11
jan
Seneste opdatering: 13/1-12 kl. 1811
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fra Trykkefrihedsselskabets møde Borgerprotest mod racismeparagraffen: Et unødvendigt stunt eller vejen frem? i Forfatterforeningen i går, hvor Lars Kragh Andersen (tidligere politibetjent nu jurastuderende), Firozeeh Bazrafkan (kunstner og blogger på Jyllands Posten), Jeppe Juhl, (journalist) og Bjarke Larsen, (journalist, tidligere PEN nu Fri Debat) deltog. Den eneste tilhænger af 266b fra PEN, var desværre blevet syg og meldte afbud. Den nu forhenværende københavnske politibetjent Lars Kragh Andersen skrev i kølvandet på racismedommen over Jes­per Langballe og Lars Hedegaard sagen (der afventer behandling ved Højesteret) en kommentar på hjemmesiden 180grader.dk:

For jeg er overbevist om, at muslimske mænd i meget stort omfang verden over både voldtager, mishandler og slår deres døtre ihjel. Dette skyldes efter min mening en defekt menneskefjendsk kultur, der bygger på en defekt menneskefjensk religion, hvis lærebog Koranen om muligt er endnu mere umoralsk, forkastelig og vanvittig end de andre 2 verdensreligioners manualer tilsammen.

Han blev tiltalt og sat i stævne sat stævne i Københavns Byret, hvor han meddelte, at han ikke kunne drømme om at møde op. Den dag sagen kom for, skrev han hjemme fra sofaen: “Jeg lader mig ikke sådan koste rundt med, så jeg nyder i stedet en kold juleøl i mit hjem.” Dommen falder i løbet af denne, uge og bliver formentlig på 6-8000 kroners bøde. Her er tre af oplæggene i kronologisk rækkefølge. (kan spille i 1080p HD) 13.01.2012: Lars Kragh Andersen fik en bøde på 10.000 kroner.

Trods det, at der desværre ikke var en tilhænger af 266b tilstede, gik bølgerne alligevel højt i den følgende debat. I et af de intereressanteste indlæg ridsede Søren Krarup TheConvention on the Elimination of All Forms of Racial Discriminations historie op, både i FN og i Danmark, og han betegnede den som de totalitæres staters kup mod demokratierne, vedtaget og opmuntret af bla. Sovjet, Cuba, Kina, Saudi Arabien osv., der med hatespeech-lovgivning i hånd kunne knægte frie ytringer i deres egne diktaturer. Jacob Mchangama, chefjurist i tænketanken Cepos skrev en kronik om det i Jyllands Posten i maj 2011: Menneskerettighedskrise og Krarup selv har senest berørt det i kronikken Racismeparagraffen er totalitær i sit ophav. Der rejses kun en håndfuld 266b (krænkelsessager, som man burde kalde dem) i Danmark om året – altfor få for Institut for Mennskerettigheders smag – hvad der kan betyde ét af to: Enten taler vi alle meget mere poleret og stuerent til hinanden siden 1969, eller også er retsvæsnet og juristerne ikke nær så begejstrede for 266b, som politikerne er. Der er frit valg.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Politibetjenten og racismeparagraffen […]

trackback

[…] med opmærksomheden og lad os håbe det batter noget. Se Uriasposten og Snaphanen. Share this:FacebookLike this:LikeBe the first to like this post. Skriv en […]

Da Capo
Da Capo
8 years ago

NU SKALL DET BLI HÄXPROCESS I NYA SVERIGE – hela “folkgruppen” Afrikas Urbefolkning – ungefär en sjundedel av jordens befolkningä – har sig själv ovetande blivit kränkt av en svart/vit bild föreställande en svart afrikan, en sk neger – på bilden ifråga till och med en “efterlyst sk husneger” försedd med fingerade bojor, som i Lund eller Malmö blev hittad i en kopieringsapparat och som i Lund blev spridd i något antal exemplar i något korkat studentsammanhang. Minsann, det skall bli fängelse, utlovar kammaråklagare Mathias Karlsson. Från den inledande domstolsföehandlingen: “Dan Park iklädd gröna kamouflagekläder och tonade pilotglasögon verkade inte… Read more »

Hans Und
Hans Und
8 years ago

Har man interesse i, hvordan den slags 266b fungerede i Sovjet er wiki opslaget kort og klart. – Det handler om artikel 58.10, fra år 1958 artikel 70. Ligheden er slående…

http://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Soviet_agitation

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago

Denne hr. Kragh Andersen er en bemærkelsesværdig ung mand. I modsætning til de fleste andre viser han en vej fremad.

JacobCT
JacobCT
8 years ago

Jeg håber der er nogen som laver en indsamling til Lars, når censuren rammer!

søren weiss
søren weiss
8 years ago
Reply to  JacobCT

Helt enig.

Prudentius
8 years ago

Ytringsfriheden er så vigtig fordi sandheden er så vigtig! Uendeligt enkelt. Uden ytringsfriheden bliver det næsten umuligt at udforske sandt og falsk. Hvis islam er noget farligt lort skal vi kunne tage vores forholdsregler som nation og samfund, og hvis ikke har multikulturalisterne jo en klokkeklar vindersag, som de ikke på nogen måde behøver statsapparatet til at bakke op med sanktioner mod de uenige. Men fairplay baseret på fakta er ikke multikulturalisternes kop the, de ser helst deres modstandere tyraniseret til tavshed som ækle “racister” og “islamofober”. Og så til helvede med hvad der er op og ned på virkeligheden,… Read more »

Hilmar
Hilmar
8 years ago
Reply to  Prudentius

Ja, helt enig angående frihedens vigtighed.

