13
aug
Seneste opdatering: 13/8-17 kl. 0839
108 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Foto © Gunnar Sandelin

Copyright Julia Caesar och Snaphanen. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

Mitt i centrala Stockholm, på Medborgarplatsen på Södermalm, utspelar sig just nu en iscensättning av vad som inom scenkonsten brukar kallas théâtre de l’absurde, absurd teater. Demonregissören heter Stefan Löfven (s). För två år sedan, den 6 september 2015, stod han på samma plats och sa: ”I mitt Europa bygger vi inga murar”.  Nu har han, som vanligt i kritiska situationer, gjort sig osynlig.

”Ockupanterna” skulle kunna vara ett lämpligt namn på den pjäs som uppförs på Medborgarplatsen. I de självpåtagna huvudrollerna ser vi något hundratal vuxna män, invandrare från Afghanistan och Iran (cirka 2,5 miljoner afghaner bor i Iran)  som uppenbart är beredda att bryta mot svensk lag för att ta det de vill ha av Sverige och svenskarna.

”Ett inte sällan använt stilgrepp inom absurd teater är att genom chockverkan i framställningen understryka livets absurditet.”

Det största bedrägeriet någonsin i svensk asylpolitik

Det kunde vara en fars om det inte vore så tragiskt. För det vi ser på Medborgarplatsen är inget annat än den yttersta spetsen på den politiska absurditet, den galaföreställning i lögn och taskspeleri som i Sverige sedan många år går under beteckningen ”ensamkommande barn”. Rekordåret 2015 kom 35 369 ensamkommande asylsökande till Sverige som uppgav sig vara barn. Av dem var 92 procent pojkar/män.

De sittstrejkande männen representerar det största bedrägeriet någonsin i svensk asylpolitik, närmast ofattbart i sin omfattning – asylbluffen där tiotusentals vuxna utomeuropeiska män sätter lögnen i system och utger sig för att vara barn. Det är ett bedrägeri som dels kostar skattebetalarna tiotals miljarder varje år, dels är en skymf mot samma skattebetalare genom den uppenbara lögn som stöds och backas upp av hela etablissemanget.

Genom den härva av lögner som byggts upp kring den här gruppen har rättssäkerheten i och tilltron till hela asylprocessen skadats ohjälpligt. I ett normalt land som följer sina egna regler och lagar hade åldersbluffande vuxna naturligtvis inte lyckats dupera hela maktapparaten och större delen av befolkningen. (87,14 procent av svenskarna röstade för fortsatt massinvandring i riksdagsvalet 2014).

Det hade knappast heller lyckats i Sverige om inte en kompakt mur av makthavare inklusive media och vänsterideologiskt drivna barnläkare hade slutit sig samman kring lögnen och bestämt sig för att försvara den med vilka medel som helst, inklusive att kalla alla som ifrågasatt bluffen för ”rasister”.

Kräver kollektivt uppehållstillstånd i Sverige

Den största gruppen asylsökande av dem som utger sig för att vara barn är afghaner. Omkring hälften är hazarer, födda i Iran och har aldrig satt sin fot i Afghanistan. Som påstått minderåriga får de en gräddfil i asylprocessen och mängder av förmåner som vuxna asylsökande inte har, och inte heller Sveriges egen befolkning.

De som sittstrejkar på Medborgarplatsen (tidigare på Mynttorget) kräver att utvisningar av migranter utan asylskäl till Afghanistan ska stoppas. Afghanerna kräver alltså kollektivt uppehållstillstånd i Sverige – trots att inga asylsökande har asylskäl som grupp. Rätten till asyl avgörs av migrationsverket utifrån individuella bedömningar.

Ockupanter utskickade av sina familjer och klaner

Filmer och uttalanden från demonstrationen visar att de afghanska männen beter sig som ockupanter – vilket är exakt vad de är. De är ivägskickade av sina familjer och klaner hemma i Afghanistan och Iran för först fixa uppehållstillstånd åt sig själva och sedan ta hit sina anhöriga eller skicka hem pengar. De har passerat ett tiotal länder för att ta sig till just Sverige och ta för sig av den välfärd som svenskar och välintegrerade invandrare har arbetat ihop.

De deltar i en mångmiljardsvindel vars slutsumma ingen någonsin kommer att våga räkna ut, eftersom ingen vill ta ansvar för svindeln. Notan dumpas som vanligt på skattebetalarna. Mer om ockupantbeteende senare i den här krönikan.

”RIV MURARNA! Inga jävla gränser!!!”


Foto to og tre fra Stockholm: © Björn Bergman, www.photo2be.com

Det demonstranterna ägnar sig åt på Medborgarplatsen är ren utpressning. Målet är att i strid med lagen bita sig fast i Sverige och förse sig med så många förmåner som ”naiva” svenska myndigheter är villiga att betala ut.

