5
aug
Seneste opdatering: 5/8-13 kl. 1731
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Akif Pirincci

10 Prophezeiungen von MESSIAS für die nächsten 10 Jahre (Nr.1) Snaphanens oversættelse.

Egenlig hedder jeg noget andet, men da Guds hellige ånde har indhyllet mig og jeg er opsteget til det højeste oplysningstrin, kaldes jeg nu Messias. I kraft af denne status er jeg i stand til at se ind i fremtiden, skønt kun for de kommende ti år. Disse profetier vil jeg løbende forkynde således at Jordens sønner og døtre kan blive opmærksomme på den nære fremtid. Det kan man holde mig fast på.

1. profeti:
I de muslimske lande vil der i de kommende år blive gevaldige omvæltninger. Ja, ja, det kan man også indse selv uden dine åndssvage profetier, vil mange mene. Nej, nej omvæltningerne vil blive så voldsomme at hele regionen synker ned i kaos og blod. Selv super-rige pseudostater som Saudi Arabien, Dubai og Quatar vil i stor stil ende som gravpladser. Dette selvom de i dag gælder for at være muslimske paradisstater, hvor det flyder men mælk og honning samt petrodollars.

Nutidsmenneskenes største bedrag, Islam, vil begå selvmord i sit eget kerneområde. Der er to grunde til det. Først at denne religion er tvangsneurotisk optaget af sex. Dernæst at vold og totalitær tankegang udgør resten af denne religions fundament. Hvis man fjernede disse få elementer, ville næsten intet blive tilbage.

Det drejer sig kun overfladisk om det hinsidige og de himmelske sfærer. I virkeligheden handler det om ‘onanisters’ religiøst dekorerede vrangforestillinger, hvor alt handler om kusse og pik. Islams syn på sex og forplantning ligner en næsten udslukt gammel mands syn på ungdommen; fuld af misundelse på dens potens, men også med viden om hvilke dybe sjælelige sår en smuk kvinde kan tilføje en mand – hvis man ikke har hende under fuldstændig kontrol.

Man har tilmed set muslimske geistlige, endda statsoverhoveder og samfundsmæssige spidser, strejfe rundt på tjekkiske gader for at finde en femtenårig at knalde for natten. Det kaldes så i muslimsk oversættelse for ære, et træk som ikke er andet end en seksuelt svækket mands ønsker ophøjet til religion.

Og her kolliderer en antikveret forplantningsmodel med den moderne virkelighed. Her i landet har man allerede i middelalderen forladt denne model for i stedet at forbedre efterkommernes intelligens. Den kvindeforagtende islam-ideologi eliminerer den naturlige selektion derved at kun manden vælger partner. Specielt de unge mænd er parate til at bolle enhver kvinde som kommer inden for deres rækkevidde.

Desuden lider muslimer under den usalige vane at gifte sig indenfor familien. Ramadanfasten, som også rammer gravide kvinder, bevirker tilmed at graviditetsvarigheden og fødselsvægten reduceres. Både psykiske og fysiske handicaps øger når man faster under graviditeten. Dette øger forekomsten bland muslimer af irrationelt tænkende børn og senere voksne – for at udtrykke det diplomatisk. Mennesker som ikke evner innovation, fornuftstyrede handlinger og ikke engang at leve et normalt liv med ordnet arbejde. Undtagelserne bekræfter bare regelen.

Den anden grund til den nævnte vold er Vestens barnlige tro på at biologiske skævheder kan elimineres med venlig dialog og penge. Derfor understøtter Vesten denne strategi med skattepenge fra sine befolkninger, i det mindste så længe disse befolkninger stadig har noget at spise. Dog ikke i længden.

Først til at forlade den muslimske manege vil være USA. Dette fordi ‘failed states’ vil falde som dominobrikker, hvad USA ikke i længden kan lukke øjnene for. USA’s skatteprocenter er halvt så høje som i Europa og giver ikke økonomisk plads til offentlige legioner af ‘gutmenschen’ som har hele arbejdsdagen til at beskæftige sig med åndssvagheder som Allah og Muhammed.Desuden er USA ved at gøre sig uafhængig af muslimsk olie ved at skifte til den nye skifergas. Alle andre problemer med muslimer kan man ordne med indrejseforbud og militære droner.

Det i sammenligning komplet afvæbnede Europa vil stadig i nogen tid brænde borgernes surt betalte skattepenge af i de muslimske lande. Indtil resourcerne er slut. Dette vil kontinentets ‘værdige trængende’ sørge for. Uanset om de virkelig er trængende eller de er bio-bønder med 1000 hektar land.

På den ene eller anden måde vil islamspøgelset i islamland forsvinde Hiroshimaagtigt af sig selv indenfor ti år fordi de fleste indbyggere vil have slået hinanden ihjel – hvorefter de tilbageværende kan flytte til Europa.

