29
nov
Seneste opdatering: 29/11-15 kl. 2047
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sönderfallet

En akademiker og selvstĂŠndig erhversdrivende skriver til Sandelin og Arnstberg:

[…] Mitt förtroende för svenska politiker Ă€r helt förbrukat. Ni har lurat mig och ni har förskingrat det mesta av det land som mina förĂ€ldrar byggde upp. Jag kommer inte att rösta pĂ„ en enda företrĂ€dare för nĂ„got sjuklöverparti förrĂ€n alla nu aktiva politiker har lĂ€mnat sina uppdrag, och en ny generation har bevisat i bĂ„de ord och handling att de ser till svenska medborgares intressen framför resten av vĂ€rlden. Var och en som vill hjĂ€lpa nĂ„gon i Sverige eller nĂ„gon annanstans Ă€r givetvis fri att göra det med sina egna personliga tillgĂ„ngar, men inte med andras. Det Ă€r stöld.

Som jag har beskrivit har svenska folket inte i praktiken fĂ„tt ta stĂ€llning till den utveckling som Sveriges makt- och mediaelit drivit igenom. Hade alla relevanta fakta lagts pĂ„ bordet hade folket sĂ€kert genom den demokratiska processen avvĂ€rjt den nu omedelbart förestĂ„ende samhĂ€llskollapsen redan för 10 – 20 Ă„r sedan, och vi hade sluppit ursinnet och politikerföraktet, konflikterna och de personliga lidandena, och kanske vĂ€rst av allt, medborgarnas förlorade tilltro till samhĂ€llskontraktet. Jag vill inte betala mer till ett samhĂ€lle som ger mig och min familj mindre och mindre tillbaka, men som delar ut mer och mer till fler och fler mĂ€nniskor frĂ„n andra delar av vĂ€rlden.

Det övergÄr mitt förstÄnd hur svenska politiker kunnat glömma sitt ansvar gentemot sina egna medborgare och vÀljare, och dessutom inte fattar att de driver bort dem som utgör grunden för det relativa vÀlstÄnd som de nu tycker att hela vÀrlden ska fÄ tillgÄng till. Tydligen förstÄr de sig inte heller pÄ multiplikation och division, för i sÄ fall hade de för lÀnge sedan insett att vÄrt vÀlstÄnd rÀcker snart ingenstans, om man anvÀnder det oklokt eller delar ut det till alltför mÄnga.

PÄ vÀgen har de importerat vÀrderingar och en vÄldsbejakande ideologi som jag inte önskar mina vÀrsta fiender, och som jag definitivt inte tÀnker utsÀtta mina barn och barnbarn för. Med dagens invandringssituation kommer en majoritet av Sveriges röstberÀttigade befolkning att vara muslimer inom nÄgra decennier, och jag tÀnker definitivt inte leva under sharia.

Om det inte blir en vÀldigt snabb uppryckning nÀr det gÀller att Äterta och med kraft upprÀtthÄlla vÀsterlÀndska vÀrderingar i Sverige, och pÄ livstid utvisa alla som inte delar dessa, sÄ tvingas jag och min familj med sorg i hjÀrtat att emigrera till ett land som till skillnad frÄn Sverige kan erbjuda ett anstÀndigt samhÀllskontrakt och hopp om en trygg framtid. Anders, akademiker och företagsledare. Förmedlat av Karl-Olov Arnstberg

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Till sist nĂ„gra rader frĂ„n Snaphanen: 
 PĂ„ vĂ€gen har de importerat vĂ€rderingar och en vĂ„ldsbejakande ideologi som jag inte önskar mina vĂ€rsta fiender, och som jag definitivt inte tĂ€nker utsĂ€tta mina barn och barnbarn för. Med dagens invandringssituation kommer en majoritet av Sveriges röstberĂ€ttigade befolkning att vara muslimer inom nĂ„gra decennier, och jag tĂ€nker definitivt inte leva under sharia. http://snaphanen.dk/2015/11/29/sonderfallet/ […]

eurozone
eurozone
5 years ago

Artikeln Àr 100% fulltrÀff!

Observant55
Observant55
5 years ago

Akademikern Anders tycks ha missat att det Àr val vart fjÀrde Är och att alternativ information om invandringspolitiken har funnits tillgÀnglig pÄ internet i nÀstan tjugo Är.

