1
apr
Seneste opdatering: 1/4-15 kl. 2013
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I Danmark er anmeldte voldtægter faldet fra 542 i 2007 til 378 i 2014. Der er altså – hold nu fast! – 19.7 gange flere anmeldte voldtægter i Sverige end i Danmark.( 10,2 gange flere voldtægter pr indbygger i Sverige, korrigeret for befolkningsstørrelser.) Der er en lidt anden definition efter lovændringen i 2005, men den redegør langtfra fra den enorme forskel. Ikke engang at Sveriges indvandrerbefolkning er fire gange større end Danmarks, forklarer det.

Hvordan BRÅ kan komme frem til kun 87 drab/mord, når enhver der følger svenske medier ser ca. et mord om dagen, visse dage helt op til tre og fire, prøvede jeg at blive klog på i posten Det er svært at dø i Sverige. Jeg ved stadig ikke, hvor mange mord der faktisk forekommer i Sverige.

Under 2014 anmäldes 260 000 brott mot person (3–7 kap. brottsbalken), vilket är 4 procent fler än 2013 (+10 500 anmälda brott).
Anmälda misshandelsbrott ökade med 4 procent (+2 950 anmälda brott). De största ökningarna kan noteras för misshandel mot kvinna 18 år eller äldre och misshandel mot barn 7-14 år. De ökade med 1 400 (+5 procent) respektive 1 090 (+12 procent) fler brott 2014 jämfört med föregående år.
Anmälda ofredanden ökade med 5 procent till 57 500 anmälda brott. Den största ökningen noteras för ofredande mot kvinna 18 år eller äldre där 1 790 fler brott, eller 6 procent, anmäldes jämfört med föregående år.
Även olaga hot ökade med 5 procent till 51 000 brott. De största ökningarna för anmälningar om olaga hot är mot man och kvinna i åldern 18 år eller äldre: 1 170 respektive 920 brott (6 resp. 5 procent).
De anmälda våldtäkterna ökade med 11 procent till 6 700 brott.

Slutlig brottsstatistik 2014 – Brå. Man kan se hele BRÅ’s statistik her. 1,44 millioner anmeldte lovovertrædelser.

“Løsningen er at standse ikke-vestlige indvandring”

Morten Uhrskov fra Dansk Samling i et interview sammen med Kashif Ahmad fra Nationalpartiet, et parti der blev dannet for et halvt år siden og som man ikke har hørt meget til siden da. Det er ikke, som David Trads tror, nemt at slå Uhrskov på fakta, og Kashif Ahmad ender da også nede i grøften med argumenterne “menneskesyn” og “næstekærlighed”

AHMAD: Ja. Men vi er uenige om vejen til slutresultatet. Jeg vil godt spørge dig, Morten, hvad er løsningen for dem, der er her? Jeg er født og opvokset her, og kommer altid til at bo her – hvad er løsningen for de tosprogede, der bor her?

UHRSKOV JENSEN: Løsningen er at standse den ikke-vestlige indvandring, hvad end den kommer fra familiesammenføring, anerkendt asyl, eller andet. Så kan det være at Novo Nordisk kommer om 5 år og siger ”Vi mangler 10 dygtige biokemikere”, og så er vi til at tale med. Vi ønsker ikke et fundamentalistisk nul, men en tilbagerulning af den politik, der er ført siden 1983. Det i sig selv vil gøre det lettere at løse integrationsudfordringerne. Da USA i 1924 strammede kraftigt op, undgik man i højere grad segregerede områder. Alle de øst- og sydeuropæere, der kom, blev integreret, og det var fordi man standsede tilstrømningen.

[..]

AHMAD: Vi kan sammenligne os med Sverige. De har ikke en lang historie med indvandrere, men de har en del, og deres økonomi er i vækst. Er der nogen faktorer der beviser, at et land går økonomisk ned, hvis de har mange indvandrere?

UHRSKOV JENSEN: Den svensk-kurdiske økonom Tino Sanandaji har regnet ud, at når man regner Sveriges BNP pr. indbygger i de seneste 8 år, er det bare steget med 0,3 pct. pr. år, og bare 0,0 pct. de sidste 4 år. Så det er afgørende, at se på BNP pr. indbygger.

[..]

RÆSON: Er der brug for et opgør med den måde vi taler om dansk national identitet?

UHRSKOV JENSEN: Det mener jeg ikke. Sverige, som har en meget mere lukket debat, har meget større problemer, fordi de har taget så mange ind. Så længe man lader være med at dæmonisere eller stigmatisere – altså bevæge sig over imod noget, der er strafbart, som ved at bruge sygdoms- eller dyrebilleder – mener jeg faktisk godt, at tonen må være karsk.

RÆSON: Morten Uhrskov Jensen, er der en stigmatisering af indvandrere i Danmark?

UHRSKOV JENSEN: Nej. Det er nogle få, der ikke kan finde ud af at tale ordentligt. Generelt nej, men der er isolerede fænomener.

SKAL DEN IKKE-VESTLIGE INDVANDRING STANDSES? DUEL MELLEM NATIONALPARTIET OG DANSK SAMLING

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] hun siger disse ting i et land, hvor anslået 65.000 svenske kvinder bliver voldtaget for en stor del af Mellemøstlige indvandrere, er naturligvis […]

Peter Zichau
Peter Zichau
6 years ago

Svenskerne har endnu ikke lært at underkaste sig helt. De anmelder jo som gale..!

KSD
KSD
6 years ago

OT:
Liberal Alliance enige med Røde Kors om integration af flygtninge

https://ksdha.wordpress.com/2015/04/01/liberal-alliance-enige-med-rode-kors-om-integration-af-flygtninge/