25
aug
Seneste opdatering: 26/8-10 kl. 1759
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fast en intressant skillnad gentemot den vanliga propagandan i SVT √§r att de inte l√§ngre s√§tter epitetet “fr√§mlingsfientligt” innan Sverigedemokraterna. Den nya ben√§mningen var uppenbarligen “invandrarkritiska Sverigedemokraterna” vilket √§r en viss skillnad.

Hursomhelst, man märker att de andra riksdagspartierna och SVT har börjat positionera sig för det oundvikliga, att SD med 99 % sannolikhet kommer in i Riksdagen 19/9. Jag noterade en viss förändrad attityd redan efter Almedalsveckan med flera tidningsledare som började relatera sig till denna högst sannolika utveckling. Jag kan se det framför mig, en borgerlig minoritetsregering som pragmatiskt närmar sig SD i tysthet efter valet. Vilket alternativ har borgarna? Att ta in Miljöpartiet? Gör det då om de borgliga nu är beredda att stänga några kärnkraftsreaktor, höja bensinskatten med 3 kr, förbjuda svensk vapenexport etc. De borgliga borde begripa att de kommer att tappa halva sin väljarkår till SD i 2014 års val om de gör upp med Miljöpartiet istället för SD. Kommentar på nettet

Vi detaljister har set det komme p√• to √•rs afstand. SD f√•r et enkelt l√¶serbrev ind, √Ökesson kommer pludselig i TV mer end en gang om √•ret, han skriver en kronik i Aftonbladet sidste √•r. Og vupti, den 19 n√•r Sverigedemokraterna sidder i Riksdagen, s√• tror vi allesammen at de har nydt samme selvf√łlgelige frihed som enhver anden politisk bev√¶gelse i et vestligt demokrati, selvom sandheden er, at “Bl√•sippan” s√• at sige er skudt op igennem en ren klippegrund af mediebojkot, ogs√• fra s√•kaldt public service. Det vi nu ser, er en positionering s√• hvis nogen kommer om tre m√•neder og minder¬† dem om, at ytringsfriheden i 25 √•r har v√¶ret en by i Nordkorea, s√• ser de p√• en og siger “Hva¬ībehager?” SD var da med der og der og der. Jovist. Berufsverbot ? Det kan vi ikke¬† huske. Det blinde¬† √łje til overfald ? Det kan vi heller ikke huske. Glemslen er s√• dejlig, den er l√łftet om en fredelig og harmonisk fremtid hvor bygones er bygones og ingen b√¶rer nag. “Det √∂ppna samh√§lle.” √Ökesson tager det p√¶nt, han ved hvad han har v√¶ret igennem og at der ikke er politiske points i at v√¶re bitter. At vi overhovedet skriver dette, er fordi det mest interessante ved Sverigedemokraterna overhovedet, har v√¶ret¬† den uanst√¶ndige m√•de de blev behandlet p√• af den samlede anst√¶ndighed. Vi er ikke¬† medlemmer af deres klub, men fik de¬† 10 eller 15 % til valget, ville det v√¶re folkestyrets sejr over den politiske adels 10.000 proffstyckare. Et tydeligt folkeligt forlangende til eliten, at man langt om l√¶nge kr√¶ver grundl√¶ggende demokratiske spilleregler overholdt. M√•ske ville det endda v√¶re et tegn p√• , at internettets folkelige korrektiv til mediekleresiets d√łrvogtere er sl√•et igennem, som blandt andet beskrevet af vores skattede kronik√łr i¬† Medl√∂parnas f√∂rr√§deri og Medias pressetiska apartheid. Demokratiet er motivation nok, for at f√łlge det svenske valg i √•r med en s√¶rlig interesse. ( Sentio: SD f√•r 5,6%. √Ėresundsintegration v√§lkomnas. N√§r man l√§ser danska tidningar eller tittar p√• nyheterna p√• dansk TV s√• sl√•s man av √∂ppenheten som helt saknas i Sverige ,ak ja, han har aldrig h√łrt om Ritzau.)

Sarkasme

DN.se just nu: Man skjuten i armen i Eskilstuna 20:14 – Man skjuten i foten i Malm√∂ 19:59 – Man skjuten i benen p√• √Ėstermalm. 19:38

Om ett √•r: Riksdagshuset nerbr√§nnt., 21:57 – Otrogen kvinna stenad i Roseng√•rd 20:29 –¬† V√§lkommen Aschmed, miljonte irakiern i Sverige 20:20 –¬† Man skjuten i armen i Eskilstuna 20:14 –¬† Man skjuten i foten i Malm√∂ 19:59 –¬† Europas h√∂gsta minaret beslutad p√• H√∂torget 19:38 –¬† Man skjuten i benen p√• √Ėstermalm v. Dramaten, Satt p√• kaf√© ‚Äď sk√∂ts ner

UK: 20% stigning i indvandringen

The number of immigrants choosing to live in the UK long-term soared by more than 20 per cent last year, official figures today show.

