5
nov
Seneste opdatering: 19/5-14 kl. 1014
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Den er fra 2012, men det er snart jul igen. Sverige nye ĂŠrkebiskops valgsprog er…..”Gud er stĂžrre” (Allahu akbar) Coincidence? Not bloody likely……En vittig hund foreslĂ„r denne version om Bethlemen til ĂŠkebiskoppen: Jihad Bells

JackelĂ©n’s “Christmas message” was a remarkable piece of work – a hand grenade, as it were, wrapped in several thick, soft layers of purple cotton. How smoothly and neatly she managed to suggest, without quite saying so, that Israeli Jews have separated themselves from God by denying the message of Christ, that when they pray at the Wailing Wall they are praying to a false god, and that the Israeli wall is nothing less than an offense to Christian belief. Very slick stuff. To be sure, JackelĂ©n did not come up with this nasty line of argument herself: every ugly, silken word of her little homily is standard-issue “Palestinian liberation theology.” Bruce Bawer: Swedish Archbishop: Why Pick Jesus over Muhammed?

Valgkamp i Ă©tpartistaten

Fire attentater mod Sverigedemokrater pĂ„ et dĂžgn, er selv efter svenske forhold noget i overkanten her ti mĂ„neder inden valget. En bombesprĂŠngning, hĂŠrvĂŠrk, trusler og et angreb pĂ„ Jimmie Åkesson. For to Ă„r siden, var den slags millimeter fra at koste menneskeliv. Vi er ikke helt i GrĂŠkenland endnu, men lad den bitre suppe koge lidt ind, sĂ„ kan det komme.

Samme dag brokker Sveriges Radio sig forarget over, at de ikke var velkomne til at fotografere tilhĂžrerne til en tale af Jimmie Åkesson pĂ„ Kalmar Slot, hvordan mon det nu kan vĂŠre? Det ved selv jeg godt, for jeg er selv kommet til at prĂžve det samme i MalmĂž, og jeg opdagede at publikum gemte deres ansigt med hĂŠnderne. Det gjorde mig ilde til mode at opleve.

Étpartistat? I 70 Ă„r var Sverige de facto en enpartistat under socialdemokratiet. I det tidsrum skiftede danske statsministre partifarve 13 gange. I 1991 kom tre nye partier ind i Sveriges Riksdag, det ene rĂžg hurtigt ud igen og sĂ„ kom SD mirakulĂžst ind i den selvsupplerende, stĂŠrkt overtallige forsamling i 2010. Andet er der ikke sket pĂ„ tre generationer, fordi det ikke var meningen med den, der skulle ske noget. Det er derfor, jeg kalder det teater. I samme tidsrum har der i det danske Folketing siddet 23 forskellige partier, de 16 er smidt ud igen.

I dag er Sverige sĂ„ blot en mental Ă©tpartistat prĂŠget af generationers vaner – altsĂ„ plus partiet som bliver overfaldet, censureret, sĂŠrbehandlet, udelukket og svinet til. PĂ„ papiret er demokrati defineret ret bestemt, men i virkeligheden har det mange ansigter, og det svenske er ikke et af de kĂžnneste. Det er blevet lidt kĂžnnere siden 2010, men det har ikke vĂŠret spor frivilligt, og alle lĂŠnges tilbage til den gode tid, hvor man kunne ordne tingene med lidt korridorsnak mellem de cirka 20.000, der kĂžrte med samfundsklatten. Hvor godt fungerer et demokrati, der har Europas hĂžjeste indvandring og fĂ„r et kritikerparti i parlamentet nĂŠsten sidst, hvor det tager “ledende intellektuelle” tyve Ă„r, at sige hvad der stod i et gennemsnitligt dansk lĂŠserbrev i 1995? Nya röster i migrationsdebatten

”Ett rikt land som Sverige, med nio miljoner invĂ„nare i en vĂ€rld med mĂ„nga miljarder fattiga, kan omöjligen ha fri invandring. Det mĂ„ste ha reglerad invandring, och den mĂ„ste vara ganska restriktiv, om man ska skydda löner och vĂ€lfĂ€rdssystem. (
) Redan Gunnar Myrdal insĂ„g det för mĂ„nga Ă„r sedan nĂ€r han skrev att vĂ€lfĂ€rdsstaten Ă€r ett nationellt projekt”.

Det var inte nÄgon skribent pÄ en invandringskritisk blogg som uttryckte detta. Assar Lindbeck, svensk nationalekonomis nestor, sade sÄ pÄ ett ekonomiskt seminarium arrangerat av Centerpartiet (28/10). Det var inte heller första gÄngen Lindbeck pÄpekade att vÀlfÀrdsstaten krÀver en begrÀnsad invandring. Han har tidigare sagt samma sak i Magasinet Neo (nr 3 2013) och Dagens SamhÀlle (nr 37 2013).

