12
apr
Seneste opdatering: 13/4-13 kl. 2143
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den officielle forklaring er, at en ikke nærmere bestemt homofobi gjorde det, at dette overfald på homoseksuelle skyldes de ellers fredelige demonstrationer imod, at Frankrig har vedtaget homoægteskaber fra denne sommer. Man har lov at tvivle på, at det kan bringe almindelige katolikker til så grov vold.

I alle de sager, vi kender fra danske medier, hvor gerningsmændene har kunnet identificeres, drejer det sig om sædvanligvis muslimske indvandrere. Ser man efter pĂĄ kommentarspor og chatrooms for homoseksuelle, er de splittet 50-50 hvad angĂĄr den vold, de er udsat for. Den ene halvdel er i fornægtelse og mener, at “det er et tilfælde hvem voldmændene er”, den anden halvdel appellerer til den første om at vĂĄgne op. Skal man finde sandheden om denne sag, mĂĄ man altsĂĄ finde frem til en fransk, homoseksuelt netforum, den eksisterer ikke i fransk MSM, ej heller pĂĄ de Bruijns Facebook. Manglen pĂĄ signalement dĂ©r er nærmest pĂĄfaldende.

Det er lykkedes svensk presse at undertrykke sandheden om et muslimsk mord pĂĄ en homoseksuel og et knivoverfald under en homoparade i Stockholm. Der er ĂĄbenbart ingen grænser for, hvor grov vold der skal undskyldes. Det mĂĄ være herligt at være bøssemishandler i Europa, selv ofrene beskytter Ă©n. Ræsonnementet synes at være “hellere lade sig mishandle end politisere.” Én ting er et ganske sikkert udfald af den indstilling: Det vil kun blive værre.

For mig at se svarer det til, at jøderne i Tyskland løj for sig selv og andre om Krystalnatten i 1938 for ikke at støde nazisternes følelser. 91 blev pryglet ihjel. Så længe der lyves om dette, må man udgå fra en sandsynlighedsberegning, og det er netop hvad Robert Spencer gør i starten af klippet ovenfor. Han kender den homoseksuelle Bruce Bawers historie. Homophobic attack sparks Paris protests. Franrkrig: Debat om had til homoseksuelle efter brutalt overfald på Wilfred de Bruijn og kæreste…

Nu ber’ jeg dem, fru Klein…

kaglen i hønsegĂĄrden over det…. Underligt pubertært, sentimentalt univers at fĂĄ indblik i. Her er den ‘hadefulde’ Tweet.

Indspilning i fuld skærm 12-04-2013 225041

De bare brysters jihad fortsætter

Tre FEMEN aktivister angreb den tunesiske præsident Moncef Marzouki under hans foredrag pĂĄ Ă  l’Institut du monde Arabe i Paris i anledning af udgivelsen af ​​hans bog om det arabiske forĂĄr. De rĂĄbte “KvindeforĂĄret er pĂĄ vej” og “Hvor er Amina?” mens de halvnøgne kastede sig imod ham. De blev arresteret. Mere information følger. Femen France (Snaphanens oversættelse)

femen x

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Eyvind
Eyvind
7 years ago

Som høje fyrtårn lyser Femen op i et mørke, fordunklet af den sorteste ideologi !!!

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Eyvind

All honnør til disse modige jentene i FEMEN. Tenk om vi hadde noen slike i Skandinavia, som kunne stå opp for våre underkuede og mishandlede søstre i den muslimske verden.

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Det er ideologien som i religionen: ingen interesserer seg for fakta, for samfunnsforhold, for historien, for den det ordinære mennesket Jesus. Det som teller, er rollen, figuren, budskapet i den lidende Kristus. Ă… publisere lidelsens bilder og komme med forfølgelsens fortelling betyr ĂĄ ta skrittet fra fakta til ideologi eller myte. Hva er sannhet, spurte Pontius Pilatus. LurespørsmĂĄl! For her handler det ikke om sannhet, men om … “propaganda fidei”, den lille forfulgte flokks lidelsesbilde og forfølgelsesfortelling som skiller mellom de gode og de onde. SĂĄledes kan man vel bare beundre de logikker som er i virksomhet. Som ideologisk mytologi… Read more »