3
feb
Seneste opdatering: 4/2-14 kl. 2030
30 kommentarer - Tryk for at kommentere!

M prĂŠsenterer rapporten “Ett öppet Sverige – Nya Moderaternas arbetsgrupp om integration, migration och diskriminering.” Den ser ingen grund til at Sverige ikke skal forstĂŠtte Vestverdenens suverĂŠnt hĂžjeste indvandring, da den trods hemmeligholdte milliardudgifter “bidrager til vĂŠkst og velfĂŠrd.”

De her folk kan kun stoppes af en befolkningsmajoritet, et statskup eller en statsbankerot, ikke af ti eller tyve procent Sverigedemokrater. Svenskerne er passagerer pÄ et skib, hvor kaptajnen, overstyrmanden og hele officersmessen er blevet psykotiske.

NĂ„r jeg hĂžrer Billström eller Reinfeldt, kommer jeg til at tĂŠnke pĂ„ slagskibet Bismarck, Kriegsmarinens eget Titanic. Det havde rigtig nok sin kaptajn GĂŒnther LĂŒtjens, men da en torpedo ramte dets to ror 1000 kilometer vest for Brest, kunne det kun sejle 15 grader til styrbord i en cirkel, og var sĂ„ledes dĂždsdĂžmt mange timer inden det faktisk blev sĂŠnket. SĂ„dan lyder Billström, 15 graders, trĂŠt tomgang. ‘ A sitting duck’ ingen kan have ondt af, men hans 15 tommer kanoner er stadig intakte og kan skade Sverige. NĂ„r han er vĂŠk, sidder der en sosse-and og siger de samme klicheer.

Det er iĂžvrigt barokt, at “de borgerlige” lover fortsat indtag af rĂžde stemmer, men det er ligegyldigt hvad de lover, for de taber valget til de rĂžde, som ogsĂ„ lover fortsat masseindvandring hvilket kan betyde, at vi aldrig ser en “borgerlig” regering i Sverige igen. Hvilket ubĂŠrligt savn.

Man noterer den nye sproglige forskydning: “Sverige Ă€r ett land byggt pĂ„ migration,” som er noget af en tilsnigelse. Sverige er tvĂŠrtimod en nation, som er i fĂŠrd med at blive oplĂžst af migration. Det svenske folk er pĂ„ vej til at blive alle og ingen.

Den sĂ„kaldte debat, der foregĂ„r om det – forleden f.eks. P 1 Hur mycket rasism tĂ„l Sverige?, som skulle have heddet “Hvor megen indvandret ĂždelĂŠggelse tĂ„ler Sverige?” – er en politisk kamp om at fortolke masseindvandringen historisk, der svarer til at efterevaluere D-Dag i 1984. Den er en irrelevant placebomedicin og holdningsmassage til et etableret faktum, som kan interessere historikere, men ikke borgere i et demokrati, som skal forestille at have indflydelse pĂ„ fremtiden.

Jeg stod af efter tyve minutters kakafoni af forskelllige offergruppers klynk og skĂŠnderier og Alexandra Pascalidou’s imbecilitet. Svensk debat interesserer mig mindre og mindre, de nĂžgne facts sĂ„ meget desto mere. Multikultitoget forlod perronen for 40 Ă„r siden, det kĂžrer stadig 200 km/t og det har intet bakgear. Alle kom med, ogsĂ„ de der ikke ville. Nogle indfĂždte overvejer ikke helt overraskende, om det er nu de skal forlade landet.

Sverige Àr ett land byggt pÄ migration. För Nya Moderaterna Àr det viktigt att Sverige Àven i framtiden ska fortsÀtta vara en fristad för dem som flyr undan krig och förföljelse. Vi ska ocksÄ bereda mÀnniskor möjlighet att komma till vÄrt land för att arbeta för att skapa sig en bÀttre framtid. Med fler invÄnare blir vi ocksÄ fler som kan vara med och bidra till tillvÀxt och vÄr gemensamma vÀlfÀrd.