”Vi ger aldrig upp. Vi tänker inte flytta på oss förrän utvisningarna stoppar” sa Fatemeh Khavari, talesperson för nätverket ”Ung i Sverige” på fredagen.

På ett stort plakat högst upp på Medborgarhusets trappa står:

”RIV MURARNA! Inga jävla gränser!!!”

Enligt ögonvittnen är Medborgarplatsen förvandlad till en soptipp av demonstranternas och åskådarnas avfall.

”De vill att försörjning och utbildning ska regna över dem”

Merit Wager skriver på sin blogg:

”Det har kommit tiotusentals och åter tiotusentals hazarer hit de senaste åren, en veritabel folkvandring. De flesta har inga asyl- eller skyddsskäl, men så här beter de sig i Sverige. De respekterar inte svenska bestämmelser, de hånar statsministern, de vägrar åtlyda lagar i landet. Men vill att uppehållstillstånd med vidhängande försörjning och utbildning ska regna över dem.”

Merit Wager är en av många skribenter inom alternativmedia som har varnat för bluffen med de ensamkommande ”barnen” i många år. Hon har kunnat publicera mängder av skakande rapporter inifrån migrationsverket genom sina kontakter med anställda, så kallade ”miggor”.

Jag skrev min första krönika om fenomenet här på Snaphanen i juni 2010.  Sju år sedan.

Affes Statistikblogg publicerade en bildsatir om ålderstester på ”flyktingbarn” i april 2012.

Avpixlat, dess föregångare Politiskt Inkorrekt och mängder av andra bloggar och skribenter har påtalat bedrägeriet. Ingenting har hänt – mer än att vi har blivit kallade ”rasister”. Så många år och så många miljarder som gått förlorade!

En månads ockupation – en ren provokation

Flera omständigheter kring den pågående demonstrationen är uppseendeväckande. För det första att Polisen har gett demonstrationstillstånd i 30 dagar, från klockan 8 på morgonen till klockan 22 på kvällen, på central allmän plats där Stockholms bofasta och besökare ska kunna röra sig fritt.

En månads ockupation, utförd av en grupp utlänningar som vill tilltvinga sig förmåner genom lagbrott, är en grov provokation mot allmänheten. Hur har Polisen resonerat kring säkerhetsaspekterna och riskerna för sammandrabbningar mellan de som provocerar och de svenskar för vilka det här är en provokation för mycket? Har man över huvud taget tänkt?

Om provokationen upplevs som alltför grov, och det kommer till sammandrabbningar där någon av demonstranterna skadas eller dödas är det lätt att föreställa sig hur det genom framskrikna krav från den högljudda ”Allt åt alla”-vänstern skulle komma att tvinga svaga politiker att bevilja amnesti för alla ensamkommande så kallade ”barn”.

Sedan millennieskiftet har migrationsverket registrerat totalt 65 649 ensamkommande asylsökande.

Ensamkommande asylsökande år 2000-2016. Den makabra siffran för 2015, 35 369 personer som påstod sig vara barn, får antalet under övriga år att verka obetydligt, men det är det naturligtvis inte. Från 2006 ses en tydlig ökning. Lägg märke till att antalet fördubblas i samband med regeringsskiftena både 2006 och 2014.

Låt mig påminna om den så kallade ”Flyktingamnestin” 2005 som under kraftig uppbackning av media drevs igenom av miljöpartiet och vänsterpartiet och tvingade socialdemokraterna att gå med på allmän amnesti för 17 000 migranter som tidigare fått avslag i Utlänningsnämnden.

Polisen förlamad av politisk korrekthet

En annan uppseendeväckande omständighet i afghanernas månadslånga demonstration är att Polisen inte ingriper eller ens gör några ID-kontroller av demonstranterna, som i många fall har fått flera avslag på sina asylansökningar och skulle ha utvisats för länge sedan. ”Förvånad svensk” upptäcker att birollerna i pjäsen ”Ockupanterna” spelas av en polismyndighet som är förlamad av politisk korrekthet.

Trots att Rättsmedicinalverket nyligen slagit fast att minst 80 procent av dem som söker asyl som minderåriga i själva verket är vuxna män  påstår Polisen häpnadsväckande nog att det handlar om barn. Det kan bara förstås som att de har fått order uppifrån att inte ingripa.

”En sådan kontroll skulle inte leda till någon åtgärd”

På sin hemsida skriver Polisen:

”I samband med demonstrationen på Medborgarplatsen har det uppstått frågor om varför polisen inte kontrollerar de personer som deltar i demonstrationen. Anledningen är att en sådan kontroll inte skulle leda till någon åtgärd.”

