7
maj
Seneste opdatering: 7/5-13 kl. 1547
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Phillips launches ‚ÄėBrand Melanie‚Äô as she tries to become the darling of the American right, Britain’s Most High-Profile Columnist, Broadcaster and Author Launches Melanie Phillips Electric Media: EM. Melanie Phillips: My new venture. – Se ogs√• Melanie Phillips in Copenhagen, I,

1 in 4 Swedish Women Will Be Raped as Sexual Assaults Increase 500%

Sweden has imported huge numbers of Muslim immigrants with catastrophic effect. Sweden‚Äôs population grew from 9 million to 9.5 million in the years 2004-2012, mainly due to immigration from ‚Äúcountries like Afghanistan, Iraq and Somalia‚ÄĚ. 16 percent of all newborns have mothers born in non-Western countries. Employment rate among immigrants: 54 percent.

Sweden now has the second highest number of rapes in the world, after South Africa, which at 53.2 per 100,000 is six times higher than the United States. Statistics now suggest that 1 out of every 4 Swedish women will be raped. In 2003, Sweden’s rape statistics were higher than average at 9.24, but in 2005 they shot up to 36.8 and by 2008 were up to 53.2. Now they are almost certainly even higher as Muslim immigrants continue forming a larger percentage of the population.

With Muslims represented in as many as 77 percent of the rape cases and a major increase in rape cases paralleling a major increase in Muslim immigration, the wages of Muslim immigration are proving to be a sexual assault epidemic by a misogynistic ideology…. Sweden, like the rest of the West, will have to come to terms with the fact that it can either have female equality or Muslim immigration. It cannot have both.Daniel Greenfield.

Jihads Femte Kolonne i Europa

Kommentar af Nikita Sorokin F√ľnfte Kolonne des Dschihad in Europa (Snaphanens overs√¶ttelse)

Enige eksperter mener at fjerde generation af muslimske indvandrere i ‘aftenlandenes’ civilisation forbereder sig p√• krig. Denne generation er en tidsbombe som tikker midt i Europa .

Det belgiske politi har for nyligt begyndt fors√łg p√• at ‘demontere’ rekrutteringsnettet for den syriske opstand. Det fremkom herved at rekrutteringsfolk er aktive i hele Europa og at de hjemvendende landskn√¶gte ogs√• er kampklare i Europa. Alle disse ‘frivillige’ som, trods sine EU pas, hovedsageligt kommer fra Nordafrika, Mellem√łsten eller Centralasien. Og de islamiske ‘hjemvendende’ er nu en bekymring for Europas indf√łdte befolkning. Hvad kan disse lykkeriddere for√•rsage n√•r mange p√• et eller andet tidspunkt er tilbage i Europa ? Disse hovesageligt unge mennesker kan ofte intet andet end at k√¶mpe mod ‘vantro’ og √łnsker heller ikke at l√¶re andet. I dette milj√ł har der dannet sig en struktur af ekstremistiske celler og grupper. Oberst Lew Korolkow, veteran fra russisk udenrigsefterretningstjeneste, forklarer til ‚ÄĚRuslands Stemme‚ÄĚ:

Det handler om et velorganiseret og mindst ti √•r gammelt netv√¶rk. Velfungerende og med egne rekrutteringscentre, som arbejder i muslimske milj√łer. Disse milj√łer handler om de store diaspora fra islamske lande. Diaspora, hvis medlmmer og ledere har sl√•et sig ned overalt i Europa. Deres vigtigste udbredelsesomr√•der er Holland, Belgien og Sverige. Det g√¶lder ogs√• Norge. Alts√• lande hvor myndighederne viser mest t√•lmodighed med udokumenterede flygtninge. D√©r m√• man s√• angribe problemet.

Den Europ√¶iske Unions udenrigspolitik har gennem de senere √•r f√łrt til stigende fare for for indre terrorisme. Det russiske Videnskabsakademi har en afdeling som studerer europ√¶iske sikkerhed. Dmiti Danilow er dens afdelingschef og han mener, at EU’s aktive indblanding i Nordafrika, Mellem√łsten og Centralasien bidrager til problemet:

Det ligger lige for at terrorfaren i en s√•dan situation ikke falder, men stiger. Og det vil den forts√¶tte med at g√łre. Jo mere Europas stater engagerer sig i kamp mod international terrorisme ‚Äď b√•de udenfor og indenfor Europas gr√¶nser ‚Äď jo st√łrre bliver faren for terrorangreb. Jeg vil dog ikke direkte forbinde de Europ√¶iske landes aktiviteter i den arabiske verden med terrorrisikoen, men der er en logisk kopling. Det er blevet ganske klart, at international og lokal terrorrisme ikke kan skilles fra hinanden.

Enige eksperter mener at fjerde generation af muslimske indvandrere i ‘aftenlandenes’ civilisation simpelthen siger kategorisk nej og i stedet forbereder sig p√• krig.

Denne generation er en tidsbombe som tikker midt i Europa ‚Äď eller Jihads ‘Femte Kolonne’. Terminologien √¶ndrer ikke √•rsagssammenh√¶ngen mellem dagens h√¶ndelser og de kommende.

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] vigtig kommentar fra en russisk efterretningsmand. Idet ikke alle l√¶ser tyske l√¶ngere, bringer vi Snaphanens […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“1 in 4 Swedish Women Will Be Raped as Sexual Assaults Increase 500%”

Jeg ville gerne h√łre fra svenskere hvordan det ser ud “p√• gadeniveau” for det LYDER som om Sverige er ved at g√• op i s√łmmene som samfund. Det er meget skr√¶mmende l√¶sning.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
8 years ago

“Den Europ√¶iske Unions udenrigspolitik har gennem de senere √•r f√łrt til stigende fare for for indre terrorisme. Det russiske Videnskabsakademi har en afdeling som studerer europ√¶iske sikkerhed. Dmiti Danilow er dens afdelingschef og han mener, at EU‚Äôs aktive indblanding i Nordafrika, Mellem√łsten og Centralasien bidrager til problemet:”

√ėhh, det f√łrste er helt rigtigt men det er ikke pga mini-interventioner at den risiko er steget. Indvandring af millioner af muslimer er nok mere relevant der.

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago
Nielsen
Nielsen
8 years ago