Det Ă€r viktigt att inte stĂ€nga grĂ€nserna bara för att det i dagslĂ€get rĂ„der en ekonomiskt svĂ„r situation i Europa. Nya Moderaterna vill vĂ€rna öppenheten, och samtidigt tydliggöra de rĂ€ttigheter och skyldigheter som finns för de mĂ€nniskor som kommer till Sverige. DĂ€rför ska vi fortsĂ€tta skapa en migrations- och integrationspolitik som fokuserar pĂ„ arbetslinjen. ETT ÖPPET SVERIGE – FÖRSLAG FÖR INTEGRATION OCH MOT DISKRIMINERING

Brits who fight in Syria face life in jail

Den danske regering lurepasser og deler ministerpensioner ud. Hvem skal dĂž nĂ„r mangfoldigheden kommer ‘home to roost’?

British citizens who leave the country to join the war in Syria will be prosecuted and could be imprisoned for life, a Crown Prosecution Service chief warned today. Sue Hemming, head of counter-terrorism at the CPS, said even ‘freedom fighters’ who wanted to defeat ‘loathsome’ dictators such as president Bashar Assad would be dealt with ‘robustly’ when they returned to the UK.

She said that Britons who go abroad to study at terror training camps were breaking the law and would face charges, saying some could be prosecuted even before they’d left Britain if there was evidence that they were planning to fight.

Last month at least 16 people were arrested on suspicion of terror offences after travelling between Syria and the UK, compared to 24 in the whole of 2013. Ms Hemming told the London Evening Standard: ‘In three of the cases that we are prosecuting we allege that they have travelled there, got themselves involved in training and come back again.’

She said that three of the cases involved Britons attending training in rebel training camps, and in one of those cases, the CPS will allege that the Briton was going to join al-Nusra, a Syrian rebel group linked to al Qaeda. Ms Hemming said that under Section 5 of the Terrorism Act 2006, which bans acts preparatory to terrorism and assisting person in such activities, the maximum penalty is life. EXCLUSIVE: Brits who fight in Syria face life in jail, Report: More than 75,000 Foreign Nationals Fight in Syria

Hedegaard: “Alle kan tilgives, bare ikke mig”

BT havde sÞndag, sikkert i anledningen af etÄrsdagen for attentatforsÞget pÄ onsdag, hele otte sider om og med Lars Hedegaard. Ser man bort fra lagkager og rÄdne Êg, samt attentatet pÄ J.B.S. Estrup i 1885 og pÄ Kurt Westergaard i 2010 er det virkelig smÄt med politiske attentater i nyere Danmarkshistorie, men man mÄ da sige at sÄkaldt toneangivende kredse forbavsende hurtigt har vÊnnet sig til tingenes nye tilstand.

SÄ smertefrit var det nÊppe gÄet, hvis de svenske amatÞrterrorister med Munir Awad i spidsen havde fÄet udryddet stÞrre dele af Politikens redaktion i december 2009. SÄdan lever vi alle fra tilfÊldighed til tilfÊldighed i det Äbne, mangfoldige Europa. Jeg har set Villy SÞvndal og Anette Wilhelmsen alene uden PET folk pÄ gaden, men hvis de tror, at trusler pÄ livet aldrig kan overgÄ dem, mÄ man minde dem om hvad der sket i Sverige for 11 og 28 Är siden. Intet kan ikke tÊnkes.

Alle der kender sagen og Hedegaard jeg har talt med, er fulde af lovord over for BT’s interview, som ikke bare er grundigt men ogsĂ„ indeholder en hel del, som ikke er sagt fĂžr. BT har et videointerview online, og HRS i Norge omtaler interviewet.

