30
apr
Seneste opdatering: 30/4-11 kl. 2303
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

At en mand skydes ned på åben gade i Gøteborg og dræbes med 10-15 skud ? Xheladin Purava, lige løsladt fra fængsel, tilvandret mafioso, morderen antagelig hyret på Balkan og allerede flygtet ud af landet. Det er otte dage siden det sidst sket for fire mand på en fortovsservering, og inden da var det heller ikke særlig usædvanligt.
Er Gøteborg en virkelig by? Jeg har aldrig været der, måske er den kun et ord, en lyd. Måske er det bare en ny virkelighed, og ikke engang den er helt ny, eller måske er Gøteborg bare end ond drøm, man vågner af. Måske har de styrende styr på det hele, vi er forfærdede uden grund, alt bliver godt igen, de døde rejser sig og griner: “Det var bare en krimi af Mankell for at I ikke skulle kede jer. Brød og skuespil, kulturlivets job. Nu vender vi tilbage til hverdagens presserende spørgsmål, unisex-toiletter på rådhuset,” et prioriteret spørgsmål, man ikke gør grin med.
Jan Milld har fået slettet en video fra You Tube. Om Elin Krantz. Hun døde også i Gøteborg for ikke så længe siden, men hans behandling af det er “modbydelig og chokerende” og er taget væk, selvom det kendte billede er pixelleret og You Tube flyder over af langt værre vold i forvejen. Nu er vi tilbage i uvirkeligheden igen. Eller er det den gode, gamle virkelighed? Hvem skal dø om en otte, seksten og fireogtyve dage, og må man beskrive det på mere end én måde? Hvem bestemmer hvordan vi kan tåle den, hvem ender til slut med at måtte beskrive den, og skal de have særlig tilladelse af den gode smags politi først ? Og til sidst: Skylder vi de døde andet end at glemme dem og bevare roen ?- Gängledare sköts på öppen gata. Mann henrettet på åpen gate i Gøteborg.(Avrättad på Erik Dahlbergsgatan, Naserligan rensar upp i den undre världen.)

Asylkonventionen af 1951 synger svanesang

Selvom det er langt over et tiår siden, at den blev spået som uholdbar, presses den nu af virkeligheden, ikke af præventiv politisk indsigt. Hvor megen politik er i det hele taget præventiv ? Hvor mange problemer løser en gennemsnitspolitiker, for hvert hun skaber? “Problemer erkendes først, når de ikke mere kan løses.” Tallene nedenfor for befolkningsudviklingen i Nordafrika, sætter mindst halvdelen af de nordiske parlamenters medlemmer i relief for deres komplette inkompetence og amatørisme. Inklusive “idioten” Thomas Hammarberg og co.. Smart nok af dem har de afleveret mere end halvdelen af deres aber til EU, og sidder nu kun med privillgierne løn og pension og en tvivlsom anseelse. Naivere er kun de befolkninger, der ikke smed dem ud i tide, først og fremmest den svenske, der bliver første halal-lam på slagtebænken.

The recent instability caused by revolutionary change and military conflict in some Arab countries in North Africa has the potential to generate substantial flows of migrants into the EU. EU Ministers will meet on 11 April to consider what might be done.Some migrants will be genuine refugees but many will be economic migrants. Anyone who sets foot in the UK and claims asylum has the right under the 1951 Refugee Convention to have his or her case heard and also has a right of appeal if refused. Applicants are supported by the taxpayer throughout the process which takes months, and often years. The UK’s record in removing those whose cases eventually fail is extremely poor.

The countries of North Africa are already struggling with large and rapidly growing populations; now 170 million, they are projected to reach 215 million in 2030. Youth unemployment rates range from 18% in Morocco to 31% in Tunisia, giving a total of three million young unemployed in Algeria, Egypt, Morocco and Tunisia (no figures are available for Libya). See Briefing Paper No 11.25. In recent times the Italians have circumvented the Refugee Convention by having the Libyan and Tunisian navies turn back economic migrants before they could set foot on EU territory. That arrangement is unlikely to continue. [..]

