30
mar
Seneste opdatering: 31/3-16 kl. 1103
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Gates of Vienna har fĂ„et den undertekstet pĂ„ 18 sprog. Én leder ud af de fĂ„, der kender sin historiske besĂžgelsestid. EU er blevet en eksistentiel trussel. De fleste kan se det. Ingen vestlige ledere tĂžr sige det. Orban er usĂŠdvanlig klar tale. Sammenlign med lurepasseren LĂžkke Rasmussen, for ikke at  sige den svenske statsminister, der lever i fantasiens verden.  Nemo har oversat, transskription pĂ„ linket.

Østrig strammer: En trussel mod offentlig orden og national sikkerhed

Efter at Balkanruten er lukket, er Ăžjnene retter mod Italien og Middelhavet. I gĂ„r reddede Italien 1400 migranter i land. Det er nĂŠsten tre Ă„r siden jeg foregreb hele denne situation i »Vi forblĂžder i humanisternes opslidningskrig«, og i dag er EU’s komplette uduelighed/ondsindethed nĂ„delĂžst udstillet.

“We will not consider any asylum requests unless we have to because of certain criteria… like under the (European) Convention on Human Rights,” Interior Minister Johanna Mikl-Leitner told a press conference in Vienna.

Austria — which last year received one of the highest asylum claims per capita in the EU — was no longer “obliged” to accept all requests because the migrant crisis posed “a threat to public order and national security”, Mikl-Leitner said. Austria announces tough new asylum rules, Austria to tighten asylum, Brenner Pass controls

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Petter Ihle
Jan Petter Ihle
5 years ago

JĂžss, en ĂŠrlig politiker. Plutselig ble Orban en av mine helter.

Anna Svensson
5 years ago

Ärliga politiker Ă€r vi inte precis bortskĂ€mda med.

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago

I mens vi tvinner vÄre tommeltotter og venter, hvorfor ikke selv gripe til vÄpen og jage fienden ut?

Lenn
Lenn
5 years ago

OT, men vigtigt at vide, hvis man er pĂ„ FB. Zuckerberg er en farlig mand for ytringsfriheden – se debatten pĂ„ FOX, som er vedhĂŠftet artiklen. Her er sproget helt anderledes og forfriskende direkte end pĂ„ de blĂždsĂždne skandinaviske medier. http://www.barenakedislam.com/2016/03/31/facistbooks-founder-says-to-fight-islamic-terrorism-we-need-to-create-a-world-where-everyone-feels-cared-for-and-loved/

Peter Zichau
Peter Zichau
5 years ago
Reply to  Lenn

Mark Zuckerberg er bare en lille PK-kylling, som ikke skal nyde noget af, at blande sig i politik.
Han véd udmÊrket godt, at langt de fleste brugere af facebook hverken evner eller gider mene noget om noget. De har det bedst med bare at sidde og pille sig i navlen.

Lenn
Lenn
5 years ago

Orban og Putin er de klogeste mĂŠnd pĂ„ kloden lige nu. I Orbans tale siger han noget, som jeg tror, er dĂ©t, Merkel har bildt LĂžkke ind: drĂžmmen om Utopia, det Forenede Europa, og vejen til ‘fred’ med islam, nemlig via blanding af folkeslag. (Vi andre oplyste ved godt, at der aldrig bliver nogen fred med islam, dĂždskulten, som kommer for at udradere os og vores kultur). Jeg undrer mig nemlig stadig over, hvorfor LĂžkke drog ned for at tale med Merkel i sommers og kom tilbage som en pryglet, krybende lille hund. Nu makker han ret, og det rapporteres… Read more »

For_Mangfoldighed
For_Mangfoldighed
5 years ago
Reply to  Lenn

PrĂŠcist – det er nemlig helt absurd, at islamisering kaldes for Multikultur.
Ingen steder i verden eksisterer muslimer i en multikultur, det er en formĂžrket monokultur,
Kun hvor man med lov sÞrger for at begrÊnse og holde muslimer pÄ et ubetydeligt mindretal, er de i stand til at sameksisterer med andre religioner og kulturer.

