23
dec
Seneste opdatering: 23/12-13 kl. 1813
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Geert Wilders speech in Turin, december 15, 2013 med en s√¶rlig hilsen til “den svenske hippie Cecilia Malmstr√∂m.”

“Ladies and gentlemen, I am often asked whether I have any answers to the problem and what those might be. Well, I certainly have some answers. Here are ten things we would have to do to stop the Islamization of the West:

1. Stop cultural relativism. We need an article in our constitutions that lays down that we have a Jewish-Christian and humanism culture.

2. Stop pretending that Islam is a religion. Islam is a totalitarian ideology. In other words, the right to religious freedom should not apply to Islam. ‚ÄúDeath for Apostasy‚ÄĚ 4:89, Sahih Bukhari

3. Stop mass immigration by people from Muslim countries. We have to end Al-Hijra.

4. Encourage voluntary repatriation.

5. Expel criminal foreigners and criminals with dual nationality, after denationalization, and send them back to their Arab countries. Likewise, expel all those who incite to a ‚Äėviolent jihad‚Äô.

6. We need an European First Amendment to strengthen free speech.

7. Have every member of a non-Western minority sign a legally binding contract of assimilation.

8. We need a binding pledge of allegiance in all Western countries.

9. Stop the building of new mosques. As long as no churches or synagogues are allowed to be build in countries like Saudi-Arabia we will not allow one more new mosque in our western countries. Close all mosques where incitement to violence is taking place. Close all Islamic schools, for they are fascist institutions and young children should not be educated an ideology of hate and violence. ISLAM EVIL IN THE NAME OF GOD: CHAPTER TWENTY ONE ‚ÄúTEACHING ISLAM TO CHILDREN IS CHILD ABUSE‚ÄĚ

10. Get rid of the current weak leaders. We have the privilege of living in a democracy. Let’s use that privilege and exchange cowards for heroes. We need more Churchills and less Chamberlains.

In short, we have to go on the offensive and start fighting back. We must no longer allow ourselves to remain seated in our armchairs and get trampled over. If they bombard us with Sharia law, we will bombard them back with our human rights.‚Ķ‚ÄĚ

Jimmie √Ökesson som nazistisk lus – igen igen

åkesson

Zetterling, Dagens PS √Ökesson som kakkerlak, gris og nazist.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

19 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
7 years ago

Det er saamaend nemmere end som saa. Buch-Doktrinen:

1) Stop AL indvandring fra muslimske lande (og andre lande med hvis borgere vi har daarlige erfaringer).
Danmark boer suveraent selv bestemme hvem der lukkes ind over vore graenser.

2) Alle ikke-danske statsborgere der begaar noget strafbart i Danmark udvises for bestandigt.
Det skal naturligvis effektueres.

3) Alle statsborgerskaber tildelt efter 1983 gennemgaaes. Har modtageren begaaet kriminalitet eller for Danmark undergravende virksomhed, annulleres statsborgerskabet og personen udvises.

Saa er der ro paa bagsmaekken, det lover jeg.

Erling
Erling
7 years ago

Har Wilders virkelig skrevet det? Kaeden hopper af allerede i paragraf eet. 1. Stop cultural relativism. We need an article in our constitutions that lays down that we have a Jewish-Christian and humanism culture. Det svarer til at indskrive Karl Marx i grundloven, hvilket oven i koebet ville vaere i bedre overensstemmelse med moderne europaeisk virkelighed. ‘Judaeo-kristen’ er multi-kulti-sprog; man kalder jo heller ikke judaismen for graeco-joedisk eller folkekirken for graeco-joedisk-romansk-kristen-katolsk-lutheransk-grundtvigsk-moellehavesk. Dertil kommer saa populistiske latterligheder som at svaerge loyalitet mod staten eller udfaerdigelser af en assimilationskontrakt. At forbudet mod moskeer (i sig selv totalitaert) kobles til religionsfriheden i Saudi… Read more »

Erling
Erling
7 years ago
Reply to  steen

Steen, du er roeget paa en vildmand. Her er hans udmaerkede peptalk i dens fulde udstraekning.

http://www.geertwilders.nl/index.php/component/content/article/87-news/1842-speech-geert-wilders-in-turin-december-15-2013

Der staar ikke noget, der bare ligner det du har postet, ikke et kvidder om nogen grundlov, faneed, assimilationskontrakter eller om ‘judaeo-kristent’ sindelagskontrol.