Någon på högre nivå inom Polisen har tryckt på den röda stoppknappen. En tweet från YB (Yttre Befäl) hos Södermalmspolisen visar varför ingenting görs:

”Med tanke på att många folkvalda politiker är där och stöder manifestationen så saknas nog den politiska viljan nu.”

Maken till ynkedom! Mitt blod fryser till is av skräck över den totala rättsosäkerhet, utsatthet och otrygghet vi som svenskar tvingas leva med när den samhällsinstans som ska skydda oss abdikerar inför våra ögon.

Politikerna går emot beslut som de själva har fattat

Ytterligare en uppseendeväckande omständighet är att representanter för den röd-grön-rosa majoriteten i Stockholms stadshus vill exponera sin världsomfattande godhet och bedömer det som politiskt lönsamt att visa upp sig tillsammans med afghanerna och stödja deras krav på att gå emot politiska beslut som – häng med här nu! – politikerna själva har fattat.

Åtta borgarråd och gruppledare i Stockholm har i ett gemensamt brev till regeringen och migrationsverket krävt att utvisningarna till Afghanistan stoppas. Bakom utspelet står företrädare för miljöpartiet, vänsterpartiet, liberalerna, centerpartiet och feministiskt initiativ.

”När man sitter i olika typer av samarbeten så får man inte alltid igenom sin egen politik fullt ut. Jag som kommunpolitiker ser att de här ungdomarna har en otroligt svår situation. Vi ser hur den psykiska ohälsan ökar bland ungdomarna och vi vet att de riskerar att dö om vi skickar tillbaka dem till Afghanistan, så som situationen ser ut där” hävdar socialborgarrådet Åsa Lindhagen (mp).

Stockholmarna har fått det en majoritet röstade för

Politikerna har förvandlats från ansvarskännande beslutsfattare som ska värna om sitt eget folk till vilt svängande vindflöjlar och puberterande politiska aktivister. Stockholmarna har fått exakt det en majoritet av dem har bett om och röstat för. I det valdistrikt på Södermalm i Stockholm där Medborgarplatsen utgör hjärtat, Katarina 1 – Björns trädgård, fick i valet till Stockholms stadsfullmäktige 2014 (s), (v), (mp) och Fi en majoritet på 53,6 procent. Enbart Fi fick 11,64 procent av rösterna.

Det är alltså en direkt konsekvens av valresultatet att Stockholms stad styrs av en röd-grön-rosa hönsgård som utmärker sig bland annat genom att vilja belöna återvändande IS-terrorister med lägenhet, fri sjukvård och förtur till praktikplats.

Senare, eftersom de ingenting har lärt, deltar Stockholms förtroendevalda med liv och lust i en ”kärleksmanifestation” som svar på det islamistiska terrordådet på Drottninggatan i Stockholm den 7 april när jihadisten Rahmat Akilov körde ihjäl fem personer och skadade femton.

Tillfällig tillnyktring efter terrorattacken i april

”Okunniga och inkompetenta politiker har tappat kontrollen” skriver Lars Bern på sin blogg Anthropocene.

En tillfällig tillnyktring hos politikerna kunde noteras efter terrorattacken på Drottninggatan. Då krävde plötsligt både regering och opposition krafttag vad gäller rutiner för inre utlänningskontroll och placering i förvar av personer som ska avvisas.

”I Sverige har vi en reglerad invandring, vilket är bra. Får man avslag så är ju meningen att man ska lämna landet” sa Annie Lööf (c) i april.

Men det var då. Hela fyra månader sedan. Minnet är kort. Nya vindar blåser över aktivisterna på Medborgarplatsen.

Vi har inte möjlighet att tillgodose de önskemål ni har”

Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik har svarat demonstranterna korrekt. I ett brev skriver han:

”Vi har inte möjlighet att tillgodose de önskemål ni har om ett generellt beslut om att alla människor från Afghanistan ska få stanna i Sverige.”

Ribbenvik skriver att varje asylsökande ska ha ett individuellt skyddsbehov för att få uppehållstillstånd, och att migrationsverket prövar varje ärende individuellt.

Batikhäxorna i ”#vistårinteut#

Mot sig har migrationsverket inte bara demonstranterna, politiker med hormonöverskott och blödande hjärtan som springer omkring på Medborgarplatsen och ”solidariserar sig” utan också vänstermedia (när det gäller migrationsfrågor intar i stort sett samtliga media vänsterståndpunkten ”Det är synd om alla, släpp in alla”) och extrema aktivistgrupper som #vistårinteut”.

Gruppen utgörs till stor del av medelålders kvinnor, så kallade batikhäxor, som har visat prov på ett ovanligt brinnande engagemang i och långtgående omtanke om unga afghanska män av i många fall inte helt oegoistiska skäl. I flera fall har kvinnliga anställda på HVB-hem dömts för sexuellt utnyttjande av minderåriga klienter.