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago

Viktor Orban Ă€r en man som vĂ„r historia kommer att komma ihĂ„g. Han berĂ€ttar precis som det Ă€r. Etablissemanget i EU har visat hur inkompetenta de Ă€r och de har satt Europas folk i fara genom terrorbrott och dylikt nĂ€r de inte har skyddat Europas grĂ€nser. De har infört Schengen för mĂ„nga av dem har en plan att omstrukturera Europa sĂ„ att kontinenten förvandlas till en EU-koloss styrd av en imperialistisk supermakt utan att ta hĂ€nsyn till Europas befolkning och lĂ€nder. Viktor Orban berĂ€ttar sanningen. Som George Orwell sade: “I en tid av universellt bedrĂ€geri Ă€r yppandet av sanningen en… Read more »

prentesvarten
prentesvarten
5 years ago

“En stor statsmann valgt av en stolt nasjon”, hvor ser vi hans like?
Neppe i Norge.

invernes
invernes
5 years ago

All Êre til Viktor Orban mÄtte vi fÄ flere politikere av hans kaliber.
comment image

Lenn
Lenn
5 years ago
Reply to  invernes

Det er desvÊrre et helt igennem sandt og rammende billede! Men de kommer for at halshugge os, uanset om de fÄr job, hus og fed bil. Hvordan kan det vÊre, at venstreflÞjen ikke vil/kan se det?

Internér dem i lukkede lejre, indtil de kan sendes tilbage til hulerne, de kom fra! Ban islam from the face of the Earth!

invernes
invernes
5 years ago
Reply to  Lenn

Ja bildet illustrerer de politisk korrekte venstregalningene, de tror at alle terrorister blir snille bare de fĂ„r en jobb. 🙂

For_Mangfoldighed
For_Mangfoldighed
5 years ago
Reply to  invernes

FÞrst fÄr de lov at rejse ind i landet, sÄ fÄr de boliger bedre end gennemsnittet,
Nu er problemet at de ikke har job, sÄ fÄr de job, men sÄ er jobbene ikke gode nok, sÄ skal de have bedre job, osv osv osv

De stopper ikke fĂžr vi har smidt dem ud eller de har helt overtaget landet,

NÄr de overtager landet, sÄ begynder de at slÄs indbyrdes, og vi har et nyt Libanon, Syrien, Somalia etc etc i Europa. !!!

SĂ„ der er kun et reelt alternativ, SE AT FÅ DEM SMIDT UD

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  invernes

Og lad os brÊnde forrÊdernes navne og ansigter ind i vore hukommelser, sÄ de ikke undslipper retfÊrdigheden nÄr opgÞrets time endelig kommer. Her er en af dem:

https://youtu.be/q94syUDDhxA

Snowflinga
Snowflinga
5 years ago
Reply to  Lawrence

Vad menar denhĂ€r EU funktionĂ€ren med mĂ„ngfald? Först sĂ€ger han att Europa skall vara mĂ„ngkulturellt och sedan sĂ€ger han att det skall bygga pĂ„ en gemensam kĂ€rna av vĂ€rderingar. Det lĂ„ter inte som mĂ„ngfald i mina öron utan det lĂ„ter som monolitiskt. MĂ€nniskor av hans sort tycks tro att mĂ„ngfald och kulturer handlar bara om olikheter som klĂ€dsel och matrĂ€tter. Vad tĂ€nker han om mellanöstern och alla dess motsĂ€ttningar dĂ€r mellan olika grupper ? Det finns kulturer som aldrig kommer att kunna leva tillsammans sĂ„ han teori faller platt. Om hans idĂ©er förverkligas i Europa sĂ„ kan man vĂ€nta sig… Read more »

Lawrence
Lawrence
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Han er blot en opdateret bolsjevik, klar til at brĂŠnde alt ned for at erstatte det med hans mareridt. En hĂŠr af pĂŠdofile zombier bevĂŠbnet med kernevĂ„ben ville vĂŠre mindre destruktivt end disse dĂŠmoner som ser ud som os, taler som os, og lader som om de er os. Cicero sagde det bedst: “A nation can survive its fools, and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and carries his banner openly. But the traitor moves amongst those within the gate freely, his sly whispers… Read more »

Olav Ødegaard
Olav Ødegaard
5 years ago
Reply to  Snowflinga

Vi har alltid hatt mangfold i Europas land, og ellers pĂ„ jorden, for den saks skyld. Alle som ser tilbake pĂ„ oppvekststrĂžk, skoleklasse etc, vet at hver og en var ulik hverandre, nĂ„r det kommer til det meste. Det vi hadde felles, var overleverte, uskrevne spilleregler for samfunnet vi tilhĂžrte, samt en god del felles med europeere flest, i form av sivilisasjon. Det som faktisk skapte vĂ„re gode samfunn sammen med individuell ulikhet. Er ikke sikker pĂ„ om denne arrogante mannen har tenkt langt, men det virker som det er nettopp det viktige vi hadde felles med hverandre han og… Read more »