12
apr
Seneste opdatering: 13/4-13 kl. 2143
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den officielle forklaring er, at en ikke nærmere bestemt homofobi gjorde det, at dette overfald på homoseksuelle skyldes de ellers fredelige demonstrationer imod, at Frankrig har vedtaget homoægteskaber fra denne sommer. Man har lov at tvivle på, at det kan bringe almindelige katolikker til så grov vold.

I alle de sager, vi kender fra danske medier, hvor gerningsm√¶ndene har kunnet identificeres, drejer det sig om s√¶dvanligvis muslimske indvandrere. Ser man efter p√• kommentarspor og chatrooms for homoseksuelle, er de splittet 50-50 hvad ang√•r den vold, de er udsat for. Den ene halvdel er i forn√¶gtelse og mener, at “det er et tilf√¶lde hvem voldm√¶ndene er”, den anden halvdel appellerer til den f√łrste om at v√•gne op. Skal man finde sandheden om denne sag, m√• man alts√• finde frem til en fransk, homoseksuelt netforum, den eksisterer ikke i fransk MSM, ej heller p√• de Bruijns Facebook. Manglen p√• signalement d√©r er n√¶rmest p√•faldende.

Det er lykkedes svensk presse at undertrykke sandheden om et muslimsk mord p√• en homoseksuel og et knivoverfald under en homoparade i Stockholm. Der er √•benbart ingen gr√¶nser for, hvor grov vold der skal undskyldes. Det m√• v√¶re herligt at v√¶re b√łssemishandler i Europa, selv ofrene beskytter √©n. R√¶sonnementet synes at v√¶re “hellere lade sig mishandle end politisere.” √Čn ting er et ganske sikkert udfald af den indstilling: Det vil kun blive v√¶rre.

For mig at se svarer det til, at j√łderne i Tyskland l√łj for sig selv og andre om Krystalnatten i 1938 for ikke at st√łde nazisternes f√łlelser. 91 blev pryglet ihjel. S√• l√¶nge der lyves om dette, m√• man udg√• fra en sandsynlighedsberegning, og det er netop hvad Robert Spencer g√łr i starten af klippet ovenfor. Han kender den homoseksuelle Bruce Bawers historie. Homophobic attack sparks Paris protests. Franrkrig: Debat om had til homoseksuelle efter brutalt overfald p√• Wilfred de Bruijn og k√¶reste‚Ķ

Nu ber’ jeg dem, fru Klein…

kaglen i h√łnseg√•rden over det…. Underligt pubert√¶rt, sentimentalt univers at f√• indblik i. Her er den ‘hadefulde’ Tweet.

Indspilning i fuld skærm 12-04-2013 225041

De bare brysters jihad fortsætter

Tre FEMEN aktivister angreb den tunesiske pr√¶sident Moncef Marzouki under hans foredrag p√• √† l’Institut du monde Arabe i Paris i anledning af udgivelsen af ‚Äč‚Äčhans bog om det arabiske for√•r. De r√•bte “Kvindefor√•ret er p√• vej” og “Hvor er Amina?” mens de halvn√łgne kastede sig imod ham. De blev arresteret. Mere information f√łlger. Femen France (Snaphanens overs√¶ttelse)

femen x

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eyvind
Eyvind
8 years ago

Som h√łje fyrt√•rn lyser Femen op i et m√łrke, fordunklet af den sorteste ideologi !!!

Marit
Marit
8 years ago
Reply to  Eyvind

All honn√łr til disse modige jentene i FEMEN. Tenk om vi hadde noen slike i Skandinavia, som kunne st√• opp for v√•re underkuede og mishandlede s√łstre i den muslimske verden.

Breidablikk
Breidablikk
8 years ago

Det er ideologien som i religionen: ingen interesserer seg for fakta, for samfunnsforhold, for historien, for den det ordin√¶re mennesket Jesus. Det som teller, er rollen, figuren, budskapet i den lidende Kristus. √Ö publisere lidelsens bilder og komme med forf√łlgelsens fortelling betyr √• ta skrittet fra fakta til ideologi eller myte. Hva er sannhet, spurte Pontius Pilatus. Luresp√łrsm√•l! For her handler det ikke om sannhet, men om … “propaganda fidei”, den lille forfulgte flokks lidelsesbilde og forf√łlgelsesfortelling som skiller mellom de gode og de onde. S√•ledes kan man vel bare beundre de logikker som er i virksomhet. Som ideologisk mytologi… Read more »