Da politiet nĂ„ede frem, otte minutter efter at forfatteren og journalisten Lars Hedegaard den 5. februar sidste Ă„r -pĂ„ onsdag er det Ă„r siden – blev forsĂžgt myrdet i sit eget hjem, mĂždte de to politifolk en ‘ dybt rystet’, ‘bange’ og ‘ konfus’ mand, ikke en rĂ„ debattĂžr, en ‘fanatisk muslimhader’.Han har i Ă„revis kĂŠmpet alene, han var ved at dĂž alene; den formiddag havde han ‘ tĂ„rer i Ăžjnene’ og kunne ikke tale, i dag er blot et strejf af ensomhed tilbage. Urokkelig i sin overbevisning, men mĂŠrket. Og de andre kan stadig ikke lide ham.

Han udgiver sin egen avis for at fĂ„ trykt sine artikler, har gr oprettet sit eget forlag for at fĂ„ udgivet sine bĂžger, har dannet sit eget selskab for trykkefrihed for at have et sted at hĂžre hjemme. I spejlet ser Hedegaard en kriger, historiker, journalist og redaktĂžr. Realisten, der kĂŠmper for sandhed og for ytringsfrihed, og mange gange har sat sig op mod den herskende klasse i sin nĂ„deslĂžse kamp for at oplyse den danske befolkning om truslen fra radikal islam og den muslimske masseindvandring. ‘ Det er mit commitment, min forpligtigelse’, siger han, ‘ selv om det ikke er morsomt at lĂŠse om islam, der jo mest af alt er dĂžd, dĂžd, tortur og dumhed fra ende til anden i 1400 Ă„r’.

Andre, hans mange fjender, ser ham som en forvrĂžvlet gammel mand, optĂŠndt af had til islam og muslimer. ..Nu tager vi ham tilbage, tilbage til lejligheden for fĂžrste gang, foran dĂžren, hvor attentatmanden stod – ‘ og jeg er skideligeglad med at vi skal derhen det siger mig ikke rigtigt noget’, siger han, da vi i bitter kulde i slutningen af januar mĂždes pĂ„ et gadehjĂžrne et sted i KĂžbenhavn, hvor vinden stĂ„r koldt ind fra havnen.

Han har for lidt tÞj pÄ, en tynd cottoncoat og en hvid skjorte, han fryser, og han siger ikke sÄ meget, han er pÄ vagt, ikke sÄ meget overfor attentatmÊnd, men mere overfor journalister, der vil udstille ham som en forvrÞvlet, skÞr og manisk muslimhader, for spÞrger du i KÞbenhavn K, er det dét, han er.

Ét er drabsforsĂžget, det lever han med, pĂ„ sin egen mĂ„de ‘ viser det jo, at jeg havde ret at jeg ikke er ligegyldig, man slĂ„r ikke de ligegyldige ihjel’, men den foragt og det had, han mĂždes med af intellektuelle, dĂ©t gĂžr ondt, og nĂ„r han siger, han er ligeglad, sĂ„ passer det ikke. FĂžrst sidst pĂ„ dagen, da vi trykker hĂ„nd til farvel, siger han dĂ©t, der gĂžr, at jeg forstĂ„r ham: ‘ Alle kan tilgives, bare ikke mig’.

Han fortryder straks sine ord, han vil tĂŠnke over det: ‘ Lad os tales ved’, svarer han, men det er ikke svĂŠrt at forstĂ„, hvad han mener: Yahya Hassan, en voldsmand, der skriver digte og offentligt siger, at ‘ ghettoerne er fyldt med dumme perkere, som render rundt i joggingtĂžj.

De gĂ„r til fredagsbĂžn, men bruger ugens Ăžvrige dage pĂ„ at stjĂŠle, hĂŠle, drikke sprut og gĂ„ i seng med danske piger’, bliver beundret og elsket og inviteret til at mĂžde Politikens lĂŠsere; Ahmed Akkari, imamen, der opildnede til had og vold mod Danmark under Muhammed-krisen, forvandler sig til demokrat og kommer i Deadline, og alle siger, ‘ hvor var det godt’, men Hedegaard, der har sagt det samme i Ă„revis, og endda var ved at bĂžde med sit liv, han er en idiot. Eller ‘ syg’, som Nephew-sagen Simon Kvamm skrev om Hedegaard i oktober, blot otte mĂ„neder efter at en attentatmand havde forsĂžgt at tage livet af den gamle mand.

