18
aug
Seneste opdatering: 19/8-11 kl. 1010
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Cecilia Malmströms engelske accent er nĂŠsten autentisk, der er nogle mindre grammatiske fejl, der rĂžber hendes imperfektion, men hun kan gĂ„ for at vĂŠre habilt eurocool. Hun er “borgerlig,” Folkpartist. Har Folkpartister noget som helst at gĂžre med folket lĂŠngere?. Borgerlighed er flere ting. Jeg kender dem godt, det er ti Ă„r siden, de inviterede mig til noget som helst socialt. Man lĂŠrer nemt at leve med det. Malmström kender nĂŠppe det Bryssel endnu, vi har rapporteret om i en del Ă„r.

“Hvad betyder det, at multikulturalismen er slĂ„et fejl?” Hvor skulle hun vide det fra, med over 1.3 millioner i Ă„rlig gage? Man skal ikke tage fejl af, at hun har studeret litteraturvidenskab. Hun er en 120 % kunstdyrket europĂŠer. SĂ„ lĂŠnge Venstre og Konservative – foruden de rĂžde – er forlovede med EU, er det indsigter som Cecilia Malmströms, der former vores kommende hverdage. Og at tĂŠnke sig, hun begyndte sin karriere som psykiatrisk sygeplejer i GĂžteborg. Man skal lade vĂŠre med at blive syg, sĂŠrligt i det post-svenske velfĂŠrdssamfund, medmindre man er illegal gatechrasher – ÞÞhhh, “papperslös”. DR vil gerne vĂŠre svensk, men de har endnu ikke evnerne, de kaldte dem “illegale” hele vejen igennem forleden. At blive svensk, kan tage Ă„rhundreder, isĂŠr nok nĂ„r man har gĂ„et pĂ„ journalisthĂžjskolen/universitetet i Århus. En svensk ven jeg har, sagde forleden at

“Vi er altid bedst til det hele. Nu er vi verdens bedste multikulturalister, men hvis det bliver en vogue at blive fascister, bliver vi ogsĂ„ de bedste fascister og racister i hele verden. Vi vil altid vĂŠre bedst.”

Interessante tider forude, der er noget hinsides Malmströms horisont, som er mentalt Sibirisk. Sverige Ă€r bĂ€st. Malmström argues for better integration of migrants (Warum alle Macht den Migranten und BrĂŒssel?)

BilafbrĂŠndinger –  terrorisme eller drengestreger?

Der Spiegel er gerne usĂŠdvanligt svinske i deres omtale af islamkritikere som Geert Wilders. SĂ„ meget desto mere interessant er det nĂ„r de som her foretager en kobling der er en selvfĂžlge i blogverdenen: At problemer med islam ikke alene drejer sig om spektakulĂŠre terrorangreb, men at disse reprĂŠsenterer yderenden af et Bay Bundegaard’sk ‘kontinuum’ der i den anden ende har adfĂŠrd der isoleret set er banalt hĂŠrvĂŠrk – low level jihad, som vi gerne kalder det. NĂ„h ja, forresten, Spiegel bruger hverken i- eller m-ordet her, men associerer kun til Baader-Meinhof, hvilket jo ikke indebĂŠrer risiko for stuerenheden. Man kan bare hĂ„be at bordet fanger den dag det bliver nĂždvendigt at forklare lĂŠserne om eskalerende optĂžjer med et Ă„benlyst islamisk islĂŠt (LFPC).

The last three nights have seen an unprecedented wave of car torchings in Berlin, but police are not sure who to arrest. Politicians on the left and right warn the attacks could lead to more dangerous forms of protest. Meanwhile, the failure to stop them could sway September’s mayoral election.[..] – Nevertheless, the latest car burnings have moved to districts such as Charlottenburg and Tiergarten. Until now, the most common settings for car arson had been the alternative eastern districts of Mitte, Prenzlauer Berg and Friedrichshain — all of which have been undergoing steady gentrifiction in recent years.

