21
mar
Seneste opdatering: 9/3-15 kl. 0302
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Kamal Badri, född 1990 och bosatt i Bergsjön i Göteborg, blev den förste svenske medborgaren som rapporterades död i striderna i Syrien. Budskapet om hans död spreds av familj och nÀrstÄende i slutet av januari, men nÄdde en bredare svensk allmÀnhet först en mÄnad senare dÄ Expressen skrev om dödsfallet.HÀr hyllar jihadisterna i Syrien den svenske martyren

Hverve-video til hellig krig pÄ svensk

En meget romantiserende video af typen “han var sĂ„dan en god dreng, der nĂŠsten altid adlĂžd sin mor”. Som Bent BlĂŒdnikow dokumenterede i ”Bombeterror i KĂžbenhavn”, var Sverige allerede i 70 erne en sikker havn for muslimske terrorister, hvor de kunne hvile ud med socialhjĂŠlp og nogle naive svenske tjejer men, skal det tilfĂžjes, dog det rene vand i forhold til, hvad det er i dag. Det vil vi komme til at mĂŠrke igen i nabolandene, at det svenske terrorpotentiale er nĂŠrmest uden ende, sĂ„ husk lige broklappen, Ny-Sverige bliver ikke for begyndere. Dagens anden ‘svensker’ ville myrde israelske turister pĂ„ Cypern. Det kan han fĂ„ flere gange livstid for, men hvor mange svenskere er der plads til i alverdens fĂŠngsler? Hvor mange sidder der i Danmark udover de fire, der ville myrde TĂžger Seidenfaden, Bettina Heltberg og andre af den gode smags elite? En ven foreslog, at TĂžger skulle have kommet ‘svenskerne’ i mĂžde med et stort skilt, hvor der stod: “Vi har sagt undskyld, Jyllands Posten bor derovre.”

I dag fÀlldes den terrorismÄtalade libanesfödde palestiniern Hosham Taleb, f. 1988, av cypriotisk domstol till fÀngelse pÄ flera punkter. Den 28 mars meddelas lÀngden pÄ straffet. Taleb stod Ätalad pÄ 8 punkter, bland annat spioneri och anstiftan till terrorism, dÀr varje punkt teoretiskt kan ge livstid. FrÄn början var det 17 Ätalspunkter. Hosham Taleb, som har fÄtt svenskt medborgarskap och Àr skriven i Linköping, har erkÀnt att han Àr medlem i shiamuslimska terrorogranisationen Hizbollah i Libanon och fÄtt vapentrÀning men nekar till terrorbrott.TerrorÄtalad libanes med svenskt medborgarskap fÀlld pÄ Cypern (Se ogsÄ Soeren Kern: European Jihadists: The Latest Export. Second Dutch youth dies in Syria)

Sveriges territorier – tabt for kongeriget

Jag var dĂ„ jag började arbeta som polis medveten om att mĂ„nga mĂ€nniskor ogillar polisen. Men jag hade ingen aning om hur utbrett och starkt polishatet Ă€r i nĂ„gra av de segregerade förorterna, speciellt bland unga. En del barn har redan i mellanstadieĂ„ldern lĂ€rt sig att skrika ”fuck aina” nĂ€r vi Ă€r i nĂ€rheten. Med jĂ€mna mellanrum fĂ„r vi vĂ„ra bilar vandaliserade. Vi utsĂ€tts regelbundet för stenkastning. Ibland lockas vi in i bakhĂ„ll – nĂ„gon ringer in ett falskt larm och nĂ€r vi kommer dit har det laddats upp med stora stenar som kastas frĂ„n höjd. Det kĂ€nns nĂ€rmast surrealistiskt att vi, nĂ€r vi Ă„ker in i ett omrĂ„de för att hjĂ€lpa, attackeras som om vi vore en ockupationsmakt. Det Ă€r ren tur att ingen kollega Ă€nnu har skadats allvarligt eller dödats av en sten.