FĂžrst overlever han et drabsforsĂžg, sĂ„ bliver han kaldt ‘ syg’ af en popsanger. Selv siger han, at mĂždet med Krasnik i Deadline ‘ var vĂŠrre’ end attentatforsĂžget: -Hvis jeg bare var dĂžd, havde det ikke kastet et negativt lys pĂ„ min person. Jeg har mere respekt for attentatmanden end jeg har for Krasnik. Attentatmanden har fĂ„et besked pĂ„ at slĂ„ den vantro ihjel. Jeg skal dĂž. Han skal i Paradis. Det er ĂŠrlig snak. Krasniks opfĂžrsel er den rene ondskab. At forsĂžge at karaktermyrde en mand, som har vĂŠret ude for det, jeg har vĂŠret ude for, det er mere ondskabsfuldt end noget, jeg kunne forestille mig, siger han.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

30 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] You Tube kanal pĂ„ mange sprog, pĂŠdagogik pĂ„ eksport, et land pĂ„ udsalg (rea). som jeg skrev, landets ledere er blevet psykotiske, og befolkningen er smittet af det nok sĂ„ bekendte […]

HH
HH
7 years ago

Stort tack till Torben Snarup Hansen för dina ord som jag tog till mig – virkelighedstab – verklighetsförlust pĂ„ ren svenska, men samma mening. En flödande ström av icke bevisbara pĂ„stĂ„enden, ett enormt kĂ€nslosvall, allt tycks hĂ€mtat frĂ„n reklamens domĂ€ner. Hustrun och jag satt och tittade pĂ„ programmet om Sotji vars nya flotta OS-byggnader kommer till pĂ„ ett trĂ€sk… mĂ€nniskors behandling och mitt i denna ofantliga sörja av förstörelse en pigg borgmĂ€stare som förkunnade glatt; “Med litet piff och blomsterarrangemang kommer allt att ordna sig.” Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta. Mitt i denna hemskhet med utblottade mĂ€nniskor ser… Read more »

HH
HH
7 years ago

Stort tack till Torben Snarup Hansen för dina ord som jag tog till mig – virkelighedstab – verklighetsförlust pĂ„ ren svenska, men samma mening. En flödande ström av icke bevisbara pĂ„stĂ„enden, ett enormt kĂ€nslosvall, allt tycks hĂ€mtat frĂ„n reklamens domĂ€ner. Hustrun och jag satt och tittade pĂ„ programmet om Sotji vars nya flotta OS-byggnader kommer till pĂ„ ett trĂ€sk… mĂ€nniskors behandling och mitt i denna ofantliga sörja av förstörelse en pigg borgmĂ€stare som förkunnade glatt; “Med litet piff och blomsterarrangemang kommer allt att ordna sig.” Vi kunde helt enkelt inte sluta skratta. Mitt i denna hemskhet med utblottade mĂ€nniskor ser… Read more »

Ludvig
Ludvig
7 years ago

“Sveriges huvudstad heter Titania”, Ă€r vad nĂ„gon sa (apropĂ„ dina trĂ€ffande skeppsliknelser) och ja; vĂ„rt land styrs av psykoter som samtidigt Ă€r övervakare för de imbeciller som hĂ„ller massmediepladdret igĂ„ng pĂ„ Sveriges Radio, SvT, DN och sĂ„ vidare, alltmedan Statsskutan tar in allt mer vatten. Du ska ha tack för att du alls orkar lyssna pĂ„ och lĂ€sa elĂ€ndet. SjĂ€lv – mitt inne i den svenska mardrömmen – klarar jag oftast inte lĂ€ngre av att knĂ€ppa pĂ„ radion eller öppna blaskorna. KrĂ€kreflexerna börjar sĂ„ fort jag försöker. Men utifrĂ„n din sĂ„llning kan jag sedan följa upp det du pekar pĂ„.… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

@ Arne von Kappelgaard:

“Men LH mĂ„ vĂŠre sĂ„ gammel i gĂ„rde, at han ved man skal vĂŠre pĂ„ vagt overfor bogens folk….”