Net migration increased by 33,000 to 196,000, from 163,000 in 2008, putting increasing pressure on the country’s infrastructure. […]

Their figures were released on the day it was revealed by the Mail that England is now the most overcrowded country of the 27 in the European Union. […]

Other figures released today showed births to mothers born outside the UK made up nearly a quarter of all live births in the UK last year – a figure which has doubled since the late 1990s. In Newham, east London, this rose to more than three-quarters (75.7 per cent) – the highest percentage of births to mothers born outside the UK.

The three most common countries of birth of non-UK born mothers were Pakistan, Poland and India, as has been the case since 2007, the figures showed. […] Number of immigrants living in the UK long-term SOARS by 20% as a quarter of babies are born to foreign mothers

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Magnus A
10 years ago

“Invandrarkritiska” s√§ger SVT. Eh? Kanske invandringskritiska, dvs invandringspolitik

ThorG
ThorG
10 years ago

S√• har Jimmie √Ökesson pr√¶senteret deres voldt√¶gtsunders√łgelse. Der er i unders√łgelsen kun differentieret mellem inden- og udenrigsf√łdte – alts√• ikke 2.- og 3.-generationsindvandrere – disse m√• indg√• som indenrigsf√łdte svenskere. Udenrigsf√łdte: 14 % af befolkningen – 48 % af d√łmte voldt√¶gtsm√¶nd (64 % i kategorien “grov voldt√¶gt”) Udenrigsf√łdte ikke fra Europa: 6,8 % af befolkningen – 39,4 % af d√łmte voldt√¶gtsm√¶nd Irakisk f√łdte: 1,3 % af befolkningen – 10,5 % af d√łmte voldt√¶gtsm√¶nd http://www.youtube.com/watch?v=To9VUeVfUoo Formentlig vil det vel v√¶re s√•dan, at hvis ogs√• 2. og 3. generations ikke-vestlige indvandrere medtages, s√• vil det antal gange, som gruppen er overrepr√¶senteret i… Read more »

Liva
Liva
10 years ago

Svensk MSM g√łr meget ud af at vise at det giver ‘s√łsyge’ (billeder med klodser – vist flere gange – der skubbes fra side til side, som hvis det er et skib der gynger) at stemme p√• SD i det indslag, I viser. P√• samme m√•de er andre – bl.a. nogle amerikanere – men ogs√• danskere – bl.a. en dansk ambassad√łr – atter ude med at det kan skade hvis Flemming Rose nu udgiver en bog hvor den s√•kaldte profet muhammed er vist med ansigt. Well, s√• l√¶nge vi i Vesten kr√¶ves at underordne os ikke-vestlige normer og forbud, s√•… Read more »

PBr
PBr
10 years ago

Desperat fors√łg p√• at angle efter medf√łlelse eller tale om noget andet? http://jp.dk/indland/kbh/article2163148.ece

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Ogs√• i DK er der gang i den ūüėČ http://politiken.dk/politik/1044580/to-venstreprofiler-igen-i-clinch-om-integrationspolitiken To af Venstres markante integrationsdebatt√łrer – tidligere minister Karen Jespersen og integrationsminister Birthe R√łnn Hornbech – er igen p√• kollisionskurs. [!!!] Anledningen er Karen Jespersen og hendes mand, Ralf Pittelkows, nye bog, ‘Islams magt – Europas ny virkelighed’. En bog, hvor √¶gteparret endnu en gang advarer mod Islams indflydelse i Europa. ANMELDELSEKaren Jespersens advarsel mod antallet af muslimer er heftig Og Karen Jespersen, der i dag er formand for Udvalget for Udl√¶ndinge- og Integrationspolitik i Folketinget, n√łjes ikke med at advare mod islam. [!] Ogs√• partif√¶llen Birthe R√łnn Hornbech st√•r… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Frederik R. g√∂r bort seg – Er Frederik i virkeligheden SDs bedste kort? ūüėÄ – reaktionerne kunne tyde p√• det. Mange l√¶serkommentarer p√• Expressen fra angivelige moderater angiver, at nu vil de stemme p√• SD i protest. http://m.svt.se/2.128339/1.2119349/reinfeldt_varna-%20r_for_rost_pa_sd Reinfeldt varnar f√∂r r√∂st p√• SD Publicerad 25 augusti 2010 – 19:31 Uppdaterad 25 augusti 2010 – 21:33 Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) varnar i en Rapportintervju v√§ljare f√∂r att r√∂sta p√• Sverigedemokraterna. -Urholka inte grunden f√∂r en stabil regering genom att r√∂sta in Sverigedemokraterna. Det kommer att ha ett h√∂gt pris, det kommer negativt att p√•verka m√∂jligheterna att regera Sverige, s√§ger Reinfeldt.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Beklager – jeg var ikke klar over, at det var det samme indslag, I linkede
til p√• Snaphanen – D’oh!