13
jul
Seneste opdatering: 13/7-14 kl. 1710
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Essen er arabere g√•et l√łs p√• – ikke j√łder, men glade tyske fodboldfans. I Berlin ville 1000 palestinensere storme en forsamlig af tyske fodboldfans, og blev kun ligge akkurat forhindret af politiet. Der er vold i luften. I Frankfurt l√•nte politiet endda deres h√łjttalervogn til arabere, s√• de kunne svine Israel beh√łrigt til. Vil alle nu overleve, n√•r det f√¶nomenale tyske hold formentlig vinder i aften? Det er sorte tider, og politikerne skal Fandeme v√¶re glade for, at de ligger p√• stranden, hvor de kan slukke mobilen. Politiet st√•r tilbage med aben, om f√• √•r hvorfor ikke milit√¶ret?

Jalving: Svenskerne kan vælge virkeligheden fra

Jeg husker ved valget i 2010, at der foregik en livlig og informeret debat om det svenske valg i Danmark. Af og til var den interessantere end den i Sverige, og jeg er sikker på, at Danmark vil være en smerte i rumpen på syvpartiet denne gang også.

¬†Jeg var derovre og sammen med Uriasposten og fulgte det p√• n√¶rmeste hold. Det effektive politi n√•ede at give os to b√łder p√• et d√łgn for manglende sele p√• en 600 meters tur og forkert parkering i en ensrettet gade, og vi blev smidt ud af et valglokale af svenskere ikke ville fotograferes, n√•r de stemte. Vi interesserede os ikke for hvad, de stemte, kun for valghandlingens formaliteter. Bortset fra hos de joviale, glade sk√•nske SD’ere, f√łlte vi os ikke rigtig velkomne, og jeg h√łrte fra Kronofogden i √•revis efter, men de blev arkiveret lodret. Jeg betaler ikke 2000 for at g√łre Sverige en tjeneste. Jeg ser frem til ugen op til 21 september, nogle vil f√• nogle underholdende, ufrivillige spasmer:

Rigsdagsvalget n√¶rmer sig i Sverige. Den 21. september falder dommen over den borgerlige regering, og meget ser ud til, at de borgerlige partier vil tabe valget til Socialdemokraterne og venstrefl√łjen. Men der findes en joker i dette spil. Sverigedemokraterne (SD) vandrer fra skandale til skandale i medierne, men det har tilsyneladende ingen negative konsekvenser. Partiet, som mener at repr√¶sentere det virkelige, homogene Sverige, vokser dag for dag og kan blive tungen p√• v√¶gtsk√•len.

Men det er, som antydet, blot en formalitet. For politisk set vil ingen af blokkene æde den hat at skulle samarbejde med et parti, som de selv har dæmoniseret i årevis. Sverige foran et valg

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Hans Und
Hans Und
6 years ago

En svensk ven berettede fra sin militærtjeneste den anden dag.

Han blev spurgt af sin officer:

Q Hvad vil de g√łre som det f√łrste, hvis krigen bryder ud?
A skyde mine to 08’ere (Stockholmske storbytosser)
Q hvorfor det?
A fordi jeg vil vinde og overleve.

Santor
Santor
6 years ago
Reply to  Hans Und

Og det står desværre lige så dårligt til i det Danske forsvar!

Skåning
Skåning
6 years ago
Reply to  Santor

Nja, men ni har nog inga 08:or. ūüôā

Angela
Angela
6 years ago

Verkligheten n√§rmar sig S√∂dermalm…

Nyheter från TT som återfinns på SR Ekot.
Misstänkt anlagd brand i Linköping
Huset totalförstört.

Polisen: “N√•gon som kastat in n√•got br√§nnbart”.
Publicerat av P4 √Ėsterg√∂tland
8
Bråk med molotovcocktails
Knivar och spadar.

50-60 personer i stort slagsmål vid Kungens kurva.
Publicerat av P4 Stockholm
16
100 personer i jätteslagsmål
Hjällbo.

En person till sjukhus med knivskador. Två gripna.
Publicerat av P4 Göteborg

Angela
Angela
6 years ago

Läs gärna http://avpixlat.info/2014/07/12/invandringsbombens-briserande-ar-narstaende/

eller på Alfssons blogg direkt.

Valet n√§rmar sig och den ena bomben efter den andra briserar. I dagens Godmorgon V√§rlden fanns m√•nga godbitar som jag aldrig trodde SR skulle rapportera. Panelen med bl a Lotta Gr√∂ning, Karl Rudbeck d√∂mde fullkomligt ut Wickstr√∂m och EU:s agerande. “Avdankade politiker som bara gynnar sig sj√§lva och lever i en bubbla”…reportage om skolvalen, sist kr√∂nika om “hj√§rnskrynklarna d√§r k√•s√∂ren sa precis det som folk sa f√∂re 1968.

pk
pk
6 years ago

L√¶st i dag i Aftonbladet ,ang. Israel -Gaza :”77 procent av offren civila:”

OG i Sverige er 100 procent av offren civila.

Stor sejr for svensk politik.