Hva’ fa’en betyder det? “Bogens folk” ? Krasnik? Hvilke bĂžger?

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Piano, piano – ro pĂ„.
Jeg mener, at Lars manglede sin vanlige skarphed!
Det kan der sÄ vÊre flere forskellige forklaringer pÄ, men
han burde havde sat denne kylling pÄ plads. SÄ er den vist ikke
lĂŠngere.

Peter Buch
Peter Buch
7 years ago

Svenske er om nogen udvandrere, er reprĂŠsentanten for ny moderate bedre opdateret end os andre, eller blot uvidende?, The Swedish Viking Age lasted roughly between the 8th and 11th centuries. During this period, it is believed that the Swedes expanded from eastern Sweden and incorporated the Geats to the south.[17] It is believed that Swedish Vikings and Gutar mainly travelled east and south, going to Finland, the Baltic countries, Russia, Belarus, Ukraine the Black Sea and further as far as Baghdad. Their routes passed through the Dnieper down south to Constantinople, on which they did numerous raids… Persons with Swedish… Read more »

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
7 years ago

@ Torben Snarup Hansen Jeg syntes at du har tabt focus! Hvis Krasnik har udtalt at Deadline bĂžr vĂŠre en “boksekamp”, ja okay, sĂ„ er det en kamp LH har tabt uden at fĂ„ slag ind. Hvad brokker du dig sĂ„ over, nĂ„r jeg skriver at udsendelsen ikke var den bedste reklame for LH ? Hold dig til det faktiske, jeg har ikke nĂŠvnt dialog. Jeg mener ikke at Deadline opfatter det, som det skal vĂŠre underholdning, underholdning, tvĂŠrtimod vil de vel gerne opfattes som seriĂžse og relevante, med focus pĂ„ hvad der rĂžrer sig her og nu. Hvis du… Read more »

Peter Andersen
7 years ago

Det der skete var, at Krasnik lavede et karaktermord pĂ„ Hedegaard. Han startede med at insinuerer, at Hedegaard selv havde fundet pĂ„ mordforsĂžget. Efter at Hedegaard, pga. mordforsĂžget, har vĂŠret gĂ„et under jorden i en periode og efter Krasnik har haft fortrolige samtaler med ham, sĂ„ tror da pokker manden bliver paf af den behandling. Derefter roder Krasnik rundt i noget kildekritik, som, igen, efterfĂžlgende bliver tilbagevist af op til flere kapaciteter indenfor emnet, heriblandt Hedegaard selv. Det hele ender med, at Krasnik selv bliver udsat for sin egen sĂŠrprĂŠgede revolverjournalistik af Skammelsen, for ligesom at rĂ„de lidt bod pĂ„… Read more »

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Tak for den Peter Andersen. Du har helt og aldeles ret. En ting til, Lars Hedegaard er en herlig skribent, men ikke stĂŠrk i den mundllige argumentation. Det er ikke ualmindeligt blandt gode skribenter. Krasnik hĂžrer til den snakkende klasse, det gĂžr Lars ikke. Krasnik snyder ogsĂ„ i “spil” det gĂžr Lars heller ikke.

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

Konjunkturelt? Nej, kalamiteten er strukturel – iboende. FĂŠnomenet hedder virkelighedstab, og det har plaget den vestlige civilisation i 100 Ă„r (lĂŠs eksempelvis Voegelin). Respekten for saglighed og viden er svĂŠkket. PĂ„ tv dominerer narcissister og klovne. Trods evindelig snak om “informationssamfundet” kendetegnes bĂ„de politik, forvaltning og undervisning af pyramidalsk uvidenhed – i hĂžj grad pĂ„ grund af ideologisering og et spil om “shaming + blaming”. Den ravage, profetdyrkende kulturberigere forĂ„rsager over hele verden, gennemskuer beslutningstagerne i stat og kommune stadig I K K E . Hvis / nĂ„r dette tema kommer pĂ„ dagsordenen i de trykte medier, handler det om… Read more »