Samhällen med mansöverskott är farliga samhällen

Varken batikhäxorna eller någon annan har uppenbarligen förstått konsekvenserna av sin faiblesse för massinvandring av yngre utomeuropeiska män.

Rekordåret 2015 kom 162 877 asylsökande till Sverige; 114 728 män och 48 149 kvinnor.

Den mansdominerade invandringen förändrar varaktigt landets demografi. Sedan april 2015 har Sverige för första gången i historien ett mansöverskott – i vissa åldersgrupper redan större än i Kina och Indien. Störst är snedfördelningen bland tonåringar, där det går 116 pojkar på 100 flickor. Till följd av invandringen kommer mansöverskottet snabbt att öka.

Sverige skapar medvetet en risksituation för både kvinnor och män. Samhällen med ett överskott av män leder till ökad kriminalitet; fler våldsbrott, egendomsbrott och brott riktade mot kvinnor, sexualbrott samt ökad sexhandel i form av prostitution och människohandel. Kvinnors rörelsefrihet begränsas, vilket redan har visat sig i en våg av våldtäkter och sexuella trakasserier mot flickor och kvinnor i flera europeiska städer.

I sådana samhällen premieras de brutala hannarna

Valerie Hudson, professor och ansvarig för the Program on Women, Peace and Security, Texas A&M University, USA, har i mer än 20 år forskat om effekterna av mansöverskott i Kina och Indien. I en artikel i Göteborgs-Posten 2016 varnar hon för följderna av sådan obalans, bland annat en underminerad jämlikhet mellan könen.

“Att Sverige skulle hamna i ett läge med världens skevaste könsfördelning bland unga vuxna skulle rätt och slätt vara en tragedi. Hur är det möjligt att Sverige, ett av de erkänt mest feministiska länderna i världen, inte verkar bry sig om så kraftiga förändringar i könsfördelningen?” skriver hon.

I samhällen med mansöverskott blir kampen om arbete, välfärd och kvinnor hård, och många blir utan både jobb och partner. I sådana samhällen premieras de starka, brutala hannarna med förmåga att erövra och ta för sig, även med våld.

”Afghanska flyktingar blir förövare”

När jag ska skriva den här krönikan råkar jag snubbla över en artikel skriven av den österrikiska forskaren Cheryl Benard,  som har arbetat med flyktingar i flera decennier.

Hon är själv gift med en afghan. Hon skriver att hon har sett flyktingar i situationer där de varit utlämnade till omständigheter som gjort dem till lätta offer, våldtagna av lägervakter eller soldater.

Hon beskriver chocken när hon upptäcker hur afghanska flyktingar blir förövare av samma brott i det land som har gett dem asyl.

”De drivs av ett djupt förakt för Europa och européerna”

I sitt arbete har hon inte kunnat undgå att lägga märke till det djupa och permanenta förakt för den västerländska civilisationen som många unga afghanska män visar. Det är en attityd som kännetecknar ockupanter; att ta det man vill ha genom att utnyttja välfärdssystemen, ljuga om sin ålder, ljuga om sina omständigheter, låtsas vara funktionshindrad, ljuga om sin etnicitet.

”De ser Europa som fienden, de europeiska kvinnorna är legitima byten, liksom allt annat man kan ta från européerna; bostäder, pengar, pass. De accepterar inte europeiska lagar, är ointresserade av den europeiska kulturen – och hursomhelst kommer den europeiska civilisationen att falla samman som offer för den hord där de ser sig själva som en spjutspets.”

”Man behöver inte anstränga sig för att integreras, inte arbeta hårt eller försöka bygga upp ett anständigt liv – européerna är alldeles för svaga för att straffa den som bryter mot lagen, och deras dagar är hursomhelst räknade.”

”Det värsta vi kan göra att bli fiende med islam”

I den nyutkomna och uppmärksammade boken ”The strange death of Europe” berättar den engelske journalisten, debattören och författaren Douglas Murray bland annat att belgiska ministrar sagt i Europaparlamentet att ”Europa vet det inte, men det är en realitet att muslimer inom en snar framtid kommer att vara i majoritet i Europa, och därför är det värsta vi kan göra att bli fiende med islam.”

Det är en del av bakgrunden till den absurda teater som just nu utspelar sig på Medborgarplatsen.

DONERA TILL JULIA

Swish 073 594 52 69

Bankgiro 111-9072

IBAN-nummer SE 89 9020 0000 0902 4239 4290

Swift-BIC- kod ELLFFESS
Varmt tack för din gåva!

Du kan også bruge bloggens Mobile Pay. Mærk tydeligt “Julia Caesar”

Av Julia Caesar

Tidligere kronikker af samme forfatter


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?