8
mar
Seneste opdatering: 9/3-10 kl. 1337
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I dag  tager svensk tv et hidtil tabuiseret emne op med ungangpunkt i Malmø jøderne og de etniske fordrivelser i Södertälje. Vi linkede til Sakine Madons artikel i går, hun er en hæderskvinde og imponerer mere i debatten end minister Sabuni. Næste levende billede, tak: hvem behandler så andre værst i Sverige ? Hvem udøver mest terror og vold ? Se det hele her.

Interaktiv sikkerhed II: “Pisserender”

Vores omtale i forgårs af hvordan censur af svenske internetsites er langt i privat entreprise hos et Varberg firma, har skabt diskussion på større blogs. Vi bloggere og vores kommentatorer har al den ytringsfrihed, vi kan ønske os. Men hvad siger i titusindvis af svenske aviskommentatorer ? Vil de begynde at problematisere fremgangsmåden ? Maria Schottenius, søsteren til bestyrelsesformandem Vilhelm, skrev således forleden i DN om den  frie diskussion på nettet. Den er ikke hendes kop the. Så fornærmet lyder en “opinionsdanner”, hvis meningsmonopol er i færd med at ryge sig en tur:

”PISSRÄNNOR: En av vår tids drömmar heter interaktivitet. Åsikter ska brytas. Debatter uppstå.Vi i medierna tänkte oss att kommentarfunktioner efter artiklar på nätet skulle spela en sann demokratisk roll. Och vad fick vi? Pissrännor. Halvrasister, som i otrevlig ton kölhalar olika personer och effektivt håller de intressanta debattörerna borta.”

En svensk kommentator, hvis identitet og profession er os bekendt, svarer på et endnu frit medie, Document.no, der tog vores historie op:

”Nej, Maria, det är inga halvrasister med otrevlig ton som håller de intressanta debattörerna borta.Det är du och dina kolleger i den massmediala kultureliten som år efter år sprider era dammiga marxist-leninistiska läror och gör ert yttersta för att inte släppa fram någon som inte delar era åsikter. Åsiktskonformismen i svenska media kan bara mäta sig med Nordkorea.

De som är av annan mening än etablissemanget i ämnen som konst, genusteorier och invandringspolitik – för att bara nämna några – motas effektivt bort från debatten och förpassas till ett ingenmansland.Men det räckte inte med den brutala åsiktsstyrning som du och dina gelikar har ägnat er åt i årtionden.Vanliga människors åsikter och kommentarer måste till varje pris stoppas. Och nu tjänar din bror miljoner på att censurera svenska folkets åsikter, helt utan journalistisk kompetens och samhällelig insyn.Yttrandefriheten på entreprenad hos ett privat familjeföretag – vart tog marxism-leninismen vägen, Maria?Fast det är klart, åsiktsdiktaturen är densamma.”  (Jan Milld har samlet reaktionerne)

Lahore kalder: Danmark ideelt for pakistanske læger

Smutter det kan man da blive SF politiker:

We are established as an immigration firm with an objective to facilitate the migration of health care workers to Denmark, Canadan Australia and New Zealand.Presently, Denmark is an ideal place to work for doctors due to high salary and flexible working hours with excellent working environment. Also, one of the biggest attraction is NO EXAMINATION and NO LANGUAGE TEST unlike Canada and Australia.

CALL US TODAY – GET YOUR DANISH WORK PERMIT, NO EXAM – NO ENTRY TEST – NO LANGUAGE TEST, GET YOUR DANISH WORK PERMIT – YOUR GATEWAY TO DENMARK AND EUROPEAN UNION CITIZENSHIP.  (caps lock er skribentens)

Denmark Immigration From Pakistan For Doctors, Denmark Work Permit For Pakistan Doctors

Social kapital i frit fald

Här är chocksiffrorna som avslöjar den dramatiska ökningen av brott mot barn. På fem år har våldsbrotten mot unga mer än fördubblats och sexbrotten ökat kraftigt. Kvällspostens kartläggning visar att fler än 9 000 barn under 18 år i Sydsverige förra året anmälde att de utsatts för våldsbrott, sexbrott och rån. Det finns ingen riktigt bra förklaring till det ökade antalet anmälningar, säger Leif Petersson på.2005 anmäldes här 4 410 brott där brottsoffren var under 18 år. Förra året hade den siffran ökat dramatiskt till 9 077. 9 000 anmälda brott mot barn under 2009, Emelie vågar inte längre gå ut ensam.Var fjärde kvinna känner sig otrygg ute sent på kvällen. (Social kapital, definition.)