Vi avhumaniseras till ”snuten” eller ”aina”. Allt vi gör tolkas utifrĂ„n nidbilden av oss. Den hĂ€r avhumaniserande kollektiviseringen, dĂ€r poliser inte lĂ€ngre ses som individer, följer samma logik som rasismen. Livsfarlig stenkastning mot enskilda poliser försvaras eller ursĂ€ktas med en förestĂ€llning av att vi alla delar nĂ„gon sorts kollektiv skuld – detta trots att de flesta poliser bara gör sitt bĂ€sta för att jobba för ett bĂ€ttre samhĂ€lle. Eftersom Ă€ven brandkĂ„ren utsĂ€tts för stenkastning kan det inte bara handla om upplevda övergrepp. Förortens polishat följer samma vi och dom-logik som rasismen. (AINA: Rinkeby Swedish; Yalla bre, aina kommer, çok loco! – Swedish; Skynda er, polisen kommer, [de Ă€r] helt galna!)

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PFEP
PFEP
8 years ago

Abu hit och dit, för mig Àr ABU namnet pÄ ett gudabenÄdad företag dÀr har skapad nÄgra av historiens bÀsta fiskeredskap.
Abu borde skÀmmas inför sitt intrÀde och sodomiserande av de utlovade 72 jungfrur i Shariaparadiset.

PFEP
PFEP
8 years ago
Reply to  steen

Korrekt Steen, lÄ i SvÀngsta vad jag vet, men Àr nog idag Àgd frÄn utlandet.
Har sjÀlv nÄgra gamla ABU-rullor dÀr efter +30 Är snurror pÄ som nya.
HĂ„ll hĂ€lsan Steen og som man siger i DK “knĂŠk og brĂŠk” för fortsatt fiskelycka 😉

JensH
JensH
8 years ago

Diana West var igĂ„r pĂ„ Frank Gaffney’s ‘Radio Secure Freedom’, hvor attentatforsĂžget pĂ„ Lars HedegĂ„rd var emnet:

“Author DIANA WEST discusses the context of the attempted assassination of free speech activist Lars Hedegaard in Europe.”

http://www.securefreedomradio.org/2013/03/20/would-obama-really-act-on-syrian-chemical-weapons/

Lars Hedegaard var selv pÄ Radio Secure Freedom i forgÄrs:

“In an attempt to enforce Shariah law globally with the threat of death, an unknown assassin attempted to shoot the Danish free speech activist, LARS HEDEGAARD in the face in February of 2013. Mr. Hedegaard survived and shares his account in an interview on Secure Freedom Radio here”:

http://www.securefreedomradio.org/2013/03/19/the-assassination-attempt-on-lars-hedegaard-in-his-own-words/

T. Snorrason
T. Snorrason
8 years ago

Hvad er egentlig den muslimske “logik” bag stenkastningen mod politi, brandvĂŠsen, hjemmehjĂŠlp osv?

Anonymous
Anonymous
8 years ago
Reply to  steen

MĂ„ske man kunne forstĂ„ hadet til politiet, hvis familiemedlemmer og bekendte ustandseligt blev visiteret eller arresteret for et eller andet, som mĂ„ske var forkert. Underligt, mĂ„ske, at det fĂžrst og fremmest er unge, der ikke selv er opvokset og har levet i mellemĂžstlige samfund Men brandvĂŠsen, postbude, hjemmehjĂŠlp, afbrĂŠnding af bĂžrnehaver og skoler, det er mig fuldstĂŠndigt ubegribeligt at forstĂ„. Egentlig underligt, at diverse myndigheder af sig selv har fĂ„et klarlagt Ă„rsagerne og handler derefter, ikke med flĂžjlshandsker og dialog, men med et strafsystem, der kan forstĂ„s. TrĂŠk i diverse offentlige ydelser ville nok have en betydelig effekt. At der… Read more »