22
okt
Seneste opdatering: 23/10-09 kl. 0356
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

alle fem dele her.

Ladies and gentlemen, it is a privilege and a great honour for me to speak at this fine academic institution, which gave the world so many Nobel Prize winners. As a Dutchman, I am proud that your first Nobel laureate, in 1906, was of Dutch descent: The youngest President of the United States: Theodore Roosevelt.
TEXT OF THE SPEECH GEERT WILDERS MP / COLUMBIA UNIVERSITY

Er der to der står sammen: Jarmer & Aslam

Indspilning i fuld sk√¶rm 23-10-2009 010633Modangrebet p√• Tingbjergpr√¶sten er bl√¶st i gang, omend det p√• nuv√¶rende tidspunkt st√•r helt uklart hvad han dog har gjort, siden man er blevet s√• vred p√• ham derude. For apologien og apatien i forhold til pr√¶stens plage√•nder forener Pelle Jarmer fra partiet der gerne vil have fingre i de muslimske stemmer, og den sj√¶ldent frast√łdende sk√¶ggede slange Mohammed Aslam, som vel strengt taget ikke er mere afskyelig end den stamme han er klonet fra. Man forf√¶rdes n√•r man oplever ham i Deadline i clinch med en veloplagt Ralf Pittelkow, og det g√•r op for en at dette er ansigtet p√• det fremtidige post-Danmark: Hvislende, glidende af og snakkende udenom, en person der √•benlyst ikke h√łrer hjemme, ikke er rigtigt til stede, ikke er en del af noget f√¶llesskab med omgivelserne i studiet. Samtidig gl√¶des man her og nu, fordi konfrontationer af denne slags kun kan s√¶lge billetter til vores side. Ingen skabs-Gutmenschen vil se Mohammed Aslam og l√¶gge bekymringen og skepsisen p√• hylden (LFPC).

INTOLERANCE ER en grim ting, hvad enten den udvises af en voksen eller en gruppe unge. Den voksne burde dog v√¶re den mest livserfarne. Det er klart ikke tilf√¶ldet med sognepr√¶sten i Tingbjerg! Indtil jeg sluttede mit erhvervsaktive liv i 2006, bestred jeg i en √•rr√¶kke bl. a. opgaven som sekret√¶r for Tingbjerg F√¶llesr√•d. […]

JEG HAR aldrig haft s√¶rlig adkomst til at henvende mig til sognepr√¶sten, idet jeg ikke er d√łbt og dermed heller aldrig har v√¶ret medlem af folkekirken, men jeg har p√• den baggrund, i en helt anden sammenh√¶ng, oplevet sognepr√¶stens dybe intolerance over for alle, der ikke f√łjede ham! Da folkekirken i Tingbjerg √łnskede at skille sig af med sin vellidte og respekterede kvindelige pr√¶st, appellerede Tingbjerg F√¶llesr√•d s√•vel til bydelens provst som til dav√¶rende biskop for K√łbenhavn.[…]

Find et andet sogn til Tingbjergsognepr√¶sten og find en integrationsbevidst ny sognepr√¶st til Tingbjerg. […] Pelle Jarmer, fhv. borgmester: INTEGRATION: Tingbjerg-pr√¶st svigtede integration [Politiken 22.10.2009, ikke online]

Pittelkow henviser blandt andet til Petra √Ökesson “Invandrare “krigar” mot svenskar med r√•n” og Politiforbundets DET VAR KUN ET SP√ėRGSM√ÖL OM TID. Mj√łlnerparkens Beboerforeningsformand forklarer hvorfor hjemmehj√¶lpere angribes.

Glatsnakkeren Tariq Ramadan

“Vi mods√¶tter os Tyrkiets EU-medlemskab fordi vi ikke er trygge i vores europ√¶iske identitet”

Geneva-born scholar Professor Tariq Ramadan is a widely-known expert on the past, present and future of Islam in Switzerland and Europe more broadly. Among his many publications are the recent Radical Reform: Islamic Ethics and Liberation, and, at a time when the religion‚Äôs place in Switzerland is being brought to light ahead of a controversial nationwide vote on the construction of minarets, he gave his views to Pete Forster. Radio Switzerland: Islam’s place in Switzerland, according to Tariq Ramadan. Ogs√• i SVT Existens ¬†optr√•dte Ramadan, “Islams Martin Luther”, se den her min. 27:08.

