14
nov
Seneste opdatering: 16/11-15 kl. 0011
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tysk, man kan sætte oversættelse til i “indstillinger”. Interview Major Moser: Es endet im Bürgerkrieg! Lars Bern: Europa är i KRIG! Claes Kastholm: »Den terrorisme, vi står over for i dag, er en verdenskrig.« Søren Hviid Pedersen: Islam er ikke forenelig med Europa. Day Poulsen: Der er med angrebet i Paris erklæret religionskrig i Europa.

Poland to stop accepting refugees after Paris attacks

Poland will no longer accept relocated refugees based on an EU distribution program, Poland’s incoming conservative, Euroskeptic government announced on Saturday. Due to Friday’s deadly terrorist attacks in Paris, Poland’s new government is now demanding security guarantees before taking in further refugees.

“The attacks mean the necessity of an even deeper revision of the European policy towards the migrant crisis,” said Konrad Szymanski, Poland’s rising European affairs minister, during a briefing on Saturday. “We’ll accept (refugees only) if we have security guarantees. This is a key condition, and today a question mark has been put next to it all around Europe,” added the incoming minister, without specifying what he meant by security guarantees. Deutsche Welle.

Uforenlige synspunkter: Frankrig er en krudttønde

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Hollande til danske kommentatorer tales der om krig, som man kan se nedenfor, men det er en noget ensidig affære, hvor europæerne ikke slår voldeligt igen. Det er en krig […]

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Johan Blake

Det er riktig det han oppsummerer.

Derfor er situasjonen for hele kloden verre enn noen gang.

Marit
5 years ago
Reply to  Johan Blake

Jeg tror Pål Steigan har rett i at “IS er skapt av USA, Tyrkia og oljediktaturene.”

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  Marit

Ja, det er ting som tyder på det. Det er mulig at IS ble skapt av CIA for å bli et våpen i kampen mot Assad-regimet. Men der forregnet de seg stygt. Det er også mye tydligere nå at angrepene på Libya og Khadaffi hadde underliggende motiver. Er flyktningestrømmen bare en uforutsett bieffekt av det hele, eller var det en planlagt utvikling for å gjøre Europa “multikulturell”? Skal Europa og Midt-Østen smelte sammen? Regionalisme, som det kalles. Det å samle landene i store regioner for å gjøre det lettere å innføre en global orden senere. Er det det som er… Read more »

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  achantus

Dette understrekes og belyses som du gjør det i theguardian.com over. Nettavisen deres har flere grundige artikler om samme emne, inkludert Paristerroren.

http://www.theguardian.com/commentisfree/2015/jun/03/us-isis-syria-iraq

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  jasminum

Tak for tipset, kjære Jasminum.

Niels Henriksen
Niels Henriksen
5 years ago

Video:
Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten – med svensk text
– See more at:
http://www.exponerat.net/marine-le-pens-tal-till-nationen-efter-attentaten/#sthash.LGWamvmW.dpufVideo: Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten – med svensk text

Video:
Marine Le Pens tal till nationen efter attentaten – med svensk text
– See more at:
http://www.exponerat.net/marine-le-pens-tal-till-nationen-efter-attentaten/#sthash.LGWamvmW.dpuf
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2015/11/marine-le-pens-tal-till-nationen-efter.html

https://www.youtube.com/watch?v=jtmm6CSZX2o

spirild
spirild
5 years ago

Erna Solberg nesten på gråten…snufs, Paris er jo byen Sindre og jeg giftet oss i…

Kan ikke sette påtrykk hva jeg tenker.

Marit
5 years ago
Reply to  spirild

Kanskje angrer hun på giftemålet i Paris ?

jasminum
jasminum
5 years ago
Reply to  spirild

Men hun er jo snill. Snillhet kan ikke undervurderes. Den kan kamuflere mangt og mye.