Og hvis nu andre ting end kun lige Islam viser sig også at være “noget farligt lort” som du så poetisk udtrykker det, så skal vi også kunne “tage vores forholdsregler” overfor dem; de andre ting, og ligeledes kunne diskutere og forske frit og uforbeholdent i de ting? –ikke sandt??
Altså, underforstået, i samme grad som man mener det rimeligt at kritisere Islam.

LN
LN
8 years ago

Jag har planer på att utvandra från NyaSverige – begiva mig i EXIL. Jag står inte ut med dumheten och förljugenheten mera. Bara åsynen av ett foto av någon i NyaSveriges ledargarnityr gör mig illamående. Inte minst Annie Rööf! Som gammal gubbe kan jag inte ge mig iväg till världens ände, jag får välja ett ställe där jag forfarande kan få min fattigpension utbetalad minus straffavdrag med 25% och där jag kan göra mig språkligt förstådd. Jag har därför inriktat mitt intresse mot syddanska avfolkningsbyggder – där kanske jag kan finna ett inte helt fallfärdigt hus att köpa och där… Read more »

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  LN

Man kan i alla fall inte säga annat att det var en redigt försöagen huckle-kärring du råkade ut för. Jag hade vägrat att betala skadestånd av ren principsak. Hade totalvägrat ända in i självaste döden.

LN
LN
8 years ago
Reply to  Robin Shadowes

STOR I ORDEN – LITEN PÅ JORDEN.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
8 years ago
Reply to  LN

Vad kan diktaturen göra annat än att hota med inkasso och den tandlösa kronofogden? Slänga dig i stillot för en sådan struntsak?

Peter Andersen
8 years ago
Reply to  LN

Trist historie LN. Og så er det jo ovenikøbet den selv samme “multikultur” der i sidste ende ligger til grund for, at tidligere straffede ikke kan få dansk statsborgerskab. Men kom blot alligevel.

Crass Børsting
Crass Børsting
8 years ago
Reply to  LN

Kære LN, du kan jo sagtens bo i DK uden at have dansk statsborgerskab. Men se dig godt for, inden du vælger opholdssted. Nogle af landdistrikterne er forslummede, og nogle steder er der muslimer i den nærmeste købstad – og dermed alle de problemer, du helst vil på afstand af. Best of luck, anyway.

PBr
PBr
8 years ago

Bornholm, Samsø, Langeland, Anholt og sådanne steder er vel gode bud på tålelige opholdssteder ?

LN
LN
8 years ago
Reply to  PBr

Tack för förståelse och goda råd.
Bornholm är mkt trevligt och lockande, men är tyvärr alldeles för nära
Nya Sverige. Jag lider av konsekvensmani – ‘adieu Nya Sverige’ är
något definitivt.
Langeland framstår som mera passande – bara 14000 fast boende.
Social kontroll kan vara både negativt och positivt – men på Langeland
kan ett hus vara till salg och stå obebott i nästan två år utan att
fönsterrutorna blir sönderslagan efter en vecka, som skulle skett i
Nya Sverige – dessutom kan man åka knallert till Fehmarn (sorry!)
och handla, ty prisnivån är onekligen hög i Danmark.

Aksel
Aksel
8 years ago

– Uha ja, LN; held og lykke med din optagelse i det dansk samfund. Men måske vil det blive en gang fra asken i Sverig til ilden i Danmark, eftersom det nu forlyder, at o. 3000 nye muslimske samfundsfjendske socialsnyltere kan få adgang til/vil søg “asyl” i lille Danmark i ly af den nye vælgerbedragerisk multikulti-regering.

LN
LN
8 years ago
Reply to  Aksel

http://www.islamicfinder.org/addwiz.php?country=denmark&city=langeland&start=0&step=1

>Search for Islamic Places in Langeland, Denmark<

Masjids, Islamic Centers and Muslim Owned Businesses.

No Masjids, Islamic Centers and Businesses found.

Hilmar
Hilmar
8 years ago

Efter min mening den vigtigste og mest relevante opdatering på snaphanen nogensinde (ud over den første, uden hvilken der ikke havde været nogen snaphane).

Tillykke til Licens-Lars og Firozeeh B. for at sprænge et gigantisk hul i tavshedens og selvcensurens neo-Berlinmur.

Kirsten Damgaard
8 years ago

Sharia og vestlig menneskeret

Menneskerettigheder ,som vi forstår dem i vestlige samfund, og islam går ikke i spænd, eftersom sharia er
en del af islams essens :

”Sharia legitimerer og nødvendiggør den permanente underordning og diskriminering af ikke-muslimer inden for islams område. Det vil sige, at ligeværdigheden, som udtrykkes i den vestlige menneskerettighedstradition ikke anerkendes. Diskussionen viser at indenfor islam (sharia) findes der ikke rum for menneskerettighederne.” p. 163

Uddrag af artiklen ”Islam og Menneskerettigheter”
i Mennesker og rettigheter Årgang 15 nr. 2 1997 (norsk tidsskrift )
af Fariba Parsa , politolog og tilknyttet RUC .

Hildy Koster
Hildy Koster
8 years ago

Hvor er det lækkert med 1080p videoklip! Tak.

25
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x