24
feb
Seneste opdatering: 24/2-16 kl. 2054
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En af mine venner kom chockeret fra Gøteborg forleden over alle de zigøjnertiggere han havde set. Svenske politikere har været fem år om ikke at løse probemet. I Danmark kom politiet i tanker om at håndhæve en 300 år gammel lov, der forbyder tiggeri, og så var det problem løst. Når svenske politikere ikke kan løse så små problemer, tør man ikke tænke på de selvskabte store, de står op til halsen i.

Denne film er lavet af den bulgarske Teleman/NOVA reporter Miroluba Benatova, og den kommer meget, meget tæt på tiggerne. Ingen svensk journalist kunne have gjort det. I afsnit II er vi hjemme hos de “ludfattige” tiggere i Bulgarien. Der er selvfølgelig skrupelløse bagmænd i store paladser og med store Mercedes’er i diplomatklassen på svenske nummerplader, der kører en organiseret slavehandel med fattigere landsmænd. Naive svenske politikere gør denne menneskehandel mulig, og menige svenskere fylder bagmændenes lommer med af lige så naiv godgørenhed. (Prof. Arnstberg skrev om denne menneskehandel forleden: Priset är för högt.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7
Deltag i debatten...

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Zigøjnerslavehandel: Når godhed bliver til ondskab « Snaphanen.dkAnna SvenssonhallerharrytorsteinBritta Due Andersen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
trackback

[…] januar bloggede jeg den bulgarske Dokumentar: Zigøjnertiggere i Sverige. Da blev jeg stadig kaldt “racist” for at dokumentere virkeligheden, ligesom mange […]

Anna Svensson
Guest

Idag hörde jag att tiggarna i vår by inte längre tar emot enkronor. Om det gäller för alla eller bara för en vet jag förstås inte.

hallerharry
Guest
hallerharry

För en fördjupad förståelse av zigenarproblematiken rekommenderas nyutkomna boken “Romer i Sverige” av sveriges främste expert på området, Karl-Olov Arnstberg.

https://morklaggning.wordpress.com/kop-boken-3/

torstein
Guest
torstein

En gang på T-banen i 2004 fra Oslo sentrum en sen natt mot Oslo vest, kom der inn et sigøynerfølge med en vakker ung tenårig pike/jente som spurte hva han ville betale for sex med henne; da han svarte nei, ble de rett voldelige, og han løp av fra banen ved neste station. så fort han rakk….

Hestehandleren
Guest
Hestehandleren

Hvor er virkeligheden dog uretfærdig! Endnu engang har SverigesDemokraterne ret… Meeen, mon ikke de Svenske PK’ere, opfinder en “ny humanistisk virkelighed”, som passer med deres overbevisning…

Lenn
Guest
Lenn

At lyve og stjæle – med et stort grin på – det ligger i deres dna. Ufatteligt, at man ikke sætter dem i tvangsarbejde, når man alligevel tillader, at de opholder sig i titusindvis i Sverige. Men de er jo også overalt i Kbh., og jeg har for nylig oplevet en af dem sige ‘puttana’ til mig, da jeg ikke gav ham penge. Så er det godt, at man kan lire et hurtigt svar af på italiensk, for det forstår de udmærket: “vaffanculo!” Alligevel vil jeg hellere have zigøjnere end arabere og somaliere, altså muslimer. Langt, langt hellere, for zigøjnere… Read more »

Britta Due Andersen
Guest
Britta Due Andersen

Jeg var lige ved at skrive det om at foretrække sigøjnere frem for arabere, men du var kommet mig i forkøbet.