11
maj
Seneste opdatering: 12/5-16 kl. 1843
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Akif Pirinçci: “Die Umvolkung – von dem Austausch der Deutschen”. Pirincci taler fra starten om den sabotage og censur, hans seneste bog har været underlagt i Tyskland. Tilsidst i interviewet får Sverige nogle tragi-komiske bemærkninger, som jeg nød  meget.


Jean Raspail om sin bog “The Camp of the Saints” (1972)

TV interview fra 1972 – I sin bog, beskriver Raspail kun en venligsindet invasion, islam spiller igen rolle i romanen, flåden kommer fra Ganges-området. Han forestiller sig end ikke en delvist fjendtlig, som enhver nu er klar over finder sted. Bare se Nørrebro i dag, hvor islam destruerer erobret kultur, som de har gjort i 1400 år.

Han beskriver hvordan hvide/caucasians bliver en stadig mindre del af verdens befolkning. I 1950 var de 28 procent, i dag er vi 13 procent og midt i århundredet er vi under 10 procent, og det vil ende med, at hvide europæere ikke engang er i flertal i Europa. 98 procent af verdens befolkningstilvækt finder sted i “udviklingslandene,” og vi er tilsyneladende enige om at lade os kolonisere og skylle bort af den 3 verdens befolkningsoverskud.

Lige i øjeblikket rykker vi sammen for at skaffe plads til den 1.4 milliard, som Afrika vokser med de næste 30 år. Vi skal bare “fordele dem ligeligt og retfærdigt imellem os,” som EU og svenske politikere siger. Europa er i forvejen verdens næsttættest befolkede område.

Den foretrukne rute lige nu, er over Italien. Ingen drømmer om at stoppe dem, bortset fra Schweiz og Østrig, der fårskældud af EU. Havde de ikke stoppet dem ved Alperne, havde vi “flygtningene” gående på danske motorveje i titusindvis. Det er ikke danske politikeres mandsmod og hæderlighed, der forhindrer det. De kunne ikke drømme om at fraskrive sig muligheden for en tocifret millionkarriere i EU ved at protestere. Hellere vil de sælge deres land og dets befolkning.

Vi er viljeløse, vi skyder ikke engang på invasionen, som i Raspails roman, vi stemmer stadig på politikere, der vil udrydde vores livsform og antagelig sende vores børn i krig for deres eksistens, og når det sovende Europa en dag vågner op, vil det hele – ligesom i allerede Sverige – forlængst være for sent. The last days of a white world


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Anna SvenssonIqsnaphanenLennMorten - - - Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Iq
Guest
Iq

Selv Pegida har måttet tage afstand fra Akif Pirincci, da han i en tale ved Pegidamøde beklagede, at KZ LEJRENE desværre var afskaffet i Tyskland. Mon ikke den blonde tysker inderst inde helst så tyrkerne inklusive A.P. forlade Tyskland. AKIF P. er blot en nyttig idiot. Selv folk som er imod muslimsk indvandring tager afstand fra ham.
Der var jo også jøder som ikke var særlig begejstrede for deres trosfæller.

Anna Svensson
Guest

Det är inte sant, det har han inte sagt. Varje ord han säger stämmer, det enda jag kan kritisera är att han stundom uttrycker sig lite väl vulgärt. Lyssna gärna på videon och på andra med honom också.

Lenn
Guest
Lenn

Hehe! Snaphanens artikel om “Die omvolkung” bliver kommenteret således på 180grader.dk. Ret morsom læsning, også kommentarerne. https://www.180grader.dk/Politik/advarsel-laes-ikke-dette-die-umvolkung

Morten - - -
Guest
Morten - - -

Europa ville være for stærkt til at gå under, hvis verdensdelen ikke selv kunne levere de katabolske kræfter, der skal til for at bringe dens civilisation til ophør. De stålsatte mennesker, der vil dette her, er en del af den historiske nødvendighed, og vi kan ikke forandre deres mening. Det ses tydeligt deraf, at vi hele tiden skal oplyse dem om præmisserne for vores synspunkter, som aldrig kan forudsættes bekendte. Og af, at debatten hele tiden starter forfra.
“Hvorfra ved du, at muslimske piger ikke har en fri seksualitet? Kender du overhovedet nogen?”

– – –

invernes
Guest
invernes

Hvor lenge skal Europas folk sove ? på tide med en folkestorm , lignende den i Romania, knus EU tilintetgjør alle landssvikere.