Commenting, Sir Andrew Green, Chairman of Migrationwatch UK, said “We must not bury our heads in the sand. We should build on President Sarkozy’s proposal for humanitarian zones in North Africa to accommodate those who are displaced for economic or other reasons.” North African Crisis Could Test the Asylum System to Destruction, Asylum crisis fear as north africans head for Britain, Britain could be plunged in to its largest asylum crisis for a decade because of the massive numbers of people fleeing north Africa, a think tank warned today.

“I want to go to England. I will be rich. I will receive benefits”
More than 3,000 migrants, mainly Tunisians, have been arrested in France since the Arab revolts erupted this year.

HORDES of Arab migrants were huddled in camps in Paris last night – poised to flood into the UK to live on state benefits.Nearly 1,000 North Africans are sleeping rough in parks waiting for the chance to slip across the Channel.The migrants will pay people smugglers up to £1,000 a time to sneak them into the UK. They expect to make the money back within weeks by scrounging off state handouts.And they believe the British Government – which backed the uprisings in Tunisia and Libya – will welcome them with open arms.

A 22-year-old Tunisian called Ali said: “Britain is like paradise. Friends who have already made it into Britain have told me about the riches you can make there without working.”I hear the British benefits system is generous. Britain supported our revolution so we will be more than welcome there.”His countryman Noureddine Bouzoumta, 30, said: “There is nothing for us in France. I sleep outside. I hear the Government in Britain gives money. I want to go to England. I will be rich. I will receive benefits. UK will be like paradise…you get rich on benefits without working.

En patriarkalsk magtbøffel ?

Sveriges problem er ikke kun at der er alt, alt for mange kvinder i svensk politik, det er der og de er de forkerte, men det er i endnu højere grad, at de mænd der er, er mentalt kønsskifteopererede. De er dygtige til det daglige, kyniske intrigespil, men på de større linjer, er de uhjælpelige idealister. Først jubler man sig ind i en lokal klankrig i Libyen og sender verdens bedste jagerfly afsted med løs ammunition, og så kalder man verdens dyreste flyvende fotografer hjem igen “fordi man også skal kunne trække sig ud i tide.” Det er ikke coitus interruptus, det er interruptus uden coitus, og så var interruptussen endda allerede en abort fra undfangelsen. Forerstil dig sådan en skabning. Håkon Juholt, som vi af gode grunde ikke har ofret et ord på, fordi han bliver lige så lidt S statsminister som Mogens Lykketoft, er altså en sød “liten tjej,” man ikke skal skue på overskægget, men når han ser sig i spejlet, ser han en Helvedes karl. Læserbrev fra Expressen via Merit Wager, klik for helstørrelse.

Politikens inderlige hus-islamist

Politisk islam er ikke noget, vi kan vælge fra eller til. Islamisme er en politisk faktor i det danske demokrati. Udfordringen i Danmark består i at finde en måde, hvorpå vi kan leve sammen. Sherin Khankan kronik. Antiislamisk retorik er vor tids antisemitisme.

Omformuleret her på bloggen:

“Antiislamisk retorik er ikke noget, vi kan vælge fra eller til. Antiislam er en politisk faktor i det danske demokrati. Udfordringen i Danmark består i at finde en måde, hvorpå vi kan leve sammen”

Sherin Khankan meldte sid ud af det Radikale Venstre, som hun fandt for højreorienteret, da det fordømte sharia og en stening af en nigeriansk kvinde. Forvirret ? Det er kun fordi, du ikke har læst humaniora på et dansk universitet.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Enra
Enra
9 years ago

Vad är det som har hänt med min gamla fina hemstad Göteborg? Visste redan på 80 talet vart det var på väg. Och det är därför som jag inte flyttar till Göteborg igen. Har nu bott i utlandet i många år. Stort tack till USA för att jag fick komma hit.