24
dec
Seneste opdatering: 26/12-12 kl. 0137
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

An important short speech by Gavin Boby of Law and Freedom Foundation on how to stop mosques from going up in your neighborhood and perhaps more importantly, why you should stop them. Q society, Melbourne, Austalia.

Indholdet er selvfølgelig som tidligere, men langt mere detaljeret. Nyt er f.eks. de fire stadier af moskĂ©jihad i et lokalomrĂĄde, der jager vantro, hundeejere og hinduer ud. “Dit omrĂĄde er tabt, madam.” Midt i vidoen. Sammenligningen mellem islam og psykopati i en byrĂĄdssal er heller ikke kedelig. Man forstĂĄr, psykopaten Breivik følte sig tiltrukket og ĂĄndeligt beslægtet med den kreative klasses egne, hjemmedyrkede jihadister.

“Højerekstrem, racistisk, totalitær, antisemitsk, antidemokrat og mod ytringsfrihed”

Så er man vist introduceret. Expo har ingen begreber om, hvad de er oppe imod, men de ved til gengæld, at erhvervslivet har flest penge og mindst begreb om politik. Expos problemforulering er Danmark anno 1994. Det opdager pengedrengene ikke før om ti år.

Den antirasistiska stiftelsen Expo gĂĄ nu aktivt ut och söker stöd frĂĄn näringslivet via stiftelsens donationsfond….Stiftelsen Expo bedriver publicistisk och opinionsbildande verksamhet. Stiftelsen ger ut tidskriften Expo. Chefredaktör är Daniel Poohl. Expos arkiv är den största kunskapsbanken om högerextrema och antidemokratiska företeelser i Skandinavien. Stiftelsen är politiskt obunden. Expo föreläser och informerar om den svenska och europeiska extremhögern för bland annat lärare, politiker och journalister.

Stiftelsen Expo grundades 1995 i syfte att studera och kartlägga antidemokratiska, högerextrema och rasistiska tendenser i samhället. Initiativet till att starta stiftelsen togs av journalister, lärare och ungdomar, bland de som var med och startade Expo fanns också deckarförfattaren Stieg Larsson. Verksamheten bedrivs på ideell grund. Stiftelsens plattform värnar demokrati och yttrandefrihet mot rasistiska, högerextrema, antisemitiska och totalitära tendenser i samhället. Stiftelsen Expo söker stöd av de goda krafterna i näringslivet

Asien kommer

Tidligere vicedirektør i Verdensbanken, Svend Burmester, der har boet mange år i Egypten og nu i Kina, skrev for nogle år siden:

“Lad os dog vende vores opmærksomhed mod lande og kulturer, der vil leve, Asian og BRIG landene.” Det mest kontroversielle er Burmesters karakteristik af islam som en syg og fejlslagen civilisation, der slet ikke kan følge med. Selv de moderate muslimers reformønsker er slet ikke nok. Sven Burmester præsenterer sig selv som kosmopolit, men er pæredansk og dejligt provinsiel, for at kalde islamiske samfund syge og fejlslagne ville ikke kunne udgives pĂĄ noget andet sprog og i noget andet land uden politibeskyttelse, fordi det ville fordømmes som krænkende, hadefuldt og islamofobisk. Det kunne være en overvejelse værd til næste bog. For nĂĄr en pĂĄstĂĄet fejl eller sygdom end ikke mĂĄ diagnosticeres, er der ringe chancer for at komme fremtiden i møde.Tre familier – tre sivilisasjoner.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Gavin Boby er igen een der skraemmer mig. Hvis han, og mange, mange andre, har bare halvt ret, ender det i krig eller i vores undergang. Valget mellem disse er nemt for mig, og sikkert for Snaphanen’s laesere, men hvad med flertallet?

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

Fuldstaendig enig med Svend Burmester, de asiatiske lande er konstruktive og rationelle. De deler maaske ikke altid vores vaerdier men de er grundlaeggende skabende. Islam er massivt forbundet med stagnede samfund, brutalitet og vold, undertrykkelse og intolerance. Det er en meget grim kultur.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Thanks to Gavin Boby!

Islam er en sygdom!!!
Man kan ikke lade være med, at
have ondt af de stakler, der lider
af denne uhyggelige sygdom.
Lad os hĂĄber at der snart er
noget medicin pĂĄ vej.

Nielsen
Nielsen
8 years ago

Islam er syg. Bestemt. Men at kalde det en civilisation er en tilsnigelse. Og som den største terrororganisation, kan man vel også stille spørgsmålstegn ved om den er fejlslagen.

norge
norge
8 years ago

Jeg tviler pĂĄ at Kina kan gĂĄ forbi USA sivilisasjonsmessig. De har for mange kulturelle koder og et statisk hierarki som sperrer for innovasjon. Are dubious claims a big problem in China? The majority of cases exposed are plagiarism, the exaggeration of academic credentials and faked research papers, which are endemic in China. Tell me about some of them. A typical case was the nucleic acid “nutrition” scheme – supplements promoted to boost energy levels in the tired, pregnant and old. It involved more than a dozen Chinese biochemists and was the first that brought wide media coverage, both domestically… Read more »

Erling
Erling
8 years ago
Reply to  norge

Ja, jeg tror ogsĂĄ man er lidt for tidligt ude mht. til at deklamere det kinesiske ĂĄrhundrede. For et par ĂĄrtier siden var det japanerne der personificerede den gule fare, men det gik jo ligesom i sig selv igen. En bekendt var for nogle ĂĄr siden pĂĄ forretningsrejse i Singapore. Han og nogle kolleger af forskellig national herkomst, indtog øl efter arbejdstid og en amerikaner erklærer udiplomatisk, at asiater ikke kan tænke abstrakt. De to tilstedeværende kinesere protesterer naturligvis og amerikaneren siger: “Jamen, sĂĄ forklar mig hvad en computer er.” De tænker et par sekunder, og den ene udbryder: “Det… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Hvis man vil være en god musiker – sĂĄ skal man stĂĄ tidlig op!

Mvh. Allan Hansen