13
okt
Seneste opdatering: 13/10-16 kl. 1755
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Ingen politiker eller multikulturalist ønsker frivilligt at indrømme, at de har afstået områder af staten, som de nu ikke længere har magt over. Det er bedre ikke at tale om det, mener de. Nogen kunne rigtignok have skylden – og få den. Men det er hvad der er sket over hele Europa, abekastningen er i gang og det er ikke et sekund for tidligt. Obertone skrev bogen La France Orange mécanique – nul n’est censé ignorer la réalité.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
sussebassa
sussebassa
4 years ago

At ansvarlige regjeringer..uansett land i Europa benekter at det finnes no go zon..ignorerer realitetene..klart dom gjør, fordi det beviser hvor udugelige og farlig de er…de bryr seg egentlig ikke. Ser på debattene i den svenske riksdagen, og hører på bla Løfvens bortforklaringer om det økande voldet, bilbrenner, voldtekter mm…som står i kø ..blir man redd…Hvilken virkelighet lever han i… Ikke i Sveriges i alle fall, men så mye han reiser…kompisene i EU trekker, er det kanskje ikke så merkelig.. Du og jeg Merkel…min kompis Obama..refrenget går igjen…han til og med fletter dette inn i sine forsvarstaler for en elendig politikk… Read more »