14
jul
Seneste opdatering: 14/7-13 kl. 1931
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Oxford Union – Daniel Johnson is an editor at Standpoint magazine: GoV. “Professor Tariq Ramadan here in Oxford is an islamist wolff in sheeps clothes. Beware of him.”. Se ogs√• Islam Is Not A Peaceful Religion 1

Kraftig √łgning af ‘nyankomne svenskere’

Ny SCB statistik bekr√¶fter, at oprindelige svenskere kommer i mindretal i landet omkring √•r 2050. Man taler ikke s√• meget om det, men 2050 er √•rstallet der dukker op hver gang nogen g√łr. Man m√• formode, det er nogenlunde akkurat.

Hittills i år har 642 nyanlända svenskar bosatt sig i länet, enligt siffror framtagna av Migrationsverket. En tydlig ökning i jämförelse med förra årets total på 524. Antalet mottagna 2013 avser perioden januari till och med maj månad.

‚Äď De som kommit √§r till 75 procent anh√∂riga till en person som redan f√•tt uppeh√•llstillst√•nd, till anh√∂rig r√§knas partner eller minder√•riga biologiska barn. K√§rnfamiljen kan man s√§ga. √Ėkningen fanns med i prognosen redan 2012 och baserades p√• antal asyls√∂kande, ber√§ttar Gisela Andersson, integrationsdirekt√∂r p√• L√§nsstyrelsen Kronoberg.
I antal nyanlända räknat på länets befolkning placerar sig Kronobergs län jämförelsevis högt, det dubbla mot exempelvis Kalmar län.

‚Äď Vi √§r ett l√§n med gener√∂st flyktingmottagande och har varit det l√§nge. L√§net hade tidigt flyktingf√∂rl√§ggningar, i Alvesta redan p√• 1960-talet. Alvesta som hittills i √•r tagit emot 90 personer och d√§r samtliga √§r sj√§lvbosatta. Till sj√§lvbosatta r√§knas √§ven ensamkommande flyktingbarn. Kraftig √∂kning av anh√∂rig¬≠invandrare till Kronobergs l√§n

Rescue Workers Attacked by “Jeunes” Who Were Looting Corpses

This train crash has been extensively reported by the mainstream media. Less widely reported is the fact that “jeunes”, French journalist code for Muslims, attacked the rescue workers and looted the corpses of the victims.
It’s an incredible scene that met police officers when they arrived in Br√©tigny-sur-Orge. While they were trying to bring help to the victims of the derailment of the Paris-Limoges train, in which at least six people died, they had to deal with stones being thrown at them by a small group of ‘jeunes’. At the origin of the attack: looters who had come to steal from the bodies of the dead and wounded whatever they could carry away.

“They seemed to be helping the victims”. Nathalie Michel, from the Alliance police trade union, describes the scene on air on Europe 1: “At 5.30 pm, while our colleagues were deploying, they see a group of ‘jeunes’ who approach and seem to be helping the victims. Very quickly, they realise that these individuals are there to rob the victims and especially the first corpses,” says the trade union member indignantly. IVE

Robbing the Dead

While they were trying to rescue victims of the Paris-Limoges derailment, in which six persons lost their lives, the emergency teams had to face a volley of stones from a small group of thugs and scavengers, who had come to rob the dead and wounded of whatever they could carry. Nathalie Michel, of the Alliance police union describes the scene:

“At 17:30 , when the police arrived, they saw a group of young persons approaching who seemed to be helping the victims. Very quickly, they realized that these individuals were there to strip the victims, notably the first corpses.”

The police decided to chase them, but the thugs had no intention of getting caught. They shot back at the police with stones, and at the firemen on the scene. To get rid of them, the emergency personnel were forced to call in for reinforcements.

A few comments:

РTo get rid of them? Am I dreaming? No arrests? Wearing a tee-shirt gets you in prison, but stripping dead people Рno problem…

– It’s unbelievably savage and we are living in society with people who have no business on our territory even if they were born here. You can’t speak of exclusion, of poverty, or of the consequences of unemployment when they act with a total lack of empathy. (‚Ķ ) I dare not imagine the horrors that would be perpetrated in the event of a civil war. (‚Ķ)

– No arrests, no riot police, no prison sentence from the Stalinist judge. You must read and re-read the Gulag Archipelago (by Solzhenitsyn). You’ll learn that delinquents and killers received a much better treatment than political prisoners. Today, France is in the hands of the same type of garbage. Enough to make you vomit!

Gallia Watch: Train derails near Paris

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 14 juli kunne man h√łre Daniel Johnson fra Oxford Union. Overraskende nok var Labour-medlemmet Anne-Marie Waters fra Brighton n√¶sten […]

ny kommentator
ny kommentator
7 years ago

Daniel Johnson er bestemt v√¶rd at h√łre p√•… Desv√¶rre drukner debatten ved den n√¶ste taler som er Mehdi Hasan… Han er retorisk dygtig og f√•r et st√•ende bifald for hans historiske virkelighedsfordrejning… Blandt andet p√•st√•r han, at den vestlige civilisation kan takke muslimske videnskabsm√¶nd for opfindelsen af algoritmer der er grundlaget for computeren og, at uden muslimsk videnskab, kunst og filosofi.. ville vi ikke have haft ren√¶sanscen. Jeg googlede for sjov nogle af de navne han n√¶vnte.. !!!! som bevis for s√•kaldt “muslimsk” videnskab filosofi og kunst… han n√¶vner blandt andet de 2 nedenst√•ende: 1.)MuŠł•ammad ibn MŇęsńĀ al-KhwńĀrizmńę. (780-850) wiki:… Read more »

T. Snorrason
T. Snorrason
7 years ago
Reply to  ny kommentator

Fuldst√¶ndig korrekt, islam har aldrig besk√¶ftiget sig med videnskab eller st√•et for opfindelser, men alene teologisk bavl i fors√łg p√• at finde ud af, hvad der egentlig st√•r i koranen og fortolkninger deraf. Den slags har de til geng√¶ld masser af, men det er ikke videnskab, men som sagt teologisk bavl.. Derimod overtog man viden fra de erobrede omr√•der, ikke mindst Iran-Persien. Kl√łgtige kaliffer i Bagdad lod overs√¶tte de gr√¶ske klassikere en masse, derved blev meget bevaret for en tid, indtil mongolerne futtede det hele af, da de indtog Bagdad under en straffeekspedition. Muslimerne genskabte derefter ikke samlingerne, ja selv… Read more »

Rita
Rita
7 years ago

Kan det sägas tydligare? När ska politiker och flumvänstern börja lyssna, det är banne mig hög tid nu. Vi håller på att förlora detta krig.

trackback

[…] Taget herfra […]

Nielsen
Nielsen
7 years ago