4
apr
Seneste opdatering: 4/4-14 kl. 1932
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

PrÊgtig dokumentar ikke mindst Farages rundvisning i EU parlamentet. Man ser endda den tidligere EU modstander Neil Kinnock, der efter moden overvejelse valgte at blive mangemillionÊr pÄ EU sammen med sin kone. Man tÊnker jo pÄ, hvor meget hans svigerdatter snart skal til at berige familien mere.

Deadline kaldte forleden Farage for ‘populist’. Jeg er temmelig irriteret over at fĂ„ at vide af journalister, hvem der er populister, og jeg mistĂŠnker de bare siger det af konformitet: NĂ„r alle andre jurnalister skriver det, mĂ„ det vel vĂŠre sandt. Deadline kan selv vĂŠre populister. I virkeligheden ved disse journalister lige sĂ„ lidt om EU molokken, som man ogsĂ„ ser glimrende beskrevet i dokumentaren. De kender hverken personerne eller de utallige institutioner, og de indrĂžmmer det. 52 virkelig godt tilbragte minutter, en dokumentar som ikke bare handler om en lun mand, men ogsĂ„ er lavet med masser af engelsk humor. Den har en tone, der ikke kunne vĂŠre lavet andre steder.

Filmed over six months, controversial filmmaker Martin Durkin meets controversial UKIP leader and political whirlwind Nigel Farage, in the run-up to the European elections, at which some commentators predict Farage will lead UKIP to victory. They also believe he may stop the Conservatives from winning the general election.

A few years ago, no one had heard of Nigel Farage; now he’s a major force in British politics. But who is Nigel Farage? Durkin finds out on a journey full of incident: drink in hand, Nigel guides viewers through his favourite watering holes in the City, and he sneaks the film crew into the Euro Parliament, only to be swiftly ejected. Channel 4. Nigel Farage: Who Are You?, sendt den 31 marts 2014.

600.000 i Nordafrika parate til at invadere Europa illegalt i Ă„r

Det burde ikke kommme bag pĂ„ nogen, at tallet af illegale ind i Europa nu stiger eksponentielt. Alligevel er der politikere, der mener vi bĂžr bosĂŠtte dem og ikke forsvare os. Islams kaos vil skylle Europa i historiens rendesten, hvis de politikere og ‘humanister’ fĂ„r deres vilje. Skal de virkelig stadig forstille at vĂŠre ‘de gode’ mod ‘de onde’, nu man allerede med en vis befĂžjelse visse EuropĂŠiske lande som tabt for Europa i dette Ă„rhundrede? Hvor gĂ„r de godes grĂŠnse? Ved en milliard eller bare en halv? Hvis en ny grĂžn invasion, den islamiske, er godhed, sĂ„ ville det ogsĂ„ have vĂŠret godhed at lade “Hitler’s grĂžnne” (som vi kaldte dem i Danmark under besĂŠttelsen) snuppe hele Vesteuropa, fordi det ellers var synd for ham.

Om bare en generation vil vi bittert fortryde, at vi ikke forsvarede Europa i tide, ogsÄ med ethvert militÊrt middel. NÄr en flÄdeblokade af Middelhavet alligevel vil blive nÞdvendig pÄ et tidspunkt, kan man lige sÄ godt lÊgge fÞrst som sidst, inden Europa destabiliseres yderligere.

Politikerne vil lÊgge den senest muligt, og det vil blive vÊrre end ingenting. Politik er lige dele fejghed, opportunisme, dumed og amatÞrisme, Europa har oplevet og med nÞd og nÊppe overlevet det fÞr. Men denne gang? Der er intet til hinder for at lindre islams selvpÄfÞrte lidelser i deres egene lande af den grund. Skal de spredes endnu mere til Europa, er lÞbet kÞrt sÄdan som jeg ganske ofte mener det om Sverige. Den terminale svenske sygdom har en meget lang latenstid, men den vil medfÞre landets dÞd, ser jeg for mig.

