13
jul
Seneste opdatering: 13/7-14 kl. 1710
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Essen er arabere gĂ„et lĂžs pĂ„ – ikke jĂžder, men glade tyske fodboldfans. I Berlin ville 1000 palestinensere storme en forsamlig af tyske fodboldfans, og blev kun ligge akkurat forhindret af politiet. Der er vold i luften. I Frankfurt lĂ„nte politiet endda deres hĂžjttalervogn til arabere, sĂ„ de kunne svine Israel behĂžrigt til. Vil alle nu overleve, nĂ„r det fĂŠnomenale tyske hold formentlig vinder i aften? Det er sorte tider, og politikerne skal Fandeme vĂŠre glade for, at de ligger pĂ„ stranden, hvor de kan slukke mobilen. Politiet stĂ„r tilbage med aben, om fĂ„ Ă„r hvorfor ikke militĂŠret?

Jalving: Svenskerne kan vĂŠlge virkeligheden fra

Jeg husker ved valget i 2010, at der foregik en livlig og informeret debat om det svenske valg i Danmark. Af og til var den interessantere end den i Sverige, og jeg er sikker pÄ, at Danmark vil vÊre en smerte i rumpen pÄ syvpartiet denne gang ogsÄ.

 Jeg var derovre og sammen med Uriasposten og fulgte det pĂ„ nĂŠrmeste hold. Det effektive politi nĂ„ede at give os to bĂžder pĂ„ et dĂžgn for manglende sele pĂ„ en 600 meters tur og forkert parkering i en ensrettet gade, og vi blev smidt ud af et valglokale af svenskere ikke ville fotograferes, nĂ„r de stemte. Vi interesserede os ikke for hvad, de stemte, kun for valghandlingens formaliteter. Bortset fra hos de joviale, glade skĂ„nske SD’ere, fĂžlte vi os ikke rigtig velkomne, og jeg hĂžrte fra Kronofogden i Ă„revis efter, men de blev arkiveret lodret. Jeg betaler ikke 2000 for at gĂžre Sverige en tjeneste. Jeg ser frem til ugen op til 21 september, nogle vil fĂ„ nogle underholdende, ufrivillige spasmer:

Rigsdagsvalget nÊrmer sig i Sverige. Den 21. september falder dommen over den borgerlige regering, og meget ser ud til, at de borgerlige partier vil tabe valget til Socialdemokraterne og venstreflÞjen. Men der findes en joker i dette spil. Sverigedemokraterne (SD) vandrer fra skandale til skandale i medierne, men det har tilsyneladende ingen negative konsekvenser. Partiet, som mener at reprÊsentere det virkelige, homogene Sverige, vokser dag for dag og kan blive tungen pÄ vÊgtskÄlen.

Men det er, som antydet, blot en formalitet. For politisk set vil ingen af blokkene ĂŠde den hat at skulle samarbejde med et parti, som de selv har dĂŠmoniseret i Ă„revis. Sverige foran et valg

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
6 years ago

En svensk ven berettede fra sin militĂŠrtjeneste den anden dag.

Han blev spurgt af sin officer:

Q Hvad vil de gĂžre som det fĂžrste, hvis krigen bryder ud?
A skyde mine to 08’ere (Stockholmske storbytosser)
Q hvorfor det?
A fordi jeg vil vinde og overleve.

Santor
Santor
6 years ago
Reply to  Hans Und

Og det stÄr desvÊrre lige sÄ dÄrligt til i det Danske forsvar!

SkÄning
SkÄning
6 years ago
Reply to  Santor

Nja, men ni har nog inga 08:or. 🙂

Angela
Angela
6 years ago

Verkligheten nĂ€rmar sig Södermalm…

Nyheter frÄn TT som Äterfinns pÄ SR Ekot.
MisstÀnkt anlagd brand i Linköping
Huset totalförstört.

Polisen: “NĂ„gon som kastat in nĂ„got brĂ€nnbart”.
Publicerat av P4 Östergötland
8
BrÄk med molotovcocktails
Knivar och spadar.

50-60 personer i stort slagsmÄl vid Kungens kurva.
Publicerat av P4 Stockholm
16
100 personer i jÀtteslagsmÄl
HjÀllbo.

En person till sjukhus med knivskador. TvÄ gripna.
Publicerat av P4 Göteborg

Angela
Angela
6 years ago

LÀs gÀrna http://avpixlat.info/2014/07/12/invandringsbombens-briserande-ar-narstaende/

eller pÄ Alfssons blogg direkt.

Valet nĂ€rmar sig och den ena bomben efter den andra briserar. I dagens Godmorgon VĂ€rlden fanns mĂ„nga godbitar som jag aldrig trodde SR skulle rapportera. Panelen med bl a Lotta Gröning, Karl Rudbeck dömde fullkomligt ut Wickström och EU:s agerande. “Avdankade politiker som bara gynnar sig sjĂ€lva och lever i en bubbla”…reportage om skolvalen, sist krönika om “hjĂ€rnskrynklarna dĂ€r kĂ„sören sa precis det som folk sa före 1968.

pk
pk
6 years ago

LĂŠst i dag i Aftonbladet ,ang. Israel -Gaza :”77 procent av offren civila:”

OG i Sverige er 100 procent av offren civila.

Stor sejr for svensk politik.