27
aug
Seneste opdatering: 27/8-17 kl. 0742
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Professor Karl-Olov Arnstberg:”Att omvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle var ett stort misstag. Nu har vi nått vägs ände.”

“Der findes ikke gode handlinger, som ikke har gode følger.” Masseindvandringen – og i sær til Sverige – er måske den største fejltagelse i 100 år, hvis ikke i 500 år. Efterhånden som de katastrofale virkninger hober sig op, anser jeg det ikke for helt udelukket, at multikulturetablissementet bliver stillet til regnskab for deres gerninger. Kun næsten.

Hvis jeg hed Jelved eller Reinfeldt, ville jeg ikke føle mig ganske sikker på at slippe ustraffet fra milliardudgifter, mord, voldtægter og nu også rigelige mængder muslimsk terror. De havde intet folkeligt mandat, de gjorde det bare uden videre fordi de mente, at de vidste bedre. På islam var de spejlblanke.

“Det nye Sverige” fungerer ikke og kommer aldrig til det, men ingen lavede så meget som en computermodel af det, så selvglade var beslutningstagerne dengang. Der kan være basis for et retsopgør, når Sverige er kørt så meget i grøften, når haveriet er så komplet, at ingen længere kan fornægte det. Det ville jeg gerne opleve efter at have skrevet mod disse ulykkesfugle i tyve år, men i første omgang er det vigtigere at undgå en borgerkrig, end at straffe dem. Del 1 var her den 21 august

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AJansensteenTriturus cristatus Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Triturus cristatus
Guest
Triturus cristatus

“Nu har vi nått vägs ände”?!

Det er jo nå det virkelig begynner. Og det vil aldri, aldri ta slutt, for det som har skjedd er fullstendig irreversibelt.

Og om fremtiden vet vi bare at den er lang.

AJansen
Guest
AJansen

Det går raskt utfor bakke nå, Norge må bare se å forsterke grensene sine..