fra utdrivelse av jøder (og muslimer) fra Spania til massakrer på jøder (sigøynere og slavere) i hele det mellom- og øst-Europeiske rom. Poenget må være, også i forbindelse med “holocaust”, å gå “fra mythos til logos”, nemlig se hvordan hatet mot jøder ikke var irrasjonelt forårsaket eller må forstås i moralske kategorier (antisemittisme, rasisme), men heller hadde helt forståelige årsaker, nemlig i århundrer av sosiale spenninger mellom fastboende og omreisende befolknger, mellom tyskere/baltere/slavere og jøder/sigøynere. På samme måte som grenselandet mellom det tyske og det franske, nemlig i de germanske befolkninger bosatt vest for Die Rhein gjennom forrige århundre skiftet nasjonalitet fire-fem ganger!

    Et oppgjør med “elitenes pseudoreligion” og vår tids PK-moralisme må være et vitensprosjekt, etter min mening. Men selvfølgelig: bare det å røre ved vår dags Shoah-religion og PK-moralisme forårsaker jo forargelse og forfølgelse som minner om irrasjonelle kapitler i Europas historie (hekseutrydding,kjetterforfølgelse) Den som blir kalt rasist føler jo gjerne at motstanderen ikke vil diskutere, heller drive ut onde (rasist-)ånder!

    Tor Arne

    Posted: 5 december 2016 - 22:29 -

    “Altså: omfanget av det historiske drama og “Wende” som utspiller seg i våre dager lar seg avlese i holdningen til Luther, som går fra aktet “Kirkefader” til foraktet “Antisemitt”!

    Kan globalistenes arbeid med å etablere en “global-religion” være en forklaring på det du skriver om?
    http://www.verdidebatt.no/innlegg/11666310-global-religionen
    http://www.bbc.com/news/magazine-27872551
    https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_One

    Steinadler

    Posted: 11 januar 2017 - 21:50 -

    Bare som et eksempel på hvordan lutheranismen forfølges inntil det absurd nidkjære av våre dagers etterfølgere av “fariseerne og de skriftlærde”:

    All was apparently going fine until Micha Brumlik, a retired Frankfurt University education professor and respected Jewish commentator, wrote last June that the popular toy was “anti-Jewish, if not even anti-Semitic.” The problem, he said, was the inscription on the open pages of the Bible that the Playmobil Luther holds. On the left is written in German: “Books of the Old Testament. END” while the right page says “The New Testament, translated by Doctor Martin Luther.” Why was the word “END” written so prominently, Brumlik asked. “Theologically, there can be no other reason than that the ‘Old Testament’ and its validity should be seen as ended and superseded,” he wrote in the Berlin newspaper tageszeitung. Religion News Service, 4 January 2017. How a toy figure of Martin Luther sparked accusations of anti-Semitism.

    Skjønt det alt i alt må kunne sies å være en positiv historie da denne figuren kan se ut til å ha nådd ut til flere hundre tusen barn før disse jødiske aktivistene oppdaget hva som var iferd med å skje.

    http://1aon88369c3gtkxjg19cnprs.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/upl oads/2017/01/webRNS-LUTHER-PLAYMOBIL-010217.jpg

    Breidablikk

    Posted: 11 januar 2017 - 22:23 -

    Absurd ! Og enda et eksempel på at vi lever i en tid som hevder å stå for opplysning og oppgjør med “religionens mørke”ikke gjør annet enn å frigjøre barbariske former for religion og forstumpede former av menneskelig fromhet. Gi meg heller den (angrende)”kvinnen som ble grepet i ekteskapsbrudd” istedet for skinnhellige konvertitter!

    Men tro om ikke pendelen kan svinge tilbake? Selv kristendommens foraktere må vel bli betenkt når alternativene for oss alle, og ikke minst for forakterne selv, er langt, langt værre!

    Tor Arne

    Posted: 5 december 2016 - 19:21 -

    “Og vi må vel ikke underhvurdere hvordan mennesket er i stand til feighet, unnvikenhet, løgn, selvbedrag og bevisstløshet – uansett hvor “opplyst” og “demokratisk” vår samtid måtte være.”

    Det er vel ikke uten grunn at det heter “de syv dødssynder”: https://no.wikipedia.org/wiki/De_syv_d%C3%B8dssynder

    Disse syv har forårsaket mye elendighet opp gjennom historien, og de lever vel dessverre blant oss i beste velgående…

   Breidablikk

   Posted: 5 december 2016 - 19:31 - Svar

   Legger til: problemet med å tenke rundt våre immigrasjons-problemer i termer av “religion” er jo at det “kristne” eller “religiøse” element kan man finne på alle sider. Dette ikke ment som noen kritikk, bare som et inspill: oppdaget i dag at en amerikansk Samuel Dickson, beryktet “alt-right” og “KKK-sympatisør”… er… nettopp… sønn av en pastor! Har ikke lest ham, og gir ingen anbefaling. Det fiffige er hans eksplisitte religiøse bakgrunn. Og et eksempel på at

   Og en advarsel i artikkelen under – som lister opp som “alt-right”, advarer – og jeg stormer til for interessante nyoppdagelser! Under en video som foreslår det helt uhørte (!) perspektiv å sammenligne Lincold og Assad!

   http://www.nytimes.com/2016/12/03/world/americas/alt-right-vladimir-pu tin.html?_r=1
   https://www.youtube.com/watch?v=HoFpC-IMk6E

kjellM

Posted: 5 december 2016 - 11:11 - Svar

Landsforæderiet tar liv!!

Jan Jensen

Posted: 7 december 2016 - 09:17 - Svar

På et eller andet tidspunkt må den såkaldte elite blive draget til ansvar for det vold vanvid og blodbad de har nedkaldt over de sagesløse befolkninger, og antallet af den selvsamme elites gæster må reduceres hvis man vel og mærke ønsker at bevare Europa.
Ønsker man derimod lidt mere spændende “mangfoldigt” Mad Max lignede tilstande med endnu mere vold, voldtægt og polarisering skal man bare fortsætte som man plejer. Men husk der er ingen fortrydelsesret.

Jan Jensen

Posted: 7 december 2016 - 10:06 - Svar

På et eller andet tidspunkt må de såkaldte ansvarlige politikere stå til ansvar for det vold, vanvid, voldtægt og blodbad de har trukket ned over hovederne på de sagesløse befolkningerne. De selvsamme politikeres gæsters antal skal reduceres væsentligt hvis man ønsker at bevare et bare nogenlunde fungerende Europa. Hælder man til det lidt mere “spændende og mangfoldige” Mad Max lignende univers skal man bare lade tingene køre som de plejer. Men husk at fortrydelsesretten snart udløber.

Leave a Comment