Kanske Àr det helt enkelt sÄ att en övervÀldigande majoritet av svenskarna inte delar Anders bild av Sverige som ett land i förfall och att de inte blir upprörda över att mÀnniskor frÄn andra vÀrldsdelar flyttar in i vÄrt land.

Observant55
Observant55
5 years ago
Reply to  Observant55

Och sÄ bytte vi ut Gainsborough mot Falconet.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

SÄ videoen til de 42 min. sÄ kÞrte han ud og blev selv politisk korrekt ved at hÊvde, at det kun var et fÄtal af muslimerne, der var ekstreme osv.. Alle undersÞgelser viser, at rigtig mange af dem er meget islamiske i deres synspunkter. Den sidste undersÞgelse omhandlede Danmark, hvor hen ved 40% mente, at shria helt eller delvis skulle erstatte grundloven.

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
5 years ago

Den del jeg sÄ indtil da, var rigtig god og sevÊrdig.

invandrare1957
invandrare1957
5 years ago

Tack bra skrivet. Jag börjar kĂ€nna mer o mer att jag har gjort mitt pĂ„ denna jord. En hjĂ€rtinfarkt med dödlig utgĂ„ng skulle inte göra mig nĂ„got. Allt detta tack vare svenska politiker o media. Blev riktigt besviken igĂ„r nĂ€r jag lyssnade pĂ„ SD landsdagar nĂ€r dom diskuterade rĂ€nteavdrag. Inte ens dom verkar se sambandet med att man pumpar in mĂ€nniskor i Sverige att det Ă€r tillgĂ„ng o efterfrĂ„gan som bestĂ€mmer bostadspriser och styr bubblan. Svensken Ă€r en konstig mĂ€nniska för nĂ€r svensken börjar fĂ„ makt sĂ„ blir svensken stöddig o galen. Det ser man pĂ„ SD ocksĂ„ nu dockan… Read more »

ramonafransson
ramonafransson
5 years ago

Ja, Anders lÀr inte vara den ende med familj och hög utbildning som kommer att lÀmna Sverige inom en femÄrs period, om inte landet Sverige ÄtergÄr till att kÀnnas igen, men det ser inte sÄ ut. AlltsÄ det gÄr inte Ät rÀtt hÄll. Och vad ska dÄ hÀnda nÀr Sverige blir ett drainbrain-land? Ett nytt u-land?

Marie Vov
5 years ago

KÊre Anders, hvorfor stemte du ikke pÄ Sveriges Demokraterne? Du er jo hÞjtuddannet og burde have se sÄdan noget komme for lang tid siden. I Danmark har vi med undren set hvor det bar hen med Sverige siden I gjorde Oluf Palme til jeres statsminister. I tror eller troede, at Sverige var en stormagt pÄ stÞrrelse med USA og opfÞrte jer sÄdan pÄ den politiske verdensscene. Velkommen til virkeligheden og Islam.

Lillemor
Lillemor
5 years ago
Reply to  Marie Vov

Man bÞr vÊre forsiktige med Ä stole pÄ politikere og hva de sier. Her i Norge trodde folk pÄ FRP, og det viser seg altsÄ at de ogsÄ har byttet inn ryggraden sin mot makt. En politiker er en politiker, visst.

sussebassa
sussebassa
5 years ago
Reply to  Lillemor

Jag tror fortfarande pÄ Frp, och mener ogsÄ at om de ikke hadde satt i regjering hadde det vÊrt enda villere flyktningepress pÄ oss.
Man mÄ forhandla nÊr man inte sitter ennsamma och bestemmer, sÄ er det.

FlaviusBelisarios
FlaviusBelisarios
5 years ago

Det utstrÀckta lÄngfingret och en ryggtavla kommer bli de nÀrmaste Ärens ikoniska bild. Varför stanna kvar i Sverige efter sveket och förnedringen?

MollyM
MollyM
5 years ago

Fremragende skrevet!

Anna Svensson
5 years ago

Jag – och vĂ€ldigt mĂ„nga med mig – skulle ha uttryckt mig pĂ„ samma sĂ€tt som denne Anders.