Torben Snarup Hansen
Torben Snarup Hansen
7 years ago

@ Arne von Kappelgaard: Du skriver, at “Udsendelsen med Krasnik var ikke den bedste reklame for Lars Hedegaard, men det kan man jo ikke laste MK for…” – Det kan man i allerhĂžjeste grad! Krasnik oplyste efterfĂžlgende, at et interviews i “Deadline” bĂžr vĂŠre en “boksekamp”! Alle taler om dialog og dialog og dialog. Men nĂ„r det gĂŠlder fjernsyn, skal der frem for alt serveres underholdning. Oplysning og debat om relevante problemer er der kun begrĂŠnset interesse – samt talent – for i redaktionerne af flimmerkanalerne. Krasnik er en usaglig og dybt egocentrisk stakkel, der overhovedet ikke satte sig ind… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Jo tak, Hansen.
Vi kan jo alle have en dÄrlig dag ikkŽ

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

Glem aldrig hvad den berĂžmte tibetanske mester Tsongkhapa engang sagde: ” En ven kan forvandle sig til fjende, derfor kan en fjende ogsĂ„ forvandle sig til en ven,,. – der er lige langt! Det er tilgivelsen, der adskiller os fra de andre dyr. Hvad er det, der gĂžr os til det menneske vi er? Det er tilgivelsen, der gĂžr os til det menneske – vi er! Uden tilgivelse ville vores art tilintetgĂžre sig selv i endelĂžs gengĂŠldelse. (se islam, som eksempel). Uden tilgivelse ville der ikke vĂŠre nogen historie. Uden hĂ„b ville der ikke vĂŠre nogen kunst, for et hvert… Read more »

Arne von Kappelgaard
Arne von Kappelgaard
7 years ago

Jeg har meget svĂŠrt ved at se, hvorfor Lars Hedegaard angler efter at fĂ„ tilgivelse! Fortryder han hvad han har sagt? Fortryder han de bĂžger han har skrevet, flere sammen med Brix? Han kan da lune sig ved, at nu har en af multikultis reprĂŠsentant udtalt det, han selv har prĂŠdiket i sĂ„ mange Ă„r. SĂ„ hvad er hans problem egentlig? Udsendelsen med Krasnik var ikke den bedste reklame for Lars Hedegaard, men det kan man jo ikke laste MK for. Lars Hedegaard mĂ„ kende sine lus pĂ„ travet, men alligevel var han passiv, dĂ„rligt formulerende, opgivende, ingen skarphed i… Read more »

Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
Varmt Konservativ (kr) / Stay Ahead
7 years ago

Brits who fight in Syria:

Det gĂ„r som sagt en rak linje mellan Jordanien-fararna 1967-70 och Syrienfararna idag. Just de personer som deltog i PFLPs trĂ€ningslĂ€ger i Jordanien och Libanon Ă€r idag centralfigurer i de nĂ€tverk som understödjer Syrienfararna – och som gör det möjligt för dem att komma “hem” igen trĂ€nade och redo för en europeisk “revolution”.

PÄ den hÀr utmÀrkta bloggen kan man lÀsa mycket om extremvÀnsterns kopplingar till terrorism och till KGB.:

http://royvega.blogspot.se/?view=classic

Tim Pallis
Tim Pallis
7 years ago

Hvad har Lars Hedegaard bedrevet, siden han skal tilgives. Jeg er dybt taknemlig for han skrivende vid. Han oversatte Ibn Warraqs vidunderlige bog Derfor er jeg ikke muslim, skrev et utal af morsomme Groft sagt, en tobinds biografi, som beskriver en hĂŠdersmands liv pĂ„ en hyggelig mĂ„de, og sĂ„ er der 1400 Ă„rs krigen. Som historiker har han sat sig ind i et mĂŠgtig svĂŠrt og lidet taknemligt omrĂ„de for at forklare de uvidende akademikere, politikere og journalister, hvad der foregĂ„r i denne verden. Det skal han da snarere prisbelĂžnnes for end tilgives for. PĂ„ baggrund af hans enorme indsats… Read more »