Ottende marts, Sydsjælland

Alt venter på lyset  i blåt og gråt. Selv det grønne og det brune er blåligt. © Snaphanen, klik f. helskærm

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
K. Jensen
K. Jensen
11 years ago

Når ens underbevist forsøger at slippe ud, er det somme tider nærmest ufrivilligt komisk. Fra starten af det svenske indslag…

“I de allerfleste tilfælde, så er det ukendte gerningsmænd. Vi har altså ikke…(indset verdens længste kunstpause)…øh…navn eller indikation på hvem det er…”

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Påminner om det skånska landskapet faktiskt. Lika vackert. 🙂

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Robin_Shadowes

Tack för dina fina bilder, Steen. Underbart att se lite vidgade vyer och frisk luft som omväxling… 😉

Christina
Christina
11 years ago
Reply to  Christina

“Music is the space between the notes”

peerpede
peerpede
11 years ago

Ottende marts, Sydsjælland,…ja jag är född i december -49 på Stevns i ett undantagshus till Gjorslev Gods, den danska Göingebygd och jag mins vintern 53-54 då snön hade lagd sig på ena sidan huset i takhöjd och inget lys kom genom fönstren…
Jo Klippinge, Magleby, Holtug och Klinten var min farbror plöjde bara en meter från stupet…
Jag får nog skriva en bok om allt från den gången, kanske på danska också 😉

JensH
JensH
11 years ago

@Tim Pallis “Tak til Steen for at gøre opmærksom på Baldawis store islamdebat i går i Cadogan Hall.” Øh, det var nu mig der nævnte BBC’s store islam-debat. Mens jeg er enig med dig mht. til den del af publikum der kom til orde, (islamister og deres vestlige apologeter), så mener jeg nu ikke, at “stemningen i salen var for, at “Europe is failling its muslims””, ihvertfald ikke da det kom til afstemningen. Såvidt jeg husker, så var flertallet skiftet efter debatten, (i.f.t. den afstemning man tog før debatten), således at der var flertal for et ‘No’ tl spørgsmålet om… Read more »

PB
PB
11 years ago
Reply to  JensH

Ja de kvinder optræder ved givne lejligheder, gerne i tv debatter men og ved andre anledninger og indtrykket af organiseret “spam” er ikke helt forkert. Et kendetegn ved disse kvinder er at man fornemmer hysteriet der ligger og dirrer lige under den tynde “vestlige” fernis, nogen gange går det så galt alligevel, her feks: http://www.uriasposten.net/?p=6471

Tim Pallis
Tim Pallis
11 years ago

Det er nogle rigtig skønne billeder du tager Steen. Den øde stilhed og sprøde kulde er en subtil zen æstetisk oplevelse, Tak skal du have!

Tim Pallis
Tim Pallis
11 years ago

Tak til Steen for at gøre opmærksom på Baldawis store islamdebat i går i Cadogan Hall. Jeg har et horn i siden på hende. Hun er for dygtig og ikke upartisk. Der var flest muslimer til stede i den debat, samt vesterlandske apologeter både fra den venstreorienterede intellektuelle elite og diplomatiet. Det skal nok gå galt og gjorde det, for Flemming Rose og Douglas Murray tabte debatten. Flemming Rose var meget dannet, men klar som sædvanlig. Douglas Morray skarp og giftig. Det gav ikke bonus i score, men hos mig. Stemningen i salen var for, at “Europe is failling its… Read more »

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Tim Pallis

“De stærke, veluddannende og meget religiøse piger, som taler om den frihed det er at tilhylle sig, skal nok hjælpe med til, at vi i de næste år får et gennem islamiseret Europa.”

Bl.a. de har været vældig gode til at gøre kvindekamp til en stor joke. Kvindekamp er i flere sammenhænge blevet til multikulturkamp og islamiseringskamp. Et andet problem er at mange kvinder kræver ligestilling når det gælder løn, men ikke ligestilling i øvrigt – så vil mange kvinder være anderledes og have særhensyn og betragtes som sarte med særlige behov og tildækning. Det holder ikke, synes jeg.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

