27
maj
Seneste opdatering: 27/5-16 kl. 1620
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Det här är mitt land, det här är DITT land. Jag är så glad att få dela det med dig.” “Ditt Land” Dilemman med Doreen Månsson – SVT, Barnkanalen. ”Ave Caesar, morituri te salutant!”, kunne de stakkels små have sunget.

Antinationalisme og antiracisme er den nye religion i Sverige, dette er en gospel til dens hyldest, man ser den for sig sunget i en svensk kirke, de stakkels bygninger der ellers er blevet tømt for kristent indhold og påfyldt med multikultur og homo-bi-trans-queer. Svenske børn skal oplæres i den nye religion, det sørger SVT-kirken for.

30 procent af den svenske befolkning er nu udskiftet (17 procent udenrigsfødte, 30 procent af udenlandsk herkomst.) Hvorfor? Den officielle grund er, at de er “flygtet fra krig og undertrykkelse,” men det er en let gennemskuelig løgn, da det store flertal af “nysvenskere” aldrig har identificeret sig, hvilket de nok ville gøre, hvis de havde en god asylgrund.

Hvorfor da så? Den eneste synlige grund man kan få øje på, er at nationer for svenske politikere er det værste af alle onder, og skal afskaffes med ethvert middel, i dette tilfælde med flygtninge, som ikke er flygtninge. “Flygtningene” er redskaber for ideologiske politikere, det er ikke for deres brune øjnes skyld, de er blevet ny-svenskere.

Det der skal være tilbage af Sverige, skal være en tom skal uden det tidligere indhold. “Et beboet område”. Befolkningen skal opløses, hvilket iøvrigt falder ind under adskillige juristers definition på folkemord. Sverige er landet, hvor en Folkpartist kan skrive en klumme med rubrikken “Avskaffa Sverige.” Som sagt, så gjort.

Hvorfor spørger så få svenskere om, hvorfor de skal opløses? Den nye religion er militant, man skal ikke spørge, om Gud findes, selvom deres samfundsrevolution allerede er så katastrofalt falleret, at selv en dansk socialdemokrat kan se det. Politikerne selv vil aldrig indrømme noget, ikke engang når de står i de rygende ruiner med en pakket kuffert. De fleste lader være med at stille spørgsmål og betaler ved kasse et. Desværre  betaler de også med liv og helbred. Lars Hedegaard skrev forrige år om Sverige:

I mellemtiden vil Sverige have forandret sig fra en nationalstat til et blot beboet område, hvor en masse kulturer, hellige mænd, etniciteter, stammer, klaner og krigsherrer slås om rigdommens sørgelige rester. Vil man kikke ind i Sveriges fremtid om 20, 30 eller 40 år, skal man tænke på Syrien, Irak, Libyen eller Afghanistan eller i bedste fald på Egypten, Saudi-Arabien eller Jordan, hvor en rudimentær orden kun kan opretholdes gennem et hårdhændet diktatur.

Her er teksten til den nye nationalsang i sin gribende enkelthed. Sverige forsvandt, ingen fik andre grunde til det, end en løgn og en børnesang:

Tänk om det jag ser som mitt också kan få vara ditt.
Vi kanske kan få mer om vi kan dela.
Du kan kalla mig för syster, jag kallar dig min bror.
Enade så kan vi glädja flera.
Om jag har 1 och du har inget vill jag dela det jag har.
om du har ett öppet sinne och ger mer än du tar

“Det här är mitt land, det här är DITT land
Jag är så glad att få dela det med dig.
Om du vill och om du kan får du hålla i min hand
tillsammans kan ingen bryta våra band.”

Tänk om jag kan va din vän, och alla vännerna blir flera.
Ingen skulle någonsin vara ensam.
Hela världen skulle ändra sig och kärleken bli mera.
Allting som vi har blir gemensamt.

Jag har 1 du har inget jag kan dela det jag har.
om du har ett öppet sinne och ger mig allt du tar

“Det här är mitt land, det här är DITT land
Jag är så glad att få dela det med dig.
Om du vill och om du kan får du hålla i min hand
tillsammans kan ingen bryta våra band.”

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
achantus
achantus
4 years ago

Hvordan kunne det gå så galt? Ja, det er det mange som spør seg. En av forrige århundres største tenkere, Eric Voegelin, stilte seg også dette spørsmålet, og svaret han kom fram til er viktigere enn noensinne. En artikkel om Eric Voegelin finnes her:
http://www.theamericanconservative.com/articles/know-your-gnostics/

ollipolli_2
ollipolli_2
4 years ago

Den här videon kommer inleda valvakan 2018. Danmark har ni plats för oss som ännu inte drabbats ac Chemtrails ?

Polka Charlie
Polka Charlie
4 years ago

Sverige i dag – Danmark i morgen. Med DF vælgerbedrag og deres medvirken til Lars Løkke Rasmussens voldtægt af landet og danskerne, så er vores udsigter ikke meget lysere end svenskernes.

Coyote
Coyote
4 years ago

Politiker och journalister som vill skänka bort Sverige till andra folk, kunde ju börja med att skänka bort sitt lyxiga hus eller sin lyxiga bostadsrättslägenhet till invandrare. Om dom inte gör det borde dom ju kallas rasister enligt deras egen definition. De kallar ju alla som inte vill att Sverige ska skänkas bort för rasister.

stubb
stubb
4 years ago

Sangen minner meg om den gamle propaganda-musikk fra Sowjetunion.

Ben Redic Fy Fazan
Ben Redic Fy Fazan
4 years ago

Stakkars folk

sussebassa
sussebassa
4 years ago

..for noe PK vås..kvalmande …jag spyr…dumheten har tydligen ingen grenser i Sverige.

invernes
invernes
4 years ago

Sverige er det totale ondskapens imperium ! det hele er så vanvittig grusomt at man mangler ord, er Sverige porten til helvete ?

MollyM
MollyM
4 years ago
Reply to  invernes

Som det ser ud nu, så er svaret JA! Men man undres virkeligt over, hvordan det kunne gå så galt. Jeg mener, jeg da da altid anset Sverige for at være et foregangsland på de fleste områder – men nu jeg tror lige, jeg parkerer denne antagelse på stand-by det næste stykke tid 😉

Psilly
Psilly
4 years ago
Reply to  invernes

Langeland postet denne, som kanskje er et enda værre eksempel på hva svenske myndigheter bruker skattekroner på enn selv dette ondsinnede makkverket her: http://www.ebaumsworld.com/videos/swedish-mix-it-up-ad/81183441/

Se den om du klarer, og klikk deretter på denne: http://www.liveleak.com/view?i=13b_1434507168

Jeg mangler ord for hva jeg føler om dette.

Marit
4 years ago

Og hvem betaler for “de gode menneskers” hysteriske generøsitet og omsorg for all verdens muslimske lykkejegere og kriminelle undertrykkere ? Pensjonistene, kanskje ?

MollyM
MollyM
4 years ago

Kvalmende sang …. hvor får de det dog fra, de svenske PK’ere?

latmask
latmask
4 years ago

Sverige är ett land fullt av blåögda optimister. Men det finns en och annan realist hos oss också.
När får vi höra en grupp araber sjunga ovanstående sång?

Hestehandleren
Hestehandleren
4 years ago

Det bliver næsten kedeligt nemt, for islamisterne at tage Sverige fra sådan en flok infantile feminiserede halalhippierer. Tekst og vidoespor til sangen er direkte kvalmt at se og høre på… Musikerne er helt “relegiøst” berusede ud i deres eget godshedstrip… Det bliver en grim opvågning… !