Fler intellektuella Ă€n Lindbeck har börjat ifrĂ„gasĂ€tta dagens invandringspolitik. Författaren och doktorn i statsvetenskap Carl Johan Ljungberg skriver i ett blogginlĂ€gg att ”ohejdad” invandring leder till ett alltför heterogent samhĂ€lle, vilket försĂ€mrar folks vilja att betala för en generös vĂ€lfĂ€rdsstat. Ljungberg Ă€r bekymrad över lĂ„sningarna i debatten och skriver att Ă€ndringar i politiken kan ske ”bara om de materiella och övriga kostnaderna blir sĂ„ höga att de inte kan ignoreras”. Video: Assar Lindbeck om problemen med vĂ„r invandring. Assar Lindbeck, II.

»Der er noget, man kalder forrÊdderi«

Mens europĂŠiske politikere sidder og triller tommelfingre og rynker panden over deres syriensjihadister, er her en leder i australske Herald Sun, der kunne sĂŠtte lidt skub i tĂžrvetrillerne inden de koster menneskeliv. Det er ikke noget der hedder ‘at komme hjem’. Bliv martyr eller bliv vĂŠk. There are some ‘Aussies’ we don’t want, or need

The Victorian Crimes Act of 1958 details the offence of treason and lists its maximum penalty as life in jail, hanging, drawing and quartering having long since been dispensed as a punishment. Which makes you wonder why Algerian-born Abdul Benbrika and his malevolent gang of would-be mass murderers – they planned to blow up the MCG on Grand Final Day in 2005, but couldn’t decide between it and Flemington on Cup Day – weren’t charged with treason, rather than the terror counts that will see Benbrika walk free in a little over three years.

Right now there are traitors in our midst – and not just those who think like Benbrika. ASIO believes there are more than 200 Australians active in the Syrian civil war, most, if not all, fighting to bring down tyrannical Syrian president Bashar al-Assad.

Late last year Broadmeadows bricklayer Yusuf Toprakkaya, 30, was killed fighting for the rebels. He had changed his name to Abdul al-Walid al-Australi, similar to our first suicide bomber, Abu Asma al Australi, a nasty piece of work from Brisbane who drove a truck and 12 tonnes of explosives at an airport checkpoint in eastern Syria, killing 35. These two men and the three other “Australians” who have died with them were criminals. As are the other 200 still fighting in Syria.

Then Attorney-General Mark Dreyfus spelled that out at the time, their offences including breaking the Foreign Incursions Act, the Criminal Code Act (by assisting a proscribed terrorist group) and the arms sanctions imposed by us on Syria. They face serious charges when and if they return “home”. But we should go a step further. It is a privilege to be issued an Australian passport, although I have no quibble with Australians holding passports for another country. I do so myself.

But “Australians” who use their second passport as a ticket to go to war in another country – like the Serbians “Aussies” who went to Kosovo in the late 1990s to kill Albanians – should have their Australian citizenship revoked….The 200 Australians fighting in Syria have mostly been associating with groups that are proxies for al-Qaeda. Brainwashed and radicalised, they are the last “Australians” we need.

We shouldn’t worry that they have Australian wives, or Australian children. We should worry about ourselves. Their Australian passports should be cancelled. There are some ‘Aussies’ we don’t want, or need

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
intetnavntak_22
intetnavntak_22
7 years ago

Hvis det passer…. hahahaha…..
http://www.youtube.com/watch?v=9Yp_-q3Tu8E
Brugte samme link pĂ„ en anden kommentar men hvis den info er rigtig sĂ„ passer videoen 😀

Jeg er ikke kommunist og tror ikke pÄ gud fÞr jeg har set det.

EH
EH
7 years ago

Hvis jeg har forstĂ„et det rigtigt sĂ„ er denne biskop tidligere stasiagent og gammel kĂŠrlighed ruster som bekendt ikke. Hun er ikke kristen. Hun er kommunist og fortsĂŠtter sit “korstog” mod de vestlige vĂŠrdier og samfund. Hende og ligesindede skal sĂ„mĂŠnd nok fĂ„ Ăždelagt denne vigtige del af vort fundament og tilsyneladende kan hun regne med stĂžtte fra store dele af den geistlige ledelse. PĂ„ en mĂ„de finder jeg hendes latterlige og let gennemskuelige tilsyneladende leflen for denne stupide og infame religion ret befriende, fordi hun derved bevidst eller ubevidst Ă„bner en flanke, som kan angribes. Der bĂžr ikke lĂŠngere… Read more »

SkÄning
SkÄning
7 years ago

En svensk Àrkebiskop som inte kan hÄlla truten nÀr det gÀller Israel-Palestina-konflikten. Pinsamt, men inget nytt.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Svenske Brahim, 53, dödades pÄ bussen

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17790218.ab