21
okt
Seneste opdatering: 22/10-18 kl. 0044
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

EU’s formål er at opløse nationerne – migrationen dens bedste værktøj

EU’s formål er at eliminere Europas nationer og folk. Det har været formålet siden begyndelsen. Iagttag hvad de gør, ikke så meget hvad de siger. Det skulle skjules for os så længe, at det ville være for sent at melde sig ud.  Det er alt, hvad man behøver vide om EU. Brexit vil vise os, om det er for sent eller ej.

Uden et folk, intet demokrati, uden et demokrati, ingen folkelig vilje, der står i vejen for de store pengestrømme og en totalitær politikerklasse i Bryssel. Massemigrationen er revolutionær og superliberal. Det er højtunet kapitalisme ikke helt ulig den kinesiske. Når EU taler om demokrati, er det hykleri og teater. EU er ikke et demokrati, det er globalismens  bureaukrati og totalitært.

Svenske, revolutionære ‘samfundsbyggere’ er nået længst

Massemigrationen af illegale uden asylgrund, tjente EU’s formål. Vi havde ikke brug for deres arbejdskraft, og de flygtede ikke fra ‘krig og undertrykkelse.’ Ren løgn. Sverige er nået længst af Kalergis vej, for svenske politikere er ‘samfundbyggere’ af kinesisk, revolutionært tilsnit.

Danske EU venlige partier har fået en anelse kolde fødder, og er hidtil landet på at afskaffe Danmark i mindre dramatisk takt. De træder vande, mens de ser, om Bryssel eller Visegrad landene-Italien-Østrig vinder. Men Danmarks kurs er den samme, vi ankommer bare senere end Frankrig og Sverige. Danmarks eneste håb synes at være, at EU bryder sammen inden det har afskaffet den tusindårige nation, Danmark. Tro ikke, at Løkke eller Frederiksen vil redde Danmark fra den skæbne, EU har tiltænkt det. Richard Nikolaus Eijiro Coudenhove-Kalergi.

Anjem Choudhary standsmæssigt genhuset

I 197 Arlington Road i Cambden. Jeg fik lejlighed til at tage nogle fotos af ham i 2014 på Charlottenborg, da 24-Syv havde inviteret ham til at tale imod demokratiet ved ‘et humoristisk arrangement,’ hvor de tilmed til ære for ham havde undladt ølsalg. Åh, de unge på 40’s ulidelige lethed, alt er sjovt i den ironiske generation. Morskaben var til at overskue. Jeg gik hurtigt på ølbar, Andys Bar var det desværre ikke. Choudhary illustrere det problem, vi forærer vores børn: Han er født i England, han kan ikke sendes hjem.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Leave a Comment