The conservative Christian Democratic Union (CDU) — Germany’s main rival party to the SPD — smells a campaign issue. The party is planning a new series of posters on security in Berlin, and on Thursday Wolfgang Bosbach, a Christian Democrat who heads a committee for interior security in the federal parliament, criticized Mayor Wowereit’s performance.”The terrorism of the Red Army Faction (or Baader-Meinhof gang, which bombed political targets in the 1970s) started with quote-unquote ‘just’ arson,” he told broadcaster N24. “For this reason there is a danger that the violence could one day target people. Der Spiegel: “Car Burnings are a ‘Precursor to Terrorism’

Stolt förrÀdare

Den norske psykopat, narcissist og massemorder er den bedste gave til svensk journalistik lÊnge. Hvis man er afhÊngig af sÄdanne gaver for at opretholde sit selv- og virkelighedsbillede, er man ikke fremtidssikret. Jeg mener iÞvrigt stadig, at afskummet Breivik bÞr aflives hvis han dÞmmes og findes strafegnet. Det er en brutalisering, men han har selv vist vejen. Der er ikke mange, der har lyst til den diskussion, men i England har de den, lyst eller ej.

FörrĂ€dare. Ett ord som stinker. Du har förrĂ„tt dina ideal, din familj, dina vĂ€nner. En förrĂ€dare, som verkligen Ă€r skyldig till sitt svek, behandlas illa och mĂ„r illa. Speciellt om andra pĂ„minner dig om ditt svek, ditt förrĂ€deri. Men ord Ă€r ord. Och precis som sĂ„ ofta annars kan ordet förrĂ€deri vĂ€ndas till sin motsats. Ja, bli ett hedersbetyg, en fjĂ€der i hatten. SĂ„ blir det nĂ€r Anders Behring Breivik i sitt sĂ„ kallade manifest kallar journalister för förrĂ€dare. Helena Giertta – Journalisten

Frankrigs dĂžd
hedder artiklen rundt omkring pÄ nettet:

Islamic mosques are being built more often in France than Roman Catholic churches, and there now are more practising Muslims in the country than practising Catholics.
Nearly 150 new mosques currently are under construction in France, home to the biggest Muslim community in Europe. The mosque-building projects are at various stages of completion, according to Mohammed Moussaoui, the president of the Muslim Council of France (CFCM), who provided the data in an August 2 interview with the French radio station RTL.
The total number of mosques in France has already doubled to more than 2,000 during just the past ten years, according to a research report “Constructing Mosques: The Governance of Islam in France and the Netherlands.” France’s most prominent Muslim leader, Dalil Boubakeur, who is rector of the Grand Mosque of Paris, recently called for the number of mosques in the country to be doubled again – to 4,000 – to meet growing demand.
By contrast, the Roman Catholic Church in France has built only 20 new churches during the past decade, and has formally closed more than 60 churches, many of which are destined to become mosques, according to research conducted by La Croix, a Roman Catholic daily newspaper based in Paris…….. SĂžren Kern: Islam Overtaking Catholicism in France

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Victor
Victor
9 years ago

“Der Spiegel er gerne usĂŠdvanligt svinske i deres omtale af islamkritikere som Geert Wilders.”

Kort spÞrgsmÄl: Hvor arbejder Broder?

Hvem var de fĂžrste, som trykte Sarrazins teser?

LFPC
9 years ago
Reply to  Victor

Ah, en historie om Tyskland. SÄ ved man at Vrisne Victor kommer frem som en vrissentrold fra en Êske, og det endda nÄr historien som her ikke har en pro-tysk vinkel.

Kort spĂžrgsmĂ„l: Hvordan dementerer svarene pĂ„ Vrisne Victors spĂžrgsmĂ„l min pĂ„stand om at Der Spiegel har for vane “gerne” at omtale islamkritikere som Wilders pĂ„ en “usĂŠdvanligt svinsk” mĂ„de?