Hans Und
Hans Und
7 years ago

Jeg kan ikke rigtig se Lars har gjort noget som han behĂžver Ăžnske sig tilgivelse for i sit offentlige liv. Hans tidlige(re) vĂ„benbrĂždre pĂ„ pĂ„ den ignoranteflĂžj (venstreflĂžjen) burde tvĂŠrtimod vĂŠre taknemmelige for, at hans produktion pĂ„ isĂŠr to felter, Blekingegadebanden og islam, har givet dem en ikke alt for uvĂŠrdig exitmulighed. At de sĂ„ ikke vil benytte den er en anden sag. Men Lars har selvfĂžlgelig ret i, at han i vide kredse pĂ„ den ignoranteflĂžj er udnĂŠvnt til en “ikke person”, og som sĂ„dan, er samtale og for den sags skyld tilgivelse, en ikke eksiterende mulighed, for folk… Read more »

Victor
Victor
7 years ago

“Ser man bort fra lagkager og rĂ„dne ĂŠg, samt attentatet pĂ„ J.B.S. Estrup i 1885 og pĂ„ Kurt Westergaard i 2010 er det virkelig smĂ„t med politiske attentater i nyere Danmarkshistorie,”.

NĂ„. Var henrettelserne af Petergruppens medlemmer et justitsmord?

Jeg villle nu nok – selv om jeg er rĂžd – minde jer om Kaj Munk,

Victor
Victor
7 years ago
Reply to  steen

Hvad er dit Êrinde. Er du nu ogsÄ en af de radikale, der mener henrettelserne af stikkere var noget snavs?

Allan Hansen
Allan Hansen
7 years ago

KĂŠre Lars.
Du er hermed tilgivet – Godt NytĂ„r.

Mvh. Allan Hansen.

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago

Godt sÄ kan Hedegaard anmelde min bog.

Mads
Mads
7 years ago

“Da politiet nĂ„ede frem, otte minutter efter at forfatteren og journalisten Lars Hedegaard den 5. februar sidste Ă„r -pĂ„ onsdag er det Ă„r siden – blev forsĂžgt myrdet i sit eget hjem, mĂždte de to politifolk en ‘ dybt rystet’, ‘bange’ og ‘ konfus’ mand, ikke en rĂ„ debattĂžr, en ‘fanatisk muslimhader’”

Hvad fanden havdet de (journalisten?) regnet med? Rambo??

Morten - - -
Morten - - -
7 years ago

Det var en svĂŠrt loyal tekst.

– – –

Santor
Santor
7 years ago

Lars Hedegaard er en hĂŠdersmand. De hellige kan ikke tilgive ham, at han har ret og de har ganske enkelt ikke integritet nok til at fortĂŠlle ham det!

Prudentius
7 years ago

Nu har Hedegaards forbandede skĂŠbne jo ogsĂ„ vĂŠret at tilhĂžre lige prĂŠcis den kaste af akademiske funktionĂŠre, journalister og selvudrĂ„bte verdensborgere for hvem multikulturen var den nye (falske) messias. Krarup og fĂŠtteren kunne man se ned pĂ„, som et par omvandrende middelalderlige relikvier, der endnu ikke havde fundet ud af at Nietzsche havde drĂŠbt Vorherre med pennen og udrĂ„bt den moderne totale emancipation. Glistrup var en kriminel bornholmsk galning, mere KrĂžllebĂžlle end menneske, og hans semi-arvtager Pia KjĂŠrsgaard en vulgĂŠr racistisk-populistisk hjemmehjĂŠlper. Men Hedegaard var en del af slĂŠnget, en af drengene. Men ak, ak, ak en klasseforrĂŠder og en… Read more »

A. Duch
7 years ago
Reply to  Prudentius

Saadan en mundfuld kan slet ikke kommenteres.