Synspunktet kaldes ‘ekstremt’. Jeg afviser det, som Hamed Abdel Samad gĂžr i interviewet oven for, jeg siger bare tingene lige ud som jeg ser dem. “I’m just a rational thinking person who calls a spade a spade. I have always been. I do not do it just to provoke when I say that Islam has fascist characteristics.”

Up to 600,000 would-be migrants are in position to set sail from North Africa, in an onslaught on Europe’s coastline, the Italian government has warned. Italy, with its southernmost province just 80 miles from Libya, is the gateway for thousands of clandestine migrants washing up on Europe’s shores, since the Arab Spring left swathes of Northern Africa in chaos.

More than 40,000 made the crossing last year, many on overcrowded and dangerous wooden boats. Investigators estimate that 20 per cent ultimately end up in Britain.Italy’s Home Secretary Angelino Alfano said: ‘According to our information between 300,000 and 600,000 people are on the other side of the Mediterranean on the North African coastline, waiting to cross sooner or later.’

‘The frontiers of the Mediterranean are European and we must all protect them,’ he added.In the first three months of this year 11,000 have landed in Italy, a seven-fold increase on last year, with the season for crossings about to begin as the weather improves. 600,000 migrants are lined up along North African coast and ready to enter Europe this summer warns Italy

…som sex i drottning Victorias England

Tullberg er Ăžkonom, men sĂ„ tilpas dissident, at det kan blive en ny bog for svenske medier, at tie ihjel. Titlen er rammende: “LĂ„sningen – en analys av svensk invandringspolitik.” Hvis det hĂžfligste er at gĂ„ til, vĂŠlger Sverige at gĂ„ til.

Den hÀr boken tar upp de centrala frÄgorna kring invandring. HÀr finns vÀsentliga fakta och resonemang i den förmodligen viktigaste framtidsfrÄga som svenska folket kan bestÀmma över. HÀr diskuteras en mÄngfald dÄliga beslut som resulterat i en situation som gradvis förvÀrras. Etablissemanget för en destruktiv politik och saknar förmÄga att Àndra kurs, dÄ de Àr mentalt lÄsta. Detta gör att det blir lika svÄrt att diskutera invandring i Sverige som sex i drottning Victorias England. Det Àr dÀrför ett samhÀllsansvar för medborgarna att sÀtta sig in i invandringsfrÄgan och fundera igenom vad som Àr en förnuftig politik.

Boken LĂ„sningen belyser detta och ger underlag till lĂ€saren för egna reflektioner och andra slutsatser Ă€n den obligatoriska entusiasm för omfattande invandring som reguljĂ€ra media propagerar för. LĂ„sningen Ă€r ett bidrag till Ă„siktspluralism i invandringsfrĂ„gan. Jan Tullberg LĂ„sningen – en analys av svensk invandringspolitik

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
7 years ago

Ja, samtliga kommentatorer beskriver samhĂ€llet precis som svenskarna försökt göra. I alla fall de som insett vad som Ă€r att vĂ€nta. Men hellre för att göra nĂ„got Ă„t situationen skjuter man budbĂ€rarna. Alla i hela vĂ€stvĂ€rlden som analyserat samhĂ€llsutvecklingen har insett konsekvenserna. Som jag sagt förut Ă€r Sverige “först ut pĂ„ banan” och konsekvenserna blir tydligast, skarpast och först uppmĂ€rksammade i all sin kraft. Det som hĂ€nder i Sverige hĂ€r och nu kommer att hĂ€nda i övriga lĂ€nder i vĂ€stvĂ€rlden om man inte pĂ„ allvar tittar pĂ„ Sverige nu och gör nĂ„got för att stoppa utvecklingen. Sveriges situation mĂ„ste rejĂ€lt… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Angela

” Det som hĂ€nder i Sverige hĂ€r och nu kommer att hĂ€nda i övriga lĂ€nder i vĂ€stvĂ€rlden om man inte pĂ„ allvar tittar pĂ„ Sverige nu och gör nĂ„got för att stoppa utvecklingen.” Ja, globaliseringen er godt i gang i alle lande og vil selvfĂžlgelig ogsĂ„ ramme de bedrestillede, fĂžr de aner det. Men med hensyn til indvandrer-problematikken, tror jeg nu ikke de fleste andre lande kommer sĂ„ langt ud som Sverige er kommet allerede nu. Selv om der ogsĂ„ rĂ„der en klam konsensus over meget af den danske debat, er det for intet at regne i forhold til den… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  steen

