28
mar
Seneste opdatering: 29/3-10 kl. 2333
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jimi Hendrix Eperience; Like A Rolling Stone Jeg var der i Falkoner Centret dengang – uden kamera. Tinnitus i en uge. Hele bygningen rystede. Hele Frederiksberg.”Going to the finest schools allright, Miss Lonely, but…” Fender Stratocaster, kejthåndet, trio Mitch Mitchell og Noel Redding. Hendrix døde d. 18 september 1970, 28 år gammel og er  begravet i Renton, Washington. Han ville have været 68 år i dag. Nu er han forever young. Mitchell er en yndling her, en fusion af Gene Krupa og Keith Moon. I Danmark havde vi enestående Ken Gudmand. At gense Hendrix, er at se en stolt, elastisk og ekstatisk mandlighed, der er gået tabt siden dengang. Akkorderne smyger sig rundt om ham, man kan blive med at se på det. Det er nyt hele tiden. Hvilken mand kan identificere sig med Frank Jensen, Lars Lykke ,Karsten Lauritzen, Thulesen Dahl eller Ole Sohn? I dette univers, er kvinder også  kvinder, ikke bare noget der myldrer ud af munden på P 1 i én følende, “spirituel”, suppe. Engang før P 1´s madammer m/k kaprede det, hed det “åndelig”. Per Højholdt om trangen til at udvide  livet og sproget. Kan vi virkelig tale sammen, som den mand spiller?

”Turbo er skrevet efter at jeg havde hørt Jimi Hendrix de første gange og jeg tænkte: sådan må man kunne skrive! […] jeg prøvede at sætte sproget op i femte gear”

Hollands politi undervises i “respekt”

Og dette ord kan man selvfølgelig i denne sammenhæng uden videre oversætte til underkastelse. Men husk nu: Det er Geert Wilders’ ‘højrepopulisme’ der er den virkelige trussel mod Holland. Via Gates of Vienna (LFPC):

Police corps and school managements are increasingly sending officers and teachers on courses where they learn to adapt to street culture. They go to coaches like Frank van Strijen, who explained his views Friday in De Pers newspaper. Van Strijen’s most important lesson is humility. As an example of one of his course participants, the newspaper refers to a police officer who was beaten up by a pair of street kids. He was then taught how to deal with them: on approaching a group of street kids, it is best first to shake hands with the leader of the group.

Someone who wants to get a grip on street gangs must drop some Dutch standards, is Van Strijen’s principle. He refers to a group of kids who literally pushed around a homosexual janitor at their school. Van Strijen’s solution was for the school director to make agreements with the leader of the group. […] Dutch Police Taught Respect for Youth Gangs

SR: Islamfjendtlige, ultra-højrepopulistiske partier

Kent Ekeroth i Gelsenkirschen.Minut 10:55.

Dalrymple: Slouching towards Vichy

BC: Sir, for those unfamiliar with the contents of your latest book, how would you define the “New Vichy Syndrome”?

Dr. Dalrymple: I would say it is a reflection on the existential state of Europe, if you like on the deeper currents underneath the surface of events.Slouching Towards Vichy: An Interview with Theodore Dalrymple

Storbritannien: Det fader- og moderløse samfund

Engang var racisme noget med at forskelsbehandle mennesker med en anden hudfarve. Det florerede især i de amerikanske sydstater og i Sydafrika. Homoseksualitet var noget med mennesker der foretrak kønslig omgang med folk af eget køn. Sådan er det som bekendt ikke længere – kig f. eks. på den grasserende akademiske disciplin queer studies. Det burde være indlysende at forsøget på med eskalerende nidkærhed at skabe det nye Homo Tolerensis risikerer at ende med det modsatte resultat: At man i lede over at skulle patroniseres og infantiliseres af en formynderisk stat allerhelst vil slippe for at høre mere om minoritetsgrupper. Nu er dette Storbritannien, og der er det jo lettere at udstikke sproglig udrensning oppefra (LFPC).

The words ‘mother’ and ‘father’ are to disappear from birth certificates to allow homosexual couples to be named as ‘parents’ of surrogate children. The switch means the biological parents will no longer necessarily be identified on the certificates that provide a legal record of a child’s birth.

Birth certificates have recorded mothers and fathers since registration of babies was introduced more than 170 years ago. But to comply with a change in the law, around 200 special certificates a year will be authorised for same-sex couples who qualify under a new law as the legal parents of a child born through surrogacy or fertility treatment. […] Mothers and fathers disappear from birth certificate to allow homosexual couples to be named as parents

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

22 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
kordegnen
kordegnen
11 years ago

Angående det fader- og moderløse samfund; når to kvinder, registrerede partnere, krydsadopterer hinandens biologiske børn kalder de det selv “medmor”. Det er helt politisk korrekt, så briterne er ikke med på vognen, når de fjerner betegnelsen mor og far.

Liva
Liva
11 years ago

Steen

“..trangen til at udvide livet og sproget.”

Ja, åndelig føde skal der til. Har du læst Nissen hos spækhøkeren af H.C. Andersen – om poesiens træ og det – at mennesker kan ikke leve af grød alene – men heller ikke uden. Det er et herligt lille eventyr. Med skøn dansk humor.