Militært bevæbnet politi i Londons gader

The prospect of an armed police service moved a step closer yesterday when Scotland Yard announced the formation of a new firearms unit that will routinely patrol gun crime hotspots in London.¬†The armed patrols are being deployed after a dramatic rise in gun crime. They will target key areas in North London, where Turkish gangs are engaged in a bloody turf war, and south of the Thames, where gangland shooting incidents have soared. ‚ÄėRoutine‚Äô armed police units for London streets

Neo-fascister og islamofascister

Melanie Phillips:“Sometimes, my enemy‚Äôs enemy is also my enemy”:

The frenzy over the participation of BNP leader Nick Griffin on Question Time this week has been a classic case of failing to identify the real elephant in the room. By fixating on the ‚Äėfar right‚Äô as the supremely evil force in British public life, the mainstream political class has failed to grasp that a half-baked neo-Nazi rabble is not the main issue. There is another more lethal type of fascism on the march in the form of Islamic supremacism.

The Islamists, or jihadis, are intent upon snuffing out individual freedom and imposing a totalitarian regime of submission to religious dogma which erodes and then replaces British and Western values. Now these two types of fascism are doing battle with each other ‚ÄĒ and with the white working class and lower-middle classes caught between them. For it is the intense anger of these people with the fact that ‚ÄĒ as they see it ‚ÄĒ they are the ignored victims of the jihadis that is driving them into the arms of the BNP. [..]

Support for the BNP would plummet if the political mainstream were to limit immigration, denounce cultural Islamic imperialism and refuse to give one inch to sharia law, saying no to polygamy, sharia finance, sharia courts and all attempts to set up a parallel Islamic society in Britain.

Freedom can only be protected if its defenders are united. But with Britain‚Äôs collective brain turned to multicultural jelly, liberals are refusing to acknowledge the civilisational battle now under way and gathering pace. The obsession with the ‚Äėfar right‚Äô has cemented progressive opinion into its current lethal state of cultural somnambulism. Liberals must raise their eyes, raise their game and ask where this is leading. For there is far worse on the horizon than a nasty man on Question Time. The clash of uncivilisations,¬†Protests against the BNP outside BBC Television Centre October 22 2009, V√•ldsamt i London inf√∂r BBC-debatt, ¬†det er noget SVT tror de forst√•r. SVT: Ian Wachtmeister. Riksdagspartierne har ikke befundet sig i virkeligheden de sidste tyve √•r.

Hvad krævede Maud Olofssons partifælle ?

Det er nok ikke alle der læste hele Mahmoud Aldebes åbne brev til den svenske Riksdag inden valget 2006. Der kommer nok et nyt inden valget næste år.  En svensk blogger har kortet det ned til overskrifter. Man forstår hun blev utilpas og begyndte at tale om Åkessons psykiske velbefindende.

En moské i varje stad eller kommun.

Moskébyggen borde finansieras med räntefria lån som alternativ till villkorat bidrag från utlandet. Kommunerna borde ta på sig ansvaret att gå i borg för räntefria lånen eller låna ut pengar räntefritt till moskébyggen för kommunens muslimska invånare.
Att integrera islam i svenska skolor.
Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.
Det innebär att man lyfter hemspråket och religionen i schemat som ett vanligt ämne, där muslimska barn får möjlighet till undervisning i homogena grupper i eget hemspråk och egen religion i de kommunala skolorna. Imamer och hemspråkslärare borde få status som ordinarie lärare i ämnet hemspråk och religion.
Alla kommuner borde ordna en kväll i veckan som ska vara en kvinnokväll respektive männens kväll i gym och simhallen.
Att riksdagen stiftar en lag som ger svenska muslimer rätt att vara lediga under de islamiska högtiderna Eid al fitr och Eid al Adha är krav från alla muslimer. För nuvarande är det omöjligt att ta ledigt från arbeten för att fira högtiden tillsammans med familjen.
Muslimer kräver att regeringen ska undersöka möjligheten till en särlagstiftning är möjlig och hur detta i fall ska motiveras utifrån existerande lagstiftning i religionsfrihetslagen.
Muslimer kräver alltså en lagstiftad positiv särbehandling av i detta fall en religiös minoritet för att befrämja dess status och skydda den mot majoritetssamhället.
Tv√• timmars ledighet f√∂r fredagsb√∂n, mellan kl.12- kl.14 under vintertiden och mellan kl.13-kl.15¬īsommartiden. Fredagsb√∂nen √§r en obligatorisk b√∂n som m√•ste utf√∂ras kollektivt i mosk√©n.
Att bidraga till att muslimerna och judarna får dispens eller särlagstiftning för att utföra den islamiska och judiska slakten.
Muslimer kräver att församlingsförbundet i svenska kyrkan i samarbete med landets kommuner ska reservera begravningsplatser i alla kommuner som har muslimska invånare.
Att starta Imamutbildning vid svenska universiteten och högskolor är ett krav från landets muslimer och från svenska myndigheter.

