21
okt
Seneste opdatering: 22/10-18 kl. 0044
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

EU’s formĂ„l er at oplĂžse nationerne – migrationen dens bedste vĂŠrktĂžj

EU’s formĂ„l er at eliminere Europas nationer og folk. Det har vĂŠret formĂ„let siden begyndelsen. Iagttag hvad de gĂžr, ikke sĂ„ meget hvad de siger. Det skulle skjules for os sĂ„ lĂŠnge, at det ville vĂŠre for sent at melde sig ud.  Det er alt, hvad man behĂžver vide om EU. Brexit vil vise os, om det er for sent eller ej.

Uden et folk, intet demokrati, uden et demokrati, ingen folkelig vilje, der stÄr i vejen for de store pengestrÞmme og en totalitÊr politikerklasse i Bryssel. Massemigrationen er revolutionÊr og superliberal. Det er hÞjtunet kapitalisme ikke helt ulig den kinesiske. NÄr EU taler om demokrati, er det hykleri og teater. EU er ikke et demokrati, det er globalismens  bureaukrati og totalitÊrt.

Svenske, revolutionĂŠre ‘samfundsbyggere’ er nĂ„et lĂŠngst

Massemigrationen af illegale uden asylgrund, tjente EU’s formĂ„l. Vi havde ikke brug for deres arbejdskraft, og de flygtede ikke fra ‘krig og undertrykkelse.’ Ren lĂžgn. Sverige er nĂ„et lĂŠngst af Kalergis vej, for svenske politikere er ‘samfundbyggere’ af kinesisk, revolutionĂŠrt tilsnit.

Danske EU venlige partier har fÄet en anelse kolde fÞdder, og er hidtil landet pÄ at afskaffe Danmark i mindre dramatisk takt. De trÊder vande, mens de ser, om Bryssel eller Visegrad landene-Italien-Østrig vinder. Men Danmarks kurs er den samme, vi ankommer bare senere end Frankrig og Sverige. Danmarks eneste hÄb synes at vÊre, at EU bryder sammen inden det har afskaffet den tusindÄrige nation, Danmark. Tro ikke, at LÞkke eller Frederiksen vil redde Danmark fra den skÊbne, EU har tiltÊnkt det. Richard Nikolaus Eijiro Coudenhove-Kalergi.

Anjem Choudhary standsmĂŠssigt genhuset

I 197 Arlington Road i Cambden. Jeg fik lejlighed til at tage nogle fotos af ham i 2014 pĂ„ Charlottenborg, da 24-Syv havde inviteret ham til at tale imod demokratiet ved ‘et humoristisk arrangement,’ hvor de tilmed til ĂŠre for ham havde undladt Ăžlsalg. Åh, de unge pĂ„ 40’s ulidelige lethed, alt er sĂ„ sjovt i den ironiske generation. Morskaben var til at overskue. Jeg gik hurtigt pĂ„ Ăžlbar, Andys Bar var det desvĂŠrre ikke. Choudhary illustrere det problem, vi forĂŠrer vores bĂžrn: Han er fĂždt i England, han kan ikke sendes hjem.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x