Nu kan man jo ligesom heller ikke stemme pĂ„ et parti, der ingen politik har. Endnu engang har en eller anden obskur gruppe sat sig for, at prĂžve og finde “den rĂžde trĂ„d” i partiet. Hvor mange gange har vi efterhĂ„nden hĂžrt om det? Thorning er en ikke-figur. Hvem er hun – hvad vil hun? Det er ikke andet end billige floskler og radikale reformer det hele. Man hĂŠlder koldt vand i karret samtidig med at man hiver proppen ud. Det skal gĂ„ galt. Vi skal ha’ en bedre skole! Godt, sĂ„ lukker vi lige en masse uintegrerbare muslimer ind,… Read more »

Machiavelli
Machiavelli
7 years ago
Reply to  steen

Hvem er Helle? Hvad er hun? Her er en god beskrivelse.

“Det, der kendetegner Helle Thorning-Schmidt, er alt det modsatte. At hun hverken kan skrive eller improvisere. At hun har en meget begrĂŠnset almen viden. At hun ikke har nogen stĂžrre visioner. At hun kort sagt ikke er i stand til at gĂ„ blot nogle fĂ„ meter uden en rollator af stikord, briefinger og talepapirer, og til trods for dem alligevel taler som en lydfil. Mangler hjĂŠlpemidlerne, er hun hjĂŠlpelĂžs og nĂŠppe i stand til at udvikle selv de mest enkle rĂŠsonnementer.”
Dansk sociolog-har glemt hans navn.

trackback

[…] Taget herfra […]

Peter Andersen
7 years ago

Indvandringen berĂžrer ikke socialklasse 1 og 2 pĂ„ anden mĂ„de end som billig arbejdskraft. Derfor er den enten fordelagtig eller, i vĂŠrste fald, irrelevant for dem. Journalisterne vil jo gerne tilhĂžre denne gruppe og da det jo er dem som tegner medierne, tegner de jo ogsĂ„ deres eget selvbillede. Socialklasse 4 og 5 er for lĂŠngst stĂ„et af – mens socialklasse 3, sĂ„ smĂ„t, begynder at mĂŠrke konsekvenserne. Og det vil sige, at de stĂžrste grupper nu langsom begynder at fĂžle sig hĂŠgtet af. Det er ikke spor overraskende, men “medie-rĂžvslikkerne” har alligevel en interesse i, at fremstille det som… Read more »

Anders
Anders
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Godt skrevet! Dertil vil jeg ogsĂ„ bare sige, at efter at have set filmen om Farage, at England i sammenligning med Danmark virker til at vĂŠre et *langt* mere polariseret samfund pga. den massive indvandring og Ă„rtiers sociale eksperimenter. Men ikke kun derfor. For en anden ting man lĂŠgger mĂŠrke til, er at det er et meget mere klassefikseret samfund, med en langt mere institutionaliseret og lukket politisk klasse, overklasse og “intelligentsia”, der holder samfundet i et solidt jerngreb. PĂ„ mange mĂ„der en lidt skrĂŠmmende dokumentar, der viser et samfund i opbrud – at det ikke kan blive ved at… Read more »

Peter Andersen
7 years ago
Reply to  Peter Andersen

Lidt mere Farage pĂ„ slap line…

“https://www.youtube.com/watch?v=MYn0lTeFNV4&feature=em-subs_digest-vrecs”

Britta
Britta
7 years ago

Ja filmen er fair nok, nÄr det gÊlder EU, men mht. indvandringen, sÄ var der den samme hadefulde tale. Alle de medvirkende lagde afstand til en politik, der vil begrÊnse indvandringen. Vi skulle hÞre de samme floskler, om hvor godt indvandringen er for England. Og ikke ord om alle dem fra den 3. verden, og deres overforbrug af velfÊrdsgoderne, der er en mÞllesten om halsen pÄ landets social- og sundhedsvÊsen.