MAHMOUD ALDEBES KRAVLISTA

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
11 years ago

@Victor “ocialdemokratiske bolipolitik, som banede vejen for de problemer vi har p√• N√łrrebro, i Gellerup, Vollsmose osv osv.” De problemer vi har med uintegrerbare mulsimske indvandrere havde vi jo haft uanset hvilken boligform myndighederne havde givet dem p√• skatteydernes regning. Men det er da klart, at med disse store kvarterer/bydele f√•r man problemerne med dem i ‘koncentreret form’. Det alts√• f√łrst og fremmest de slappe udl√¶ndingepolitik fra 1980’erne og 90’erne vi kan takke for det morads vi sidder i nu. Men noget andet er s√•, at det ikke var s√¶rlig hensigtsm√¶ssigt at lave disse store enheder af socialt boligbyggeri. Kvarterne… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Jens

N√ł du – jeg har mit alibi i √•rden….jeg boede i √Örhus p√• det tidspunkt og var i den grad ligeglad med hvad der skete p√• dj√¶vle√łen. Men objektivt var det sgu den socialdemokratiske bolipolitik, som banede vejen for de problemer vi har p√• N√łrrebro, i Gellerup, Vollsmose osv osv.

JensH
JensH
11 years ago

@Victor

Var du en af dem der tilbage i 1980 rendte rundt med et ‘St√łt Byggeren’-badge?? At Weidekamp √łnskede at f√• renoveret det slum man kaldte ‘den sorte firkant’ skal han ikke have utak for. Weide kunne jo trods alt ikke g√łre for, at Folketinget i 1983 vedtog en udl√¶ndingelov, som √•bnede en ladeport for ikke-vestlig indvandring. Den massive indvandring denne lov medf√łrte har omdannet denne del af N√łrrebro til en ghetto. Ikke Weidekamps √łnske om at rive det gamle skidt ned, og bygge nogle mere tidssvarende boliger.

Victor
Victor
11 years ago

Gode gamle Pelle Jarmer – jeg havde n√¶sten glemt det navn. T√¶nk, hvis ikke han og Weide havde haft held til at smadre byggeren og lave N√łrrebro om til den ghetto, vi kender idag.

Mia
Mia
11 years ago

De muslimske unge ville aldrig have chikaneret denne pr√¶st, hvis han havde v√¶ret muslim. Alts√• er forf√łlgelsen et udtryk for islamisme.

Det er en typisk muslimsk taktik at sende b√łrn ud i fronten, s√• de kan g√łre det beskidte arbejde. Bagefter kan de √¶ldre muslimer s√• pacificere enhver geng√¶ldelsesaktion ved brug af floskler s√• som “INTOLERANCE ER en grim ting” og “Den voksne burde dog v√¶re den mest livserfarne”.

Jeg skal sige jer, hvad der er en grim ting; en RIGTIG grim ting! Nemlig at bruge sine egne unge som b√łrnesoldater og derefter selv agere “repr√¶sentant for fredens religion”!

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Inte ett enda av Aldebes krav är acceptabelt. Fast vår dhimmi-elit och landsförrädare håller säkert inte med mig.