3
dec
Seneste opdatering: 3/12-13 kl. 1854
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 03.12.2013 143013

Grafik: Snapshot of performance in mathematics, reading and science. PISA resultatet er selvfÞlgelig multifaktorielt, men nu slÄr Sveriges enorme import fra lav-IQ-lande igennem i resultaterne. Man kan ikke uddanne folk ud over deres medfÞdte begavelse, siger intelligensvidenskaben.

Sverige er den store taber i Pisa-undersĂžgelse. Skolelevers fĂŠrdigheder falder over hele linjen.Mens der er bekymring i Danmark over den internationale Pisa-undersĂžgelse om skolefĂŠrdigheder, er der nĂŠrmest chok i Sverige. OECD’s undersĂžgelse viser, at Sverige falder som en sten. Det gĂ„r tilbage over hele linjen og gĂžr Sverige til den helt store taber i Pisa-undersĂžgelsen. Sverige er i chok over Pisa-undersĂžgelse, Svenska elever tappar mest i vĂ€rlden.Vi hĂ„ller pĂ„ att förlora nĂ„got i Sverige OECD: PISA.

Endnu en af centrum-venstres klienter dĂžmt og udvist

De ansvarlige for Ăždelagte liv har navne: Poul Nyrup, Marianne Jelved, Margrethe Vestager, Holger K Nielsen, Villy SĂžvndal, Gammeltoft Hansen, Svend Auken, Ritt Bjerregaard, Mogens Lykketoft, Birthe Weiss, Johanne Schmidt-Nielsen, Frank Aaen, Per Clausen og mange andre. De ramte skal henvende sig der for at udkrĂŠve ansvar.

22-Ärig sÞnderjyde udvist for grusomme voldtÊgter. Det var dommens dag i dag for 22-Ärige Fisnik Kreizik, der siden 23. september har stÄet tiltalt ved retten i SÞnderborg for en rÊkke uhyggelige voldtÊgter og mishandlinger af piger helt ned til 14 Är.

Fisnik Kreizik blev derfor kendt skyldig i at voldtage, true og tÊve de fire teenagepiger i perioden 2009 og 2011 pÄ flere forskellige adresser i SÞnderjylland. Han gjorde blandt andet sit 15-Ärige offer gravid under sin ugerning, og den ene af de 14-Ärige fik sÄ mange knytnÊveslag, at hun besvimede, inden han ogsÄ gennemfÞrte voldtÊgten af hende. Efter votering kom dommerne og nÊvningetinget frem til, at den 22-Ärige, som stammer fra Montenegro skal otte Är i fÊngsel og udvises af Danmark for bestandig. 22-Ärig sÞnderjyde udvist for grusomme voldtÊgter

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
J. E. Vig
7 years ago

GENER, IKKE DIN SKOLE, ER STØRSTE FAKTOR I EKSAMENS-SUCCES. DNA DOBBELT SÅ BETYDNINGSFULDT SAMMENLIGNET MED OMGIVELSES-FAKTORER Nu bekrĂŠfter en undersĂžgelse udfĂžrt af blandt 11.000 teenagers udfĂžrt pĂ„ Kings College, Oxford Universitet, at generne har dobbelt sĂ„ stor indflydelse pĂ„ eksamensresultaterne i sammenligning med omgivelsesfaktorer. SĂ„ Londons Borgmester Boris Johnson havde ret, da han i sidste mĂ„ned hĂŠvdede, at IQ har tĂŠt forbundet med succes. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2522299/Genetics-school-biggest-factor-exam-success-DNA-twice-significant-environmental-factors.html Med tanke pĂ„ Sverige og PISA 2012 der, gĂžr det samme sig givet gĂŠldende der ogsĂ„. Det betyder ikke, at skolen sĂ„ bare kan kĂžres ned, som den ogsĂ„ blev det og bliver det i… Read more »

J. E. Vig
7 years ago

For at sikre sig en snorkel til overfladen i gylletanken skal der lidt morskab til:
Derfor prĂžv: http://www.youtube.com/watch?v=z9pD_UK6vGU

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

” … denne katastrofale udvikling …”, skulle der have stĂ„et 😉

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Politisk korrekte bortforklaringer har Ăždelagt den danske folkeskole http://denkorteavis.dk/2013/nye-tal-viser-lognen-om-den-danske-folkeskole/ 04. Dec 2013 Af Uffe Gravers Pedersen Hvert tredje Ă„r offentliggĂžr OECD en sammenligning af 15-Ă„rige skoleelevers kompetencer i lĂŠsning, matematik og naturfag i medlemslandene. Lige sĂ„ sikkert som amen i kirken begynder afvĂŠrgemanĂžvrerne i god tid fĂžr offentliggĂžrelsen i forventning om, at Danmark klarer sig lige sĂ„ dĂ„rligt som sĂŠdvanligt. Bortforklaringer I Ă„r kom en professor i biostatistik fĂžrst. Han mener at vide, at metoden der anvendes til mĂ„lingerne er fuld af fejl, og at PISA testen er ubrugelig. Det var lige vand pĂ„ Danmarks LĂŠrerforenings mĂžlle, som plejer at… Read more »

BĂžrge
BĂžrge
7 years ago

I gĂ„r, eller var det i forgĂ„rs? sĂ„ jeg et program pĂ„ DR, hvor et auditoriefuld dyrlĂŠgestuderende skulle regne nogle opgaver, vi alle kunne regne i hovedet, da jeg gik i tredje mellem. – Omkring 10-20% kunne klare det. I sandhed mĂ„ jeg sige: VelfĂŠrden har sejret.