Jeg er mildt sagt sjokkert av hva våre politikere framstår som, og like sjokkerende er det hvordan de valser over sin befolkning. Passende begreper med forklaring til er det ikke vanskelig å forære dem.

Lazze
Lazze
5 years ago

Naturligvis ender dette galimatias i en borgerkrig. Ingen ønsker det, men det bliver udfaldet.

Vores politikere kunne ikke styre det.

Vi stemte dem ind, de svageste politikere nogensinde siden 1. og 2. verdenskrig!

Så nu er vi her, i et helvedes hus af et kaos!

Men europæiske mænd har historisk set altid kunnet rydde op, og det tror jeg også vil ske denne gang.

LarsS

invernes
invernes
5 years ago

Frankrikes president og regjeringen der er medansvarlige i dette ! de har sluppet inn mengder av islamitter i landet, nå høster de galskapen.

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  invernes

Det er EN ting, men Frankrike har ikke hatt en rettstat på mange år fordi den har ikke kontroll på flere av områdene i landet. Den kan rett og slett ikke håndheve landets lover OG gjør det heller ikke fordi det er for farlig! Smak på ordet; FOR farlig. Så man velger å se bort. Prate det vekk, ignore det, tolerere det og de franskmenn som befinner seg innenfor, de har det ikke godt. Frankrikes grenser er den grensen som er det svakeste ledd i Schengen, i Frankrike har ikke myndighetene brydd seg om grensene på mange, mange år. Unntatt… Read more »

Pluto
Pluto
5 years ago
Reply to  spirild

Jeg, Vi, Folket, roper i sorg, vrede, avmakt og fortvilelse fra vårt indre eksil: Vel talt, Spirild, du kampens Gudinne for sannhet og rett! 🙂 Vi; den sunne folkereaksjon, er alle «høyreekstremister» nu; som nettopp er et PK-kodeord for Alt Folket! De virkelige ekstremistene er selvfølgelig global-partienes foretredere og deres perverterte EU-administrerte «politikk», hvor amoralske- og asosiale holdninger kombinert med doble standarder, hyklersk beteende, løgnaktighet, bevisst manipulasjon og anti-demokratisk maktbrynde er en fare for ethvert anstendig menneskes liv her på vårt europeiske kontinent! Dét er Europas tragedie i dag, og bare Folket selv kan frigjøre seg fra lenkene som multikulturalistene… Read more »

spirild
spirild
5 years ago
Reply to  Pluto

Hei Pluto:) Frankrike har ingen “moderat islam, den har noen få modige muslimske intellektuelle, men de som er moderate blir forfulgt og trakassert. De aller, aller fleste moskeene i landet predikerer en islam fylt av hat mot oss kristne, mot jøder, mot Vesten. Og ingen politiker rører disse menneskene eller deres “hus”. Moskeer blir det ikke nok av, nå nærmer antallet seg 3000, tror jeg. Frankrikes politikere er ene og alene skyldige i denne pax islamica som muslimene nyter godt av. Jeg vil sitere et avsnitt fra et langt intervju med geopolitologen Alexandre Del Valle, x-spaltist for France-Soir, nå underviser… Read more »

achantus
achantus
5 years ago
Reply to  spirild

“…den har ødelagt borgerne mentalt, franskmenn er utslitte. Orker ikke mer.” Ja, kanskje det er det som er tanken. At vi skal bli så slitne og leie av en kamp mange føler ikke kan vinnes at vi overgir oss til hvilket som helst skrekkregime som måtte komme. Før eller senere vil vi bli fristet til å bytte vår frihet mot trygghet. Det har skjedd før. En eller annen “redningsmann” kommer for å gjenopprette ro og orden etter en periode med kaos og anarki. Uansett vil kontinuiteten i vår sivilisasjon da ha opphørt, ingenting vil noengang bli det samme, og svært… Read more »

FelixKrull
FelixKrull
5 years ago

En Thunderf00t-video!

Yay!

Lawrence
Lawrence
5 years ago

Moser som EU præsident!