21
jun
Seneste opdatering: 21/6-14 kl. 1548
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

2-March 29 2014 190

(Foto © Snaphanen, klik f.helstĂžrrelse). Morten Storm plantede angiveligt den elektroniske sender, der skaffede Anwar al-Awlaki en drone i hovedet den 30 september 2011. Den 29 marts i Ă„r mĂždte jeg ham i Trykkefrihedsselskabets regi i KĂžbenhavn. Bagefter sad vi nogle timer ude i forĂ„rssolen og snakkede og drak Ăžl. Han mindede mig om nogle sunde jyske drenge, jeg har sejlet i ØK med for mange Ă„r siden: Livsglad, fuld af lune, sympatisk, begavet –  og eventyrlysten noget udover det almindelige. PET er ikke glade for hans Ă„benmundethed, – alene det, at hans historie viser, PET samarbejder med udlandet om likvidering af terrorrister –  og jeg skal ikke tage stilling til, om det nu er klogt. Nu kommer hans bog Morten Storm The Agent, og Daily Mail bringer et kapitel fra den.

My real name is Morten Storm and I was born in Denmark in 1976, a working-class boy with a drunk for a father and a violent stepfather who beat both me and my mother. I was 13 when I attempted my first armed robbery, holding up a shop with a hand gun. It was the start of a downward spiral into crime, violence and prison. I smuggled, consumed ridiculous amounts of drugs and delighted in street brawls. Hailed at the age of 20 as ‘Denmark’s youngest psychopath’, I joined a biker gang known as the Bandidos, deadly rivals of the Hell’s Angels, whom they fought with guns and knives at every opportunity.

But I began to worry that the constant fixes of violence and drugs would eventually kill me. After one fight in which I hit a man with a baseball bat, I couldn’t get the sound of his knees and arms cracking out of my head. Perhaps I really was turning into a psychopath, and that made me start questioning the purpose of my life. Then one day, I went into a library and, though I had never been religious, I picked up a life of the Prophet Muhammad.I knew about Islam through immigrants I met on the streets, and had always envied the strength of their families and the bonds that united them while facing poverty and discrimination.

Ezra Levant takker Anders Fogh Rasmussen

“Fracking” er en metode til udvindelse af olie og naturgas, der truer traditionelle leverandĂžrer som Rusland, Venezuela og stater i MellemĂžsten. Martin Lidegaard har forbudt metoden i Danmark i al fald indtil 2014.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
6 years ago

Miljonböter i Spanien om du samlar in solenergi
http://nyadagbladet.se/miljo/miljonboter-i-spanien-om-du-samlar-in-solenergi/
17 aug 2013 … En skatt har införts i samband med att Spaniens regering valde att införa ett dekret som betyder att privata husĂ€gare inte ska kunna samla och …

http://www.svt.se/nyheter/varlden/spansk-solenergi-i-fara
27 jan 2014 … I Murciaregionen i sydöstra Spanien, med 300 soldagar om Ă„ret, har tusentals familjer lockats att investera i smĂ„ solkraftsanlĂ€ggningar. Det var …

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx%3Fprogramid%3D3345%26artikel%3D5499315
10 apr 2013 … Solceller har nu blivit sĂ„ billiga att de i flera lĂ€nder i vĂ€rlden Ă€r lönsamma att sĂ€tta upp helt utan subventioner. Det gĂ€ller till exempel Italien, …

Angela
Angela
6 years ago

Jag hoppas innerligt att Danmark fortsĂ€tter förbjuda skiffergasutvinning och att Sverige följer efter och alla andra. Även Frankrike har förbjudit utvinning. Har inte Tyskland förbjudit sĂ„ diskuteras det i alla fall för de pĂ„stĂ„r att det hotar öltillverkningen. Bra av Ryssland om de sĂ€tter sig pĂ„ tvĂ€ren. De har agerat bra i mĂ„nga saker. Skulle skiffergasen utvinnas genom fracking sprĂ€cks berggrunden sönder för att kunna utvinna gasen. Stora mĂ€ngder vatten pumpas ner i djupa borrhĂ„l, blandat med sand och kemikalier under högt tryck. Grundvatten riskerar att förstöras genom den stora kemikalieanvĂ€ndningen och ur skifferlagren riskerar metangas och cancerogent bensen, uran,… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Angela

Calle Piper Ă€r en klok man. I SvD kan man lĂ€sa att det finns andra onda stater Ă€n Ryssland. Även i USA har protesterna varit omfattande och högljudda. SĂ„ Ryssland Ă€r i gott sĂ€llskap.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/sverige-bor-forbjuda-utvinning-av-skiffergas_7521420.svd

Thor
Thor
6 years ago

För övrigt, de upprĂ€knade “onda” stater som pĂ„stĂ„s hotas av frackingutvinning fĂ„r sĂ€llskap av den goda staten Norge och som jag fĂ„r förmoda till Ezra Levants besvikelse hans stamfrĂ€nders Israel.

Thor
Thor
6 years ago
Reply to  steen

Jag behöver inte uppge kÀlla mer Àn Ezra Levant eller redaktionen pÄ Snaphanen. Alla lÀnder som tjÀnar pengar pÄ konventionell gasutvinning eller har konventionella reserver kan förlora pÄ konkurrens frÄn frackinggas.

Peter Andersen
6 years ago
Reply to  Thor

“Alla lĂ€nder som tjĂ€nar pengar pĂ„ konventionell gasutvinning eller har konventionella reserver kan förlora pĂ„ konkurrens frĂ„n frackinggas.”

