7
dec
Seneste opdatering: 7/12-12 kl. 0317
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Alain Wagner is the leader of the Stop Sharia campaign in France and a co-founder of the International Civil Liberties Alliance (ICLA). Last Sunday Alain led an ICLA-sponsored demonstration in Brussels against the installation of two members of the Islam Party on town councils. He correctly pointed out that Islamic law violates not only Belgian law, but the European Convention on Human Rights.Illegal Representatives of an Illegal Party

Det delte Sverige

Jeg linkede til det relativt uinteressante del 1 i morges, men i anden del brænder tampen mere. Minister Ullenhag har ikke nogle selvstændige tanker at bidrage med, han går helt fortjent under navnet “floskelmaskinen,” hvad der vel er fordelagtigt at være, når man er sat til at forsvare noget uforsvarligt, og så bibeholder det diskussionen på et sagligt kravlestadium: Den flytter sig ikke ud af stedet, er man klar over når man har hørt den nogle årtier. Jimmie Åkesson siger noget, når han taler. Beundringsværdigt at han kan bevare fatningen:

kl 16.00-16.45 medverkar Erik Ullenhag, integrationminister (FP), Ylva Johansson, riksdagsledamot (S) och Jimmie Åkesson, partiledare (SD).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
In Praise of Western Imperialism « SnaphanenHHVarmt Konservativ (kr)Frank P Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] Bryssels’ gader. Der er muslimsk sexchikane, om 18 år er byen en muslimsk flertalsby. Se også Sharia in Anderlechts kommunalbestyrelse, Bryssellistan: “It’s just a matter of time”, Optøjer i Bryssel, 12.4.2010.Bryssel: Vi har […]

HH
Guest
HH

Ja, så har freulein Linderborg uttalat sig i Aftonbl… förlåt! inte namnet igen – Der Stürmer menar jag! Hon vill ha stopp på det mesta och här ska det inte få hatas hur som helst, som bekant. Därtill har herr Westerberg uttalat sig om bl a Avpixlat och frågat sig om man verkligen inte kan få stopp på kanalen. Eller var det Linderborg som tyckte det? Att ha servern någon annanstans ska väl inte hindra svenska Stasi från att agera! Kritik är ansvarslöst och hör inte ihop med en demokrati. Helt riktigt, Sverige är inte längre en demokrati utan en… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Guest
Varmt Konservativ (kr)

Hm, det finns något hos Ullenhag som gör att han ofta framstår som något mörkare än bara en floskelmaskin, något i tonen och uttrycken som gör att han ställer sig bland de som driver på istället för att bara flyta med.

Frank P
Guest
Frank P

PK på CBS
http://cbsobserver.dk/overv-gningsvideo-se-tyv-stj-le-b-rbare

Debatten er igang, men der er vel et par års inkubationstid. Floskelmester Ull-i-mund er ulidelig.