3
feb
Seneste opdatering: 4/2-16 kl. 0459
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I husker nok Anna Svenssons video, jeg bloggede forleden: Anna Svensson är en svensk tjej som har fått nog! Den har nu haft over 300. 000 visninger.

Tysk transformationsproces

“Alle tyske skolebørn skal lære arabisk”. Mellemøsten er fremtiden og fantasien slår ikke rigtig til for europæisk villighed til underkastelse. Hvad med tyrkere og kurdere, der ikke taler arabisk?

Arabisk bør være obligatorisk for børn på alle skoler i Tyskland – det kræver formanden for det private Kühne Logistics University i Hamborg, Thomas Strothotte: “Vi ville således anerkende, at vi er et indvandrerland.”

Ikke kun flygtningebørn, der kommer fra Mellemøsten til Tyskland skal lære et nyt sprog i skolen, men også tyske børn. Det opfordre formanden for den private Kühne Logistics University i Hamborg, Thomas Strothotte til. “I dette land skal det være sådan, at alle tyske børn lærer arabisk,” skriver datalogiprofessoren i en kommentar i ugeavisen “Die Zeit”.

Tysk og arabisk bør derfor være obligatorisk for alle studerende gennem hele gymnasiet. Ved siden af tysk som kernekompetence “, vil det give adgang til den arabiske verden. Vi vil dermed anerkende, at vi er et land med indvandring og et flersproget samfund”.

Strothotte, som er en canadisk statsborger og har boet i Tyskland siden 1985, går et skridt videre: “Hvis tysk og arabisk var ligeberettigede undervisningssprog, ville børn i Tyskland allerede være forberedt på den dybe omstillingsprocessen i Mellemøsten.”

Ved at lære det arabiske sprog “anbefaler vi os selv og vores børn som en økonomisk, kulturel og politisk partner, der kan deltage denne transformationsproces”, siger han i kommentaren. Einwanderung: Uni-Präsident fordert Arabisch als Pflichtfach für alle Schüler (Snaphanens oversættelse)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15
Deltag i debatten...

avatar
9 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
Lucifer451latmaskPeter Buchpica_picaIq Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Lucifer451
Guest
Lucifer451

“Arabisk bør være obligatorisk for børn på alle skoler i Tyskland – det kræver formanden for det private Kühne Logistics University i Hamborg, Thomas Strothotte”

Jeg bare undres – har vi alltid hatt så mange galninger i verden, eller er antall spik spenna gærne folk gått veldig opp i det siste?

pica_pica
Guest
pica_pica

Om tyska barn inte skulle vara intresserade av att resa till arabländerna för att lära deras kultur varför måste de då lära sig arabiska? Vari består det intressanta kulturutbytet?

Iq
Guest
Iq

” ALKOHOL” stammer fra arabisk.

Søren Ferling
Guest
Søren Ferling

Dette er jo ikke nyt, men noget tilbagevendende – især hos københavnske kommunalpolitikere, der ofte har foreslået undervisning i og endda på arabisk.

Det er vel bare ‘follow the money’ som vanligt – Den Europæisk Arabiske Dialog med efterfølgere lagde rammerne for den slags og følges op af EU, formentlig med penge.

Og politikere har en sans for at være, hvor det sner.

Såvidt jeg kan se, afprøver indvandringslobbyen her og andre steder, hvor langt de kan udnytte den grasserende massepsykose.

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Om alla lärde sig arabiska skulle vi snabbare kunna manövrera ut de araber som är farliga. I Israel har de mängder med israeler som pratar flytande arabiska. Hur tror ni annars att de vet vad araberna pysslar med? Det är enbart tack vare att så många israeler talar flytande arabiska utan brytning som de har kunnat vinna sina krig. Det gäller att ha sina vänner nära sig men sina fiender ännu närmare … Oscar Wilde …

Peter Buch
Guest
Peter Buch

Men derfor er der, som for meget andet, ingen grund til det er offentlig finansiering der er bag.

Savannahwoman
Guest
Savannahwoman

Herre Gud!

Harold_the_Barrel
Guest
Harold_the_Barrel

Innan det blir verklighet har vi krig i Europa.

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

I guder! – lige når man tror, at nu kan det bare ikke blive mere tåbeligt med “elitens” leflen for multi-kultur og islam, og så kommer der ghm. sådan en dybt uvidende festoriginal med sit hjemmestrikkede, virkelighedsfjerne vås?!?! Man har jo næsten ikke ord for, hvor tåbeligt det er 😉 Er tyskerne nogensinde blevet spurgt, om de ønskede dette vanvidsprojekt, eller om de og deres børn mv. havde lyst til at være forsøgskaniner med liv og lemmer som indsats? Taler TS selv arabisk? Bor TS selv op ad den muslimske “kulturberigelse? Og hvis ikke, hvad er så grunden til det?… Read more »

Anna Svensson
Guest

Ja, det är första april året om.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Det måste vara världens fulaste språk och lika primitivt som dess talare.

Lenn
Guest
Lenn

“Hvis tysk og arabisk var ligeberettigede undervisningssprog, ville børn i Tyskland allerede være forberedt på den dybe omstillingsprocessen i Mellemøsten.” – man tager sig til hovedet! Det, han mener, er, at hvis tyske børn lærer arabisk, så bliver de på den måde lettere forberedt til den kommende islamisering af Tyskland!
Vil Merkel mon ikke også sørge for, at alle kvinder kan få statstilskud til at købe hijab eller niqab?