At Europas kultur er ‘judaeo-kristen’ – hvad det saa skal betyde – staar det Wilders frit for at mene, saa laenge han ikke vil ophoeje det til lov.

Gunnar Biering
7 years ago
Reply to  Erling

Hmm. Wilders ord synes at passe meget godt med Grundlovens ¬ß 4.: Den evangelisk-lutherske kirke er den danske folkekirke og underst√łttes som s√•dan af staten. …”populistiske latterligheder som at svaerge loyalitet mod staten”… Wilders taler om “legal binding”. S√• kan man nemlig retsforf√łlge dem, der bryder deres loyalitetspligt. …”forbudet mod moskeer (i sig selv totalitaert)” Passer nu meget godt med Grundlovens ¬ß 67: …”dog at intet l√¶res eller foretages, som strider mod s√¶deligheden eller den offentlige orden.” Men det b√łr selvsagt unders√łges for hver enkelt moske, hashklub m.v. Vi har jo haft enkelte moskeer i 50 √•r, som ikke har… Read more »

Anonymous
Anonymous
7 years ago

Har Wilders virkelig skrevet det? Kaeden hopper af allerede i paragraf eet. 1. Stop cultural relativism. We need an article in our constitutions that lays down that we have a Jewish-Christian and humanism culture. Det svarer til at indskrive Karl Marx i grundloven, hvilket oven i koebet ville vaere i bedre overensstemmelse med moderne europaeisk virkelighed. ‘Judaeo-kristen’ er multi-kulti-sprog; man kalder jo heller ikke judaismen for graeco-joedisk eller folkekirken for graeco-joedisk-romansk-kristen-katolsk-lutheransk-grundtvigsk-moellehavesk. Dertil kommer saa populistiske latterligheder som at svaerge loyalitet mod staten eller udfaerdigelser af en assimilationskontrakt. At forbudet mod moskeer (i sig selv totalitaert) kobles til religionsfriheden i Saudi… Read more »

Skåning
Skåning
7 years ago

Kan n√•gon dansk f√∂rklara f√∂r mig varf√∂r DF har s√•n ber√∂rings√•ngest mot FN i Frankrike och Lega Nord i Italien m fl? N√§r det g√§ller Wilders vet jag inte. Men √§r det inte dags att sluta spela det d√§r spelet med “de √§r v√§rre √§n vi” nu?

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Sk√•ning

Det, Le Pen beskylder Dansk Folkeparti for, g√łr hun jo selv i forhold til andre grupperinger p√• h√łjrefl√łjen, som Front National sandelig ikke vil arbejde sammen med… og fred v√¶re med det: Det er vel et centralt element i politisk debat overhovedet, at et parti positionerer sig i forhold til andre partier.

Nu handler det jo heller ikke om at skabe en ny fremtid for Europa, men om teknisk samarbejde, der giver taletid og forskellige ressourcer i parlamentet, og der må man nok konstatere, at det er meget begrænset, hvad Dansk Folkeparti kan opnå.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Nils

Jag tycker hursomhelst att det √§r sm√•sint, och inte v√§rdigt DF. N√•gon g√•ng m√•ste man sluta att beh√∂va f√∂rsvara andra europeiska partiers √•sikter och helt enkelt s√§ga att man sj√§lv st√•r f√∂r, men att vi har vissa ber√∂ringspunkter som g√∂r ett samarbete logiskt. Det g√•r ju inte ens att placera Marine Le Pen, Geert Wilders, Jimmie √Ökesson och Dewinters p√• samma skala som de riktiga st√∂veltramparna i Jobbik och Gyllene Gryning. K√§nns som om den gr√§nsen √§r ganska tydlig. DF m√• ha lyckats bra med att f√• geh√∂r f√∂r en sansad politik i Danmark (men den r√§cker inte den heller),… Read more »