PS

Dejlige billeder snaphanen har taget i det danske vintervejr. Særligt det sidste i rækken – af et dansk bondelandskab i vinterfrakke og med stynede popler. 🙂

li
li
11 years ago
Reply to  Liva

Tja, alle disse “kloge” kvinder der ønsker kvote fordeling på direktion gangene og fint nok med ligeløn, men de glemmer bare, når de ifølge statistikken, stemmer rødt og dermed fri invation af kvindeundertrykker idelogien i slam, om en generation til, så vil komme til at kæmpe kvindesags kampen iført tvangs affaldssække og kan glemme alt om direktions gangene, for dem har de med deres naive dumhed sat over styr, ved deres “konen med æggene” iver, for ikke i tide eller af dovenskab, ikke har sat sig ind i hvad det er for en kvindeundertrykker idelogi de frivilligt stemmer for at… Read more »

Victor
Victor
11 years ago

Nu har jeg så tit hørt om venstrefløjsfolk, der går islamisternes ærinde….hvad med en tidligere Venstre-minister, der ikke hedder Jensen.

http://www.religion.dk/artikel/358440:Synspunkt—-Troen-er-ikke-en-privat-sag?all=1

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Victor

Danmark er et kristent land. Vores grundlov understøtter den evangelisk-lutherske kirke. Kristendommen fyldte det, den skulle fylde, før islam invaderede landet. Vi skal have islam trængt tilbage, så kristendommen igen kan få naturlig størrelse.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Lige nu er der et interview på CNN med “Son of Hamas”, det var ret spændende at se. Det var med Hamas lederens søn Mosab Yousef der er blevet kristen, han sagde højt og tydeligt på CNN at terroristen i verden er muslimeres ideologi. Han fortæller om sin historie og hvorfor han han gjorde som han gjorde, det var et ret spændende interview og man kan håbe på at det er starten vigtig holdningsændring i måske både vesten og blandt muslimerne.

Jeg kan ikke umiddelbart finde hele interviewet på nettet, men der er et klip her: http://www.cnn.com/2010/WORLD/meast/02/24/israel.hamas.informant/index.html

Victor
Victor
11 years ago

Til den evige muslimske offeretorik: Når man troede det ikke kunne blive møj værre, kommer gode gamle Yasmin Alibhai-Brown ob beviser, at det kan det sagtens.

http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/yasmin-alibhai-brown/yasmin-alibhaibrown-british-muslims-are-running-out-of-friends-1917816.html

Nu grøder hun også, når hun beder:

“As I prayed before starting this column I felt tears stinging my eyes and my face was burning as if I had been slapped many times over. Do they expect me to turn the other cheek? Millions of other Muslims must have felt what I did.”

JensH
JensH
11 years ago

“Tak, der var en kommnetator der linkede til det i går”

Okay, jeg beklager jeg ‘var for hurtig på aftrækkeren der’. Iøvrigt, tillykke med de 2 mio unikke hits. gaven skal være jer velundt 🙂

patrik
11 years ago

Hej, Jag har varit inne och kikat på din blogg. Den är väldigt fin, man ser att du lägger ner tid och energi på den. Jag har en sida, http://www.bloggpeng.se, där vi lär bloggare hur man kan tjäna pengar på sin blogg genom att lägga ut annonser själv. Man behöver inte ha flera tusen besökare om dagen för att tjäna en slant. Du kanske redan tjänar pengar på din blogg idag? Gå in på sidan och registrera dig och börja tjäna pengar redan idag! Sen är det ju så här också, om man vill ha en proffsig blogg så måste… Read more »

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  patrik

En .SE adresse der bliver aflyttet og registreret af Stasi? det lyder som en dårlig ide…

JensH
JensH
11 years ago

@steen & LFPC Tillad mig at henlede jeres opmærksomhed på et debat-program, som BBCWORLD (af alle) sendte igår. JP’s Flemming Rose var deltager i storslitet debat, som fandt sted i Cadogan Hall in London. Hovedspørgsmålet for debatten var “Is Europe failing its Muslims”, (typisk BBC apologi og offer-tænkning), men under-spørgsmålet var dog “Or do Europeans have good reason to associate Muslims with violence?” Til at forsvare synspunktet om at Eurropa ‘har svigtet sine muslimer’ havde BBC valgt en typisk vestlig kvindelig apologet ved navn Petra Stienen, (fra Holland)og så naturligvis den alle steds nærværende Tariq Ramadan. På modstander-siden havde BBC… Read more »

Skåning
11 years ago
Reply to  JensH

Debatten kan ses här:

http://www.youtube.com/watch?v=B4M-whjJs10

Följ related videos för de övriga 5 delarna.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

“Det finns ingen riktigt bra förklaring till det ökade antalet anmälningar, säger Leif Petersson”

Jo det gör det visst, Leif. Jag kan stava det för dig, nämligen I-S-L-A-M.