6
aug
Seneste opdatering: 9/7-09 kl. 1450
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

på et chateau i Grisy-Suisnes (Seine-et-Marne) lige  sydøst for Paris.

Der kommer de næppe igen lige med det samme: “Angrebet var meget voldeligt. Lydmanden Jérôme ligger svært kvæstet på vejen med adskillige kraniefrakturer. En af angiberne har trådt på hans hoved. Det koster ham 8 dage på hospitalet og ugers sygefravær. Desuden stjæler de fromme pædagoger et filmkamera. To bliver  sigtet for tyveri og vold, men købes fri mod en kaution  på 13.000 Euro.”  Klippet  er  fra nov. 2006, men skolen fungerer angiveligt endnu. Skolens  “rektor” deltager i  Sarkozys opfindelse, dialogforummet  Conseil français du culte musulman. Og stadig ved ingen, hvad der egentlig  foregår bag gitterporten.Veille – Education

Journalistpastorale: Bengt Burg tog til Stockholm og så ingen ghettoer

Ikke så mærkeligt. Det man ikke opsøger, ser man ikke. Stockholm har arrangeret sig  helt  anderledes  end København. Der findes ikke  et blandet “Nørrebro, Vesterbro, Sundby”.  Ghettoerne er samlet i satellitbyer  syd og vest for byen, og de er store. Tag derud næste gang, Burg. Gennemført  boligsegregering har været svenskernes demokratiske mulighed, nu man ikke kunnet værge  sig  ad de normale kanaler.

Stockholm er storhed –folkene dér har skapt ett byrum, hvor der er højt til loftet. Det er venlighed og imødekommenhed og åbenhed! – som ikke kan findes i fx danskernes byer. Slet ikke. OK, solen skinnede, der var lunt, kanaler, søer, gågader, hele vejen rundt smukke bygninger. Jeg så ingen ghettoer. Smukke butikker. Rigdom og generøsitet på alle måder. Hallandsposten

“Uskyldighedsindgreb”

et nyt ord  og en kringlet  argumentation. Kunstige  hymen er ren feminisme. Pekgul er formand  for S-kvinderne:

Med möjligheten att genomföra “oskuldsingrepp” försvinner föreställningen att mannen säkert kan veta om en kvinna har haft sexuella förbindelser före äktenskapet. För kvinnorna är detta jämförbart med den frigörelse som p-pillren en gång innebar.  “Under alla år jag har kämpat för unga kvinnors rätt att bestämma över sina liv har jag använt oskulds-ingrepp som argument” skriver i dag Nalin Pekgul, ordförande för S-kvinnorna, i debatten om mödomshinnerekonstruktioner. Oskuldsingrepp lika viktiga som p-piller

Svensk presse på strategisk tilbagetog

Så kan de lige  nå at shine  sig op til en ny situation foreligger i 2010. Hvilket ikke  forhindrer at de har udøvet de facto censur i årevis, vendt det blinde  øje  til vold mod SD og berufsverbot mod deres medlemmer. De har løjet om og fortiet den førte politiks  konsekvenser, langt  værre  end nogensinde i dansk presse. SD er så vist et almindeligt  parti, men svensk presse er gudskelov ganske ualmindelig i et demokratisk land. Svenske journalister er konforme, autoritære, lydige overlevere, en våd finger op i luften, hvorfra kommer vinden nu ? Åbenhed og  frisind er ren facade, der skal lokke  husarerne til (se ovenfor).  Men de  bør huskes for deres aktive  rolle i det der er sket.

Sverigedemokraterna har i en opinionsundersökning de beställt från Sentio Research – och själva torgfört – fått 5,5 procent av partisympatierna, vilket gör partiet större än både centern och kristdemokraterna. Detta är så klart ett led i en målmedveten kampanj för att få fler sympatisörer. Ska det rapporteras? Ska det kommenteras?  Det är inte självklart. Mesta möjliga ljus (Update: SD har ikke bestilt målingen)

Senere tilkomne kan læse Weekendavisens “Blågul Racisme” fra 2002. Desværre  synes Helsinki Watch´ kritik af bla. svensk presses metoder  i 2002 valget at være  borte  fra nettet. Jan Millds BGF er  stadig den største, systematiske dokumentation af  svensk manipulation af folkestyret. Jonathan Friedman, professor, Lund :

»Der findes berufsverbot i Sverige. Det erhævet over enhver tvivl, for der er flere eksempler på domme, hvor fyrede sverigedemokrater har fået domstolens ord for, at fyringen – som oftest begrundet i samarbejdsvanskeligheder – var uberettiget. Men de har ikke fået deres job tilbage. I stedet har de fået erstatning. Det er en ren udrensning. Og det er ikke i overensstemmelse med Grundloven, for man har ret til at arbejde, uanset hvilket parti man er medlem af.”

Snydt igen !

En del irakier semestrar i norra Irak samtidigt som andra säger att det inte går att återvända
Vad är det egentligen som gäller? Direktflygen från Stockholm och Köpenhamn till Erbil är fullbokade med irakier som åker hem på semester. Många stannar i månader. Samtidigt påstår andra irakier att de omöjigt kan återvända dit eftersom det är farligt för dem. För mig går detta inte ihop och det kan det inte göra för svenska myndigheter heller. Merith Wager

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob A
11 years ago

Hmm, ham eleven(?) virkede da ret imødekommende til at begynde med, hvilket man ikke just kan sige om Skægaben og ham med battledressfarverne.Jeg kan ikke fransk, så er det korrekt opfattet? Hvad blev de så sure over?

VH
Jacob

Daniel Eriksson
11 years ago

Sd har inte beställt undersökningen. Det var media som hittade på för att diskreditera den:

http://www.resume.se/nyheter/2008/08/05/opinionsundersokning-forvi/

Johansen
Johansen
11 years ago

Charmerende og fredelige muslimske mænd på den koranskole.
Man må sige, at journalisten og lydmanden blev mødt med gæstfrihed og imødekommenhed af en sjælden karakter.
Hvis vi skal følge med trop med den fom for venlighed i Danmark, skal vi sandelig til at uppe os 🙂

Crass Børsting
11 years ago

Kommunistidioten Bengt Burg kan ikke finde sin egen røv i en biograf, hvis ikke alt lyset er tændt. Hvis han var blevet sendt til Moskva for 25 år siden, ville han også have set “rigdom og generøsitet”.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x