Nils
Nils
7 years ago
Reply to  Sk√•ning

Hvert bord passer sit er en meget god gammel regel. Som almindelig dansk v√¶lger ville jeg faktisk synes, det var lidt “olustigt” hvis DF gik ud og markerede, at nu var de i t√¶t samarbejde med Le Pen. Det kunne koste dem denne stemme rent ud sagt, (hvis det ikke var fordi, jeg af princip ikke stemmer til EU-valgene (f√łr der en dag er udsigt til en skeptisk majoritet)). Rationelt eller ej, men s√•dan er jeg skruet sammen og sikkert mange andre. Det handler lige pr√¶cis IKKE om Europas fremtid, men om, hvem man skal dele kopimaskine med. Der er… Read more »

Marit
Marit
7 years ago
Reply to  Sk√•ning

I Norge har FRP tatt avstand fra både SD og DF. Jeg forstår ikke hvorfor de ikke kan samarbeide om viktige felles saker.

Skåning
Skåning
7 years ago
Reply to  Marit

FrP √§r v√§l egentligen fegast av dem alla, men om man ska vara uppriktig s√• √§r det v√§l inte s√• att de har “tagit avst√•nd” ifr√•n SD/DF, utan snarare valt att inte samarbeta med dem, utan liera sig med de liberala i EU, men de fattar nog s√• sm√•ningom ocks√•, och kanske det kan vara bra att ha ett f√∂rnuftets r√∂st i n√•got av de andra partigrupperna. Men f√•r vi inte ihop en stark partigrupp med rej√§lt mandat och partier fr√•n minst sju l√§nder, s√• ser l√§get ganska hoppl√∂st ut faktiskt. Detta EU-val √§r det viktigaste n√•gonsin. Dessutom. M√•nga √Ėsteuropeiska… Read more »

Breidablikk
Breidablikk
7 years ago

Meget bra. Men enkelte punkter i programmet er helt utopiske. Hvilke innvandrere vil dra frivillig? Hvordan skal en assimileringskontrakt se ut? Men det m√• sterkere lut til. Jeg anser at vi st√•r ovenfor en s√• eksplosiv situasjon som bare kan l√łses med former for statlig tvang, som da britene skilte muslimer fra hinduer p√• det subindiske kontinent, eller det Russiske Imperium inng√•r avtale med det Ottomanske Imperium om forflytning av muslimske befolkninger. Frivillighet kan bare v√¶re tilfelle hvor utreise er lukrativt, eksempelvis for den million etniske tyskere som forlater den Sovjetunion som bryter sammen og f√•r innreise til Tyskland. F√łrste… Read more »

Prudentius
7 years ago

Ja, god tale af Wilders! Der er hårdt brug for et alternativ til det eurokratiske despoti.

Et t√¶t europ√¶iske samarbejde af frie demokratiske nationalstater (Og ja, jeg ser gerne b√•de Belgien, Spanien og Italien opl√łses i mindre stater, hvis det er hvad folkeviljen dikterer), der ikke l√¶ngere dagligt undergraves politisk-socialt-√łkonomisk af et tyrannisk overnationalt f√•mandsv√¶lde og en knusende invaliderende masseindvandring fra den tredje verden.

Jeg mener det er livsn√łdvendigt hvis frihed, fred og velstand skal bevares.

norge
norge
7 years ago

Helt enig med Wilder her. Om disse tiltakene blir gjennomf√łrt i tide vil det v√¶rt en seier for sivilisasjonen. Om det er noen tr√łst, s√• har han iallfall forst√•else i deler av det amerikanske milit√¶ret (http://www.wired.com/dangerroom/2012/05/total-war-islam/), der det undervises i √• degradere islam til en kult, og i den s√•kalte Hiroshima-opsjonen.

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago

Nu er jeg på ferie Thailand, men er der ikke en mand eller kvinder, der kan ovenstående til alle folketingspartierne.

kurt Rosenstr√łm
kurt Rosenstr√łm
7 years ago

Jeg kan kun sige: Flot! flot! Wilder. Jeg regner med at DF kan skrive under.