23
nov
Seneste opdatering: 24/11-16 kl. 0923
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Åben post. Opdateres

Lars Hedegaards formodede attentatmand meldes ikke helt uventet dræbt i Syrien onsdag. Odds for overlevelse i Syrien har længe været dårlige, og hvilket land  ville tage ham, hvis han flygtede? Jeg ville ikke kalde ham “et godt liv” livsforsikringsmæssigt. Man kan følge Syriens farlighed dagligt, i Mosul er ISIS næsten nedkæmpet og offensiven mod raqqa startet.

Det var mig, der i sin tid identificerede ham i en tyrkisk avis., jeg fandt også fotografiet på Frederiksberg Gymnasiums side. Det krævede ikke tyrkiskkundskaber, enhver dansk journalist kunne have gjort det på en time, men de gjorde det ikke. De kan have været til generalforsamlig i hønseavlerforeningen.

Det medførte bøvl for mange mennesker, og tåbelige retssager og bøder og store udgifter for skatteyderne, der syntes danskerne burde kendte navnet på en politisk-religiøs terrorrist.

Altid velunderrettede Syrienblog skriver på bloggens Facebook side i et sprog, der lidt fyndigere end mit, beskriver deres despekt for retsvæsnets ageren i denne sag. Ikke mindst Thorkild Høyers, der nu er så fornærmet over at have mistet kontrollen over denne sag, at han kalders os “hysteriske højreorienterede.” Lugter penge så dårligt for en gammel kommunist?

MSM har ikke historien, men de fortæller i dag at USA udpeger Lars Hedegaards formodede attentatmand som topterrorist og State Department Terrorist Designations of Abdullah Ahmed al-Meshedani, B….H……. “Top-terrorist” er måske i overkanten for en person, der ikke kan ramme en menneskekrop på en meters afstand.

Det var en smule post festum, hvis han allerede sidder i himlen og spiser 72 rosiner. Kan nogen finde endelig bekræftelse på det, ville jeg være taknemmelig. En søgning på Hassan og Hedegaard er i dag vanskeligjort af, at historien sammenfalder med den relativt ligegyldige udnævnelse til “topterrorist.” B.H. er i all aviser i hele verden fra Hawai til Uzbekistan. Er han død, er artiklen som at finde en nål i en høstak indtil videre..

Jeg vover selvfølgelig pelsen her, ved kun at bygge på en kilde. Jeg var fristet af, at være “bræjiiking,” da jeg føler et vist medejerskab for den, men Syrienblog har vist sig som en pålidelig kilde. Jeg tror, dokumentationen foreligger snart.

 “Igen har danernes største beskytter Bashar al-Assad (Syriens præsident, red.) måtte gøre det beskidte arbejde for tøsedrengene i PET og Forrædertinget. Efter at have udryddet og pulveriseret gruppen ‘Kaldet til Islam’ og hele dens ledelse totalt, melder den seneste fuglekvidder om, at også M. B. E, bedre kendt som B. H, er dræbt i Syrien. (Bemærk at personer der nævner M. B. E. C s navn stadig generes særdeles offensivt af ISIL’s forsvarsadvokatur, med den officielle betegnelse “Statsadvokaten for København”).”februar 2013, hvor B. H: opsøgte Hedegaards hjem forklædt som postbud.

Syrienblog Vi var slet ikke klar over, at amerikanerne har nævnt ham. Det skal siges, at vores baggrund for at antage, at han er død, ikke har relation til amerikanske erklæringer. Det kunne godt se ud som om, at de pludselig har haft fået travlt med juridisk at legitimere nogle omstændigheder.

Det lugter underigt, at man ikke har hrt om ham i lange tider, og pludselig er han død og terrorist samtidigt. Man kunne f.eks. forestille sig, USA har dronet B.H., og efterfølgende dækker sig ved at terrorstemple ham. Han var trods alt dansk statsborger med en vis medieprofil, ingen anonym fårehyrde. Lars Hedegaard udtaler i dagens anledning

I sorgens stund
Hvis det viser sig, at rygterne om BHs afsked med livet bekræftes, går jeg ud fra, at Mette Bock og Zenia Stampe udsender en pressemeddelelse:

I denne stund samles vore tanker om BHs efterladte og især hans gamle mor, der sidder tilbage med svære ar på sjælen. Et ungt liv er udslukt, og Danmark må påtage sig sin del af ansvaret.