Tidligere oversættelser af Akif Pirincci: “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal? og »Slagtningen er begyndt – et folkemord på tyskere«.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] forfatter Akif Pirinçci’s artikler »Slagtningen er begyndt – et folkemord på tyskere«, 10 Profetier af Messias for de næste ti år og “Hvorfor ikke bruge en tyrkisk dommer i tysk retssal?”. Her læser Pirinçci op fra sin […]

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago

Det lyder som om han forudsiger at Mellemøsten er på vej mod en trediveårskrig eller noget lignende. Måske. Heinsohn ville sikkert sige det samme. Jeg selv ved det ikke. Det er vel i en vis grad i gang i Syrien nu. Men han har ret i at Europa står ”ubevæbnet” i forhold til USA og det langt, langt mindste problem er forskellene på det fysiske militær. Det ville tysk industri, frank/british militær teknologi osv. kunne råde bod på indenfor kort tid. Den farligste forskel er at Europa er langt mere feminiseret mentalt og ingen ”må” mene noget ”hårdt” og ”konsekvent”,… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
7 years ago
Reply to  steen

Jeg synes han er meget spændende at læse. Jeg glemmer ikke “Slagtningen er begyndt” foreløbig og har lige sent originaludgaven af denne her essay sydpå m email. Min tyske kammerat var ret rystet over “Slagtningen” (det var jeg iøvrigt også).

Balle
7 years ago

@ Odd s. Du skal være hjertens velkommen. Og jeg mener selv at ha`fundet på den. Ikke noget stort bevares, men jeg fornemmer at mange overhovedet ikke tænker på konsekvenserne af deres handlinger. Det er nu engang lettest at være flink. Det var min søns mor også engang i Føtex, da hun trillede rundt med den lille dreng i indkøbsvognen. Hun mente at han var tørstig og tog en lille cacaomælk fra hylden og gav ham (papemballagen blev selvfølgelig gemt og scannet ved kassen). For eftertiden måtte vi køre langt udenom hylden med cacaomælk, ellers blev der en helvedes ballade!!… Read more »

Mackety
Mackety
7 years ago

Den primære forudsætning for at forstå dansk politik er at vide, at vi har valgt de dummeste i vores samfund til at repræsentere os.

Odd S.
Odd S.
7 years ago

@ Balle

Jeg må hellere holde op med at grine (højlydt)!

“hvis en hund tigger ved bordet, gi`den da noget at spise, så holder den selvfølgelig op med at tigge”.(!)

Den vil jeg huske. Det kan endda være at jeg ‘kommer til’ at tyv-stjæle den analogi, og bruge den efter for-godt-befindende… 😉

Balle
7 years ago

Jeg har ikke stor tiltro til politikernes reflektive evner. Eller såkaldte meningsdanneres, deriblandt mange som er noget ved kulturen. Jeg tror de står op om morgenen, kigger sig i spejlet og siger til sig selv: “jeg er et anstændigt menneske med det rigtige menneskesyn; ergo har jeg ret”. Og deres filosofi synes at være: “hvis en hund tigger ved bordet, gi`den da noget at spise, så holder den selvfølgelig op med at tigge”. Så meget blir`der reflekteret blandt toneangivende i medierne.

Venligst Erik.

Erling
Erling
7 years ago

Den anden grund til den nævnte vold er Vestens barnlige tro på at biologiske skævheder kan elimineres med venlig dialog og penge. Derfor understøtter Vesten denne strategi med skattepenge fra sine befolkninger,

Nej. Vesten støtter islamister NETOP af de grunde, som du opremsede: man ønsker at perkerne skal være degenererede, overtroiske og rabiate. Det sikrer at de aldrig får nogen indflydelse i deres værtslande, men forbliver en fattig og radikaliseret underklasse, isoleret og i evig konflikt med borgerdyrsdanmark. Del og hersk, er devisen.

Erling
Erling
7 years ago
Reply to  steen

Jeg kan ikke komme på nogen anden, rationel forklaring på magthavernes konsekvente støtte til de mest ekstremistiske muslimer på bekostning af de moderate. I en given konflikt har de rabiate fløje på sammenfaldende interesser: de ønsker at optrappe konflikten, og vores magthavere er så rabiate som forestilles kan: de ønsker at opløse nationalstaterne og skabe et nyt Sovjet.

Ole Burde
Ole Burde
7 years ago

”’Nutidsmenneskenes største bedrag, Islam, vil begå selvmord i sit eget kerneområde.”’…. Jeg er bange for at DET er ønsketænkning.
Uheldigvis er hurtig formeringsevne istand til at opveje de fleste andre mangler .

Mittiprick
Mittiprick
7 years ago
Reply to  Ole Burde

Jag är helt enig med Ole Burde. Födelsetalen är den helt avgörande faktorn när det gäller vem som kommer att dominera världen, i morgon och i övermorgon. Européernas låga födelsetal hotar deras existens. Muslimernas höga födelsetal leder till att de kommer att skaffa sig lebensraum här i Europa, på vår bekostnad. Vi går under, de tar över.

Prudentius
7 years ago
Reply to  Ole Burde

“…islam, selvmord i sit eget kerneområde.”

Men det er jo præcis hvad der sker og vil ske. Den muslimske verden kan ikke længere læges, kun bryde sammen.

Der er fejlslagne stater og så er der fejlslagne civilisationer. Dar al islam er den fejlslagne civilisation par excellence.

Syrien, Irak, Afghanistan, Libyen, Somalia, snart Egypten, osv. Det bliver værre endnu.

Ashes to ashes, dust to dust.