Det gÞr de selvfÞlgelig heller ikke, og VV stiller heller ikke spÞrgsmÄlene som et oplÊg til debat, men bare fordi vrisne opstÞd nu engang er hans speciale.

Prudentius
9 years ago

“SĂ„ lĂŠnge Venstre og Konservative – foruden de rĂžde – er forlovede med EU…”

De er sgu gift med lortet!

😉

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Helt OT. Og mÄske ikke alligevel.
Biblioteket pÄ- hvad mon? Jo, sÄmÊnd- Institut for Psykologi er lukket pÄ grund af vandskader.
Som der stÄr pÄ http://rex.kb.dk/primo_library/libweb/action/search.do?mode=Basic&vid=KGL&tab=artikler&

bowlaren
9 years ago

Hon vill bara framstÄ som duktig, privat Àr hon emot invandrare.

hilmar
hilmar
9 years ago

kommissĂŠr for indre anliggender! Hvem i helvede har valgt hende til det?

JensH
JensH
9 years ago

Var det ikke David Cameron som i valgkampen lovede, at han ville ‘put a cap on immigration’?? I sĂ„ fald mĂ„ mna vist kalde dette for et ‘brudt valglĂžfte’:

“British jobs are now being taken by immigrants at a faster rate than under Labour, figures showed yesterday.
The number of British people of working age with jobs has plummeted by nearly 100,000 since David Cameron took office – but nearly 300,000 foreigners have found work”

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2027223/Migrant-jobs-boom-Were-chance-saloon-claims-Iain-Duncan-Smith.html

moif
9 years ago

Shes a slippery character for sure. She has a perfect understanding of English, but she avoids the question by deliberately confusing multiculture and multiculturalism.

Sweden going down
Sweden going down
9 years ago

Knyter nÀven nÀr jag ser detta.
Malmström Àr en vidrig karriÀrpolitiker av samma rang som Bodström och Reepalu i Sverige.
De sÀger det som behövs för att tillfredsstÀlla PK-etablissemanget med lönedumpningspolitik pÄ agendan och fÄ behÄlla sina vÀlavlönade jobb finansierade av de som fortfarande jobbar och betalar skatt.
Jo Cecilia, lyxmassinvandring av ointegrerbara muslimer frÄn MENA Àr nog just det Sverige behöver, för att skynda pÄ nedbrytningen av detta land.
Otroligt att denna lilla besserwisser sitter i BBC och gÄr emot vad merparten av supermakten i vÀsteuropa insett inte funkar.

JensH
JensH
9 years ago

Den islamiske trusselkultur har nu for alvor bidt sig fast i USA:

http://www.b.dk/globalt/vittig-letterman-udsat-for-doedstrussel

trackback

[…] PI Snaphanen Share this:TwitterFacebookMerE-postDiggSkriv utStumbleUponRedditLike this:GillaBli först att […]

PK
PK
9 years ago

Bare en tanke.
Mogens Lykketoft skal vĂŠre Tour guide i Burma.
Og i mange sociale boligkvarterer brĂŠnder danskernes biler,
og de mÄ flygte derfra.
Rart at se politik i stort og smÄt hÊnger sammen.

Ulla Lauridsen
Ulla Lauridsen
9 years ago

Hov, hov, hov, hvad er der galt med litteraturvidenskab? Det er godt at blive klog af, hun blev der mÄske ikke lÊnge nok.

PK
PK
9 years ago

Cecilia MalmsrĂžm er bekymret over udvikllingen ang. dansk grĂŠnsekontrol.
Mon denne gode svenske dame nogensinde har vĂŠret bekymret over
udviklingen i hendes eget land?

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  PK

Hon har en parti-kamrat som vill helt upplösa alla nations-grÀnser.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Birgitta_Ohlsson