Blomster, kranse og donationer kan sendes til BHs advokat, Thorkild Høyer, eller til Østre Landsret. – Videre skriver Hedegaard:

Til Københavns politi

Jeg ønsker at anmelde en grov lovovertrædelse begået af det amerikanske udenrigsministerium, som i en pressemeddelelse dateret den 22. november 2016 har overtrådt navneforbuddet mod min attentatmand. Den amerikanske regering kan næppe have været i tvivl om, at det er forbudt, og at talrige danskere er blevet dømt for i samme sag. Hold mig gerne underrettet om jeres videre skridt

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] leder stadig efter bekræftelse på, at rygterne om at BH er dræbt i Syrien er sande. Enhver hjælp er […]

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Så kom den ventede: “Sorgens stund”
Det fryder mig at den er skrevet således i ironien. En god griner blev det til og dagen er reddet.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Godt nok er det OT, men jeg skriver det ikke hvis det ikke har noget på sig.
Her er der syn for sagen, som jeg har sagt i laaaaaaaaaaaaaag tid.

https://www.youtube.com/watch?v=o7SfJ6UNmxc

Kællingen bliver ikke valgt. Desuden flygter tyskerne i hobetal.
Et såkaldt hjerneflugt. !!

Det er NU vi skal have fingrene op af lommerne.

Børnebørnene kommer jo til at rydde op, eller leve under Satan´s indflydelse og åg.

Charles Nielsen
Charles Nielsen
3 years ago

Jeg går ud fra at det er en Basil Hasan der er tale om, da jeg kendte een af dette navn.
Jeg kunne ikke lide manden, så det er kun godt hvis han er omkommet.

Niels Larsen
Niels Larsen
3 years ago

“Sidder i himlen og spiser 72 rosiner”…
Den slags udskud roterer over en sagte, men hed ild i Helvede.

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Ganske som forventet ønsker Thorkild Høyer stadig et navneforbud for sin spisebillet/klient, af hensyn til den stakkels familie: Forsvarer: Navneforbud beskytter formodet attentatmands familie

For en ordens skyld: Dette er som reaktion på, at BH er kommet på en amerikansk terrorliste. Det har ikke forbindelse med rygtet om BH’s død, da denne historie slet ikke har nået MSM.

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago
Reply to  snaphanen

Det slår mig også lige, at når Thorkild Høyer pludselig skifter melodi og fokuserer på spisesedlens familie, så kunne det hænge sammen med, at han også har hørt rygtet om, at hans spiseseddel er elimineret.

KnudMadsen
KnudMadsen
3 years ago

Det ville glæde mig voldsomt, om det er sandt, at dette skadedyr er aflivet. Gid han må brænde til evig tid i Helvede.
Jeg er MEGET spændt på, hvad Hedegaards anmeldelse medfører! 🙂

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago
Reply to  KnudMadsen

Hedegaard har humor; noget man akut mangler på venstre- og islam-fløjen.

GROFT SAGT har aldrig været det samme, siden han blev fyret.

T. Snorrason
T. Snorrason
3 years ago
Reply to  snaphanen

Reg vil nu mene, at madammen var ved sine vanlige fulde fem i den situation. Ikke for ingenting er hendes nom de guerre: Rødvinsknudsen.,

Chingachgook Jensen
Chingachgook Jensen
3 years ago

Herligt hvis dette stykke affald er udåndet.
Må han brænde i helvede, hvor han hører hjemme.

The Lying Press
The Lying Press
3 years ago

Jeg havde nu hellere håbet at den muslimske terrorist var blevet indfanget og bragt til livsvarig afsoning i Guantanamo – under meget dårlige forhold!

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Ja, det er jo svært at forhøre ham, hvis han er død. Det kunne have været interessant at høre, hvem der sendte ham i byen.

Margrethe
Margrethe
3 years ago

Nogle gange er man bare nødt til grine en hvis legemsdel i laser for selv at overleve det grasserende vanvid, der foregår, mens landet styrter i grus i slowmotion:

http://jihadrejser.dk/

Rune Hansen
Rune Hansen
3 years ago

Hvordan vil de håndtere den i PET?

“Ham der med det hemmelige navn kan vi godt tage af listen med Top 10 Eftersøgte”.

“Det kan vi ikke, for vi ved ikke, hvad han hedder”.

Polka Charlie
Polka Charlie
3 years ago
Reply to  snaphanen

Paragraf-kunstneren, Thorkild, er nok den mest sørgende, da hans “cash cow” er gået bort. Men mon ikke Thorkild sender regningen til skatteyderne alligevel – i hvert fald indtil der er håndfaste beviser for BH’s endelige nedstigning. Desværre er der nok at tage af, Løkke-regeringen og DF lukker jo stadig horder af jihad-krigere ind i det skjulte.

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x