Ja, det kan de – og sĂ„..?

Det er vel ikke forbudt at konkurrere med hinanden..?

Jeg forstĂ„r da udmĂŠrket, at storproducenterne ryster i bukserne og forsĂžger at stikke en kĂŠp i hjulet pĂ„ en ny udvindingsmetode. Hvad jeg ikke forstĂ„r er hvorfor pressen ikke reporterer om det. Men det er der jo desvĂŠrre intet nyt i…

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Thor

Javisst, sĂ„ Ă€r det ju. Och ingen bryr sig om mĂ€nniskorna och hur det drabbar dem. Företag har inget samhĂ€llsansvar. Det var dĂ€rför vi hade staten och politiken. Som en motkraft. Företagens enda uppgift Ă€r att överleva och leva – tjĂ€na pengar och inte gĂ„ i konkurs. För att tjĂ€na maximalt med pengar vill dĂ€rför företagen ha bort sĂ„dana “otrevligheter” som nationalstater, demokrati (folkstyre) och politik. Det förhindrar kapitalet att flyta fritt över globen utan att behöva ta ansvar för globen och dess mĂ€nniskor och helst slippa skatter och avgifter för det ger mindre klirr i kassan utan i stĂ€llet… Read more »

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Thor

http://www.svt.se/nyheter/varlden/spansk-solenergi-i-fara

La in 3 lÀnkar frÄn nÀtet om just detta men kommentaren kom inte med sÄ nu tar jag det uppdelat.

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Thor

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3345&artikel=5499315 och

Miljonböter i Spanien om du samlar in solenergi
http://nyadagbladet.se/miljo/miljonboter-i-spanien-om-du-samlar-in-sol energi/
17 aug 2013 
 En skatt har införts i samband med att Spaniens regering valde att införa ett dekret som betyder att privata husĂ€gare inte ska kunna samla och 


finns flera , Ny Teknik t ex http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/solenergi/article3064501.ece

Angela
Angela
6 years ago
Reply to  Thor

Tydligen artiklar i Nya Dagbladet som inte fĂ„r lĂ€nkas till. AnvĂ€nd sökord Spanien solceller sĂ„ kan ni lĂ€sa sjĂ€lva utan min lĂ€nkning. Den Ă€r den mest roliga i synnerhet eftersom den rĂ„kade slinka igenom i SR men sedan blev det tyst dĂ€r med. Hujedamig. SĂ„dant fĂ„r man inte sĂ€ga. Hahaha…

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3345&artikel=54993 15 och

finns flera , Ny Teknik t ex http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/solenergi/article3064501.

Anonymous
Anonymous
6 years ago
Reply to  Thor

Detta Àr ett svar till Peter Andersen (jag vet inte varför, men hans inlÀgg har inte har nÄgon reply-knapp.)

Det Àr klart jag inte föresprÄkar nÄgon konkurrensbegrÀnsning. Jag skrev som jag gjorde eftersom steen tyckte Danmark skulle varit med som förlorarland. Men jag klarar inte av att rÀkna upp alla aktuella lÀnder, dÀrav min formulering. Varför ska pressen skriva om detta, det Àr ju ett sjÀlvklart samband?

Thor
Thor
6 years ago

Om det nu Àr sant att Ryssland supportar anti-fracking rörelsen sÄ bevisar ju inte det att anti-fracking rörelsen har fel. Försök nu att tÀnka outside the box, Ezra Levant. Och varför detta hallÄ om att Putin varit KGB-agent? George Bush Sr var chef för CIA. Men CIA kanske Àr nÄgots slags godhetsapostlar?

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  Thor

Putin arbejdede for stasi i Tyskland, han sidder nu pÄ magten i Rusland. Omgivet af KGB.

SpÞrgsmÄlet du skal stille, er ikke om han er en god person; Men hvem fra KGB der drÊbte John F. Kennedy og Olof Palme. Det er rigtigt, det behÞver ikke vÊre Putin, det kan vÊre han blev belÞnnet for hans leder rolle af infiltrationen af Tyskland.

Thor
Thor
6 years ago
Reply to  intetnavntak

FÄr man tro Masha Gessen sÄ var Putins jobb i DDR att klippa ut artiklar i tidningar frÄn vÀst och samla i en klippbok. VÀrdelös information som bÄde Stasi och KGB samlade pÄ.

Thor
Thor
6 years ago
Reply to  intetnavntak

SÄ KGB mördade JFK och Palme? BetrÀffande JFK sÄ har det ju pÄstÄtts vara bÄde CIA och maffian som ligger bakom. Och ibland pÄstÄs CIA vara skyldigt till PalmedÄdet. Allt bara spekulationer.

intetnavntak
intetnavntak
6 years ago
Reply to  Thor

http://www.jallai.se/2014/06/ib-ett-svenskt-stasi/

Det er her jeg har mine mistanker fra, der beskrives at JFK og Olof Palme skete nogen lunde samtidigt.

SĂ„ vi har et Tysk Stasi, vi har en Dansk afdeling der fik penge fra Soviet og vi har et Svensk Stasi. SĂ„ har vi 2 drab. Der skete nogen lunde samtidigt.

En ting er sikkert, Putin, eks stasi/kgb, mÄ have stÄet ud for at blive diktator. Han kommer fra en tid med mange hÞjtstÄende officerer.

Nu diktator af Rusland og personen der startede EurAsian Union, var ikke en simpel papir klipper.