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago

Jimmy Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain, John F. Kennedy, Janis Joplin, Marilyn Monroe, John Lennon m.fl. havde en ting tilfælles, de havde alle stiftet bekendskab med Hr. Albert Hoffmann’s opfindelse.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

Hvad er det for en opfindelse?

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Liva

LSD. “The war on drugs” er nærmere en “war on suspicious minds and illegal thoughts”

LFPC
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

Og Cary Grant. Denne artikel er højst interessant:

http://blog.wfmu.org/freeform/2010/03/his-girl-lsd-the-cary-grant-experience.html

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

Her er også en spændende artikel: http://www.csun.edu/~hfspc002/xxx.html

Niels Hansen
Niels Hansen
11 years ago
Reply to  Niels Hansen

Tak for den Cary Grant artikel, den ser spændende ud

Victor
Victor
11 years ago

For et par uger siden linkede jeg til et NRK-indslag om en norsk dreng, der blev mobbet ud af sin sorte skole.

HVORDAN mobbingen ser ud, har et TV-hold fra den “tyske” TV-station NDR set på. Det er sgu lige før man får sympati for Vestager:

Indslaget hedder Gemobbt und beschimpft:

http://www.youtube.com/watch?v=R9T7UBgsLZw

http://www.youtube.com/watch?v=5DFWexkAm9k&feature=related

Og nu vi er i gang med skolerne: Her er en kvindelig tysk vikars erfaringer fra en skole i Wedding:

http://www.berlinonline.de/berliner-zeitung/archiv/.bin/dump.fcgi/2010/0213/magazin/0310/index.html

Peter Andersen
11 years ago
Reply to  Victor

Min dreng på 6 år går på sådan en skole, her på Nørrebro.
Ud af de 40 børn der er i indskolingen, er de 3!!! danske.

Sådan ser næsten alle skolerne på Nørrebro ud nu. De få med “kun” 30-40% indvandrere er umulige, at komme ind på.

Den tyske dreng i indslaget siger han drømmer om, at komme til at leve sammen med tyskere. Sådan er det også her. Men det er vist ved, at være for sent…

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Peter Andersen

Og det skulle være mangfoldighed? Vor frue til hest..

Universalgeni
11 years ago
Reply to  Peter Andersen

@ Peter. Det er altså synd for din dreng. Hvorfor finder du ikke en privatskole? Priserne ligger mellem 450 og 850 kroner om måneden. Det kan de fleste få plads til i økonomien. Der kommer intet godt ud af at lade din søn gå der, hvor han er nu…

Liva
Liva
11 years ago

Wau, det er skøøn musik. 🙂 Rap og hiphop gå hjem og vug.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Liva

Måtte lige høre den igen. 🙂 Skøn blød stemme han har. Det passer rigtigt godt sammen med den rå guitar. Og så bob Dylans tekst. Så kan det da ikke gøres meget bedre..

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Jo, det er lidt spooky. Som om det var filmet i går. Jeg kan slet ikke stå for hans velvet voice og hans fjollede grin. Han og Dylan er om nogen også vestlig kultur.

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

uha uha, der var så gu’ gåsehuds garanti dér. 🙂 uha for hulan da det er pragtfuldt!

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

“Man kan ikke fange Dylan eller Hendrix undtagen digterisk, og jeg er efter alt at dømme ikke nogen digter.”

Ja, ja. ‘Man’ behøver da heller ikke at fange dem. De kan bare komme til en. 🙂 Og det gør de så..

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  steen

Hey Joe og Hendrix får mig i øvrigt til at tænke på denne her:

http://www.youtube.com/watch?v=IM6MEb2xnLk

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Liva, så du mine svar til dig i den forrige tråd ? 😉

En anden fantastisk, “ukendt stemme …

http://snaphanen.dk/2010/03/26/jalving-uden-cigar-og-klamydia/#comment_start

Liva
Liva
11 years ago
Reply to  Bjovulf

Jo, det er go’ musik og sang, men kan dog ikke måle sig med dejlige amerikanske Carole King

http://www.youtube.com/watch?v=fveEU8NAhcc

Men inden der nu går alt for meget sødmefuld nostalgi i den, så må Victor Borge vist hellere på banen med denne lille amerikanske folksong:

http://www.youtube.com/watch?v=uQbHNJ5e0vs

Bjovulf
Bjovulf
11 years ago
Reply to  Liva

Haha, det Victor Borge nummer havde jeg sgu helt glemt 😀 Ja, hun – CK – er skam også dejlig, tak 🙂 Her er en anden top-klassiker – Carly Simon med den I ved nok – her med en helt utrolig flot lyd af en udendørs koncert at være. Jeg elsker bare den intro – helt genial. Og dyrk så lige ham den lalleglade korsanger på kobjælden … 😀 – han går da op i det, må man sige. http://www.youtube.com/watch?v=mQZmCJUSC6g “You’e So Vain” Og her med sin mand på det tidspunkt – James Taylor – også supertalentfuld: http://www.youtube.com/watch?v=E_D0i7UC9UY “Close Your… Read more »