3
sep
Seneste opdatering: 13/11-12 kl. 1457
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

(tv.) Journalist, muslim, demokrat, kendt for denne dyrtkøbte indsigt: “Jeg taler ikke med ekstremister, jeg bekæmper dem” . Sifaoui var i Danmark i marts 2006 og filmede “undercover” i Islamisk Trossamfund, bla. Ahmed Akkaris humoristiske bombefantasier (“Vredens tegninger“). Han vendte tilbage  i september samme år, og deltog i Demokratiske Muslimers konference  på Christiansborg. Nu lever han under maksimal beskyttelse i Frankrig. Dokumentar fra ARTE tv sendt den  28. august 2007.  Tre dele af 16 minutter. Kan forstås  med et mådeligt gymnasiefransk. Anbefales!   Del 1       Del 2      Del 3    Foto fra venstre: Mohammed Sifaoui, Wafa Sultan, Irshad Manji, Christiansborg, maj 2006. © Snaphanen

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] tog også dansk journalistik et årti at opdage, at Abu Laban fyldte dem med løgn på løgn, og der skulle en fransk journalist til at infiltrere Islamisk Trossamfund og få nogle sandheder frem i […]