28
aug
Seneste opdatering: 30/8-10 kl. 0005
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Konservative mediepersoner og konservative politikere har tilladt sig at afholde et stævne pĂĄ samme sted og samme dato som Martin Luther King holdt sin berømte “I have a dream”-tale. Liberal medier reagerede Pavlov’sk. Et stærkt nedkogt sammendrag af The Daily Callers gengivelse af væsentlige udsagn i dækningen (LFPC).

“Conservative commentator Glenn Beck and tea party champion Sarah Palin appealed Saturday to a vast, predominantly white crowd on the National Mall to help restore traditional American values and honor Martin Luther King’s message.” — Associated Press

“…. the predominantly white crowd, … — AFP

“…. the predominantly white crowd” — James Hohmann, Politico

“Beck says he and his overwhelmingly white followers ….”— Ben Adler, Newsweek

“…. overwhelmingly white….,” — Brian Montopoli, CBS

“…. overwhelmingly white crowd… .’” — Philip Rucker & Carol Morello, Washington Post

“… overwhelmingly white crowd … .” — Mark Benjamin, Salon.com

“The crowd, however, was overwhelmingly white.” — Michael A. Memoli and Kim Geiger, LA Times

“Out in the overwhelmingly white audience… ” — Mitch Potter, Toronto Star

“I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin but by the content of their character.” — Martin Luther King, Jr.

Ytringsfriheden skal ikke tages fra Morten Sabroe

Selv om man vel efterhånden har set det mest ekstreme og svinske i hadesprog og -tegninger fra Politiken og omegn, skal jeg gerne indrømme at jeg ind imellem stadig kan blive chokeret.

[…] I en passus om Trykkefrihedsselskabets formand Lars Hedegaard, der beskrives som ”den altid PMS-ramte hystade”, skriver Morten Sabroe følgende om Hedegaard og dennes adkomst til ytringsfriheden.

”Det er sateme svært at bakke op om den mands ret til at ytre sig. Mellem os (Jørgen Leth og læserne af bogen, red.) mener jeg også man burde tage den ret fra Hedegaard med en henvisning til hans evindelige blødninger.”

I samme ombæring omtales Jyllands-Postens Muhammed-tegninger som ”Flemming Roses provokation”, og tegner Kurt Westergaard får også hårde ord med på vejen:

”Og sĂĄ blev manden, der er dummere end ti døre tilsammen, Kurt Westergaard, helgenkĂĄret for en fuldstændig amatøragtig tegning, en tegning der var helt uden satirisk raffinement. Den var bare plump, ligesom manden selv.” […] Forfatter: Ytringsfriheden skal tages fra Lars Hedegaard

Siden omkring 1983-84 er en polarisering og et had vokset frem herhjemme og er bare blevet tingenes naturlige tilstand. Den Kolde Krig fandt sin afslutning, og mange kommunister og appeaseniks måtte efterfølgende gennem en modningsproces. Jfr. Dragsdahl/Jensen-sagen eksisterer der stadig modsætninger hidrørende fra denne periode, men min pointe er at verden bevægede sig, og det blev muligt at se disse årtier i perspektiv.

Kan man forestille sig noget lignende om kulturkløften med rod i Udlændingeloven fra firsernes start? Det er vanskeligt at se hvordan. Man kan derimod nok fastslå at der kun er plads til én på historiens mødding, enten Sabroe-segmentet, eller (firkantet sagt) Kjærsgaard-segmentet. Er det sidstnævnte der havner der, skal man altså forestille sig at ghettoer udviskes og opløses, stenkast mod myndighedspersoner aftager og ophører, danske forældre motiveres ikke længere til at flytte deres børn i privatskole, kritik af islam forstummer, skyderier i bandemiljøer ophører, og hegnet om ældreboligerne på Nørrebro og den jødiske skole kan pilles ned som overflødigt. Bare til en begyndelse.

SĂĄ meget tør jeg godt pĂĄstĂĄ, at følelsernes inerti vil betyde at hadet mellem de nuværende aktører vil fortsætte uden ophør. Morten Sabroe vil, ligesom Svend Auken, dø mæt af dage og med gruppeidentifikationen og illusionerne intakt. SpørgsmĂĄlet er snarere om efterfølgende generationer der ikke har kendt til freden, harmonien og stabiliteten i ĂĄrtierne efter Anden Verdenskrig vil være i stand til at tænke i disse polariserede baner og opfatte sig som pĂĄ vindende eller tabende hold – eller om de bare vil lide (LFPC).

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
11 years ago

1. Restoring Honor Rally 8-28-10, a historic event, with 300,000 – 650,000 people, and about Restoring Honor, Unity, Faith, God, Hope, Charity, and a momentum for the FUTURE.

Al Sharpton´s Rally 8-28-10. no historic event, with 3,000 people, and about Racism, Divide, Hate Mongering, Bigotry, and a path BACKWARD.

2. “predominantly white crowd” [Restoring Honor Rally 8-28-10]

REPEAT eight times!!!

100% FALSE!!!

Snaphanen, EDUCATE thyself:

http://www.watchglennbeck.com/restoringhonor .
http://www.watchglennbeck.com// , Glenn Beck Show – August 30, 2010, 8:28: How The Media Missed The Message.
http://www.watchglennbeck.com/video/GB-on-tv/ , Glenn Beck on Bill O´Reilly, 8/30/10, and on FOX News Sunday, 8/29/30.

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

EUROPA UNDER ANGREB. OVERALT i verden hvor man har opført Allahs hade huse ( hvor muslimerne kan dyrke sit ufatttelige had til alle ikke-muslimer og det stammer alt sammen fra Allah´s grime grise bog) . Har LIVET udviklet sig til Allah´s det levende helvede – ikke kun for muslimerne selv, MEN mest af alt – for deres naboer! Overalt i verden har islam kun bragt had, vold, blod, terror, fattigdom, sygdom, undertrykkelse, korruption ,analfabetisme vildfarelse, ĂĄndelig formørkelse, afmagtt og fortvivlelse til menneskeheden. Som Samuel Huntuinton gør opmærksom pĂĄ, er muslimer langt mere tilbøjelige til at lade sig inddrage voldelige, etniske… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
11 years ago

Tak til Hans Jensen for et godt indlæg.

Mvh. Allan Hansen.

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Det er i øvrigt interessant at han kalder sig selv “negro”. Det havde vist kostet ham en racismeanklage i dag.

Hans Jensen
Hans Jensen
11 years ago

Ja, en hel del kunne tyde pĂĄ at Martin Luther Kings tale trænger til at blive læst af de pĂĄgældende mediers journalister. Bagefter skal der være en kort quizz, der viser om de har forstĂĄet den, eller om de er rendyrkede racister. Jeg hĂĄber ikke Snaphanens redaktør har noget imod en kpi af talen, den er ikke ret lang og let forstĂĄelig, serlv her 40 ĂĄr efter: “I am happy to join with you today in what will go down in history as the greatest demonstration for freedom in the history of our nation. Five score years ago, a great… Read more »

Fredrik
Fredrik
11 years ago

Det post-raciala USA:

Jag har ocksĂĄ mĂĄnga gĂĄnger slagits av hur snabbt de marxistiska slagorden färdas över jorden och slĂĄr rot i alla länder i stort sett samtidigt. MĂĄnga tecken tyder pĂĄ att det finns en “överstatlig” styrning av den “liberala”, d.v.s. kryptomarxistiska, psykologiska krigföringen mot de traditionella västerländska värdena.