1
mar
Seneste opdatering: 28/2-17 kl. 0443
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Opdateret: Ezra Levant, jurist, TV-journalist samtidigt mål for ny islamisk lawfare i en ny retssag fra på mandag.  Se videre på standwithezra. Lidt stillfotos fra aftenens møde. På billederne ses også Lars Hedegaard, Katrine Winkel Holm, Mikael Jalving, Kit Louise Strand, Kai Sørlander, Søren Krarup, Roger Sählström og Hans Rustad. Video følger først i næste uge.

For dem der stadig ikke har set Levants optagelser fra da Alberta Human Rights Commission gjorde den fejltagelse at indkalde ham til afhøring i 2008, er de at se her. Et vidunderligt dokument over en borgers civilcourage og en “kænguru-myndigheds” fuldstændige ydmygelse og ynkelige retræte. Men som man ser, har islams talsmænd ikke glemt ham. De har store midler i ryggen, og målet er at knække ham og alle andre økonomisk, der ikke adlyder dem og deres dogmer, hvad enten de vinder eller taber i retten.

For canadian visitors: Video of Ezra’s speech in Copenhagen will be online monday or tuesday. Thanks, Ezra from a longstanding viewer you and all of SUN- TV from a lot of fellow, danish contrymen! A true example for all freedom-loving people, not only in the West, but in the whole world.  We have nothing like Sun-TV in Europe, and we need it badly.It was a privilege meeting you, mr. Levant. Also in swedish: Ezra Levant tar emot danska Sappho-priset. (klik fotos f. helskærm)

1-Ezra Levant, TFS, 2014, I 092 2-Ezra Levant, TFS, 2014, I 018 3-Ezra Levant, TFS, 2014, I 141

1-Ezra Levant, TFS, 2014, I 0575-Ezra Levant, TFS, 2014, I 1461-Ezra Levant, TFS, 2014, I 1012-Ezra Levant, TFS, 2014, I 0563-Ezra Levant, TFS, 2014, I 0344-Ezra Levant, TFS, 2014, I 1361-Ezra Levant, TFS, 2014, I 0021-Ezra Levant, TFS, 2014, I 1431-Ezra Levant, TFS, 2014, I 0861-Ezra Levant, TFS, 2014, I 1071-March 1 2014 249


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20
Deltag i debatten...

avatar
17 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Ezra Levant interviewer Geert Wilders « Snaphanen.dkSweden now “Absurdistan” says journalist « Snaphanen.dkEzra Levant: Our Rebellion Grows « Snaphanen.dk‘Antisemitism in Europe the worst since the Nazis’ « Snaphanen“What a little fascist censor” « Snaphanen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] eller gense Ezra Levant in Copenhagen og Ezra Levant receives the Sappho […]

trackback

[…] også Ezra Levant i København 2014, den interviewende journalist her og […]

trackback

[…] medarbejdere og en You Tube kanal.  Se Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014 og Freedom award, off to Copenhagen, in court monday (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

trackback

[…] skrev The Guardian i forgårs. I Danmark skal vi endda være glade for, at Hamas’ angreb på Israel fandt sted i sommerferien, når mange af ‘flygtningene’ er hjemme i de lande, ‘som er for farlige til dem’. Skal soldater beskytte europæiske jøder næste gang, hvis det ikke lige falder i jødehadernes sommerferie? Why, as a British Jew, I’m terrified by the anti-Semitism suddenly sweeping my country. Se også Ezra Levant in Copenhagen her og her. […]

trackback

[…] er ikke nemt, at komme på tværs af Ezra Levant. Se også Freedom award, off to Copenhagen, in court monday og Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, […]

trackback

[…] A Jewish refugee from Libya tells her story about dhimmitude and losing your ancestral home Se også Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014 og Freedom award, off to Copenhagen, in court monday […]

trackback

[…] Se Ezra Levant: Tale i Trykkefrihedsselskabet, 1.3.2014 og Freedom award, off to Copenhagen, in court monday […]

trackback

[…] Steen’s place for lots of photos and text (in […]

trackback

[…] også Freedom award, off to Copenhagen, in court monday. Og meget apropos en god artikel af Kuzma Pavlov om hatespeech paragraffer i […]

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

P.S:Tak til vores
snap – foto- mand!

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Tillykke Ezra Levant!!!
Foto nummer otte, må jeg indstille, som
årets presse foto!!!
– Ezra, et glas vand og den pædofile
hunde “profet, og slavehandler med
knald i låget – så bliver det vist ikke bedre!
Keep smiling.

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Prisen er Ezra Levant vel undt, dog er der for mange retssager der burde være afvist, tragedier og udgifter:
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/syria/10666257/Militant-Islamist-group-in-Syria-orders-Christians-to-pay-protection-tax.html

Peter Buch
Guest
Peter Buch
Chanel
Guest
Chanel

Congratulations Ezra!

Allen Lasko
Guest
Allen Lasko

Congratulations to Ezra Levant.
We in Canada, are truly fortunate, to have such a strong fighter for our freedom.

Christopher Wilson (@VanCity_Chris)
Guest
Christopher Wilson (@VanCity_Chris)

Congratulations Ezra! Glad a free country like Denmark supports freedom of speech and are recognizing your efforts

Allan Hansen
Guest
Allan Hansen

Et stort tillykke til Ezra Levant.

Mvh. Allan Hansen

trackback

[…] Taget herfra […]