Det kunne i Þvrigt have vÊret sjovt at se fjolsetinget blive udsat for den samme smule hovedregning. Ikke fordi jeg ikke kender reultatet, men mere for at se deres Ändssvage ansigter, nÄr de fik at vide, hvor galt det stod til.

Bjovulf
Bjovulf
7 years ago

Nye tal forties – de rummer en dyster sandhed om integration http://denkorteavis.dk/2013/nye-tal-forties-de-viser-en-skraemmende-sandhed-om-integration 03. Dec 2013 Af Morten Uhrskov Det er en offentlig hemmelighed, at danske journalister, som de er flest, ligger til venstre isĂŠr vĂŠrdipolitisk. Og for en venstreorienteret journalist er det alt andet lige andre historier, der vĂŠkker interesse, end tilfĂŠldet vil vĂŠre for en journalist, der er mere centrum-hĂžjre, eller som mĂ„ske ligefrem er, gys, ‘hĂžjreorienteret’. Det sidste er der sĂ„ godt som ingen risiko for, idet en undersĂžgelse fĂžr valget i 2011 viste, at 80 procent af danske journalister ville stemme pĂ„ et parti i rĂžd blok.… Read more »

Lightmann
Lightmann
7 years ago

# LarsS “Verden er blevet gal, men jeg er nu nĂ„et et stade hvor jeg morer mig over galskaben!” Ok, der grinede jeg. Jeg er sĂ„ enig i den kommentar 🙂 Hvorfor lĂŠngere kĂŠmpe imod, nu kan man kun som drengene fra Monte Carlo siger i deres programmer : Bevar det gode humĂžr 🙂

Jernhesten
7 years ago

De manglende fĂŠrdigheder blandt studerende, skal ogsĂ„ ses i lyset af at det er meget nemmere at vĂŠre studerende i dag end for bare 15-20 Ă„r siden. Jeg nĂŠvner her fx: LĂŠrebĂžger som ingen kan vĂŠre i tvivl om er blevet meget mere fyldestgĂžrende og lettere at forstĂ„. SĂ„ kunne man tage internettet. Google et eller andet som du er i tvivl om, og sĂ„ finder du hurtig svaret. Ellers er der Youtube-videoer med masser af fremragende undervisere som fx Phil Holden. Endelig skal man ikke glemme de mange (og til eksamen lovlige) hjĂŠlpeprogrammer, som lynhurtig kan udfĂžre komplicerede beregninger.… Read more »

Santor
Santor
7 years ago

Man kan undre sig over at pigerne ikke siger fra. Mon det hĂŠnger sammen med den massive pro-islamiske propaganda de bliver udsat for i skolen, af forĂŠldrene og medierne?

LarsS
LarsS
7 years ago

NĂ„, men sĂ„ sad jeg der i bilen pĂ„ vej hjem fra kontoret og lyttede til radio 24/7 om den netop udsendte Pisa undersĂžgelse: http://arkiv.radio24syv.dk/video/9006624/24syv-eftermiddag-1505-03-12-2013-1 “Skriv ind, 42600 247”, sagde Gertrud HĂžjlund – and so I did! Jeg spurgte via min sms gĂŠsterne i studiet, “hvorfor kopierer vi ikke blot en succes – Finland?”. Oh, no, no, no! sagde de alle 3, Jan TrĂžjerborg (Formand, KĂžbenhavns LĂŠrerforening), Agnete Winberg Hansen (Formand, Danske Skoleelever) og Anders HĂžgsbro Madsen (NĂŠstformand, Skole & ForĂŠldre, KĂžbenhavns Afd.). ÂŽVi er kulturelt forskelligeÂŽ. Vi kan ikke blot overfĂžre traditioner fra et land til et andetÂŽ. ÂŽDet… Read more »

JacobCete
JacobCete
7 years ago

Snaphanen skulle tage og dykke ned i PISA undersĂžgelsens sidste sider, hvor man kan se TRENDS, dvs udviklingen inden for de sidste 10 Ă„r.

PrĂžv at klippe grafikken ud og sammenlig de 3 skandinaviske lande.
Her vil nedturen for Sverige fremgÄ tydeligt og det er tydeligt hvordan SPREDNINGEN mellem de bedste og dÄrligste elever er vokset i Sverige. Et land som jo ellers gÄr ind for lighed og ensartethed!
Man vil ogsÄ kunne iagttage hvordan den nederste/dÄrligste 25% fraktil nu ligger VIRKELIGT dÄrligt for svenskerne i sammenligning med naboerne!

Frank P
Frank P
7 years ago

Nej nej Steen, det er forkert. De svenske aviser slÄr fast, at de mange mange flere tosprogede kun har marginal betydning!

Prudentius
7 years ago

Og hvad skal disse mennesker, der klarer sig dĂ„rligt i skolen, sĂ„ leve af?? NĂ„, jo: Narkotika, social svindel, “integration”, hĂŠleri, afpresning, tyveri, smugleri, osv. osv. Og i et endnu stĂžrre omfang end i dag: International jihad (Vestens eliter betaler og bevĂŠbner, sĂ„ lĂŠnge det gĂ„r ud over nogen de ikke kan lide), kidnapninger (Ă„h-Ă„h det kan hurtig komme til at gĂ„ ud over elitens poder eller koner) og tiltagende hverdagsterrorisme, der skal tĂžmme integrationskassen for de sidste bitre kroner aller dybest pĂ„ bunden. Hvad vil multikulturalisterne gĂžre nĂ„r kasserne er tomme?? Stikke af og sige racismen Ăždelagde deres paradis.… Read more »

kurt RosenstrĂžm
kurt RosenstrĂžm
7 years ago

Men politiker kan man altid blive.